Nedrakning...

Tankte bara saga till er alla att nedrakningen for min 20 ars dag har borjat...!
Att fylla 20 i detta land kanske inte ar sa mycket vart, men jag ska anda gora dagen perfekt !

Sa ar ni i narheten av Washington DC den 1 maj, borde ni verkligen se till att ta er till Third Edition i Georgetown for arets fodelsedagsfest!  :)

Dalig uppdatering pga dalig dator...

Ja min dator har bestammt sig for att sluta funka lite sa de har inte blivit nagon uppdatering...

Helgen var underbar, tack alla som fanns dar och gjorde den toppen! :) Mathilda kom ner igen !

Nu har varen verkligen kommit hit, det ar varmt och soligt. Och Cherry Blossom ar i full gang, paraden ar pa lordag och vi ska in ! :)

Nu har min underbara Patricia bokat sin resa hit i sommar, och jag ska gora allt jag kan for att gora den den basta veckan hitills ! :D Miss you sooo much! <3

Mamma och pappa befinner sig fortfarande i Thailand, hmm undra hur det gar... Ska bli roligt att prata med de nasta helg, och se hur huset och omradet verkar. Jag och Christin har bestamt att sa fort de kommer hem och sager att de kopt huset, ska vi boka flygbiljetter ner i borjan pa nasta ar, nagon fler...? ;)

Niklas W, jag har tyvarr redan bokat min resa, och det ar enda tiden jag kan resa... tyvarr. Sa det ar om du kan skjuta upp din resa lite tills i mitten av Juli istallet. Vad ska du ner hit och gora foresten? Haha.
 

Fredag igen ! :)

Fredagar ar mina favoritdagar ! Dagarna jag och Christin ser fram emot andra fran lordag morgon. ;)

Igar var det bowling med LCC gruppen, I kicked some ass. ;) Haha, forlat Christin, men du ska fa nagot roligt att gora ikvall, och jag vet att jag maste bjuda pa tva drinkar... kanske jordgubbsvodka? :)

Imorgon borjar CherryBlossomHelgen, och det blir nog lite downtown. :D

Orkar inte skriva mer, haha. Som vanligt. Blir kanske uppdatering imorgon, eller sondag.

Niklas W: Jag har tyvarr redan bokat min resa, jag ar tillbaka i DC 13 juli.
Christin: Ikvall kor vi !


Nervositet...

Idag kande jag att det ar dags att ta itu med min 13 manad, da jag tar ut den redan i Juni/Juli istallet for November.
Sa jag har nu bokat min tour! :) 3 veckor runt i Californien. Men det ar da det anda jag fixat... haha.
Sa nu maste jag
1, boka flyg fram och tillbaka
2, se till att jag far sova hos Jessica nar jag kommer tillbaka till SF
3, hitta en sovsack...
4, hitta en bra vaska att resa med
5, forsoka inse att jag inte kan ta med allting....
6, spara annu mera pengar sa jag kan skamma bort mig sjalv under de 3 veckorna
7, borja rakna ner! :)

Long Island och NY

Mia, se till att Emil INTE far reda pa vad som star i detta inlagg.... (snalla)

Fredagen borjade vid 9 for mig, vaknade av att Christin vackte mig och vi borjade varan resa.
11 gick bussen, halv 11 skulle man vara dar, kvart i 11 hittade vi till slut ratt address! :) Sa vi kom med bussen, och 4 timmar senare kliver vi av vid Madison Square Garden i NY, helt otroligt !
Lite smasvettig over hur vi ska hitta i subwayen, men Christin far for sig att vi ska folja solen och vips sa hittar vi ratt. :)
Vi kakade, och sen tog i Long Island "taget" ut, dar motte vi nagra andra aupairen, bussen hamtade oss och vi skjussades till skolan. Genomgang och sen till hotellet dar vi gick och la oss nastan direkt. Lang dag och lordagen erbjod 10 timmar i klassrum...

Sa vid 9 borjade vi pa lordagen, lektioner hela dagen, men det var bara disskusioner och allt och inget, filmvisning och gruppindelning (inget vart att skriva om...) haha. Sondag slutade vi vid 2, jag och Christin bokstavligt talar rusar ut till vanen som tar oss till tagstationen. Hoppas pa subwayen och hamnar ater igen pa Pennsylvania Station, under Madison Square Garden. Vi tar vagen forbi en butik, gar lite fel, hittar nagra New Rangers fan som star dar, jag gar fram och fragar vad som ar pa gang. En kille kommer fram och sager att spelarna alltid gar via den gangen innan de spelar match, sa de kommer om ca 20 minuter. Jag springer glatt over gatan till Christin och berattar den goda nyheten, sa vi staller oss och vantar och vantar. Vips sa ploppar det upp spelar hit och dit, men ingen Henke... till slut kanner jag att stackars Christin ger upp. Da kommer han, fran en gul taxi (saklart) dyker han upp. Vi star lite langre bort i folkmassan, marks tydligt att han ar en av de storre... han signerar lite till folk, helt i sin egna varld. Men nar han kommer fram till oss sager vi hej pa svenska och borjar prata svenska med honom, han tittar upp och blir jatteglad. Bilder och autografer tas. :)
Helt klart ett minne for livet ! ;) Sen blev det saklart Time Square Garden, och middag innan vi satte oss pa bussen ner till Washington DC, och "hem" igen :)
Helgen var helt klart UNDERBAR, och far 10 av 5 toasters. !

