Maria-dagen




Till att borja med vill jag gratta min systeryster pa namnsdagen, och aven favorit Sanna! Grattis mina Marior!

Fest-fredag

Nej inte idag inte...
Borjar 7.30 tva sjuka barn, eller ja ett iaf... men bada akte dit pa en ny antiobiotika kur, helt sjukt i mina oron men upp till de. Dagen har i vilket fall som helst gatt smart fritt, Gunilla lovade de tv hela dagen och de har de fatt, medans jag har passat pa att skriva pa min pre-uppgift nagot-nagot. Har iaf kommit en bit pa vagen. : )

Vet inte riktigt nar jag slutar, nar Bruce kommer hem. Da ska jag bara gora mig iordning, dra till Christin och sen hem till mig igen, tror Louisa ska med, men man vet aldrig med henne langre.... (kille som kom ivagen? ;) )
Vi ska iaf planera ordentligt for resor som kommer upp, har lite att fundera over. Men forlaning tror jag inte att de blir, eller jag vet inte. Det ar sa fram och tillbaka varje dag, men jag maste saga att det ar ganska enformigt, och i November vill jag hem till min familj (om de nu finns kvar? Annars har jag iaf varldens basta storebror hemma) och mina alskade tjejer! <3 Men som sagt det ar upp och ner fran dag till dag, just nu ser det ut som om jag kommer hem i November, hemma December, Januari och sen kanske jag hittar pa nagot annat i 2-3 manader. Om jag nu inte kommit pa precis vad jag vill nar jag kommer hem? Vilket jag tvivlar pa, och jag kanner att jag inte vill fastna i Sverige riktigt annu, haha. :)

Barnen sitter och tittar pa Dora - The explorer, maten ar fardig och jag ska passa pa att fortsatta pa min uppgift. :)

So long suckers ! :D

Forvantansfull! :)

Ja herre gud, fredag imorgon, lon! Och jag kan lagga undan hur mycket som helst fran bade forra och forrforra lonen, da jag varit sjuk och inte kunnat komma ut och shoppa upp allt... ;)

Sa forst och framst ska jag forklara;
Nar man aker som aupair far man visum for 13 manader, da jobbar man 12 av de och reser den sista. :) Om man vill saklart, och sjalvklart ska jag ta tillfallet i akt! :)
Men saklart ar det lite annorlunda for mig, haha. Min vardfamilj aker till Sverige 6 veckor i sommar, och bor pa en bondgard, med djur... vilket medfor att jag inte kan aka med. Sa jag stannar i USA under de veckorna och tar ut min "13" manad i Juli istallet for November, och jobbar istallet till dagen jag aker hem. Och nar jag kommer hem ar inte heller riktigt bestamt, nej jag vet inte hur jag ska gora, forlanga ett halvar eller inte? Komma hem till trakiga November eller komma hem lagom till Studenten, fest och svensk sommar? Det lockar nagot otroligt att stanna kvar har i ett halvar extra...

Ah herre gud

Tanker fran och med nu alltid pa Christin nar jag hor orden: "Ah herre gud" och "Rovhal"!  Tack gumman! :)

For ovrigt, kanner jag mig lite battre med halsen och huvudet. Torsdag redan, ojoj. Igar blev det Tysons med Eva, shoppade en lite mer varaktig jacka pa forever, och sen, inget mer. Pratade av sig med Eva, hmm alldeles for mycket i huvudet. Sa jag var "tvungen" att mota upp Christin pa Starbucks och fortsatta med disskusionen. Mycket just nu, och genast tanker jag pa min familj???? Vart i helvete tog ni vagen? Jag har sa mycket jag vill prata med er om, och sa mycket att beratta, snalla svara?

Ny dag

10 timmas somn i bagaget, vaknar upp med huvudvark, och 9 timmars arbete framfor sig, just nu bara alskar jag mitt liv.

Familjen ligger pa en strand inte allt for langt bort, men anda alldeles for langt bort. De sitter nog dar med sina paraplydrinkar som du sa, och jag har inte hort nagot ifran de sen de landade? Halla vart tog ni vagen? Glom inte att en av era dottrar ar i USA, och den aldsta sonen fortfarande hemma i Sverige...


Jag ska iallafalla forsoka kurera mig lite under dagen, for egentligen vill jag inte sitta hemma en dag till, de finns sa mycket shopping dar ute som vantar pa mig! :)

For jag vill inte




vara sjuk nagot mer :(  Nu tycker jag det racker!


