Dags för en uppdatering :)

Ursäkta att de inte blir uppdaterat, men ni får för f*n kommentera mera. Bonuspoäng till Madde som ligger riktigt bra till, och som även dedikerar blogg inlägg till mig! Kärlek till er flickor.

Dagarna går oerhört fort, och jag lever verkligen livet... ;) Haha. Utgångar och jobb går lixom om varandra.
Julen var jobbig att spendera här, men det gick bra till slut. Helt underbara julklappar jag fick av familjen, och även av min värdpappas föräldrar (farmor och farfar) super söta.

Idag hade vi t-shirt värme, så jag tog barnen till en lekpark och playdate med Saras barn. Skönt som bara den.

Nu sitter jag på Starbucks och dricker en white hot chocolate, underbart. Väntar på Sara, men hon verkar inte dyka upp...

Bilder från alla dagar kommer upp så småningom.

Marie: Tack för julhälsningen. :)
Malin: Tack så jättemycket för julkortet.
Christin: Jag fortsätter smsa... ;)
Patricia: Love you honey!
Madde: Tack så jättmycket för blogginlägget
Lisa: Ber om ursäkt för mitt dåliga beteende.

Mer än så blir det inte idag. :)

God Jul

Nu har ni i Sverige julafton, utan mig.

Jag sitter har i Washington DC klockan ar bara 8.55 pm hos mig.
Uppesittarkvall med mig sjalv, och min vardfamilj. Imorgon ar den stora dagen, iaf for mig och min familj har. Barnen ska komma ner och vacka upp mig och sen ska vi ata frukost och sant tillsammans. Och sen ska vi bara mysa och leka hela dagen, det kommer lite folk over och sen ar det middag och julklappsoppning.
Usch, medan jag nu skriver detta rinner tararna ner for mina kinder och jag insag att jag verkligen ska missa min forsta jul med familjen och att vi enbart kan halla kontakt via datorn.
Jag hoppas att det blir battre nar morgondagen faktiskt gryr.

Christin ringde och bad mig folja med till ett nytt mall, och det passa perfekt. Tack vannen! : )

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4064166.ab

Becca; den rosa lilla nallen i varat trad pa tomten kommer fran i somras. Nar jag och mamma rensade vinden och vi ville inte slanga bort de. Sa om du tittar riktigt noga nasta gang tror jag minsann det sitter en ekorre dag nagonstans ocksa? Och kanske om du har tur sitter dar ocksa en hundvalp. Haha, alskar min mamma for alla sana smasaker som man bara minns och kan skratta at! :)

2 dagar kvar. :)

Dagarna gar undan. Skola, Thomas sov sa jag dammsog nedervaningen och stadade mitt rum.
Sen hamtade vi upp Linnea och lekte lite till, kakade middag, duschade och gjorde mig iordning nu sitter jag och vantar pa att Christin ska sluta sa vi kan traffas och bara snacka skit. ; )
Kanns sa naturligt allt har nu, att bara ta bilen och kora ivag och att man hittar (nagorlunda iaf)

Men jag ska visst inte skriva vilka jag saknar i bloggen, herre gud sa mycket klagomal...
Ett forslag ar val att jag skriver vad jag vill i min blogg? Och ni andra kan ju skaffa en egen blogg dar ni kan skriva precis vad ni vill? Det ar bara ett forslag fran mig.

Nu ska jag upp pa overvaningen en svang. : )

Segdag

Sondagar ar segdagar, gick iaf upp vid halv 9 imorrse. Blev hamtad av Tessan for att extrajobba.
Val hos familjen borjade vi, och 2 timmar senare var vi klara och 50 dollar rikare, inte illa inte! : )
Dessutom fragade de om vi ville komma tillbaka och hjalpa till mera, ja visst!

Sen akte vi till Starbucks och fordrev tid, och letade lite Florida resor, hittade lite men ingen av oss har pengar just nu. Haha. Eller jo jag har pengar men inte pa kortet, och likasa Tessan. Men det loser sig.

Till slut sa akte vi till mig och tittade pa Svensson Svensson, tills Christin ringde och sa att vi skulle motas pa Tysons for att ga igenom nyar, och mamma tyvarr jag aker till NY CITY iaf... Men det ar lixom ones in a lifetime. Det blir sakert jattebra.

