Weeks away from home

Dagen har inte varit speciellt mycket battre an igar, vet inte riktigt om de beror pa mig eller barnen eller en kombo. Men jag forsoker se allt fran den ljusa sidan.

Jag har ju faktiskt varit pa en amerikansk fotbolls match, med alla dess tillbehor.
Bandet som spelade, sjong och dansade, allt pa samma gang under viss tid. Ska forsoka fa upp en video.
Och det enda jag kunde tanka pa var American Pie Band Camp, hahah !
Alla sma sota natta cheerleaders, som i verkligheten inte var sa sota, och vissa heller inte sa natta, STOR besvikelse !
Killarna med sin utrustning, ja helt okej. Men jag insag att de alla var lammkott tappade jag intresset ganska fort och akte hem efter forsta halvlek, eller vad fan det heter. Tog en varm dusch och at en yoghurt. :)

Nu ska jag titta pa en film och sova for att invanta Halloween :)

Ingen bra dag...

Idag ar INTE en bra dag.

Tackar bror, pappa, Denise och Marie, for att ni alla lyckades pricka in att skicka lyckonskningar och karlek till mig just denna dag, precis vad jag behover!

Dagen har varit konstig och alla har varit pa daligt humor och vi har varit stressade... jag for att aka hem, Gunilla for att jag ska aka hem, och vidare och vidare...

Fick pengar tillbaka fran doktorn, men det saknas 150 dollar och de lar jag aldrig se. For om jag ska fa tag i de maste jag ringa och tjaffsa, och om jag ringer maste jag ringa innan 4 tror jag det va, och da jobbar jag, och om de nu skulle skicka mer pengar sa har jag redan hunnit lamna landet och de kan inte satta in pengarna at mig da jag inte har nagot konto i USA och ingen laglig address... ORKA ! Sa de pengarna ar som sagt borta med vinden.

Jag ar grymt stressad over min hemresa, allt fran resvaskor till missade flyg och ovantat besok av svinsjukan.

Nej idag ar helt enkelt inte en bra dag, sa det ar forbannat skont att den ar slut snart...

Fejka svinsjukan ?

Saa onsdagen ar borta och imorgon hoppas pa jag tva goda ting !
Forst och framst ett nytt Greys avsnitt, och sen hoppas jag verkligen pa att fa mina forsakringspengar ! :)
Jag vet inte riktigt hur det blir med pengar hit och dit, och jag kanner att deinte kommer losa sig innan jag ar pa vag hem sa det blir att kontakta CC pa hemmaplan. Men wathever, det ar bara pengar och min tummer fungerar ju faktiskt utmarkt. Lite ont gor det nar man trycker tummen innat, men hur ofta gor man det? Haha

Solen har stekt idag och varmen har lagt en skon branna sahar i hostsolen. Jag och barnen har lekt och haft full upp, en hel del dispyter och tarar, men aven glada miner och karleksfulla ord.

Har hoppas de pa att jag far svinsjukan sa de kan behalla mig, och Gunilla ringde och kollade idag hur det skulle ga med min flygbiljett om jag nu skulle fa det. Och de sa att det inte var nagra problem att flytta biljetten, sa Gunilla foreslog att vi skulle fejka en svinsjuka... jag skulle bara fraga min mamma och pappa om de blev sura?
Men jag kanner att jag vill hem sa det blir att tacka nej.


Nej nu ska jag stanga ner datorn och lata ogonen vila pa tv;n istallet :)


Drommar

Inatt dromde jag att jag kom hem, konstiga drommar. Jag och mamma akte till Rimi for att handla applen, och jag traffade pa Sanna pa trappan som grat over att hon var sa glad over att jag var hemma.  Haha

Alskade foraldrar <3

Jag skrev nyss ett jattelangt och jatterorande inlagg, allt handlade om min egen familj hemma i Sverige.
Jag har verkligen insett hur lycklig jag ar med min familj, hur mycket jag alskar och saknar de.
Hur bra vi egentligen har det, jag forstar att folk mobbade mig for att de var avundsjuka, for jag har verkligen insett hur bra familj vi ar tillsammans. :)

men jag kunde inte posta det forra inlagget, det blev for mycket for mig sjalv. Nar jag sag allt svart pa vitt, och jag insag att jag varit borta sa lange, men horni, jag ar snart hemma (storebror jag ar hemma den 17 november... ;) ) Haha.