12 timmars somn..

och jag ar fortfarande helt slut, fy!
For idag ar ingen bra dag kanner jag. Jag har superduper ont i halsen, huvudet kanns som en heliumballong och jag bara vantar pa att nagon ska trycka en nal igenom den, magen ar inte ens att tala om, och resterande del av kroppen har jag inte velat kanna efter i annu...
Jobbet star narainpa och knackar pa dorren och jag vet att jag maste upp, suck. Just nu lockar Sverige med sin kyla, sno och alla "vardagliga" saker, da jag atminstone kunde fa ligga i min sang hela dagen och vara sjuk.


Saturday night. :)

Sa jalva najs, hoppas nu pa det basta med kvallen! :)

Skulle egentligen ut med nagra kompisar, men andrade planer, istallet blir det houseparty ute i Vienna! NAJS !
Jag och Christin drar dit, partar sonder och sen ser vi hur de blir med sovplatser.... hahaha.
Just nu sitter jag och laser igenom aftonbladet, Christin ligger i sangen och sover efter en tuff natt, men snart ar hon pa topp igen (?) Familjen ar ute och ater pa resturang och Brucan ar i NY. Kvallen kan bli toppen! :) Och jag behover det....
Jag lovar, vi kan iallafall ta hand om varandra, sa ni behover inte vara oroliga dar hemma, eller borta.




Du sarade mig med ditt beteende...

4 months

Yes igar var det 4 manader sen jag sa hejda till Bragevagen och Upplands Vasby for 1 ars aventyr.
Jag vet att jag tjatar nar jag skriver att dagarna och veckorna gar sjukt fort, men herre gud. 4 manader, for oss har har det bara svischat forbi, forstar att varlden star stilla for er dar hemma.
Jag har nu problem med min Sverige resa i sommar, och jag maste verkligen kolla upp allt.
Tack ni som har svarat pa min efterlysning, jag haller pa och kollar upp alla priser, tider och allt man kan tankas behova. :) Saken ar att jag som aker som aupair far det billigare om jag bokar, sa jag ska nog kunna hitta ett bra pris.

Dagen idag har for mig annu inte borjat kanns de som, men klockan ar redan tolv. Ojoj, planen ar iaf shopping, saklart. :)
Och till kvallen blir det nog en utgang for att traffa nagra kompisar (?) Haha, vi far se hur kvallen slutar.

Grattis mamma

Ja for idag fyller min alskade mamam ar. :)
Hon befinner sig inte i Sverige, och inte jag heller.
Nej min familj befinner sig pa Isla the Margarita for tva veckor sol och bad,
och jag hoppas verkligen mamma har en helt underbar dag! :)



Forstar om du hatar bilden, men herre gud du ar mitt basta iaf. :)

Efterlysning!

Nu efterlyser jag en reskompis?!
Galler fran den 17 juni till den 31 juli, planen ar att resa runt i Californien for en sisadar 2 veckor, sen blir det rundvisning i Washington DC saklart. Under tiden vi ar i Washington bor vi i "mitt" hus, nar vi ar pa resande fot stannar vi till pa vandrarhem, och dylikt. Sa fort jag far ett visat intresse sa kollar jag genast upp priser, datum, och allt dartill. :)
Under Californien resa ska allt ses, allt fran LasVegas, Grand Canyon, San Fransisco, Altratraz, Alla hetingar som sufrar... ;) haha, allt! Snalla, nagon stall upp? Annars "maste" jag aka till Sverige under den tiden...

Snalla, fixa semester nu!!!

Avundsjuk, jag ar sa avundsjuk..

Ja herre gud, familjen sitter par Arlanda pa vag till Venezuel
Madde ska pa Hakan konsert imorgon, och har sitter jag.

Jag hoppas verkligen ni ar avis pa mig ibland...


Froken avis?

Jag sitter har, hemkommen fran Tysons, 8 timmars arbetsdag over. Skont maste jag saga, dagen var inte alls som jag tankt mig. Men nu ar jag klar for dagen.