Julafton pa onsdag, konstigt utan familjen. Saknar er nagot sa enormt! Saknar er dar hemma, jag menar usch,
tjejerna, Patricia, Madde, Tessan, vara maggetkvallar, de kvallarna jag far med storebror dit ; ),
alla barnen, Emil, Rasmus, Felix, Sanna, Lukas ni alla kommer ha blivit ett helt ar aldre! Ojoj moster/faster har manga pussar att ta igen,
bara kunna ta en promenad ner till ica pa lordagen for att spela pa hastarna det gar verkligen inte for sig har finns inga trottoarer...
somna framfor tvn, eller en bra film pa fyllan och vakna igen for att bara stanga av oljudet
julskinkan mamma gjorde iordning idag!!
julgranen som ar det forsta man ser nar man gar upp for trappan hemma
Listan kan bli lang, och tro nu inte att jag har jatte hemlangtan. Jag trivs helt underbart har, och det ar val inget konstigt att sakna saker jag alskar och tycker om? Men ni ska veta alla dar hemma, att jag verkligen tycker om er och att ni finns i mina tankar : )

Extraknackare! :D

Idag ar det dags att jobba lite extra, som flytthjalp. ; ) Haha.
Alltid bra med extra pengar i detta land, ojoj sa det shoppas. Bestallde aven biljetter till NHL med mor och far och lillebror och vips sa var den lonen borta! Hihi, men jag har pengar sa jag klarar mig mamma, du kan vara lugn.

Fick aven ett helt underbart paket fran min familj igar, skickat via CC. En riktigt fin liten Svensk jullada. Den ska jag verklige njuta av, dock inte julmusten. ; ) Tack familjen! : ) 

 Nu ska jag ivag och kaka frukost och sen bege mig till Potomac.

Farmor, utgang och bror :)

Ringde min kara farmor i onsdags och gratta henne pa fodelsedagen, hon blev alldeles tarogd sa hon. Stackars farmor, forsta aret pa 19 ar som jag inte var dar pa hennes fodelsedag. Men nasta ar da kommer jag farmor! :)

Dagarna bara flyter pa, och gar ihop med varandra.

Men gardagen kan jag beratta lite om; jag, Tessan och Christin korde en utgang. Forst akte vi till Third edition, och sen vidare ner till Adams Morgan. Helt underbar kvall, med trevligt sallskap. Galna amerikanare och gratis dricka; bra kombination? Iaf for kvallen.

Idag drog jag och Tessan en Tyson for att sen kaka pa Fridays och dra en bio, till bion dok aven Kaisu upp.
Vi tittade pa Seven Pounds, helt otroligt bra film! Hade inte riktigt forvantningar pa den filmen, men usch sa bra den var! :)
Idag fyller aven min stora underbara bror ar! :) Gratulerar pa dagen. Hoppas dagen blev super, och jag ar faktiskt inte sent ute, for har hos mig ar det fortfarande den 20 december, sa det sa! :)

Imorgon ar det extrajobb som galler, allt for att jag ska ha rad med min dumma lovesac

Fort gar de

Herre gud dagarna gar sa fort!! Slow down please.

Den har dagen har verkligen bara passerat, frukost, playdate med Charlotte och Lilian, skola, leka med Thomas som vagrade sova, hamta upp Linnea och pa vagen dit somnade han saklart! Hem, leka lite till, gora knack (som for ovrigt misslyckades), middag och sen dra till Kaisu (finsk aupair) till tysons for Starbucks och bara hang. och nu sitter jag har och bestammer date med Sara (en ny aupair i McLean, YES!)

Fick mitt underbara paket av mamma idag, du ar saa underbar! Paketen kommer bli superbra till Gunilla och Bruce!

Madde; min telefon funkar utmarkt, dock kan jag inte svara pa sms (for dyrt) och an mindre svara nar de ringer.
Men du ska veta att alla sms sparas och jag tar fram mobilen lite titt och tatt for att lasa de helt underbara smsen jag far fran er alla, aven om de kommer fran storebror som sist skrev: "Hej hopp ! Kram Jonny" aven sa lite som ett sant sms varmer ska du veta. ; ) Vet att storebror min alskar mig! : )

Nu ska jag forsoka ta mig i kragen och trana lite, manniskorna har i huset har ju tagit ut traningsmaskinerna i garaget! : (
Hoppas att de kommer in sa smaningom...