Och jag ska saga att jag faktiskt mar battre an nagonsin. Tack alla som gjorde detta mojligt. :) <3


"mamma" & "svinsjukan"...

jaa, aven denna dags arbete ar slut och jag ligger i sangen och lyssnar pa musik.

Skon dag med varme och vackert vader, ni ar inte alls avundsjuka eller hur? ;)
Nej jag har haft en toppenbra dag och inga riktiga motgangar...

Eller jo iof tva minus denna dag;

1. Jag lyckades gora en "mamma" i koket idag nar jag skulle dela ett apple och skar mig ganska sa djupt i fingret, men vem har inte insett att jag har maximal otur i livet? :) Men vafan; take a chance ;) <2

2. Flera av vara grannar har fatt "svinsjukan", den kommer narmare och narmare, och likasa mitt hemresedatum, och OM (jag sager om men vi vet alla med min tur...) jag far de och ar sjuk den 16 november sa far jag inte flyga hem... Det kan bli spannande.

Nu ska jag plastra om mitt finger och titta pa tv. :) 

helg,helg,helg

Annu en helg har kommit och gatt...

Fredagen var inte sa spannande, utan spenderades till mestadel hemma da vadret inte var det basta. Och kvallen spenderades framfor tv;n med lite film.

Lordagen var det jobb for hela slanten, mellan 9 am till 11 pm, sa det var en hel dag med barnen, allt fran svenska skolan, mcdonalds, tagbanebygge, bad och film. :) 

Sondagen borjade med en valfortjant sovmorgon, och sen pratade jag med mamma och pappa for att sedan ringa och vacka Julia och aka bort dit. Efter mycket om och men blev det Anapolis och ett aupair mote som sog. ;) 
Sen middag och hang pa Hard Rock cafe och lite flum i DC. :) Sen hade vi sondagsbi och tittade pa 8 mile innan jag sen somnade ganska sa gott. 


saa idag ar det mandag igen, Linnea har en kort dag i skolan och Thomas gar inte alls. 
Hur dagen ser ut vet jag inte annu, sag nyss att det vantas regn pa halloween :(  

Booning !

Svar till Rebeccas mamma Anita; kul att hora att jag ar saknad, det varmer. Hem kommer jag den 17 november. Sa jag far ta med mig Rebecca och bjuda in mig sjalv pa en fika, haha. Ses da ! Kram


Idag har jag tagit hand om sjuka barn, stackarna sov anda till halv 10, 10. Men det gick bra och vi har haft en toppendag. Fullt upp med aktiviteter iaf, och nu pa kvallen har vi varit ute och booat folk. Man lagger en liten godispase pa trappan, med en lapp, och sen springer man darifran. Haha, helt onodigt, men kul. :)
Ikvall blir det riktigt lugnt, och jag hoppas pa att somna tidigt, da det imorgon ar narmare 15 timmars jobb som star pa schemat. Sa mig ser eller hor ni nog inte mycket fran. Kanske mamma hinner vi skypa lite pa morgonen, innan eran fest drar igang? ;) Haha, hoppas ni far en toppenfest, vilket jag inte tvivlar pa!

Jag bara maste publicera dagens handelse, svart att forklara men jag ska forsoka, for jag maste dela med mig...

Jag och Mr X (kallar vi personen, som finns i Sverige) satt och pratade pa msn och vi borjade prata om barn och hur de tillverkas, vi kom fram till att vi inte riktigt ska skaffa barn annu, men ungefar sahar sak disskusionen ut:

Malin; Jag har inga storre planer pa att skaffa barn, jag tycker bara om att trana pa att gora barn
Mr x; Haha, den var bra. Ja de som gar runt med tjocka magar har "knullat pa riktigt"
Malin; Haha, joo det kan man saga...