Pa msn finns lillebror som sitter uppe, och aven en mor i bakgrunden. Det ar dags for de att satta sig pa planet snart, inte for att komma hit utan for att aka till Venezuela och Isla The Margarita... Tanken var att jag skulle med, men icke jag sitter har. Tva veckor i paradiset, all inclusive, bungalows och hela paketet. Nej, jag far val passa pa att onska er en forjavlig resa, hoppas att toaletterna blir era platser pa flygplanet, att transferbussen ar full, och att all mat dar nere smakar skit och alkoholen ar utblandad med vatten.Forutom det far ni ha det bra, min alskade familj.  :)

Hemlighetsfull

Idag pirrar det harligt i magen, och jag ar redan supernervos...
Trodde nog inte detta skulle handa mig igen. :)

Lev livet ;)

Mandagen lixom bara forsvann, herre gud! och jag som vaknade imorrse och kande att dagen blir laang da bada barnen ar hemma fran skolan. Men icke, vi har lekt och haft fullt upp hela dagen. Allt fran puppet show till grona spagetti har det bjudits pa idag.
Slutade vid fem, gick ner till datorn, loggade in och pratade med min underbara van pa hemmaplan medans jag tranade och tittade pa tv, laggdags for dig och baddags for mig. Skont att bara ligga dar i badet och ta de lugnt och tanka igenom allt. Och mamma jag fixade en harinpackning ocksa, skont som bara den! :) Nu hoppas jag pa en forbattring pa haret, for jag funderar ater igen pa hur (eller vad) jag ska gora med haret? Mamma, varfor ar du inte har och hjalper mig?
Mitt har vaxer nagot sa otroligt, (ja ni laste ratt. :) ) sa harutvaxten ser hemsk ut! Nagot maste goras.... fragan ar om blondering ar ett alternativ eller om jag ska overga till "den morka sidan" ;) Haha.

En halsning till familjen Ekengren/ Engstrom. Tack for samtalet igar, otroligt roligt att hora ifran er. :)
Usch vad det ar jobbigt att se familjen sadar, jag menar nar jag akte sa inte Lukas sadar hemskt mycket, nu babblar han pa for fullt. Ojoj. :)

Nu ska jag borja titta igenom Greys anatomy fran borjan. :)
Tack annu en gang familjen for dvd spelaren, den gar varm.

Helgen :)

Tack sa jattemycket for alla hjartans dag halsningarna,
och tack mamma for de bra byxorna. :) De passade perfekt, sa sa tjock kan jag val anda inte blivit?

Helgen spenderades med tjejerna, pa alla mojliga utflyker. Men helt klart lyckat.
Shopping och klippning har vi ocksa hunnit med, saklart. ;) Bildbevis kommer val nar Borje har bestammt sig for att dela med sig av MINA bilder... ;) Haha. Sa smaningom helt enkelt.

Idag ar det Presidents Day och alla ar lediga, sa ingen skola for Linnea. Far se vad vi hittar pa.

For ovrigt maste jag hinna prata med Gunilla snart och forsoka losa allt med Sverige resan, far se hur det gar da egentligen. For jag vill ha svar. :(

Nu ar det dags att jobba och allt som hor till. Till eftermiddagen/kvallen hoppas jag pa bra vader sa man kan ta en promenad, annars far jag hoppa upp pa maskinen.

Karlekens dag...

Dagen man ska tillagna de man alskar och haller nara, jag antar att jag borjar med min alskade familj.

Mamma: min alskade mamma. Du ar varldens bastaste basta mamma, och darmed basta! :) Du har hjalpt mig igenom alla svara ar i skolan, tjafs hit och dit med alla sakallade "kompisar" och jag vet att du gjorde vad du kunde, och att du har hjalpt mig till att vara den jag ar idag, mig sjalv. :) Tack!

Pappa: jag kommer alltid att vara pappas flicka, och det ar jag stolt over. :) De sager att nar en kvinna leter efter en man att gifta sig med letar hon en liknelse mellan mannen och sin far, men jag kan inte hitta nagon battre an min pappa! :)
Aven om du jobbat mycket, sa ska du veta att jag alskar dig otroligt mycket!