Uppdatering

Blev inge Tysons idag, alla mina dates hade fullt upp.
Sa jag satt pa msn och chitchattade med Tezzan (back home) Underbart att snacka lite. ;) haha. Lycka till imorgon vannen, sen pa hennes begaran la jag upp lite nya bilder pa bilddagboken. Och bara for att jag sa till henne att de tog aslang tid sa gick det idag snabbt som bara den. Iof ar klockan nu 4 pa morgonen i Sverige och kanske inte allt for manga som laddar upp bilder da? ; )

Sa nu ligger det iaf lite nya bilder dar, fran den 6 tror jag. : )
Nu ska jag gora mig i ordning, har tagit ett skont bad och ska snart lagga mig, sa jag kommer i sang i tid idag.

42 dagar till familjen kommer! : )

Vanlig mandag

Denna dag har varit superduper faktiskt, anda tills middagen...
Vi lekte och busade imorrse, och sen bakade vi ett pepparkakshus, lunchade och skjuts till skolan, Thomas somnade som tur va pa vagen hem, sa jag dammsog lite och gjorde kottbullesmet, sen nordade jag mig framfor datorn. Jag och Tessan forsoker ta oss till Florida och egentligen maste vi bara hitta ett bra datum for oss bada. : )
Sen vackte jag upp Thomas som som vanligt aldrig vill vakna, men till slut sa. Sen hamtade vi upp Linnea och stannade i lekparken eftersom vi hade (var) varme idag, da snackar vi t-shirt vader. ; ) haha. Sen akte vi till slut hem, och val hemma motte vi Mia och alla de andra barnen pa gatan sa vi lekte ute i 2 timmar till. Sen bytte Gunilla av mig, for att jag skulle gora kottbullar, och suck sa daligt det gick. Blev platta kottbullar, mamma vad gjorde jag for fel?

Och nu sitter jag har, hoppas att Christin moter upp mig och vi drar en svang till Tysons. Vill inte bara sitta inne har.

Vet att det ar dalig uppdatering pa bilder, men vafan det ar ju sa sjukt segt internet och bilderna tar superduper tid att lagga upp, men jag ska gora ett forsok, kanske imorgon?


Fullbokad

Helgen har varit fullbokad fran fredag till sondag! puh, antligen over (?) Haha.

Fredags var det lucia i HOS, tva stycken. Sen akte Tessan med mig hem och vi satt och latade oss och tittade lite pa film, efter en tur ner till cvs saklart. ;) haha. Sen lordag drog vi till Tysons for att handla lite pa disney butiken som hade sale! Och de blev ett par skor till Sanna, usch maste sluta handla at henne... tur att hon inte kan lasa sa hon vet vad hon far... ;) Haha. Sen letade vi ratt pa IKEA efter lite om och men, felkorningar hit och dit. Tessan ville ha kottbullar, sa vi at och roade oss lite dar. Sen akte vi vidare till Potomac for lucia. Tidiga som vi var akte vi till Starbucks och mos, sen lussade vi en gang, for att sedan bila ner till HOS igen. Sen tog vi caben hem och sov! Sondagen har Tessan spenderat i McLean.
Jag jobbade mellan 12 och 4, sen skjutsade jag hem Tessan och at mat. Sen begav jag mig annu en gang till Potomac for att lussa, denna sista gang som lucia pa en privat fest. Och herre gud sa husen ser ut dar alltsa, stora som slott!
Nar vi sjong sa grat folk, (for att det var vackert?) sen fick vi mat dar, och vi satt och pratade och hade supertrevligt. Fick aven 40 dollar for besvaret och det tackar man inte nej till inte. ! ;) haha.

Nu ska jag badda min sang och sova :) God natt!

