Im right here and your not

Tisdagen blev inte som jag tankt mig, ingen playdate for Linnea och ingen skola for Thomas. Det blev att inprovisera, men dagen gick faktiskt riktigt bra :) Och Thomas ar bara for mysig. Linnea lyckades lara sig cykla helt sjalv under kvallen, och var sa stolt.

For mig blir det lakarbesok imorgon, och jag ar otroligt nojd over mig sjalv som faktiskt kan anvanda hela hogerhanden utan problem ! :) De trodde jag inte for 5 veckor sedan, och oj vad tiden har gatt fort. Haha, helt otroligt. Det ar pa sana har saker man marker det.


Dags att skicka lite halsningar:


Mamma; battre nyheter tack !
Madde; de blir toppen med kryssning, fy fan vad kul.
Denise; grattis pa fodelsedagen <3
De gravida (Marie och Cina); krya pa er ! :)

Let me know when "the final countdown" starts!

Ojoj, helgen gick undan, som vanligt. Jobbade lordagen mellan 9 och 1. Sen satt jag mig ner pa rummet, hann stada lite innan Erica sa lugnt vandrar in och stokar ner ;) Haha, nejda. Blev en svang till Giant for att inhandla lite groggvirke (ja mamma vi sager de), och sen hem for att borja lite smatt. Blev bjudna pa paj av Gunilla och sen korde vi pa ratt bra nere pa mitt rum, men vafan klockan vagrade ga. Till slut slog klockan 11 och jag ska nog erkanna att jag var ratt sa rund under fotterna... haha. Taxifan kom inte forens over en timme senare, vilket inte var jattebra for det hann slinka ner nagon drink till, hm. Iaf sa kom vi in pa Third och vakterna var riktigt trevliga denna kvall, undra varfor?
Dansade runt med en himla massa manniskor och hade en toppenkvall, som faktiskt slutade hemma hos mig for bade mig och Erica, trott eller ej. :)

Sondag vaknade vi upp vid 10, kakade lite frukost som bestod av kottbullar, potatismos och brunsas och sen fick vi brattom till hockeyn. UNDERBART ! Det ar fan ren lycka att sitta dar och titta pa NHL hockey da Rangers och Caps mots, undra om jag nagonsin skulle saga de om de inte var for Emil och Mias intresse?

Idag har det jobbats, ja en relativt vanliga mandag. Lackade sonder pa grannflickorna for de var taskiga mot Linnea, sa nu invantar jag mig en gigantisk ursakt fran de ! Fy !


Just nu borjar de bli jobbigt, det ar 7 veckor kvar, det ar inte jattelange, men anda tillrackligt.
Jag langtar hem som tusan, det ska jag erkanna. Men jag vill kunna njuta av tiden dessa veckor som ar kvar.
Det ar sa mycket som hander kanns de som, och det ar bra, jag har massor av underbara nedrakningar :)

- Christin kommer hit pa fredag ! KVALLETID ! + overraskningsdebut ;). 2 oktober
- Halloween, underbart trevligt att fa fira de tva ganger, alska USA i halloween tid <3. 31 oktober
- Ericas hejda party med hennes familj, haha. + overraskningsdebut nr 2. 5 november
- "mormor" kommer hit innan jag aker, de blir riktigt kul att fa traffa henne en gang till, minst. 13 november
- min hemfard 16 november
- kryssningen som kommer aga ! 4 december

Ja herre gud, de ar sa mycket, och just nu kanner jag mig valdigt ensam, vilket inte riktigt kanns sa bra. Det ar helt fel tid, men jag menar vart fan tog alla vagen? Christin du ska veta att sa fort du flyttade forandrades ALLT !