Och vi har en till att se fram emot i April... och aven en forbannat bra 22 (20) ars fest att se fram emot. ;)

NY

Sitter här och tänkte egentligen bara gratta bror min på namnsdagen! :)

Hejhopp! ;)

Sa star helgen for dorren igen, men denna helg blir lite annorlunda, me and my dear tar oss upp till NY over helgen. :)

Dagen har varit minst sagt annorlunda. Borjade 9 som vanligt, Thomas ligger i hog feber och Linnea ar nojd over att fa titta pa tv... tar iaf ner henne for frukost och sen aker vi over till Aisa. Hem igen, byta bil (fick aka finbilen idag) ner till Giant for att inhandla saker som behovs for en fodelsedagstarta, Gunillas fodelsedag idag. Hem, dammsog, tvattade av lite och sen bakade jag tartbotten. Fixade aven med scrapbooken! :)
Sen borjade jag inte forens vid 1 da jag fick stalla mig och gora nagon pasta ratt Gunilla var sugen pa, blev faktiskt ganska gott. :) Hamtade flickorna och vi hade trevligt, slutade 5, at middag och sen tarta. Den var faktiskt riktig god, med jordgubbar och hallon.
Gick ner pa rummet och skrev klart uppsatsen, eller ja fardig blir jag nog aldrig... suck.
Packade ihop lite grejer och forsokte for fulla muggar att skriva ut Christins uppgift, men det gar inte, vad ska jag gora??
Christin har skrivit uppsatsen i Word 2008 typ, och min dator tar den inte... problem!
Pa nagot satt maste detta losas, och det ar snart!
For ikvall aker jag till Christin for att sova dar for att imorgon satta oss pa bussen som ska ta oss till New York ! :)
Sa de blir nog inte sa mycket pa bloggen, ni far sta ut tills pa sondag, eller kanske mandag.

fram och tillbaka

Varlden ar upp och ner som mamma sa idag, helt otroligt vad allt kanns konstigt just nu.

Jag ska forsoka denna vecka att boka min CA resa till sommaren! :) Blir att jag aker sjalv, men inte gor det mig nagot, jag klarar mig sa bra sa, och dessutom far jag uppleva allt i min egna lilla takt da, underbart!

Pratade aven med mor och far idag, de har planer pa att kopa hus i Thailand, bara sadar? Hmm, konstiga manniskor. Men visst, jag klagar verkligen inte. En "weekend" dar som mamma sa ar ju aldrig fel. Sa visst, placera era pengar! ;) haha. Min pengar placeras just nu pa, hmm, klader, skor, och en forbannat dyr scrapbook...

Imorgon kommer Christin hit och da ska vi gora klart uppsatsen tills pa fredag, for da drar vi till NY !


Helgen som gick...

Fredagen gick otroligt fort, vi lekte med allt mojligt sa nar klockan slog 5 borjade helgen.

Jag hamtade upp Eva vid 8, vi sminkade oss, kladde pa oss och fixade. Sen tog vi bilen till Christin, gjorde oss iordning och gick ner till Old Glory. Vi tog en drink, pratade och motte upp killarna. Planen for kvallen var att dra ut med tjejerna, istallet drog Eva med de, sa jag och Christin drog med killarna till Third, vi hade jattetrevligt. Julia motte upp oss och vi bestamde oss for att dra hem till Eric for lite beerpong. Sagt och gjort, jag och Christin gick genom hela downtown for att komma till metron, killarna i slaptag, haha.

Vi kom dit, spelade lite beerpong och sen tittade vi pa Batman.


Vid 10 vaknade vi upp da vi stallt klockan, inte manga timmars somn inte. Men det gick bra, Farit (?) korde oss till metron och vi tog den langa vagen hem. Metron och sen gick vi genom hela Georgetown igen, kom hem till slut. Vi hamtade upp tjejerna och sen hem till mig, at lite lunch och sen drog tjejerna hem. Jag och Christin hamtade upp lite ballonger till kalaset och sen hamtade vi Claire. Hem fixa huset till kalaset, och sen borjade vi vid 8 igen nar flickorna kom. Det bjods pa pizza, lask och godis. Fullt upp fram till 10. Sen slutade vi, tog lite vin och borjade varan promenad ner till Third. Ballonger och alkohol, kul. Konstig kvall, men det loste sig. Val hemma hos Christin somnade vi bada fort och vaknade inte forens sent idag... herre gud.

