Monsterinlagg :)

Fredag


Jobbade som vanligt fran 9. Jag och barnen akte till Tysons for att dansa lite till KnickKnack, som hade valt att byta dag... sa vi lekte en stund. At lunch, gick ner och kopte lite godis och sen satte vi oss i bilen for att aka hem. Skont nar Thomas somnade i bilen, bar in han i sangen och jag och Linnea var ute. T-shirt vader inte tokigt i Januari...

Vi lekte med lite allt mojligt innan jag hamtade Thomas igen, da gick vi in en stund och ner i kallaren med Mia. Till slut kom Michelle for att hamta Mia och vi gick upp for att gora iordning lite mat. Gunilla hade tagit en svang till sjukhuset, sa jag slangde bara in lite pizza i ugnen och satte pa Mamma Mia. Slutade runt 6, Christin kom vid 8 och overtalade mig att vi skulle ut... sa jag gjorde mig i ordning och sen hem till henne. Plockade upp Louisa efter en stund och sen gick vi ner till Third. Vi lekte leken "Yesman" och det sparade totalt... Trey bjod pa en flaska vin, Christin bjod mig pa ett glas vin, jag fick en stampel i pannan. Full blev jag och Christin och Louisa fick hjalpa till lite... haha. Galen kvall.
 

Lordag


Vaknar upp i Christins sang, ingen aning om hur jag kom hem eller vem som ligger bredvid. Men jag kanner mig pigg, iaf piggare an damen som ligger bredvid (Louisa..)

Till slut satter vi oss i bilen, slapper av Louisa hamtar upp Christin, hem till henne byta om lite och sen dra till Tysons for att kaka lite god mat, shoppa lite fler linnen och sen bara dra hem och sitta vid datorn en stund. Akte ivag med familjen och kakade i Arlington och sen efter en stund kom Christin forbi, vi tittade pa Miss America 2009 och A Cinderella Story. Myys! J Sen gick jag och la mig och sooov!

Sondag


Vaknar vid halv 10, skont att fa sova ut! J

Lag kvar i sangen skrev lite till alla pa msn och bara latade mig, gick och gjorde mig i ordning lite smatt och sen vid halv 12 hamtade Tessan upp mig sa drog vi till Tysons. Gick runt och strosade lite, motte upp Christin och efter ett tag aven Erika + vanner.

Jag och Christin gick till garage for att handla hennes outfit, men icke, det sprack. Men lite shopping blev det iaf, innan vi satte oss pa Fridays och kakade. Bio pa det, Yesman. Helt underbart rolig, hahahha! Sjuukt. Sen skjutsade Christin hem mig och meningen var att jag skulle stada, men jag satt istallet lite vid datorn, badade och plockade undan ytterst lite. Mest sugen ar jag pa att lasa min bok, men nu ska jag iaf ge upp och forsoka sova.

Mandag


Dags for familjen att komma. Jag borjade 9 som vanligt, det snoade lite men inte tillrackligt. Vi lekte i kallaren och fixade och donade tills de skulle komma...

De landade vid 2.32 och jag akte hemifran stressad som bara den vid 3, tankade upp bilen och korde mot Dulles airport! J Kommer dit och smaspringer in, kollar klockan och kollar deras status; In Custom. Star och vantar lite nervost och sen ser jag de!
Min familj! Jag viftar forbrilt med min svenska flagga med bokstaverna som bildar namnet Bengtsson. Lite tarar, men samtidigt sa skont att bubblan av nervositet sprack.
I bilen hem kommer tusen fragor bade fram och tillbaka, val hemma (?) sa bjuds det pa kott, b-sas och potatisgratang. Familjen ar trott, men anda delades det ut en massa presenter. Jag fick julklapp av syskon, en egen mini tv och av mamma Greys Anatomy! UNDERBART. Fick aven min klanning, och den satt som den skulle aven efter 4 ar, gympadojjor, och en extra tjocktroja. Barnen fick lite presenter de ocksa, gulliga mina foraldrar ar. J Aven Patricia hade hunnit skicka med en present, hon ar sa gullig.
Pa kvallen kom aven Christin forbi en svang, lillebror hade redan somnat, pappa lag i sangen och mor min kom och sa hej.

Kanns helt overkligt att de just nu ligger och sover, har i mitt hus i McLean J

Tisdag


Vaknar upp lite smatt av att de andra ar vakna, men orkar inte riktigt vakna. Till slut kommer mamma o hoppar ner i min sang, haha, mysigt.
Vi gar upp och fixar frukost redan vid 8, och barnen ar superglada att min familj inte akt hem redan. Tommy o pappa ar favoriterna, frukost och sen direkt ut, da vi har fullt av sno ute idag! J Vi lekte ute ett tag, jag mamma thomas och Linnea. Sen gick vi in for att varma upp oss lite och sen packade vi aupair vaskan for att ta oss till NickKnack och tysons. Jag lat familjen strosa runt sjalva medans jag och barnen var och dansade, sjalva typ. Eftersom det ar sno sa vagar (?) inga amerikanare sig ut pa vagarna, da de bara har sommardack. Konstigt, men vi var iaf sjalv. Skont. Vi at sen lunch och gick ner for att titta pa fiskarna, (klassiker). Sen tog vi bilen hem, Thomas somnade i bilen, Linnea gick ner i kallaren med pappa. Jag och mamma gjorde iordning taco, sen tog jag och pappa bilen ner till Giant och handlade lite mera mat. Kom hem lekte lite till, och sen kakade vi alla taco tillsammans. J Planen var att sedan ta oss bort till costco, men icke sa Gunilla, da det var for halt. Sa det far kanske bli pa lordag eller sondag istallet.