Saturday 8;13 am in the USA :)

Ja klockan ar lite drygt kvart over 8, jag ligger fullt pakladd och redo att starta dagen, som kommer att bli lang.
For pa kopet har nu jag gatt och blivit genomforkyld, och NEJ det ar inte svinsjukan ! Sa for mig blir de ingen medicin, bara vila och te (yeah right lixom) Haha, nej jobb 3 timmar fran 9, sen hoppas jag pa att Caps spelarna ar riiiiktigt sega idag sa jag och Erica hinner dit till 12.
Sen blir de lite Giant och kvalitetstid innan det hela kor igang igen...

Olycka i USA :(

Blev ingen Bruce biljett, hade iof inte raknat med annat. De finns biljetter for runt 100 dollar, men de finns inga pengar till de nu, och ingen att ga med. Sa jag far lyssna vidare pa honom fran youtube :)

Dagen blev annorlunda. Frukost, forsenad med Thomas, hem med Linnea, och sen ga till skolbussen, plocka upp en glad Thomas och leka lite, Gunilla som var lag akte till doktorn dar aven jag motte upp henne for att hon ville dubbelkolla barnen. De akte pa en riktig kur, sen blev det hem och laga kottbullar med potatismos och brunsas :)

Slutade vid halv 6 och har sen dess inte gjort speciellt mycket. Kikat pa svenska idol, amerikanska "criminal minds" som valjer att sanda avsnitt fran? Jo McLean Virginia, perfekt. NU kan jag verkligen sova gott inatt, haha.
imorgon blir det jobb pa morgonen, sen forhoppningsvis hinner jag och Erica bort till Caps traning for lite fotografering och autografjakt, och efter det blir jakt efter nagot heeelt annat. :)


Bilder, nej inte idag. formodligen kommer de fler kul bilder imorgon :)

Gooosh !

Rekord i uppdatering, men en sak att tillagga.

Brucan spelar har i Oktober, och imorgon klockan 10 slapps biljetter. HUR stor ar chansen att hinna fa en? NOLL, men som vanligt nar han spelar ska jag gora allt i min makt for att fa tag i atminstone en biljett, for den har gangen ar det min tur att se honom !


Dagen D

Underbart bra dag, snalla barn, bra vader, "smaldag", och annu battre blir det om en timme da Greys Anatomy borjar, dock ingen att dela min gladje med. Och nej jag ska inte skriva ut vad som hander, aven om de lockar, haha.

Just nu tittar jag pa en ny serie; "FlasForward", om nagon snubbe som kan se in i framtiden och sen ga tillbaka i tiden och forhindra, typiskt USA.

Bruce sa precis att han skulle komma ner hit och titta pa Greys vid 9, da deras tv ar inplastad.
Han tillade aven pa sitt vanliga satt; "okey, just dont forget to put on something nice, and sexy"
HAHA, att han ALDRIG ger sig ! ;P Jag tycker synd om er som inte far mojligheten att traffa honom

Ren LYCKA i USA ikvall ! :)

2 timmars sasongspremiar-avsnitt av sjalvaste Greys Anatomy


Som jag lovat

Nu ar det dags att uppdatera.

Har inte riktigt koll pa vad jag skrivit om, men jag tar de lite kort.

20; stranden, otroligt mysigt. :) Cina jag vet att jag inte har mycket att se fram emot hemma angaende strander, men jag har en underbar familj och "mitt" hem att se fram emot ! :) Och sen ska jag ju faktiskt till Thailand i Februari... ;)

21; en ganska vanlig mandag med jobb, traning, farjan, Erica pa skype och bokning for en kryssning i December

22; en laaaang dag, med jobb mellan 9-9. Men jag blev 30 dollar rikare. :) och barnen var supersnalla faktiskt.