At frukost, tittade lite pa en film och sen hamtade vi Claire for att skjussa henne till ett annat kalas. Vi passade pa att aka till IKEA, kottbullar och godis. :)

Kvallen har spenderats hemma vid datorn med Greys !


Nu ska jag soova ! Natti natti


Festfredag

Igen sager jag bara. Herre gud sa fort det gar, mamma jag maste verkligen boka min resa nu, sa jag skulle vara tacksam for svar, antingen fran er eller lillebror?

Ikvall ar det SpringBreak kalas i DC! Najs sager jag bara, utgang for oss tjejer. Kvallen blir dock lugn for mig, imorgon ar det fodelsedagskalas for Christins vardbarn.
Ska aven forsoka ta mig forbi ett annat CVS eller Target for att hitta en bra scrapbook, och borja redan nu, sa man far med allting! :) Har framkallat otroligt manga bilder redan, och de som inte anvands satts upp pa vaggen!

Vafflor till middag ikvall, smidigt och gott. Onskemal fran Linnea.

Onskar jag kunde vara med er pa eran "Magget-fredag" ikvall, tjejer! ;) haha.


Imorgon tavlar Vasby i melodifestivalen igen, lycka till !

Pain

Ja gardagens traning satte sina spar, inte som traningsverk utan problem med ryggen. :( Gor nagot sa forbannat ont.

Dagen har hitills flytit pa bra, och just nu ar barnen i skolan. Jag har suttit och pratat med mamma pa skype, och skrivit lite pa min uppsats, usch vad trakigt det borjar bli nu... Men den 20 bar det av till New York :D

Det ar faktiskt ganska varmt har, och nar jag hamtar upp barnen ska vi stanna i parken och leka lite ar tanken, sa jag far tiden att ga. Senare ska jag ta mig ner till cvs for att kopa gratulationskort och framkalla lite bilder. :) Sen ska jag traffa Christin! :D ah min underbara Christin, vad skulle jag gora utan dig? <3

Madde och Tessan; vet att breven kom lite sent, men det ar val anda tanken som raknas? ;)

Till helgen onskar vi lycka till till H.E.A.T som spelar i melodifestivalen! :) Go Vasby!


Helgen :)

Fredag 6/3


Barnen lediga, Linnea akte till doktorn vid 10 for att titta upp varfor hon inte kan ha trosor pa sig... suck. Jag fick ett mindre helvete med Thomas som vagrade leka med mig, till slut kom de hem, vi gick ut och tog med oss lite snack. Var ute precis hela eftermiddagen, vid 2 dok Linneas playdate upp och vi alla lekte for fullt ute pa framsidan. J Jag slutade runt 5, Christin kom forbi och vi gjorde oss klara for att hamta upp Claire pa gymnastiken, och sen hem till Christin. Gora oss iordning och sen ta en promenad till Georgetown for att mota upp Louisa och Julia. Vi tar oss till Third Edition, kommer in och jag far antligen en; Rosa Pantern. ;) sakert 5 manader sen! Herre gud! Kvallen var lugn, vi gick till Jonny Rocket, umgicks lite, och sen akte vi hem till Christin och sov, alla tre i samma sang... herre gud sa trangt.


Lordag 7/3


Vaknar vid 9, de andra sover. Gar upp, gar pa toa och sen vaknar de andra. J Vi gor oss iordning och sen lamnar vi av Louisa, for att jag och Christin sedan ska dra till ett nytt kopcentrum nara Claires gymnastik. Christin skulle namligen hamta upp henne dar vid 3.30. Vi shoppade lite och gick runt och strosade, tog oss till gymnastiken och val dar sager hon att hon vill stanne en timme till. Sa vi aker hem, mor hennes far plocka upp henne. Hemma hos Christin sitter vi och kollar runt lite, innan vi beger oss hem till mig, byter om lite och sen cabbar vi oss genom McLean! Underbart sager jag bara! Haha, helt underbart. Sen tog vi oss hem till mig igen for att nu sitta har vid varsin dator och inte riktigt veta vad vi vill gora... kvallen aterstar ! J


Sondag 8/3


Vaknar 9.30, staller fram klockan en timme och sen skypar jag med mamma, sa mysigt att bara prata av sig. Fixar med bilder och bara sittter, gar upp ater frukost, och pratar lite med Mia pa datorn, sen hamtar jag upp Louisa, hem till Christin for att sen hamta upp Julia. Vi gick runt i Georgetown, varmt som satan dock ingen sol. Vi gick o gick, till slut satte vi oss pa Unos for lite lunch middag, gick sen till cvs och sen tillbaka till bilen. Jag och Christin akte hem till mig for att skriva lite pa uppsatsen och bara prata, sen motte vi upp de andra igen for att ga pa bio, samma som igar. Haha, underbart kul! Sen tog jag mig hem, och nu har jag statt och pratat med Gunilla i garaget om allt mellan himmel och jord. J Mysigt, tycker jag. Imorgon ar det mandag, hoppas vadret haller i sig for varme ar precis vad jag behover!