Vi tog istallet en trip till Tysons igen, lite shopping for mamma, skor till Tommy och sjalklart till mig ocksa. ;) Haha. Kopte lite Obama prylar ocksa, sen begav vi oss till CVS och sen hem, eftersom familjen fortfarande lider av jetlag och ar supertrotta. J
Nu har jag precis duschat, familjen sover och jag ska snart sova jag ocksa.
Fick iaf veta att familjen stannar 10 dagar och inte 7 som jag forst trodde... haha.


Onsdag


Uppe vid 8, frukost och sa lite lek. Innan vi begav oss ner i kallaren, for att sedan ga ut en svang i snon. J Sen gick vi in och at lunch, tog oss ner till Starbucks och hem igen. Val hemma sa lekte Linnea lite med Mia och thomas var ocksa med, inte sa lange vi var ute da det redan borjat toa, och snon snart ar borta.

Kallaren stod for schemat igen. Vi lekte och stadade, sen fixade jag iordning middag.

Jag, mamma o pappa begav oss till Applebee's, lite felkorningar, panikangest men till slut hittade vi dit. J matta och belatna letade vi ratt pa Target och shoppade lite.

Jag hittade en underbart fin tavla, som jag forovrigt tittat pa flera ganger, kopte den och lite smaskit. J Hem igen, ytterligare lite felkorningar. Prata med Bruce och Gunilla, och nu ar det dags att sova. Imorgon ar det en ny dag.



Haha, nojda nu? :) Vet iaf att Christin far nagot att gora nu.


Festfredag

Fredagarna hemma i vårat hus har blivit utnämnda till festfredagar, och de verkar komma ofta?
Iaf känns det som om det är varannan dag... så fort går det.

Dagen har gått bra, vi åt sen frukost, lekte lite innan jag packade aupair väskan för att ta mig till NickKnack, men han var inte där... så vi lekte lite, åt lunch, köpte godis och sen åkte vi hem. På vägen hem somnade Thomas i bilen så jag och Linnea lekte ute idag, strålande sol och t-shirt väder. ;) Skönt!
väckte upp Thomas vid halv tre, gick in och lekte lite med Mia i källaren. Bytte sängkläder och fick uppdateringar från Väsby.
Satt och slöade vi datorn tills Christin kom, gick ner gjorde mig i ordning eftersom hon kände för en utekväll, ärligt känner jag mig inte taggad för fem öre, men det gör jag aldrig. Haha. Imorgon är planen att bowla iaf, ikväll har vi ingen plan som vanligt. Haha.

Vi väntar på Louisa, sen ska vi försöka bestämma vart vi ska ta vägen ! :)


Hoppas du hade en underbar kväll Madde! :) Avundas dig verkligen.
Grattis Erika pa namnsdagen! :)


Hoppas att få höra mer av dig, annars behöver jag inte höra alls från dig.

Utmaning

Regler:
1. Länka till den som taggat dig.
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.
3. Tagga personer i slutet av ditt inlägg.
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.  

SJU PERSONLIGA SANNINGAR
1.
Jag har inte sa bra sjalvfortroende som folk tror nar de forst traffar mig.
2. Jag vet inte vad jag vill med dig? Eller nagon annan...
3. Jag langtar sa otroligt mycket hem, till familj, lagenhet och att ta itu med mitt liv.
4. Jag onskar jag inte var sa feg.
5. Jag tanker bara gifta mig en gang.
6. Jag ar livradd for att bli tjock...

7. Jag tar vara pa de vanner jag kanner betyder nagot for mig :)


Jag utmanar
1.http://lovelybitch.blogg.se -
Cina
2.http://fruitys.blogg.se - Madde
3.http://isabellapalmberg.blogg.se - Isabella


Sa ni vet...

just nu ar jag javligt trott pa att leta efter dessa kurser, som jag maste lasa och fa ihop min 6 credits. Det hela suger sa ackligt!!!! De finns helgkurser, men det kostar satan aven om nu vardfamiljerna betalar 500 dollar kommer jag sjalv fa lagga ut over 500 dollar for att ta mig fram och tillbaka till dessa kurser, INTE OKEJ!!!
Jag vill och SKA hitta ett annat alternativ, jag skiter i om det kommer ta tid. Den forra aupairen tog inte sina credits, och jag forstar henne.

Bajs och usch vad jag ar forbannad just nu, trodde lixom jag skulle kunna glida in pa ett bananskal och bara fa det fixat lixom, men icke sa nicke...

nu ska jag ga lagga mig och sova, och jag kommer absolut inte frysa inatt for jag kokar av ilska!