Jonny: Min storebror, underbara storebror. Som vid 17 ars alder fick en till lillasyster att dras med, men gjorde det hela galant! Du vet att du alltid varit min idol, och att du alla ganger sager: "Tja snygging" nar jag kommer in i rummet varmer, och jag tar at mig och de betyder massor! Maggetkvallarna borde aldrig ta slut! :D

Maria: Storasyster min, har nog inte varit en idol i barnalder (vad jag kan minnas) men jag tror egentligen det hela var avundsjuka, tyvarr. Dock nu pa "aldre" dar.. ;) (Haha) maste jag saga att min storasyster ar min absoluta favorit!
Nar jag blev vald till tarna pa brollopet brast allting och jag insag vilken underbar syster jag har. Nar jag aven fick fortroendet att vara gudmor at Sanna varmde det bara annu mera. Jag saknar min traningskompis, och absolut basta kompis i hela varlden! <3

Tommy: lillebror och minst av 4, kan inte vara latt. Mamma valde att stanna hemma och verkligen ta hand om oss, sa inget dagis blev det. Men vem behover det nar jag hade min basta lekkamrat hemma? Dagarna med dig var toppen, men nu kanner jag bara att du maste ta tag i ditt liv? Herre gud vad hande dar lixom? But still your my best babybrother! :)

Jag har aven mina syskons fru och man, Nina och Peter. Peter som varit med sen jag var 3 och sprang runt i bloja, jo tack jag har hort det nu... haha. Och aven Nina, storebrors fru, mamma till mina tva yngsta brorssoner. Tack for att ni tar sa god hand om mina syskon! ;)
Syskonbarnen finns ocksa med: Emil, Rasmus, Felix, Sanna och Lukas. Herre gud, ni borjar bli manga. Men ni ska veta att moster/faster alskar er massor! :)



Sen blir det genast lite jobbigare, vanner... vilka ska jag valja att skriva om? (inte for att det ar sa manga som egentligen behover namnas.)
Jag vill egentligen bara tacka mina vanner, pa bade hemma och borta plan!
Hemma: Patricia, du ar guld vard! Madde, min angel, Tesso vi tar ikapp allt nar jag kommer hem. ;) Ni ar mitt allt hemma!
Bortaplan: Vardfamiljen: ABT! UNDERBARA! :), Christin och Louisa, vi ses i dimman ikvall. ;) Haha. Love you.

Grabbarna grus :)




Borje, jag dromde att du klagade pa min iPod och att jag hade uuuurusel musiksmak?!  ;)


lill-lordag! :)

dock inte har... haha.

Nej idag ar det skola for barnen, da ska jag passa pa att gora iordning mat och fixa. Och eventuellt forsoka mig ut pa en promenad. Ni som har varit i USA vet att de finns typ inga trottoarer... suck.
Men jag ska forsoka iaf. :)
Till kvallen blir det muffinsbakning tills imorgon, da bade Linnea och Thomas ska det med sig i skolan for alla hjartans dag party. Sen far vi se om Christin och Louisa far for sig att komma forbi en svang, vore minsann trevligt!

Imorgon ar det playdate, och extra jobb som star pa schemat, och fredag ar barnen lediga fran skolan sa da far vi hitta pa nagot annat.. hm?! Fredag kvall ar det ocksa barnvakt som galler, skont med lite extra pengar. For jag vill verkligen till Hawaii. :(
Sverige-resan har jag tyvarr inte blivit klokare pa... aterkommer med det

Mycket nu

For det forsta, mamma snohogen ar borta.
Vi har haft stralande vader hela helgen, och aven idag sa nu har den minsann smallt undan. :)

Christin, vi maste boka NY courses... och Louisa ocksa for den delen!

Madde, och aven Patricia och Tesso,  vet inte hur jag ska saga (eller skriva) detta... kanner mig som en hemsk manniska. Just nu ser det inte ut som om jag kommer hem till sommaren, det kanns sa otroligt onodigt for mig. Jag kommer anda inte kunna bo med min vardfamilj dar de bor da det ar hastar och skit dar. Och aka hem for att bo i Vasby 6 veckor ar inte riktigt vad jag har tankt mig... jag vill vara har i USA ett helt ar. Forlat! :(

Extra jobb torsdag, fredag hemma hos familjen Norge. :) Hoppas de gar bra, extrapengar ar alltid bra om man fragar mig! For jag ser verkligen fram emot sommaren har i DC, och dessutom HAWAII! :D


For ovrigt stallde jag klockan pa 7.30 imorrse, gick upp tranade 30 minuter, duschade gjorde mig iordning och satte mig vid datorn, tills det var dags att borja vid 9. Ska forsoka fa det som en liten rutin, far se hur det gar. Jag klarar verkligen inte av att ga runt och kanna sig tjock for jamnan...
Roligare an sa har blir det nog inte idag.

Trott..