1 och en halv arbetsdag kvar ! :)

Sen ar det helg igen, herre gud... Gar tiden lika fort for er dar hemma?
har gar tiden undan, mycket att gora, mycket att tanka pa och planera. Men jag tror det loser sig. :)
Idag gick bada barnen till skolan, jag kom hem stadade lite med barnens leksaker och tvattade mitt badrum.

Imorgon kommer familjen hem till Sverige igen, och jag hoppas innerligt att fa hora nagot ifran de. Ni har varit riktigt daliga pa att hora av er, fy pa er! Jag har ju sa mycket att beratta! Och jag vill hora allt om eran resa?!

Nu ska jag nog tillbaka till verkligheten, barnen ska hamtas upp om 2 timmar, da blir det nog lite lek ute, kanske en svang till parken. Sen blir det middag och sen ska jag ivag till Christin, far se om det blir shopping eller ut och promenera? Aterstar att se. :)

Mitt i veckan ja, alldeles riktigt Madde. :)

Ja aven jag har mitt i veckan idag, onsdag.
Skola, men inte for Thomas, han var sjuk idag. Linnea hade playdate hos Mia vid 10, sen akte de till skolan tillsammans, jag lekte och at lunch med Thomas, sen sov han. Jag fick en handlar lista i handen och Giant here i come! :)
Shoppade, hem lagade mat och gjorde iordning, sen vackte jag upp Thomas och vi satte oss i bilen for att hamta Linnea, nar vi kommer till skolan ser jag henne sitta i en annan bil, med ett annat barn och dess mor... herre gud! Vad gor hon dar tankte jag? Vem ar kvinnan? Nagon som tar mitt barn? Ojoj, nar jag till slut insett att det ar Michelle och Mia, lugnar jag ner mig och fragar istallet mig sjalv; Sa hon att hon aven skulle hamta upp Linnea? Tankarna i mitt huvud har inte varit nadiga de sista dagarna, sa inte konstigt om jag glomt det...

Vi akte iaf hem, lekte ute en stund. Sen gick Linnea in med Mia en stund till och jag och Thomas gick in, fixade iordning middag och at till slut. :) Nu sitter jag har, och bara vantar tills pa fredag... de kommer mamma och familjen hem!

Kvallen tillbringas?

Tisdag

Fullt upp igen, frukost, ut, in, lunch, skola, Thomas somnar pa vagen, nej! Men det gick bra.
Hem dammsuga overvaningen + gora kottfarsas igen... dammsuga lite pa nedervaningen och nu sitter jag har.

Listan att gora ar laaang, jag vill sa mycket. Men jag vet inte nar och hur. Mamma du maste verkligen komma hem nu sa kan jag svar? Jag vill till California och Hawaii lixom, Californien kan jag aka sjalv till (om nu inte Christin loser det, eller nagon fran Sverige tar sig dit...? ) Hawaii vill jag (eller maste jag till) ska bara hitta min partner! :)
Sen har jag nagra extra veckor har hemma i Washington, far se om nagon tar sig hit pa besok?
Men det ar inte latt att boka resor har alltsa... herre gud. Men jag ska ge det ett forsok till ikvall, sen ger jag upp nagra dagar till, men det borjar bli brattom, Juli narmar sig...

Helgen slut

Aupair mote igar, var dar 20 minuter, drog vidare cvs, fort fort, hem fixa iordning sig, skynda skynda, och sen vaaaaanta... suck de somskulle hamta oss 9 motter upp oss pa utestallet runt 12, suck!
Hela kvallen var sisadar, Christin skulle mota en kille och genast maste de borja para ihop mig och Louisa med hans kompisar, usch vad trott jag ar pa sant! (tur att jag har dig... ;) )
Till slut gav de oss pengar till taxi for att aka hem, sa sagt och gjort. Vi akte hem och sov.

Idag blev det lite tysons, bio, och nu ska jag trana lite ar tanken, far se hur det gar.
Snoar for fullt har, herre gud jag vill ha var! Och eftersom snon vraker ner, blir det formodligen ingen skola imorgon...


Madde; P.S betyder postskriptum som star for "efter det skrivna". (Latin)  :)

Sa, P.S; Jag saknar er! <3

RSS 2.0