Avsked, mottagande, lyckliga nyheter :)

Borjade 9 som vanligt, kom upp och tittade lite pa tv med barnen. At frukost och sen blev jag sjalv med barnen.
Da ringer de fran skolan och sager att det varit storm sa skolan har ingen el sa den ar installd... Barnen och jag dammsuger och dansar till Abba. Sen kakar vi lite lunch och fixar och donar. Mestadels tittar vi pa nar AC forsoker packa.
Sen satter vi oss i bilen efter lite om och men, och beger oss till flygplatsen. Slapper av AC och tappar bort henne!!!
Springer runt hit och dit och overallt, men hittar inte kvinnan. Sen till slut dyker hon upp, vi sager hejda. Sen gar vi ner till ankomsthallen och vantar pa monstermormor. : ) Till slut dyker aven hon upp och vi beger oss sedan hemmat mot McLean igen. : ) Gunilla stressad som vanligt, och bestaller Donken pa vagen hem och slanger i sig det i bilen istallet for att ata nar hon kommer hem.. stackare. ; ) Haha. Sen fick jag post!! :D
Forst ett helt underbart gulligt superduper mysigt brev fran Sanna, aah moster alskar sin lilla prinsessa massor!
Och bilden var super fin Sanna, du ar sa sot sa! Ah, jag vill bara hem och krama om er alla dar hemma!
Fick aven mitt brev fran banken, sa nu ska jag ta itu med korkortet igen, haha. Men nu tror jag att jag har koll pa den dar dumma teorin. Sa nu hoppas jag att jag klarar det! : )
Imorgon ar det lucia igen och jag ska aven forsoka fa ivag de dar dumma skorna, AC hade ingen som helst plats kvar for de, tyvarr.

Nu blir det verkligen tomt efter AC. Iof ar monstermormor har och nar hon har akt hyr vi ut huset och bor da hos farmor och farfar en vecka och sen kommer min alskade mor och far med lillebror! : D

Tack! : )

Forst vill jag tacka min underbara mamma som sa gulligt skickade mail till mig redan igar, for att vara forst att gratta mig pa namnsdagen, och skams pa er andra som inte gjort det!!!!

Idag har vi haft playdate med Charlotte och Lilian pa morgonen, sen skola, torka lite spya efter Thomas som inte ville sova, och sen har vi bara lekt i kallaren hemma. AC ar som sagt back in town,  och imorgon beger hon sig hem till Sverige, for att atervanda i Januari? Haha, hoppas det! : D

Dagarna flyter fan pa snabbt nu alltsa, tva veckor till jul idag och imorgon kommer mormor. : )

Mor, far och lillebror kommer ner den 26 Januari, och jag har massor att visa er! : D

Saknar alla dar hemma superduper mycket, aven fast jag inte sager det (eller skriver det) varje gang...
Men jag vet verkligen vilka min kara vanner ar, och att ni vantar pa mig... ; ) Haha.

Hoppas familjen Sailers blir friska, sa mormor inte behover ta hand om sjuka barn...
Och hoppas det gar bra for dig Madde vannen, wish i could be there for you.

Free time :D

Sa ar dagen slut... dagarna gar valdigt fort nar man tanker efter. Nar man vaknar pa morgonen tanker man herre gud en ny lang dag, men nar jag nu sitter har tycker jag dagen bara forsvann?
Vaknade, pratade med mamma pa skype, gick upp tittade pa Ice Age med barnen, Gunilla gick ner och pratade i tele, Thomas skrek och grinade efter mamma i sakert 30 minuter, sen gick vi ner och at frukost. Vi lekte lite med Linneas nya leksaker. Sen nar de tog fram playdough borjade jag lite latt gora iordning pajen till middagen, sen kladde vi pa oss och akte till skolan, lamnade av henne, Thomas somnade inte sa jag prova lagga honom i sangen nar vi kom in, dar lag han och skrek i sakert 30 minuter till efter mamma, men jag lat han ligga, och till slut somnade han, tack Gunilla for att du stod emot att komma upp vet att det var jobbigt. : ) Sa stadade jag badrummet medan hans sov, och gjorde klart pajen. Sen vackte jag upp Thomas som bara ville vara med mamma da, tills vi satte oss i bilen, hamtade upp flickan och akte och handlade lite mat. Hem lyssna pa julsanger och leka doktor, ata mat och sen gick jag av. Jag menar jag har haft fullt upp jag vet, men anda vart tog dagen vagen?
Imorgon ska jag ju ivag pa lucia, och typiskt nog fragade den norska familjen om jag ville sitta barnvakt dar... jag som behover extra pengar. Dock sa jag nej denna gang, for jag vill verkligen ga pa luciataget imorgon. Det ar mysigt nar det inte ar for sa manga, man kommer lixom sa nara alla. : ) Men hon sa att de kommer fler ganger, sa jag hoppas det. : )