Jobbig du ar Madde. ;)

1. Tre namn jag lyssnar till:
Malin, Bengtsson, Marlin (alla amerikanare sager Malin med "r")
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Att jag har formagan att fa andra att skratta?
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Min bestlutsangest...
4. Detta är jag rädd för:
Att bli lamnad ensam, men det vet jag iof att jag inte blir.
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Leenden, skvaller fran Sverige, kisses and hugs fran mina underbara vardbarn
6. Tre saker jag absolut inte kan göra
Halla mig for att le nar jag tanker pa alla sota dar hemma som vantar pa mig.
7. Detta tycker jag om att göra:
Leka med Christin, fa andra att skratta, lara mig nya saker
8. Detta vill jag göra just nu:
Myyyysa!
9. Bästa känslan:
Saknad, jag vet konstigt svar, men en vis kvinna sa till mig en gang att saknad ar ett gott tecken pa att man ses igen. 
10. Värsta känslan:
Beslutsangest!!
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:
Omtanksamhet...
12. Är jag kär just nu:
Svart att svara pa faktiskt...
13. Jag vill gifta mig:
En gang, och bara en gang.
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Oj, massor. Uppleva och se saker jag inte sett, lara kanna nya manniskor, for mycket helt enkelt. Jag maste nog leva tills jag ar hundra, fran noll. ;)
15. Min käraste ägodel:
Just nu, mitt halsband jag fick av syster med tva hjartan, ett for henne och ett for mig.
16. Något jag vill ha i present:
En LoveSac saklart. ;)
17. Detta har jag på mig just nu:
Vita strumpor, underklader fran Victoria Secret, mammas mjukisbyxor och en lacostetroja.
18. Favoritkläder:
Shoppas det for fullt i USA
19. Favoritdjur:
Hund (dock allergisk)  
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Radio? Hot 99.5 and 97.1 Wash FM
21. Favoritlåt just nu:
All the single ladies.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Skola? Neh, aupair.
23. Stjärntecken:
Envis som en oxe
24. En bok jag älskar:
P.S I Love You
25. En film jag älskar:
P.S I Love You
26. Tv-program jag gillar:
Scrubs, Greys Anatomy
27. Favoritdoft:
Nytvattat har!
28. Detta äter jag gärna:
Nej den svarar jag inte pa, jag forvantar mig fortfarande min "favvoratt" tillagad av tjejerna nar jag kommer hem och denna fraga blir bara till deras hjalp.. ;)
29. Dricker helst:
Pa fredagkvallar i Georgetown med Christin. ;)
30. Favoritgodis:
SVENSKT!
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
Egypten, Kalifornien, Las Vegas, Mexico
32. Färg på mina ögon:
Brun/grona?
33. Min längd:
5 feet 7
34. Jag tror på:
Odet
35. Jag spelar:
just nu musik pa datorn
36. Person jag beundrar:
Min familj
37. Så här bor jag:
Innan jag akte I en villa I Upplands Vasby med mor, far och bror, nu I en villa I McLean med vardmamma, vardpappa och tva vardbarn, nar jag kommer hem, sjalv I en tvaa I Vasby.
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Ingen aning.
39. Det här tänder mig:
Mys utan avsikt
40. Det här gör mig avtänd:
Svettigt och ackligt
41. Favoritfärg:
Svart och lila, saklart.
42. Favoritcitat:
Life is suposed to be lived!  och "Angra inte var du gjort utan det du inte gjorde" Eller vad sager du Christin. ;)
43. En hemlighet jag vet:
fortsatter jag halla hemlig
44. Bästa present jag fått:
Min resa till USA av mamma o pappa.
45. Senast köpta skiva:
Var en brannbar cd skiva som jag och Christin brande ner lite svensk musik pa
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
just nu ingenting? Eller jo kanske mina tander som blivit vitare
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Allt fett som tillkommit?
48. Udda förmåga/egenskap:
Hm, jag kan boja den dar sista lilla biten pa fingret, jag sager hick varje gang jag hickar, och jag ar otroooligt lattpaverkad.
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
Obamas hund?
50. Vad lyssnar du på just nu?
Bjorn Rosenstrom - Flourtanten
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
En helt vanlig dag som aupair, frukost, leka, skola, stada lite, hamta barn, leka, laga mat, sitta har.
52. Var är dina föräldrar födda?
Mamma I Angermanland I norrland, och pappa pa Lofoten I Norge
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Har nog inte installerat nagon pa denna dator, inte min
54. Vilken är din favoritrestaurang?
Min och Christins thaimat, eller var det china? ;)
55. När badade du i en pool senast?
I somras pa kvarnbadet med Sanna.
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Yes
57. Hur många barn vill du ha?
Tva, en flicka och en pojke. 
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Dar man inte hor vad de sager?
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Nja, nej jag vet inte. Rostar pa Obama sa lange
60. Vad har du för TV-kanaler?
Ja, runt 800 amerikanska. Varav 600 ar "buy from tv"
61. Har du åkt moped någon gång?
Ja?
62. Har du busringt någon gång?
Tror det, fast jag tror aldrig jag pratat med nagon.
63. Har du fått felparkeringsböter?
Neh, inte vad jag kan minnas.
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
Helt klart!
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Oj, vet inte vad som ligger langst bort, Thailand, Brasilien, Dominikanska Republiken eller USA?
66. Har du en egen trädgård?
Neh, jag har inte ens ett eget hus ju?
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Just nu ar det mycket Tom & Jerry pa tv;n
68. Kan du alla orden i nationalsången?
Den svenska iallafall
69. Badkar eller duschkabin?
Dusch, fast inte en san dar liten
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Bride Wars
71. Favoritpizza?
Vet inte.
72. Chips eller popcorn?
Ostbagar
73. Vilken färg på läppstift använder du?
Anvander mig av Mint ala VS
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Nej.
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Neh, och lycklig ar jag for det
76. Apelsin- eller äppeljuice?
Appelpappel
77. Vem är den senaste som du åt ute med?
Christin
78. Favoritchoklad?
Svensk marabou..
79. När röstade du senast?
Nar vi rostade lucia i femman, tror jag.
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Haha, nar vi hade det hemma senast antar jag.
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Yes, pa tiokampen!
82. Är du bra på matlagning?
Blir bara battre och battre
83. Klarar du att tanka själv?
Yes, dock hade jag problem med vanen idag
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på reklamtevekanalen?
Nej, aven om vi har huuur manga som helst.
85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca-cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Uniform? Nej det skulle jag inte rakna det som, haha. !
87. Vad är det du senaste handlade?
Tuggummi, nagellacksbortagningsmedel och tandkram pa CVS
88. Har du kräkts offentligt?
Usch ja...
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Jag har redan min lilla Sanna dar hemma, mangmiljardar tror jag inte pa. Jag har det sa bra som jag har det anda tack.
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Svart att saga varken ja eller nej pa den fragan, men jag far nog saga nej iaf.
91. Har du ringt något betalnummer?
Nepp.
92. Kan man vara vän med sitt ex?
Jag hade hoppats pa det...
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Oj ingen aning.
94. Hade du mycket hår som liten bebis?
Det hade jag absolut inte! Haha.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Pa den svenska har jag ingen koll, pa den amerikanska ar det fortfarande AC's mobilsvar
96. Vad har du i din väska?
Ipod, planbok, en bok, lakerol, en penna, alleriktabletter, och en kamera saklart!
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Skriver I min dagbok jag fick av storebror innan jag akte.
98. Vad har du att vara tacksam för?
Mitt liv, och allt och alla som hor till. <3
99. Var hittade du den här listan?
I Maddes blogg saklart, inne och laser varje dag, flera ganger om dagen!
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Mia, haha, vet att du inte kan saga nej! J
Mamma, du verkar ha sa trakigt hemma, nu far du nagot att gora? J
Du?