Lang dag ute med familjen Borjesson. :)
Jag, Christin, Louisa och Christin foraldrar har idag haft en langdag downtown.
Stralande sol, trevlig sallskap och en helt underbar dag har satt sina spar.

Imorgon ar det mandag igen, traning star pa schemat och aven tysons? ;) Haha.
Nej men, som jag alltid sager det gar sa sjukt fort allting nu. Ojojoj.
Inne pa 4 manaden, och 1/3 ar da avklarad.

Nu ska jag ga lagga mig i sangen och titta pa film. Dock vet jag inte vad familjen tankte pa nar de skickade med tva skrackfilmer? Nej far nog bli Patricia's film. :)

Nattinatti.


Karlek!

Fredag igen, loning. :D

Nej jag sitter nu har och kanner att jag verkligen smallt in att foraldrarna (+bror) kommit och akt.
Och kanner att jag verkligen vill tacka de for den underbara tid vi hade tillsammans. :)
Jag forsoker verkligen visa er allt och inget pa den vecka vi hade tillsammans, (eller var det 10 dagar ;) )

Samtidigt vill jag tacka mina underbara syskon for min julklapp, en portabel min dvd! Och aven mamma for sasongerna fran Greys Anatomy. De tittas lite da och da pa den ska ni veta, men jag vill inte att filmerna tar slut sa jag snalara lite. ;)
Ni ar bara for underbara. <3

Aven min underbara Patricia vill jag tacka for omtanksamheten, veckorevyn luslaste jag och sen kunde jag minsann salja den dyrt har bland tjejerna... ;) Haha. Filmen passa utmarkt da jag som jag skrev fatt en dvd, fotot sitter uppe! ;) Och brevet ska jag satta in i min parm sa jag for alltid har kvar det. Alskar dig jattemycket vannen! <3

Sa var det dags... :)

Monsterinlagg nummer 2.


Torsdag 29 januari


Aisa dag for Linneas del, och skola for bada barnen. Vi hade som sagt bara Thomas hemma pa formiddagen, sa jag lekte med honom samtidigt som vi stadade lite jag och mamma. For Thomas var de roligast att leka med pappa o Tommy. Men som sagt jag och mamma stadade. Sen at jag och Thomas lunch da passade mamma o pappa pa att ga en svang ner till Safeway. Efter lunchen var det skoldags, sa jag, mamma o Tommy satte Thomas i bilen och akte. Gick bra, han grat lite, mamma tyckte de var jobbigt men det gick bra. Hem, lagade tva ost och skinkpajer och sen stadade jag lite till. Innan jag hamtade upp alla tre och for hem. Thomas hade haft en jatte bra dag i skolan och Linnea var pa bra humor.
Vi lekte pa eftermiddagen tills Aisa skulle hem, vi at Christins och min thaimat innan vi forsokte oss pa att hitta till Costco, efter lite korningar hit och dit hittade vi. Shoppade lite allt mojligt och vuxenpoangen steg nar jag kopte burkar att forvara mat i till min lagenhet. Val hemma somnade vi fort da alla var trotta.

Fredag 30 januari


Lediga dagen for barnen... igen. Vi lekte lite i kallaren innan Gunilla kommer ner vid halv 11 och fragar om vi inte ska aka till air och space museum och visst. Sa vi packar och gor oss iordning och aker dit, hela familjen. Vi gar runt och tittar pa alla flygplan och rymdskepp innan vi satter oss i simulatorn och sen gar vi till donken for att kaka. Efter maten gar vi for att kolla om tornet har oppet, ja visst. Sa vi alla tar hissen upp och far se en helt fantastisk utsikt. Roliga bilder tas och jag ar helnojd med dagen. Val hemma leker vi lite till, och sen slutar jag. Bestlutsangest om vart vi ska ata, slutar iaf pa tysons tva och Cheesecake factory; UNDERBART! Ocksa denna dag helt fantastiskt bra.

Kvallen spenderades hemma, mor och far satt pa overvaningen med vardforaldrarna och drack ol och pratade om allt och inget, lillebror sov och jag satt vid datorn och tog de mest lugnt.