Jag trivs verkligen har i DC, med bade mitt jobb, kompisar runt om, alla aktiviteter, och att bara leva livet ! Det har kommer verkligen bli sa super bra. Jul om lite drygt 2 veckor, ska bli riktigt mysigt. Julklapparna ar inhandlade och inslagna. Hittade aven lite julklappar till Sanna sist, jag som inte skulle handla hem. Men ar det supersale sa ar det, och da kan man inte lata bli ! Men jag ska inte saga vad det ar, for det far Sanna se i Januari nar mamma och pappa varit har. Syster far ju ocksa en julklapp och det ska jag inte heller tala om vad det ar, haha! ; ) Jag saknar fotografier!! Skicka foton, hitills har bara min underbara Madde skickat, men jag ska vara arlig och saga att jag har verkligen ingen aning om nar bilderna tagits, var vi verkligen sa fulla? ; ) Haha. Usch usch.
Pa tal om fylla, jag har bestamt att stanna hemma i DC over nyar, blir for dyrt att aka till NY just da. Det far bli till varen.

Laddade just upp lite bilder pa bilddagboken, sa nu kan ni kolla liiite vad jag gjort. Men det gar sa sjukt segt sa det tar sadan tid.
  
Hoppas mamma att det loste sig med biljetterna. : ) men du brukar ju kunna fixa det mesta! Min underbara basta mamma!  

Mitt uppe i allt

Just nu;
Lagar jag paj till middag
Haller koll pa Thomas som sover
Ater lunch
Skurar badrum

Oh herre gud, vissa dagar ar det verkligen fullt upp, da galler det att vara effektiv! : )

Helgen :)

Fredag; Tessan och Zandra kom forbi och hamtade upp mig for en tur till tysons, vet ej om jag skrivit om det... sa jag skriver om det nu. Haha. Sen akte vi hem hit, fargade Tessans har igen. ; ) Och hade allmant mys med glogg och pepparkakor. Riktigt mysigt. Tessan stannade over natten, och sen pa lordagen; gick vi upp och gjorde oss iordning for forsta luciaframtradandet pa House of Sweden. Vi strok och hade oss, sen akte vi in. Gick runt tills vi hittade... haha gillar vara kartlasningar hit och dit vannen. : ) Vi kom dit tidigt, och gick runt och tittade lite pa allt de salde. Kopte lite fika och satte oss och titta pa Pippi Longstocking, inte okej att den var pa engelska. Lucia i sig var helt underbart, hur mycket folk som helst. Sen akte vi bil med Eva hem. For att byta om fort som bara den hemma hos mig, ralla hem med bilen till Tessan, och sen satta oss pa metron downtown. Val dar skulle vi ga pa en konsert pa nagot svenskt band som spelade pa en krog. GIck och gick, hamnade i nagot getto usch usch. Men det gick bra, kom fram till Lisa (svensk aupair i McLean) och Dennis (aupair) och nagon till. Men jag och Tessan trottnade sa vi gick hem, trotta och hungriga... kom hem till henne vid typ 1 nagon gang, jag var tvungen att skriva i min dagbok som jag sa snallt fick av storebror min. och sen somnade jag som en stock. Sov till 8 imorrse tills Rachel (Tessans vardbarn) stod och kastade saker pa mig for att jag skulle vakna; INTE OKEJ! Gick upp iaf, duschade och gjorde oss i ordning igen. Satte oss och pratade lite med Tessans mormor som sa at oss att ta de lugnt har i DC sa vi inte far en spruta i rumpan, haha sa gullig hon. ; )
Sen ivag till svenska kyrkan (?) och tidiga som vi gillar att vara sa var vi dar lite drygt 2 timmar innan, men vi hade det mysigt pa starbucks dar vi bara satt och spanade pa killar.... ; ) Haha.
Val i kyrkan var det magiskt, helt otroligt fint. Gick battre idag an igar, haha. Ska aven vara med pa annu ett luciatag, nu pa tisdag och da ar det fint folk. Kerstin forklarade de som; Obamas kompisar. Haha. Tydligen ambassadorer och sant. ; )
Nar vi skulle hem fran kyrkan skulle vi ta skjuss med Zandra, men det gick icke. Hon hade parkerat bilen pa en basketplan som var oppen, och som hade valt att stanga nu, sa hennes bil star inlast dar i sakert forvar...
Sa vi tog metron, och visst strular den idag ocksa... suck blir sa trott pa sant dar skit. Men hem kom vi och faktiskt sa hittade jag hem fran Tessan till mig alldeles sjalv utan directions idag, det blev jag minsan stolt over! : )
Kom hem, fixade lite mat vilket blev lite lasange som lag i kylen, gick ner till datorn, badade, och nu sitter jag har.
Imorgon blir det jobb 9-5 sen far jag se hur det blir efter det. Kanske bara en hemmadag med nagon film.