Brucan. :)

Underbar dag igar med trevligt sallskap.
Vi var dar vid 12, trock oss fram och stod precis lagom bra, efter lite om och men. Hande en del i publikhavet, folk som klattrar i trad, sjunger, men till slut borjade det. Obama med och och aven Biden + fru, tagade in.
Ett litet tal och sen gick Brucan pa, underbart och kanslofyllt! Tankte extra mycket pa mor och storebror min, och ogonen fylldes genast med tarar! Saknar er! :) Mellan varje artist sa holls det ett litet tal, av bade artister som skadespelare och mer politiskt stallda manniskor.

Men det var sa manga artister dar sa jag omojligt kan skriva ner alla...Samuel L Jackson, Denzel Washington, Beyonce, Shakira, Usher, U2, Stevie Wonder, Tiger Woods, Jon bon Jovi och massor massor fler...

Efter konserten kryllade det verkligen av manniskor, fick hora idag att det "bara" var runt 500 000 manniskor.
Vi gick iaf hem till Christin, tog bilen och akte till Tysons for att kaka och ga pa bio. Mysigt. :)

Kande att denna dag skulle bli suuuperlang, men inte det.
Thomas gnallde dock valdigt mycket imorrse, men efter napen sa var han okej. :) Jag och Linnea har byggt ett slott och bakat karleksmums (nej mamma, jag at ingen.!) Sen har jag suttit har och tittat igenom alla bilder, och nu ska jag hoppa ner i badet och mysa! :)
Imorgon ar de big day har i USA, och jag och Christin kanner fortfarande att man inte riktigt fattar att om 200 ar kommer man kunna lasa om detta i historiebockerna. Svart att fatta att man ar har lixom, men det ar bara coolt!
For visst kan Christin och jag sitta med vara barnbarn om 50 ar och beratta en riktigt historia, som tals att berattas om och om, och om igen om de sa vill de. :) For varat ar i USA kommer for alltid ha en betydelse!


Jag efterlyser ocksa ett namn... nagon som kanner vid en Lars Ljungstrom?

Sag vad ar det for dag?

Sag vad ar det for dag? Ar det en vanlig dag? Nej det ar ingen vanlig dag for det ar Tessis 20-ars dag, HURRA HURRA HURRA!



Grattis du alskade Tessi pa din stora dag! Onskar sa innerligt att din dag blir toppen, tvivlar pa annat... ;) Haha.
Ar superduper ledsen att jag inte kan gora dig sallskap, men inga tarar spillda det finns ju massor av ar kvar.

Kanske ska dra lite story bakom, sa folk forstar vem som fyller ar?!
Hmm... jag har en foraning att de kommer bli invecklat, men jag forsoker.

Nar jag var liten (for nagra ar sedan) sa hade min faster sin frisosalong i varat gamla garage (mitt forra rum for som kanner mig) och alla mojliga manniskor rorde sig dar nere, superspannande. Sa jag holl mig ganska ofta dar nere for att leka med alla barn som kom dit. Familjen Lundgren (?) var stammisar (?) och det blev automatiskt att jag och Tessi lekte varje gang det var dags att fina till frisyren. Lisa (min faster) flyttade sin harsalong och jag tog over hennes rum. Med Lisa flyttade aven familjen Lundgren och dar var det slut med det, men sa har jag en annan valdigt go van, Patricia som fick for sig att bjuda med mig pa lite hit och dit, och vips sa stod Tessi dar! Efter lite pinsamheter utan att riktigt kanna igen henne eller inte riktigt kunna placera henne sa gjorde en kvall pa Magget det hela lattare, och nu kanner jag att jag inte riktigt vet vad jag skulle gora utan henne, (eller varken Madde eller Patricia heller). Tank sa liten Varlden (Lapplands-Vasby) kan vara... Men jag ar sa oooootroligt lycklig for all incest vi har i Vasby. ;) Haha. !
Grattis igen gumman, hoppas din dag fylls med gladje! :)

                                                                               

Skal min kara vanner ! :)

Nya upptåg.