Och ungefar sa laga var skamten, tills jag smarta lilla jag vraker ur mig;

Malin; Nej men du, jag ska ga trana
Malin; och jag antar att du ska sova, sa god natt och sov sa gott. :)
Malin; ...
Malin; Nej fan, jag menar inte trana sa, utan trana, gymma. HAHA.
Mr x; Forsta att jag dor av skratt har... !


Jaa, vad ska jag saga, svart for er andra att forsta, men det var bland det roligaste jag varit med om pa msn... tank sa fel allting kan bli, men anda sa ratt. ;) HAHA.
Jag tackar verkligen for den pratstunden. <3

Spooky

Vet inte om ni har programmet hemma, men har gar det en serie som heter "Flasforward", den borjar en timme innan Greys Anatomy pa torsdagar sa jag slotittar alltid pa det.
kortfattat; Hela varldens far en black out i nara 2 minuter, och det ar nagra fran FBI som forsoker komma fram till vem som gjort det, och varfor? Valdigt rorigt, men jag har borjat fatta. Hursomhelst sa handlar det om olika delar av varlden i varje avsnitt, och dessa killar aker runt och pratar och disskuterar.
Idag ar de i Washington DC och det filmas och visas fran hela stan. De borjar prata om omradet, Georgetown och Virginia. Och speciellt McLean (dar jag bor) eftersom CIA's huvudkontor ligger har... Kanns lite konstigt nar man vet om hur allt ser ut. Sen har de kommit fram till nar datumet for blackouten kommer att ske; 29 April 2010. Jag menar vafan. Nu ar jag inte san som tror pa sant, jag tror pa odet. Men det kanns anda lite olustigt att helt plotsligt var sa mycket som stamde in.


Underbara manniska

Jag vet att manga tycker sig ha varldens basta mamma, och jag tanker inte vara samre, dock vet jag att jag har en av de basta. ;)
Sahar ligger det till; kryssningen vi bokat och fixat med hade strulat till sig lite. Nya regler sa att mina foraldrar bara far ta med mig och en till kompis som ar under 23, sa vi stod med tva stycken som inte fick aka med, SUCK. Mamma kom pa den smarta ideen att boka in de andra under Karins och Dackes namn, SMART MAMMA !
Sa idag ringde hon tillbaka till Birka och spelade Karin, de hade tydligen ifragasatt efternamn, men min smarta mamma sa att det varit en franskild pappa. Haha, jag trodde jag skulle do nar jag laste mailet Men som sagt, tjejer det ar nu spikat och klart. Det ar vi 4; Malin, Patricia, Madde och Erica. + mina underbara foraldrar; Ann-Ruth och Eivin, och de underbaraste Karin och Dacke som beger sig ut pa Ostersjon den 4;e december. Jag sager bara till er andra att halla er undan, for jag har varit med forut... ;) HAHA.

Aah, jag ar sa glad for detta. Tack mamma och Karin som gjorde detta mojligt ! <3


Idag har det varit stralande vader och vi har hunnit med massor. :)
Spelade tennis med Michelle och Thomas medans tjejerna var i skolan, Gunilla hade lagat mat sa den var bara att stalla in i ugnen, supergott ! :) Jag jobbar alla timmar jag kan extra for att bade hjalpa Gunilla och tjana lite extra pengar, for de lutar at en tredje vaska, dels for att nu kanner att jag kan shoppa annu mera innan jag aker hem och fylla upp en vaska  ! :D Haha, men jag kanner att jag oftast snalar, och nu vill jag verkligen kopa saker och belona mig sjalv. :)

Fieldtrip :)