23; dagen idag. Onsdag, mitt i veckan. Gunilla tog Thomas till skolan medans jag och Linnea var ute och lekte i det idag 28 gradiga vadret. :) Vi at lunch ute och sen gick jag med henne till skolbussen och hamtade upp en glad Thomas for att sedan dra oss bort till Michael pa playdate. Skont att han far en kille att leka med. Sa vi spenderade eftermiddagen dar. Och vid 3 hamtade vi upp Linnea vid skolbussen och lekte ute igen. Eftermiddagen var barnen trotta och griniga, sa Gunilla tog in de medans jag lagade mat och gav de bad. Vi at middag och jag tog mig ner till mitt alldeles egna traningsrum, duschade och nu har jag dagen till ara lagt upp bilder pa (www.missmalin.bilddagboken.se)

Nu ska jag fortsatta jobba pa min hobby :D

Arbetsdagen; slut :)

Ja, jag har slutat och nu ska jag faktiskt stalla mig pa min maskin och dra av ett traningspass. :)
Sa bilder till dig pappa och en uppdatering kommer nar jag gjort mig klar.


Arbetsdagen; slut :)

Ja, jag har slutat och nu ska jag faktiskt stalla mig pa min maskin och dra av ett traningspass. :)
Sa bilder till dig pappa och en uppdatering kommer nar jag gjort mig klar.


12 timmars jobb

Det blev 12 timmars jobb igar, men det gick bra och barnen var jatte mysiga, synd att foraldrar inte far vara med och dela alla "moment" :)

Jag kikade igenom IDOL avsnittet, och tycker att det ar jattemanga bra detta ar ! Jag menar vad hande?

Bokade aven hockeybiljetter till mig och Erica. :) Sa pa sondag ser jag de motas igen Washington Capitals och New York Rangers! Wohoo ! 

Pratade med Gunilla om nya aupairen och de har nog hittat en och hon kommer nog inte forens i Januari. Lite svart tror jag hon kommer fa da barnen varit sjalva med mamma, pappa och mormor i nastan 2 manader och sen ska over till en aupair, men det blir hennes bekymmer. Jag lamnar efter mig tva riktigt duktiga barn.


Mia; jag haller med Cina, skaffa blogg ! :D

Nu ar det dags for en ny dag i aupair livet, och idag bjuds det pa playdate och fishsticks

Lang dag pa jobbet

Karin; Tack ! Underbart, jaa nu ses vi snart. :)

Madde; Kom igen nu, fa tag i Patte och kirra detta.

Igar blev det inte mycket till traning, da magen var pa annat humor. Sa jag la mig i badet och lyssnade pa mest ingenting. Sen blev det lite Farjan och snack med Erica, dar det aven bjods pa skonsang :)

Idag blir det en lang arbetsdag, da Bruce och Gunilla ska ivag pa ett skolmote. Men nu borjar dagen med en frukost. :)

NY HOBBY ! :)

Jag har antligen hittat mig ett riktigt roligt kvallsnoje; namligen att skriva om texten till latar!
Underbart kul !

ops inte tid for detta, jag ska fortsatta skriva ! :)


Efterlyser kryssningsdejter! :)

Underbaraste mamma och vaninnan Karin ska dra pa en dunder(?)kryssning i December, och visst ar de underbara och bokar en hytt till mig ! Fy fan vad najs ! Sa snabbt som ogat borjade jag kika igenom och tanka ut den ultimata party 4;an for denna julkryss. For mig blev det sjalvklart att bjuda med
- kryssningskata Erica, som aldrig varit pa kryssning, stackars kvinna.! Lycklig blev jag nar hon sa ja. ;)
- min angel Madde, som skulle gora allt for att flytta runt schema hit och dit och ta sig tid.
-  den bastaste Patricia, och jag haller ALLA tummar jag kan for att hon kan.