Sitter hos Christin, väntar på att kvällen ska börja.
Eran kväll är slut, och det är snart dags för vissa att jobba... ;)

Vi ska hämta värdbarn, och sen dra vidare på housparty, dock lugn kväll.
Imorgon, shopping! :)

Hörs sen. ! Puss

Fredag igen, shalala! :D

gardagen gick som smort for min del, aven om jag igen hade sjuka barn.
Linnea skjutsade jag over till Aisa vid 10, och sen lekte jag och Thomas lite, at lunch och sa skjutsade jag de till lakaren.
Hamtade upp de efter att jag hunnit pressat lite potatis, och stackaren lider av oroninflammation och bronkiter.
:( Stackarn far aldrig vara frisk. Vid 3 hamtade jag och Thomas iaf upp Linnea, hade blivit strul med Aisa,
sa hon foljde inte med, men bra gick det iaf. Vi lekte med lego, som sa storsta attraktionen just nu. :)

Kvallen spenderades framfor datorn, tvn och i badet! :D Skont som bara den att bara ligga och lasa en underbar bok. :)
For ikvall blir det nya tag infor helgen!

Laddar med lite Tysons, sen ska jag och Christin eventuellt pa ett houseparty, men lugn vi ska inte dricka nagon av oss, lixom bara kolla laget. Imorgon blir det slappdag, tills Christin hamtar upp mig och vi eventuellt drar pa bio (?) och sen pa sondag smaller det!!! BRUCE SPRINGSTEEN! BEYONCE! Och maaaanga fler upptrader vid Lincoln Memorial, underbart sager jag bara!
 
Mina skor dog just nu, och helt underbar! :) Perfekta ar nog inte tillrackligt kanner jag.


Malin Cecilia Bengtsson, det ar jag det. ;) Och lycklig ar jag for det!

Grattis :)

Grattis Felix pa namnsdagen! :)

Tisdag, onsdag

Igar var en dag som alla andra... haha. Skola, laga mat och leka.

Kvallen tillbringades hos Christin efter att hon slutat, och det hela slutade med att vi bada satt och tittade pa filmen P.S I Love You, och kande att tur att vi hade den andre dar. Herre gud sa sallskapssjuk man blir.., ;) maste losas... haha.

Idag har jag varit med Thomas i skolan, vi var pa en muppeshow: Under The Sea. Sag en massa djur som lever under ytan helt enkelt. Nagon mystisk kille som kom dit med ett temporert aquarium, kul iaf. :) Thomas var inte lika nojd, men sen gick det battre.
Linnea gick over till Mias hus efter skolan da Mia var har imorrse, skont att fa vara lite med bara Thomas och leka.

Nu har vi atit middag, och jag ska nog inte gora sa mycket tills Christin dyker upp runt 8. Vi ska ga igenom skola, resor (?) och Rhonda (varan lcc), sa vi har att gora.

?

Nu ar jag bara nyfiken av mig....

Det ar lite drygt 50 personer som laser min blogg varje dag (eller ja varje gang jag skriver)
Vilka ar ni?! : )
Det kanns som om ni vet snart allt och det mesta om mig, men jag kan aldrig rakna upp sa manga som 50 stycken som laser min blogg, sa ater igen. Vilka ar ni!? : )

Julgranspynt, utgang och nedgang

Helgen har varit lugn, fredags var jag och Christin pa biopremiar; Bride Wars, helt underbar film! haha. 45 minuter innan filmen borjade satt vi i salongen och skrattade, och efterat akte vi bara hem och tog de lugnt. :)
Lordagen vaknade jag vid 9, loggade in pa datorn pratade lite med folk och sen loggade min alskade Patricia in, ogonen fylldes med tarar och vi skypade i ungefar 3 timmar! :) Underbart sager jag bara!
Inte mycket gjordes under dagen, senare hamtade Christin upp mig for att aka och shoppa lite, hittade ett par skor, dock inte min storlek sa det blev att bestalla pa internet istallet... ;) Haha. Kvallen tillbringades pa Third Edition, men bara till 1, da vi gav upp och akte hem. Sondagen spenderades hela dagen ute i Potomac hos familjen Pinckerts for att hjalpa de plocka ner all sin juldekoration, latt tankte vi. Haha.  5 timmar senare, 3 julgranar mindre och 125 dollar rikare!
Latt vart det! lovesac here i come! :D
I lordags pratade jag aven med lillebror min pa skype, han bara skrattade at mig, sa lite roligt maste jag vara? :)

Fick aven det mest underbara paketet skickat till mig! Fran min alldeles egna "sex and the city"-brudar som ni kallas har. Haha. En bok, (som jag dock redan last, och alskade sa ni var helt ratt ute) godis (ratt, men fan jag bantar ju?) Haha. Harspannen, (underbart, tack!) brevet (mycket bra innehall. ;) ) men framforallt: den helt underbara kompis boken (aah jag grat for varje ord jag laste, det var sa bra, underbart genomtankt. Och ni fick sa manga ratt! Alsklingsratten ser jag fram emot... ;) Haha. Ni ar underbara!!! Karlek till er alla, och aven Magnus som fick vara med! :)

Fredag igen! :)

Ojojoj, sa fort tiden gar... fortsatter tjata om det jag.