Antligen en annorlunda dag, pa nagot satt.
Frukost imorrse som vanligt, efter att ha fatt prata med min underbara mamma. <3
Sen akte jag med Thomas till skolan och stannade dar, for att aka med pa en utflykt. Sa vi blev placerade hos en annan mamma och hennes lilla kille. Vi akte bort till en farm dar vi tittade pa hur pumpor och gronsaker vaxte, riktigt intressant faktiskt, men kanske inte for 3-aringar... haha. Sen akte vi hem och at lite lunch och fortsatte dagen ute i det idag 24 gradiga soliga vadret, sug pa den ni ! Haha.
Efter det flot dagen pa ganska sa vanligt, lek, ute och inne, matlagning och sen fick vi faktiskt aka ner till servicen med min lilla bil da den lacker... :( Inte sa kul, och jag som skulle till Tysons en svang innan jag skulle mota upp Julia, blir icke som jag tankt mig.


Ettarsjubileum

Ja for ett ar sedan packade jag ihop mina vaskor och begav mig ut till Arlanda, dar jag motte de mest galna gang som vi sa gott klickade med. :) Vi blev forsenad och den trevliga damen (?) eller killen, haha. Hjalpte oss och vi kom ivag, missade dock flyget fran Frankfurt till NY, sa vi fick stanna dar i 6 timmar och bara glida runt pa flygplatsen och sen hoppas pa att komma med nasta. Vi var anda nagra stycken, men vi kom med och landade till slut. Vi tillbringade nagra dagar utanfor NY dar vi laddade med; DONT SHAKE THE BABY!, singalong, kommentarer och harliga maltider. :) Tack for det vanner.

Sen satte jag mig pa bussen, med Erica som enda sallskap. Och en laaang tur senare blev vi avslappta i McLean och vid Tysons Corner. Gunilla var dar forst, och Linnea sprang fram och kramade om mig. :)
Middagen stod pa bordet nar jag kom "hem".

Sen dess har jag bott och levt mitt liv har i McLean, Virginia. Lite drygt 10 minuter utanfor Washington DC.
Och jag har hunnit med saaa mycket:
* Firat halloween, julafton, thanks giving, nyar, 6 juni, 4 juli, memorial weekend,
* Mamma, pappa och lillebror var pa besok i Februari
* Mamma var har 10 dagar i somras och aven Patricia. :)
* Jag har varit pa Roadtrip med familjen Borjesson-Tysnes upp till NY och Niagarafallen
* Jag har varit till Californien, Utah, Nevada, Arizona 3 veckor och rest runt
* Tagit korkort i Virginia
* Tatuerat mig
* Traffat en massa och ater igen massa harliga manniskor
* Shoppat
* Tagit hand om tva underbara barn som jag kommer sakna massor

Det ar saaa mycket saker, och jag har allt med mig hem i mitt bagage ! Sa nar jag nu kommer hem om 4 veckor, kommer ni trottna pa att hora allt om vad jag gjort, haha. Tills dess, hall er uppdaterade genom bloggen. :)


Tack alla som gjort mitt ar minnesvart. <3
Ingen namnd, ingen glomd...

Frukostuppdatering.

Sa syster, har kommer din frukost uppdatering, en dag sent men vafan.


Fredag; lugnt, jobbade, tittade pa tv, at, kissade, duschade, sov

Lordag; jobb pa morgonen, lunch, harklippning (Thomas), lek i kallaren, dusch, Julias house, middag, forfest, lekar, spel, sang, dans, tarar, alkohol, Third, taxi till okand ort...

Sondag; taxi till Julias place, hang, middag, barnes and nobel, promenad i Georgetown, och sen hem, pratade med Miss Underbar pa skype, skrattade, tittade pa tv, och somnade :)

Mandag; ja vad fan hande? Dagen forsvann sa fort att jag knappt vet vad som hant?!
En orm var pa besok. Och ja just de. Jag fick det mest gladjande beskedet jag kunde fa; Min alskade och mest underbara Patricia lyckades hitta nagon stackare som far jobba at henne sa hon kan aka med partyligan ala Sweden pa en kryssning som heter duga ! :)

Men en sak undrar jag, vart tog min familj vagen?