Om de nu inte passar sig for de sistnamnda damerna, behover jag tva andra som garna vill med detta otroligt glada partygang pa en julkryssning den 4 december med Birka Paradise ! Hor av er !! :) Och for den delen, ar ni flera boka en hytt sa vi blir flera ! :)

Rehobot beach, delfiner och jellyfish

Nar klockan ringde 6.25 imorrse trodde jag allvarligt att jag var dod!
Jag lag lange, kanske lite for lange och tankte allvarligt om jag skulle stanga av klockan och sova vidare och inte alls dra till nagon strand. Men jag tog mig i kragen och gick upp och packade fint min vaska och begav mig. Vid kvart over 7 stod jag pa metron, traffade nagra andra fran gruppen; tyskar saklart ! SUCK ! Till slut anlande alla manniskor och jag och Diana overtalade Thais att aka med, och  visst gjorde hon det, underbart. Vi satt och skrattade och hade oss resan emot stranden. Nar vi kom fram packade vi ur alla saker fran bussen, stallde fint upp oss och nagon snubbe fotade oss. Vi vandrade ner till stranden dar vi sedan smaskade i oss pommes. Efter det blev det beachhang, och lite promenad med roliga bilder som tillbehor. Promenaden visade aven de storsta jellyfish vi nagonsin sett, ska forsoka lagga upp lite bilder. De var gigantiska ! Efter de blev det en lite nap pa stranden innan de andra begav sig for att kopa glass, jag stod emot minsann! :) Vid 4 kakade vi pizza pa ett supermysigt stalle och efter den pizzan kande bade jag och Thais for en springtur pa stranden, sa vi tog oss bort en bra bit och joggade och pratade om lite allt mojligt, valdigt trevlig brasilianare. Nar vi val kom tillbaka satt vi
och tittade ut over havet och vips sa simmade ett helt stim (?) delfiner forbi, och inte alls langt ifran stranden.
Bussresan hem var riktigt dryg, jag kunde inte sova och de visade den mest vardelosa film  jag sett. Riktigt skont att komma "hem" och ta en dusch for att sedan ga lagga sig sadar lagom slut.

Lordagsnojen del 2

Blev inte mycket till nytta idag inte... haha.

Eller jo, jag satt och kampade for fullt pa ett nytt litet projekt da datorn bestamde sig for att sluta fungera; UNDERBART. Nej, men mitt i allt skrev Sara att de ville ha lite sallskap. :) Sa jag akte dit en stund, men kande efter ett tag med alla deras (storartade) planer att jag faktiskt har en laaang dag imorgon. Och jag har inte packat annu, de blir en historia i sig. Det blev en harlig dusch nyss och nu ska jag forsoka aterstalla datorn for att fa tillbaka all fakta och sen hitta nagot att ata innan jag ger mig in pa att packa.

Lordagsnojen

Vaknar upp vid kvart i 8 for att de ar nagra nissar har som stanger poolen. SUCK !
Gick upp till slut kakade frukost och gjorde oss iordning for att dra pa svenska skolan med Gunilla och barnen. Fick stanna med Thomas och sjunga sanger och klippa och klistra. Helt okej faktiskt. Sen blev de lunch och nu sitter jag har och forsoker fa tag i nagon dar hemma, men utan resultat. Tror dock foraldrarna mina begett sig in i dimman for att senare uppsoka Fabben for en "Samora" kvall, hoppas ni far en toppenkvall ! <3

min kvall ger nog inte mycket da jag imorgon vid halv 8 maste befinna mig pa metron for att sedan spendera hela langa dagen med min aupair grupp pa stranden... :( INTE okej !


4 dagar och 23 timmar

Sa lange gav jag upp bloggandet for; hm, ingenting.

Eller jo, jag har tranat, tittat pa Idol, shoppat, stadat, verkligen forsokt organisera med alla dessa papper.
Men den storsta anledningen till att jag inte bloggat ar att jag nu haft forbannat ont i handen. Och jag blir sa frustrerad over att anvanda bara vansterhanden. Mycket matlagning och overtid pa arbetet tar musten ur den stackarn. Men de blir ett aterbesok runt manadsskiftet.

Dagarna flyter bara pa, veckorna forsvinner  och min tid rinner ut, och det marks.
Sista gangen jag traffar Christin i detta landet blir forsta helgen i Oktober, och sista gangen jag traffar Erica i landet dar allt hander ar runt den 5 november skulle jag saga.