Dagen idag har bara runnit ivag, vaknade och kande, fredag, drygt. Sitter nu och tycker att de gar for fort igen...
Idag har vi lekt (som vanligt), varit nere pa Giant och handlat mat, myst, Thomas sov, Linnea mos med mormor medans jag lagade mat. Idag tankte jag pa min familj igen, nar vi at kott, potatis i ugn, b-sas, sparris, och allt annat som hor till! Det enda som saknades var mitt forbannade vin!!! Haha, men jag far klara mig ett tag till. ;)

Nu sitter jag i startgroparna for att bege mig till Christin for att dra en biopremiar, Bride Wars star pa menyn ikvall.

11 dagar kvar tills Obama flyttar in, usch vilken uppstandelse det ar i Washington just nu...
17 dagar till familjen satter sina fotter pa amerikansk mark!
2895 bilder tagna, sa ni har mycket att titta pa! :D
Ny design av Madde, underbart. Far jag dock byta tillbaka till den forsta headern?
Hemlangtan; NOLL! Jag lever livet. ! :)
Lite drygt 4 manader kvar till lillebror blir 18! Herre gud, och en annan blir 20.

Har fatt order om att satta in en nedraknare tills jag kommer hem... far se hur de blir. Inget jag langtar efter direkt, men jag ska gora mitt basta for er skull.

Nytt forsok till skola

Linnea fortfarande sjuk, Gunilla in pa andra operationen, Bruce fortfarande sangliggande.
Linnea och Thomas lag kvar i sangen med Bruce till 10.15 imorrse, sa jag och Karna dammsog och jag laste pa lite om olika skolor... blev inte mycket klokare.
Lunch, och sen tog jag Thomas till skolan. Han var ledsen nar jag lamnade honom men sen gick det bra. Jag satt kvar och laste min bok, men lararen sa att det gick bra sa han fick stanna hela tiden. Vid 3 hamtade jag upp honom, och han verkade nojd. : )
Hem, leka och sen gora lite vafflor till middag. Ingen storre grej som hande idag inte?

Tranade mina sit ups och sen tog jag mig ner till solariet igen. Haha, killen som jobbade idag tyckte jag var sa sot sa han bjod mig pa annu en gratis solning och en rundtur i solariet. Haha, najs. ;)
Nu sitter jag har, lyssnar pa musik och pratar med stackarna i Sverige som fortfarande inte gatt och lagt sig.
Christin slutar om en kvart och ska komma forbi och bara vara, myyys!
Min hjartevan Madde har lovat att fixa min blogg lite, sa ar de nagot mystiskt som hander sa ar de bara hon som ar i farten!

Som sagt vissa dagar tycker jag att jag ar snygg:

Mitt i veckan bestyr

Dags for Gunillas andra operation sa hon for ivag tidigt imorrse med Brucan.
Jag borjade 9 som vanligt, gick upp kladde pa lite barn och gick ner for att ata frukost.
Linnea sjuk sa ingen skola for henne, daremot for Thomas.
Sa efter lunch tog jag med mig Thomas till skolan och mormor stannade hemma med Linnea.
Jag lamnade av Thomas och gick och satte mig utanfor och vantade, efter en stund kom de och hamtade mig da stod stackarn och grat och spydde... sa vi gick in och bytte klader, insag aven att han kissat pa sig. Nar jag var med i klassrummet gick det bra och han lekte for fullt, vi var med pa nagon sang och dans grej och sen nar jag tittade pa honom hade han kissat pa sig igen. ! Jag menar 2 ganger pa en och samma dag, han har inte gjort det pa 3 manader...
Sa da valde jag att ta med honom hem. Handelserik dag kan man saga.

Sen var vi bara hemma, tog de lugnt tittade pa film (som de far gora nar de ar sjuka) och bara mos i soffan.
Gunilla ligger i sangen efter operation och Bruce ar ocksa sangliggandes i feber... herre gud. Tur att jag redan varit sjuk. Haha. Skulle behova ta mig bort till Tysons for att kopa ett pa nya jeans, inte for att jag behover utan mer for att jag kanner att jag vill, och sen skulle jag behova ett par finskor. Hmm..

Nu ska jag iaf ta mig upp for trappen och se vad de har for sig. Sen far jag se om de blir Tysons eller ej.

Skulle aven vilja agna annu en tanke at min kara van Madde. :)
Vi hade ett valdigt givande samtal pa msn igar, och hon fick mig idag (efter att ha last hennes blogginlagg) att tanka till annu mera. Aven fast vi som sagt inte kant varandra sa lange innan jag akte, kanns det nu som om jag inte haft ett liv innan dig? Haha. Tragiskt men sant. ;)

http://fruitys.blogg.se/2009/january/alskar-ni-mej.html

Korkort!