This is it

My Dates

Please find some important dates below:

School Arrival Date: October 20, 2008
Last day in your host family: October 19, 2009
13th month starts: October 20, 2009
Last day you can be in the USA: November 18, 2009

17 oktober 8.33 - 17 november 14.20

Idag ar det precis en manad kvar tills jag landar pa Arlanda flygplats gott folk ! :)


Tommorrow is the day

Idag var en bra dag :) Forutom allt regn...
Jobbade mellan 9-7 och jag och barnen har hunnit med allt fran lego, till bad.
Jag tranade till min stora forvaning, och jag har tittat pa Greys. Maste nog varna kansliga lasare, att det kanske nagon gang kommer dyka upp nagot pa min blogg som handlar om Greys utan att jag tanker pa det.

Imorgon ar det festfredag, och jag tar de lugnt. Pa lordag ar det morgonjobb och avskedsfest, da tar jag det inte lika lugnt ! Haha.

Nu ska jag krypa ner i sangen och titta pa min tv, otroligt skont att ha en egen tv ! Haha.


Uppdrag

Dags for ett nytt uppdrag, denna gang "listan"


PAIN

Jag har ont i min tumme


Still counting

Just nu kanns de inte som de hander sadar mycket pa dagarna, eller egentligen har de inte gjort det sen Christin och jag gick skilda vagar... men, jag tog mig till Tysons for lite shopping, trott eller ej. Blev ett par nya coola leggings :) Otroligt bra gjort av mig att bara komma hem med en pase.
Jag forstar inte att jag fortsatter shoppa nar jag inte vet hur mycket plats jag har i vaskorna, haha.

Imorgon blir det playdate for Linnea pa morgonen, och jag ska passa pa att laga lite sjomansbiff, ska tanka pa er extra da familjen Sjoman ! ;) haha, nar ni ligger dar i grytan och simmar runt.

Vill skicka lite extra karlek till Christin som inte alls har det latt nu, stackare. Det ar som sagt nu man ska njuta av sista tiden, men de verkar svart... glom inte att vi har varandra ! <3

Oktober 13

Idag fyller min kare vardpappa 23 ar ! I sina drommar iaf. :) Grattis Bruce pa fodelsedagen.

Sa jag och Thomas har bakat tarta och chokladbollar dagen till ara, middag blev lax och pressad potatis.
Vadret kanns inte riktigt okej, kallt och ruskigt. men jag horde rykten om sno hemifran sa jag ska inte klaga jag vet.. ! Haha. men jamfor jag med mamma och pappa som ar nere i Thailand kan jag klaga.

Imorgon ar det redan onsdag och om en vecka har jag varit hemifran ett helt ar, otroligt och svart att forsta. Mycket snack om hemfard och avslut pa aret, men det ar vad som strommar i mitt huvud just nu sa ni far godta det! :)

Det ska bli intressant att se dessa kommande 4 veckor och sehur jag klarar av 60 timmar i veckan, haha. De kommer bli rena semestern nar jag kommer hem. Men vad gor man inte for pengar, och ett extra tillfalle att fa umgas med barnen innan det ar dags att aka hem.

Helgens bravader

Sa sondag kvall igen.

Fredagen gick som sagt at jobb och sen basket. :)

Lordagen blev det svenska skolan, lunch, brandstationen, costco, Michaels och sen efter ett givande samtal blev det till slut utgang for min del, utan dricka. Erica dok upp och vi gjorde oss iordning for att aka till Victoria dar det var "forfest" men icke, det var dodare an graven och jag tackar Lova och Sara som kom och hjalpte till att hoja stamningen. ! Vi tog oss in till Third i kylan och dansade natten lang, traffade nagra kandisar (alltsa folk man kanner ;) ) och fortsatta att dansa, tjejerna blev sugna pa pizza medan jag skjutsade Erica tillbaka till sin bil for jag senare skulle pa ett eget aventyr, slutade hemma i min egen sang vid 6 pa morgonen och da var jag ganska sa sliten.