Solen stekte pa bra idag, och vi har lekt ute. Barnen fick nya sparkcyklar som det sparkats flitigt pa !

nu blir det, hm, ja jag vet inte riktigt.. men uppdatering fick ni! :)

Another night in DC :)

Lordagskvallen var toppen, mysigt att traffa alla igen under ett och samma tak, tack alla ! :)

Utgangen var ocksa toppen, aven om jag var nykter och trott. Mest agd blev Andreas aka "Eddy" att jag visste vad Iron Maidens maskot hette. Haha, agd blev han! Bilen styrdes hem vid 3 och stackars Erica slocknade pa en gang inne i gastrummet, jag lag och funderade lite innan John Blund knackade pa dorren. Imorrse vackte Erica liv i mig och da var jag tvungen att rora lite pa mig, till soffan dar jag spenderat min dag, haha. Skont att bara inte gora nagonting.

Pratade med alskade familjen ocksa ! :) <3


Nu ska jag ga satta mig och smaglo lite pa MTV galan som borjar om dryga en halvtimme.

Livet ar inte rattvist

Well alla vet att livet inte ar rattvist, men vafan att vakna med varldens huvudvark "dagen-efter" fast man inte druckit? Det ar fan inte schysst, vem gav mig detta? Blev vackt forsta gangen vid 8 av hundar, barn och tvattmaskin pa overvaningen, somnar om och blir vackt vid 10 av Erica, knapper pa datorn och prata med underbaraste Sanna! :) Men huvudvarken sitter kvar.

"see me"

I wish you could see me now


FestFredag var det har, dock med cphanden :)

FestFredag som sagt, underbart ! Haha, dagen gick otroligt fort och till middag serverades det kottbullar, kokt potatis och brunsas, mums ! Pa det blev det lite traning, stadning pa rummet, och en valfortjant dusch. :)

Vantar in Erica for en ny fartfylld kvall, dock blir det bilen for min del, dels for att jag ska ta de lugnt med handen, dels for att jag inte orkar slosa pengar nar jag har mina rakningar, dels for att jag har en skype dejt imorgon bitt (for hoppningsvis?)

Sa, nu blir det att valja lite klader, satta pa fin skorna (gympadojjor som pappa bad mig sa snallt), kleta pa sminket och tralla ikapp med musiken; "for vi ska faktiskt ut idag, mitt lilla fejs och jag! alla dubbelhakorna, nasan och kinderna!" :)

We rememeber 9/11

8 ar sedsan, attackerna i NY, kanns otroligt konstigt att sitta har i Washington DC, USA en dag som denna. Regnet oser ner efter en hurricane som lurat nere i Florida. Pa nyheterna pratas de om terrorattackare, tidningarna slapper "nya" filmer pa terrordadet, och har i DC spanas det om en ny attack, fast de kanns som om det snackas om det varje ar...Just nu ar jag mest ledsen over regnet, men det ar nagot att ta, det ar trots allt FestFredag. :)

Tordagsnojen

Hm, blev plattar till middag, ja trott eller ej, men jag stod och stekte plattar med enbart vansterhanden ! Stolt som tusan. Till det erbjods det lite traning och ett varmt skont bad. :)

Ett idol avsnitt och vips sa ar det fredag imorgon, loning, gott da blir det att betala rakningar.

Cuz now im out off here

Hemliga paket i brevladan!

Idag dok det upp ett paket till mig, hemligt ;)


Pappa

Nej jag hittade inte sa manga kort pa min dator, men visst ar det tanken som raknas ;)
Alskar dig ocksa !<3


Broken hand in pictures !