Saknar och alskar min familj dar hemma sa jatte jatte mycket! Ni ska veta att ni ar saknade under dessa jultider...
Saknar aven mitt lilla tjejgang, Patricia, Madde och Tessan, men tjejer jag kommer snart! ; )

Underbar dag :)

Idag borjade jag 8, och Gunilla skulle ivag sa vid halv 10 gav sig aven Bruce ivag och jag blev sjalv med barnen.
Thomas skrek i 40 minuter, over allt. Stackare.... jag och Linnea trottnade pa att lyssna pa honom sa vi satte oss i bilen efter lite packning och gav oss ivag till Tysons. Val dar lyssnade vi pa en kille som spelade gitarr i playgrounden, och dansade och hade jatte mysigt. Sen at vi lunch och efter det at vi milkshake : ) Sen skulle vi ga titta pa tomten, men han var tyvarr och matade sina renar just da, sa vi fick strunta i det. Men vi hade mysigt iaf. Sen akte vi hem och lyssnade pa mera musik och lekte med play dough tills Gunilla kom hem igen, lagade lite taco och at. Sen borjade Thomas om igen, och bara skrek och visste inte vad han vill, stackarn han hinner inte bli frisk innan han gar nerat igen...

Det roligaste var nar jag ringde hem i bilen pa vagen hem; Forsta gangen svarade Sanna (formodligen) sa jag ringer upp och pappa svara och jag sager; "Hej, vem var det som svara forra gangen egentligen" Pappa svarar jattesurt; "Vada spelar det nagon roll eller?" Haha, pappa stackarn horde inte att det var jag. ; ) Sen prata vi lite, pratade med Sanna som inte kan vara tyst och avslojade lite hit och dit ; ) Hon ar min lilla skvallertant minsann! Haha. Emil var inte jattepratglad men mormor forklarade att du varit i centrum med Basse och atit en superstor glass, sa det ar lugnt killen.

Nu sitter jag och vantar pa tjejerna, de vill till tysons, sa jag far val aka med da... haha. Sen ska vi ha lite pepparkakor och glogg. Imorgon ar det lucia och sondag ocksa! Det borjar kannas som jul. : ) Saknas bara sno, och det kommer nog inte till jul som det ser ut.

Grattar aven "farmor" Barbro pa namnsdagen, for vi har fortfarande den 5 december. : )
Och ni som laser det har den 6 december, grattis Niklas ; )

Torsdagsplaydate

Som vanligt pa torsdagar skjutsar vi over Linnea till Aisa, sa jag och Thomas hade lite egen tid.
Vi gjorde lunch och busade, och sen somnade han... snopet. Men det var skont fick lite gjort. Fixade med vafflorna som vi skulle ha till middag, dammsog, fixade all tvatt och sa. : )
Nar jag sen hamtade tjejer blev det inte en lugnt stund, de blir helt galna alla tre tillsammans. Mycket tjaffs och gnall hit och dit, men till slut sa vi hejda till Aisa och jag gick av. Dagarna bara forsvinner ivag, verkligen.
Imorgon ar det fredag igen, och sen lordag och sondag med lucia, herre gud.