Sondag, vaknar vid halv 9 igen for att de sagt att vi skulle aka vid 10, sa jag gor mig iordning och fixar och donar men vi kommer inte ivag forens vid 12... inget ovanligt. Men Cox farm var jattemysigt och vi hade toppentur med vadret ! :) Hemma igen runt 4 och jag la mig ganska fort i soffan och slotittade pa tv, somna en kvart runt 6 och vaknade upp av att de sta tre killar dar och tittar lite underligt pa mig, haha. Grannkillarna som ska hamta varan soffa; tydligen. Paff blev jag och skynda in pa mitt rum. Efter en stund knackar Mia pa och fragar om hon far lana toan och ja visst tankte jag, sen skulle Thomas ga och minuten efter kommer han ut och grater da ar det fullt med vatten i hela badrummet. Mia hade anvant for mycket papper. Sa det blev till att moppa golvet dar inne; IGEN !
Sen blev jag lite allmant sur sa jag slet ner allt smink i lador, tog fram tvn som statt i garderoben och nu antligen efter 11 manader har jag en tv pa rummet. Har aven stadat hela rummet och nu ar jag trott som en asna.

Jag maste bara tacka Christin som var ett otroligt stod idag, hela dagen har varit konstig och henne kan man verkligen ringa nar som helst och bara prata.

Orkar inte lagga upp nagra bilder da jag ar trott och grinig, kanske en annan dag. Det ska aven borja planeras hur det ska packas sa jag kan fa en vaska klar, sa jag sen kan se hur det ser ut om jag verkligen behover en vaska till, tror inte det. Erica den underbara tar hem min balklanning ! <3

Narmar sig 5 veckors stracket

Pa mandag ar det 5 veckor kvar tills jag aker. :)
Och tills dess underhallare jag mig rejalt, haha.

Dock borjar det kannas lite dryg att skriva pa denna blogg, vet inte riktigt vad jag ska skriva om langre. Det ar sa mycket som hander runt omkring, men jag kanner att nar jag skriver om de sa forsvinner tjusningen lite.
Sa det kanske blir lite formelt framover. :)

Idag har jag jobbat mellan 9-12 med barnen, Svenska skolan som gallde, gick riktigt bra. Efter det blev det "Chicken out" och sen var vi pa oppet hus pa brandstationen for att sedan ta en tur till Costco :)
Vi hann aven in pa Michaels, och mamma, Mia och Sanna, jag hittade en overraskning ;)
Ikvall vet jag inte hur schemat ser ut, imorgon ska vi nog till Cox farm for att kolla lite pa pumpor och leka i hoet, haha. De blir att ta lite allergimedicin innan. Sen ar det mandag igen och dags att kora annu en vecka. :)

Nej usch  nu blir det bara skrapskrivet, ska nog ta mig upp for att hitta nagot att ata pa. Skriver nar jag har nagot vettigt att skriva.

Livet kanns battre

Jag har haft en toppendag med barnen, playdate och underbart vader ! <3 Sana har dagar bara alskar jag, och alla andra aupairer, haha. Dagen gick fort och imorgon ar de redan torsdag.
Vet att de skrivs mycket om hemfard just nu, men det lixom narmar sig och de borjar bli jobbigt, packning, saga hejda, sitta pa flyget sjalv, kliva av och mota alla

Varfor detta inlagg igar, jo for nu maste jag borja tjaffsa med forsakringsbolaget for att fa tillbaka mina pengar, och det kommer ta tid och de kommer bli jobbigt. Och jag har inte mycket tid, och ork, jo kanske. Det ar anda en del pengar, sa jag ska fan kampa !

En sak jag ar supernojd over att jag blivit av med mina vita prickar under ogonen, vet inte hur lange de suttit dar. Men sa fick jag ett gott rad av en granne, och vips sa ar de borta. Vikten ar faktiskt ocksa helt okej, jag har inte gatt upp minsta kilo, min storsta mardrom nar jag akte...

Nu ska jag ta itu med forsakringsbolaget och sedan dra en svang till Tysons och trostshoppa for pengarna jag inte har. :) Ciao

Men innan dess; GRATTIS MIN ALSKADE PAPPA PA FODELSEDAGEN ! <3

At helvete

Sager bara; ORKA LEVA !