Lordag 29/8; fick veta att det var 'Skiers Thumb" och fick detta vackra bandage. :)
TummenDel 1

Mandag 31/8; fett acklig hand !
Handen nu :)Svart handHanden imorrse

Tisdag 2/9; Armbanden gar fortfarande inte att ta bort pga svullnad
 Handen

Onsdag 3/9; Insidan av handen, hoger hand och min "hela" vanster hand
Handen HandenRiktiga handen :D

Fredag 5/9; Svullnaden har gatt ner rejalt, och armbanden ar borta :) Och Erica fyllde ju ar sa jag var lite snygg ;)
Erica

Sondag 7/9; Handen borjar fa tillbaka "normal" farg och det svarta borjar lite svagt forsvinna
Handen

Onsdag 9/9; Nytt doktor besok idag, coolaste bilderna, han bara skrattade at mig nar jag fragade om bilderna, och for er som INTE ser denna skada (typ inngen) det ar en spricka i pekfingretsknog, typ.



Och vill ni aven veta kostnader, for er som bor har i USA; GA FAN INTE TILL DOKTORN!!!

Sjukhusrakningarna har jag inte fatt annu...
men 7 dollar i parkering ;)
55 dollar for den svarta rollerblades skenan
141 dollar for forsta besoket hos DR, da hanklamde och sa; "kom tillbaka om 10 dagar"
207 dollar idag for platar och lite snack, men hey jag fick en cd skiva!
34 dollar i parkering hos DR...!! SUCK

jag har fan inga pengar kvar... :( Och an ar jag inte klar...
Och for er som orkar lasa allt, det tog mig tid att skriva ska ni tro,men jag mar bra, jag ar hemma snart och ska njuta sa gott det gar av mina sista manader har i USA :) 


Lakarbesoks uppdatering

Saa, en liten forklaring om denna javla hand...

Fredag- FEST! Jag fick i mig en del, lamnar klubben (som forovrigt var Third), satter mig pa trottoaren och sen nar jag ska resa pa mig ramlar jag bakat och tar emot mig pa tummen och pekfingret, sa de splittar pa sig, smarta. Men eftersom jag ar full kanns det inte forens morgonen efter nar jag vaknar med en ballong till hoger hand.
Tar mig hem till AnneMarie dar jag sover en stund innan Erica hamtar upp mig, jag, Erica och Alanna drar till donken och sen sjukhuset, smartan ar ounviklig just nu, och allt vi gjorde var att skratta at det och ta en massa flummbilder. :) Pa sjukhuset sliter de av min ring (SMARTA) tar lite rontgen platar och ger mitt ett fett snyggt bandage, man tackar. Sen blir det bilfard hem till Erica som bor en 45 minuter bort, kvallen ar inte speciellt roande for mig da jag mest ser min stackars hand bli bla... sa mitt i natten bestammer jag mig att aka hem. Sondag vaknar jag upp och den ar bla, skit. Tecken pa att nagot inte star ratt till. Mandag morgon ringer jag en hand specialist som kikar pa den, ger mig en mycket mer spacead hand skena och ber mig komma tillbaka 10 dagar senare... Visst, dagarna har gatt och idag var jag tillbaka, idag blev det nya rontgenplatar och han klamde, de nya platarna visade en spricka, 3 veckor till i denna svarta rollerblades skena och sen tillbaka, nagot var fel tyckte han...

Saaa, antligen en forklaring till alla dar ute, inga fler dumma fragor; TACK!
Bifogar lite bilder sa ni fattar!



Good girl gone bad girl

Dagen gick sadar skitfort! Som man bara inte marker nar man star helt stilla.

Linnea borjade skolan idag och det var stort, forsta dagen med skolbuss och grejjer. Bra gjort bruden.
Jag och Thomas byggde alla puzzel i huset for att se att de inte saknades nagon, mysigt att bara vara sjalv med honom. Nu blir det nytt da jag har Linnea pa formiddagarna da Thomas ar i skolan och tvartom pa eftermiddagen. :)

Imorgn ska jag till farbror doktor som ska titta och klamma pa handen, den gor ont, det ska ni (och gudarna) veta... jag vet att jag tal smarta, men fan detta ar nog varre an alla de tre ganger destack mig i ryggen, och varken mamma eller Mia som haller mig i handen eller ger mig ett urfult  men anda det mysigaste gosedjuret nar jag varit duktig, nar fan vaxte jag ifran det?