Lordag 31 januari


Upp tidigt, kvart over 8 vaknar jag. Vi ater frukost och ger oss ivag. Bilen till metron och downtown. Eller ja vi borjade i Arlington med Iwo Jima och sen vidare till kyrkogarden. Och sen bar det ivag, monument efter monument. Underbart att fa kanna sig behovd men samtidigt som turist. Familjen verkade trivas och de tyckte nog det var coolt. J
Vi sag allt som borde ses, skulle aven besoka ett spion museum men de backade foraldrarna pa da de skyller pa att de inte kan engelska... madame tousseu blev det inte heller. Men det var nog sa tillrackligt att fa visa de runt. En heldag, som slutade pa tysons 1 och Fridays dar jag aven motte upp tjejerna som skulle ta en lugn (?) ute kvall.

Jag ska ga lagga mig nu, trott som en apa.

Sondag 1 februari


Vaknar upp tidigt, dags for hockey. J Frukost och sen satter vi oss i bilen, Tommy kartlasare gor att vi kor fel pa en gang... suck. Felkorningar genom hela washington dc, och jag blir stressad som fan! Efter mycket om och men hittar vi till slut till Verizon center. Pappa gick in for att handla en hockeytroja till Emil och blir grinig da han inser att den kostar runt 1000 kronor, det hela gar ut over oss... gar iaf upp till varan platser, och folk verkar nojda. Matchen ar superbra och slutar 7-4 till Caps. Tror familjen var nojd?
Pa vag hem blir det grinigt igen, jag ska pa lcc mote och vi aker runt runt och till slut hittar vi dit, stannar 10 minuter och sen lite grinigt igen for att jag inte riktigt hittar hem och vi vet inte vad vi ska ata. Stannar till pa nagot stalle och ater for att sedan handla lite smatt pa cvs innan vi beger oss hemmat. Val hemma blir de sangen nastan pa en gang, jag lagger mig for att titta lite pa min nya dvd.

Mandag 2 februari


Jobbdag igen, veckorna gar fortfarande lika fort. Frukost, och sen lite lek. Vi gick upp till overvaningen for att steka lite pannkakor och sen skjutsade vi Linnea till skolan, jag Thomas och mamma stannade sedan ute och gick en svang till parken for vadret tillat oss.  Stralande sol och lite varme. Vi var ute anda tills vi skulle satta oss i bilen igen for att hamta upp Linnea, packade in oss och hamtade henne. Pa vagen hem stannade vi i den stora lekparken med karusell, men det var way to cold. Sa vi tog snack i bilen och sen akte vi hem. Vi lekte lite i kallaren innan jag och familjen begav oss till tysons for lite shopping. Blev lite presenter, trojor till mig och bara lite kvalitetstid med familjen.

Kom hem, tittade igenom bilder och shoppingpasar. Vi sitter verkligen och myser bara. Nu ska jag bara fixa lite till med datorn, sen ska jag ocksa sova. Imorgon ar det tisdag, och jag hoppas innerligt att det ar skola.


Tisdag 3 februari


Skoldags igen, for bada... Gick bra med Thomas, lite ledsen blev han men han var bra.
Val hemma stadade jag och mamma lite, och sen fixade vi med allt mojligt. Vid 3 hamtade vi upp barnen, och tog med oss Mia hem. Lek i kallaren samtidigt som vi gjorde allt mojligt. Nar jag slutade 5 drog vi direkt till Tysons, for lite sista minuten shopping.
Mat blev det och sen shoppade vi, lite till allt och alla. Vad kan jag inte skriva... ;) Haha.
val hemma satt vi bara och mos och pratade om allt och inget.

Onsdag 4 februari


Idag var det dags att packa ihop for familjen. Vi lekte, barnen at lunch sen skjutsade jag de till skolan. Det gick superbra med Thomas idag. Hem, stadade lite till, tvattade och tomde tvattmaskinen. Familjen packade, bestallde pizza och at lite. Hamtade upp barnen vid 3, lamnade av Linnea hos en kompis och sen for vi till flygplatsen. 10 minuter senare sov Thomas i bilen och jag lamnade av familjen. Trakigt. men vi ses snart igen. Hem igen, fixa iordning maten och ta hand om en ledsen Thomas... han saknade "boyfriend" ;) Haha. Vi at mat, badade barnen och jag och Gunilla satt o pratade om allt och inget. Om Sverige, om de blir nagot eller inte. Far se... Hon kom med lite andra forslag som jag ska tanka igenom. Fick aven lite mer pengar av pappa som ska ga till min skolgang har borta, sa nu blir det NY sa jag far mina 6 credits!


Monsterinlagg del 2

Kommer en annan dag... kanske imorgon? :)

RSS 2.0