Antligen efter annu mer om och men sa sitter jag nu med mitt amerikanska korkort och njuter. ; )
Gick upp 7.15 imorrse for att bege mig, forst var de teoriprov. 10 fragar forst, alla ratt, vidare till 25 fragar, alla ratt igen! :)
Sen hade jag missat ett papper som visade att min bil var registrerad sa jag fick aka hem och hamta vanen, tillbaka igen sitta i ko typ 2 timmar... suck. Kora upp i 2 minuter och sen vanta annu 20 minuter tills de bara ploppade ut ett korkort ur datorn deras. Haha lustigt. :P Men nu har jag det iaf. :) Maste tacka min underbara bilskolelarare Marie! :)

Blev inte sa mycket jobb idag, da Thomas borjade skolan och Gunilla akte med honom. Efter maten passade jag pa att utnyttja ett solkort jag fick av Gunilla, sa man kanske ser lite frasch ut till helgen? Usch kanner mig jatteacklig och blek.

Skola har jag ocksa borjat kolla pa, blir eventuellt en engelska kurs pa lordagar. Om jag nu inte far tag i nagon bra weekendkurs och far det hela overstokat. Jag vill bara ha det enkelt och avklarat!  :)

Dags for lite traning, en dusch och sen ? Hm, det far vi se vad jag kanner for har varit en lang dag och skulle helst vilja lagga mig ner i sangen och titta pa Tv4 FAKTA! Usch vad jag saknar den kanalen... ;)

Jag saknar min familj!
Julafton tva ar sen. :) Studenten :)

Snodde listan från Madde. ;) Haha.

1. Gjorde du något 2008 som du aldrig gjort förut?
- Jag åkte till nya länder (Turkiet, USA)

2. Höll du dina nyårslöften?
- Tror inte på sånt

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2008?
- Ja, min kära Cattis fick sonen Isac.

4. Dog någon som stod dej nära?
- Nej? Och ursäkta om det var någon.

5. Vilka länder besökte du?
- Thailand, Turkiet och USA

6. Är det något du saknar år 2008 som du gärna vill ha 2009?
-
Nej, jag tror inte nog inte det.

7. Vilket/vilka datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
- 3 juni, 17 oktober, 20 oktober, 24 oktober

8. Vad var din största framgång 2008?
- Att jag beslutade mig för att åka till USA som aupair ett år

9. Största misstaget? 
- Att jag inte berättade för mina nära hur mycket jag älskar de. :)

10. Har du varit sjuk eller skadat dej allvarligt?
- Nepp

11. Bästa köpet?
- Min lägenhet!! :D  (den borde väl räknas)

12. Vad spenderade du mest pengar på under året?
- Oj, svår fråga. Mycket festande och en nyinköpt kamera

13. Gjorde någonting dej riktigt glad?
- Ja, när familjen Abt ringde efter en hel mysig kväll med Patricia och Magnus :)

14. Vilka  sånger kommer alltid att påminna dej om år 2008?
- Kär i en Ängel, låten som spelades på min avskedsfest då jag och Madde fann varandra. ;)
- All the single ladies, forever DC! ;)

15. Var du gladare eller ledsnare år 2008 jämnfört med år 2007?
- Jag höll mig nog på samma nivå, upp och nedgångar som hör livet till.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
- Ta tillfället i akt.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- Tänka för mycket och istället bara leva livet! :)

18. Hur tillbringade du Julen?
- Med min underbara värdfamilj i Washington DC, och en helt underbar utgång med Christin på kvällen, ensamma... ;)

19. Blev du kär i år?
-
Nej?

20. Hur många one night stands?
- Icke!

21. Favorit program på tv.
- Greys anatomy såklart! Dock missar jag en massa då de ligger före här i USA

22. Hatar du någon som du inte hatade i början av år 2008?
- Nepp, hatar inte bara ogillar skarpt.

23. Den bästa boken du läste i år?
- P.S I LOVE YOU.

24. Den bästa filmen du såg i år?
- Oj, svår fråga för en filmfantast? Seven Pounds, Role Model finns massor ju.

25. Största musikaliska upptäckten?
- Den amerikanska musikkulturen.

26. Något du önskade dej o fick?
- Min USA resa.

27. Något du önskade dej men inte fick?
- Neh, egentligen inte. Usch lät verkligen bortskämd där.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
- Hade taco middag hemma med familjen

29. Finns det någonting som skulle kunna gjort ditt 2008 år bättre?
- Jajamensan. ;)

30. Hur skulle du beskriva din stil under detta år?
- H&M like all the others?

31. Vad/vem fick dej att må bra?
-Oj, min familj, tjejerna, vardfamiljen, studenten; ALLA MINNEN!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
- Inte mycket för kändisar sådär... usch.

33. Vem saknade du mest?
- Konstigt nog saknade jag Barbro mest. Min systers mans mor som gick bort i cancer.

34. De bästa nya människorna du träffade?
- The one and only; Madde! :)
- Såklart en massa människor i USA också.


Måndag.

Måndag hela veckan, nej tack!

Började 9 som vanligt imorrse, med frukost och sen lek i källaren.
Lunch, såklart ville inte mister äta. Sen var det dags att göra sig iordning för skolan.
På vägen hem ville inte heller mister sova, så vi åkte hem och lekte lite innan han skulle till doktorn.
Under tiden passade jag på att dammsuga nedervåningen och nu har jag även städat badrummet.
Pratade med mamma på skype innan jag hämtade upp Linnea som nu sitter och leker.