Vasbybor, kika i lokaltidningen, se vad jag kan gora aven fast jag ar pa andra sidan jorden, och visst en manad tidigare, men fan jag trodde inte det skulle komma med annu heller. haha.

Helgen, shopping och internetbestallningar

Nu har jag mer ork att skriva. :)

Helgen har varit underbart lagom, lordag blev det trostshopping for mig och jag passade pa att inhandla forsta julklappen, lite stolt att jag tar itu med saker, syster den ar till dig ;)
kvallen bjod pa utgang, en lugn sadan.

sondag var en riktig chilldag med blockparty och valdigt trevligt sallskap av Erica ! :) Det bjods pa dans i garaget och film visning i kallaren, efter lite tid vid datorn borjade det utforskas lite pa en viss sida, vilket imorrse resulterade i lite bestallningar. Nu vill jag att det blir torsdag pa en gang. :)

idag blev det shopping pa tysons och sen chill lunch/middag, regnet oste ner och vi akte hem.
la mig i sangen och tittade pa nya Farjan som borjat igen, sallskapet var trevliga manniskor pa msn, for ja Erica jag ligger sjalv i min sang... SUCK!


Handen mar battre, lite dalig blod cirkulation och den gor ont om jag anvander den for mycket men jag overlever; jippi!

Nu ska jag trana och sen bada lite, tjingeling


Uppdrag blogg

Internet har legat nere pa min dator men idag fick jag igang det tack vare Ericas mamma ! :) Tack!

Dagarna flyter pa, jobb sa gott det gar. :) Langledigt nu da det a rLabor Day imorgon mandag, sa jag ar ledig.
Igar var vi ute, lugn kvall men anda manga upptag. Fick skjuts hem av mexicanarna, otroligt snallt. :)

Idag ar de lugn dag, erica och jag tittar pa tarzan och vantar pa festen som vankas utanfor dorren...

Orkar inte skriva mer... tyvarr.

Dor av smarta...?

Jag ar snart officiellt dod


Storyn fortsatter har...

Forst storyn om handen; Det gor ont, mycket ont. Och snart ar hela fingrarna bla/gron/svarta... Later otrevligt, ser otrevligt ut och kanns mycket otrevligt vill jag lova, sa ge mig lite karlek for fan!

Sen vidare till livet. :) Dagarna gar superbra med alla om och men, barnen ar snalla och lyssnar faktiskt mer an vanligt, tycker jag. Nasta veckan borjar skolan, och bada barnen gar in pa svenska skolan pa lordagar ocksa. :)
Kvallen spenderades med Sandra, Petra och Catrine pa Starbucks efter lite effektiv traning. :)
Tills imorgon har jag inga planer sa vi far se vad dagen bjuder pa helt enkelt.

Helgens planer ar lite roriga, men vi far se hur de blir. Nu ska jag lagga mig och sova tills klockan slar 3 da klockan ringer och sager att jag far ta en ny tablett om jag vill, min nuvarande basta kompis. <3

Tummelisa is in da house!

Hej pa er ! :)

Forst storyn om handen; Doktorn imorrse, gick bra, han klamde och kande och sa att ingen operation behovs; JIPPI! Fick en ny skena och en ny tid, da svullnaden ar kvar och jag ar blaslagen vill han se mig om en vecka igen. :) Ska forsokta fa tag i fler bilder av Erica sa ni far se. Mamma betalar du detta for jag har FAN inte rad! :(

Langtar hem, men jag har insett att de inte ar langt kvar nu. Coolt, pluspoang till mig !

Nu blir det nog lite tv och sen en dusch. :)


Handen imorrseSvart handHanden nu :)

RSS 2.0