Resume

Jag ber om ursakt for den daliga uppdateringen, jag har helt enkelt inte orkat... Har blir en lite hattig resume.

Fredagen forsvann fort och jag fick antligen mota upp Christin pa G-town gator. Vilken lycka, tararna delade jag lugnt med mig den kvallen. Det bjods som sagt pa dans, sang, tarar och alkohol. :)

Lordagen fick jag "som vanligt" uppdrag att hamta upp Christin pa okand ort, men med rent noje. ;)
Blev lite chill pa Montgomermy mall efter att ha suttit har en stund och forsokt komma pa vad vi skulle gora.
Sen korde vi igen, och vi hade en toppenkvall, forutom att "nagon" fixade en oversvamning i mitt badrum som nu luktar bajs fastan jag stadat och torkat golv sakert 40 ganger, och dessutom fargade min heltackningsmatta rod?
Tjejer; inte okej ! men kvallen var toppen.

Sondagen blev det till att hamta upp en trott och sliten Christin ytterligare en gang, for att sedan skjutsa henne till bussen. :/ Jobbigt att saga hejda, och tararna rann for mina kinder hela vagen hem... Usch vad jobbigt.
val hemma tog jag, Erica och Julia en tripp till Tysons och sen drog vi en bio. Kvallen avslutades med lite gossip hemma hos mig innan de gav sig ivag.

Mandagen var riktigt laskig, jag vet inte vad jag ska skriva for de kanns inte som om den var dar. jag vaknade vid 8 och sen gick jag och la mig vid 11, vad som hande darimellan minns jag knappt. Dagen gick sa ootroligt fort.

Idag ar det redan tisdag den 6 Oktober, mamma och pappa ar i Thailand, pappa fyller ar imorgon, jag ar snart nere pa 40 dagar kvar. Dagarna gar snabbt och jag har svart att hanga med.

Just nu !

Greys Anatomy; UNDERBART ! :) och ska jag saga att vi redan ar pa avsnitt 3, Sverige vill ni veta vad som hander?

Jag lyckades ladda upp filmen pa youtube, sa nu antligen kan jag visa varlden; vad far ni veta sa smaningom.

Washington Capitals spoar just nu skiten ur Bruins och Ovechkin gor ratt for sin lon. Grymt

Helgen ar fortfarande rorig, men jag hoppas pa de basta.


Rorigt inlagg, men det ar mycket jag vill saga och forklara, men jag orkar inte. haha. Sa hall till godo

Sager det igen

Ja, dags att saga att nu ar de som vanligt igen, dagarna gar saaa fort och imorgon ar det redan fredag igen.
Svart att forsta att de nu bara ar 6 veckor kvar, forstar att det kanns lange for er dar hemma men nar man varit borta sa har lange sa ar de ingenting, haha.

Har framkallat bilder, sa nu blir det Cops och scrapbooking, allt i vantan pa Greys Anatomys tredje avsnitt. ;)

Wednesday is over :)

Andrade planer idag igen, ingen playdate for Thomas da Michael ar sjuk. Men det gick bra anda, vi akte till biblioteket och lekte lite nere i kallaren. Regnet oste ner, fast bara under 10 minuter, vadret har ar underligt.

Slutade runt 6 idag, och skulle kika lite pa idol, men de javlarna har bestamt sig for att inte sanda det eftersom jag befinner mig"utanfor Sveriges granser" Nej men tjena ! Fan vad lack jag blir ! De betyder att har tog mitt idol tittande slut, nu far jag vanta tills jag kommer hem. :/ Och jag far vanta anda tills imorgon for ett nytt Greys avsnitt, men halla. Sa om nagon snall sjal vet hur man gor for att pa nagot satt kunna folja Idol fastan att man sitter utanfor det idiot landet, sa snalla sag till ! Nu ska jag hmm, ja vad ska jag gora nu nar jag inte kan kolla idol? :/

 

RSS 2.0