Hur dagen slutar vet jag inte riktigt ännu, har lite att ta itu med så de blir nog att sitta hemma och plugga på teori, som går av stapeln imorgon! : ) 

2009

Dagarna gar alldeles for fort, och jag kommer nog fortsatta skriva det i typ varje blogginlagg kanns de som.
Dagarna kommer och gar, och fylls med gladje, tack vare alla mysiga o underbara manniskor.
Vi har varan alldeles egen trio, som igar blev duo pa Third Edition da LISA VESTER var kvallens bangare!! ; )
 Jag korde sa de var lugnt, Christin daremot korde en sparar kvall, men ack sa rolig du ar gumman.

Ny vecka imorgon och denna vecka ska jag forsoka mig pa att ta korkort (igen?) nej jag har aldrig kommit sa langt. Sa nu tanker jag ta tag i saken och forsoka fixa det! : )

Idag hade min alldeles speciella Patricia skrivit till mig pa msn, forlat vannen att jag inte var dar. Du ska veta att de var 8 personer som skrivit till mig, och du var den forsta jag laste. haha kanske inte later som varsta grejjen men dig hor man inte av sa ofta. ; ) Miss u 2 honey. Och jag jobbar foresten 9-5 min tid pa vardagar, sa sakrast att na mig ar vid 11 pa kvallen eran tid. Annars ar de helger da jag loggar inte lite da och da.

Nu ska jag fixa tvattkorgen tills imorgon, trana (?), bada och sen ska jag lagga mig och lasa lite! : )

Grattis min underbara alskade favoritmamma pa Rutdagen! Och fy pa er som inte grattat henne!

Aret som gick

Satt och laste Christins blogg och ska forsoka mig pa en lista om hur mitt ar 2008 sag ut. : )

Ar 2008...
akte vi till Thailand med hela familjen och aven familjen Annelie. : ) Suprise!
blev en annan paborjade sista aret som tonaring.
tog jag studenten och akte vit limo hem, tack!
blev jag arbetslos
akte jag ner till Turkiet och hade en underbar semester
blev jag lagenhetsagarinna ; )
hade jag en grymt bra avskedsfest
den 20 oktober begav jag mig till det stora landet USA for att tillbringa mitt ar med familjen Abt.
firade en underbar jul med min vardfamilj

festade jag grymt mycket med mina brudar; Patricia, Madde och Tesso (?)
klippte jag banden med vissa "vanner" och band nya med underbara! : )

framforallt sa blev jag kar i mina anglar, och inser verkligen hur mycket ni tjejer betyder for mig! De finns sa manga dar hemma som betyder nagot for mig, men ni finns lixom alltid dar mer eller mindre. Latar som far mig att tanka pa er, kort, brev och annat skit ni skickar... ;) haha, ni betyder massor dar hemma! Vi ses!

Aret som gick

Satt och laste Christins blogg och ska forsoka mig pa en lista om hur mitt ar 2008 sag ut. : )

Ar 2008...
akte vi till Thailand med hela familjen och aven familjen Annelie. : ) Suprise!
blev en annan paborjade sista aret som tonaring.
tog jag studenten och akte vit limo hem, tack!
blev jag arbetslos
akte jag ner till Turkiet och hade en underbar semester
blev jag lagenhetsagarinna ; )
hade jag en grymt bra avskedsfest
den 20 oktober begav jag mig till det stora landet USA for att tillbringa mitt ar med familjen Abt.
firade en underbar jul med min vardfamilj

festade jag grymt mycket med mina brudar; Patricia, Madde och Tesso (?)
klippte jag banden med vissa "vanner" och band nya med underbara! : )

framforallt sa blev jag kar i mina anglar, och inser verkligen hur mycket ni tjejer betyder for mig! De finns sa manga dar hemma som betyder nagot for mig, men ni finns lixom alltid dar mer eller mindre. Latar som far mig att tanka pa er, kort, brev och annat skit ni skickar... ;) haha, ni betyder massor dar hemma! Vi ses!

New years eve



En valdigt annorlunda nyarsafton kan man lugnt saga...

Jobbade under dagen, myspys jag och Linnea tittade pa film och bara mos. :) Thomas var med Gunilla overallt och ingenstans. Runt 3 hamtade Christin och Lisa upp mig for en svang till Tysons for sista shoppingen, och sen hem till mig for att farga lite har igen, haha. Sminka, fixa och ata thaimat tillsammans, hur mysigt som helst.
La upp en plan och foljde den, hela vagen till Ultrabar gick de bra. Dar blev vi inte inslappta... FAN!
Vilket fall som helst sa akte vi da till Third Edition och dar hade vi verkligen roligt. : )
Mycket som hande, bade bra och daliga grejjer. Haha. Himla bra att Sandra tittade in, mindre bra att hon ramlade ner for hela trappan... himla bra stalle att vara pa nyar, dock inga raketer (?), bra att de var lite folk pa dansgolvet, mindre bra att de som var dar var sa fulla sa de lyckas spy ner hela mig. :'( FRASCHT!
Kvallen var i vilket fall som helst relativt lyckad, och jag ar nojd!

Mamma ringde pa det svenska tolvslaget for att onska gott nytt ar, ah min alskade mamma du ar bast! Karlek till dig!

Har precis lagt upp en del nya bilder pa bilddagboken sa ga in och kika.
Imorgon ar de jobb igen, och de narmar sig tills familjen landar pa Dulles.




                                                                                      Jag och Christin! :)


RSS 2.0