Sanna: Moster alskar dig ocksa! : )
Leila: Tysons ar det shoppingcenter har i McLean med 260 olika butiker och 160 till pa andra sidan gatan. ; )
Madde: Ja jag fick ditt underbara brev, forlat for att jag glomt saga det. Har haft fullt upp hit och dit med brev. Tack sa hemskt mycket for bilderna, fraga; Nar ar de tagna? Haha. Uppenbarligen hade vi sa kul att jag "glomde.." ; ) Miss you honny!

Nu ska jag forsoka lagga upp lite bilder pa bilddagboken : )

Onsdag

Dagarna flyter pa, och vi julpysslar mest hela dagarna. Supermysigt.
Vi lekte med tagbanan imorrse igen, sen at vi lunch och sen skoldags. Thomas ville inte sova idag, men till slut somnade han, och jag fick att gora; sjomansbiff stod pa middagskalendern. Efter lite om och men sa blev det bra till slut och det vart faktiskt riktigt gott : )
Sen vackte jag upp Thomas och vi lag och mos i hans sang tills vi gick upp, hann leka lite innan vi akte till skolan igen.
Linnea var lite grinig men det gick bra sen, barnen var superhungriga men min sjomansbiff dog inte... : (
Jag tog av till Safeway for att titta efter AC's minneskort,men det var inte dar, sorry. Valde att aka till Tysons aven idag, sjalv denna gang och verkligen leta julklappar. Skont att strosa runt sjalv, hittade lite men vad och till vem kan jag ju inte skriva om Gunilla skulle fa for sig att kolla in bloggen ; ) Haha.

Gunilla sag pa en gang att jag klippt mig, sa tydligen behovdes det.

Nu ska jag fixa och dona lite med julklappar, och sen ska jag aven ikvall forsoka sova innan 12. Herre gud jag som brukade vara sa kvallstrott. Haha.

Bra dag :)

Idag har det varit ytterligare en san dar superbra dag !
Gardagen gick som smort, och idag gick det lika bra.
Borjar inte forens 9, sa jag hann skypa lite med min alskade mamma innan jag borjade. Gick upp och moter barnen, kakar lite frukost med de, vi julpysslade lite och dona innan vi at lunch for att sedan aka till skolan. Pa vagen hem somnar Thomas i bilen och sover en timme, passar pa att fixa lite med middagen + stada pa rummet. Vid 2 vacker jag upp honom, han ar lite smatjurig men inte sa konstigt nar man ar nyvaken. Sitter och myser i soffan och sedan klar vi pa oss for att aka och hamta Linnea i skolan igen. Vi packar in oss i bilen igen for att bege oss ner till Starbucks och lite sang och dans. Men idag var vi trotta sa vi stannade inte sa lange, kom hem vi kande oss hungriga sa vi gjorde spagetthi och kottfarsas. : ) Gunilla kommer hem och ar glad att jag tagit over och fixat middagen, tom Bruce som tydligen inte tycker om kottfarsas sa att det var gott. ; ) haha. Barnen badade nere idag, och sedan kom Kaisu (en finsk aupair) over, for att vi sedan aker och hamtar upp Eva for att aven idag bege oss till Tysons, idag for en haircut : ) Haha snopet nar de var klara pa 20 minuter, haha. Men det blev bra, tog bara topparna. Sen blev det lite fika och mys. Tidig kvall ikvall for de brudarna som borjar tidigt imorgon. Jag sitter har, funderar pa vad jag ska gora for att tjana lite extra dollar? Sa jag har rad att kopa mig en lovesack! : (

Imorgon ar det onsdag, finns inge lill-lordag har inte. Speciellt inte nar man ar mindrearig...
Men snart ar det fredag igen, och helg vilket innebar lucia! : )
Nu ska jag dromma lite till om en lovesack. Sen ska jag titta lite pa tv innan jag somnar tror jag, om jag nu inte hoppar ner i badet. : )

RSS 2.0