Erbjuda

Jag undrar så vad år 2011 kommer att erbjuda. :)
Mitt år 2009 var minst sagt fyllt med glädje och kärlek, nya människor och allt vad det innebar.
2010 har givit mig mycket och det ska bli riktigt intressant att sätta sig ner för den årliga genomgången av året, det känns som det största ännu återstår.
Jag hoppas att 2011 kommer att ge mig så mycket mer. ♥

Andreasdagen

Grattis på namnsdagen min bästa Andreas ♥


FEL FEL FEL !

Facebook talade om en sak för mig idag: 
"Skadestånd för
mordet på Engla: 75.000 kr.
Skadestånd för våldtäkt på 14-årig flicka:
50.000 kr.
Skadestånd för Pirate Bay: 46 miljoner kronor.... "

Är det inte något som är väldigt fel på våran värld?

Helgmys till max

Fredagen bjöd på middag på tu man hand, mys i soffan (läs varsin fotölj) framför idol och en massa onödigt prat mellan allt från himmel till jord. :)
Lördagen drog vi oss ganska länge i sängen, Sanna kom och vi bakade lussebullar för hela slanten. Mormor hade varit lite snål men vi smaskade ändå i oss en hel del, till middag blev det kotletter, pommes och äppelcider.
Efter mycket om och men vickade vi ut Sannas första tand, hihi. Tittade lite på tv innan alla ramlade in från kryssningen. Ut i snön för att åka till Jossan och Björn, där blev vi iof inte så långvariga då de var ganska trötta.

Idag har vi skrivit kontrakt, så nu är det klappat och klart. ! :)

Dags att fira...

lägenheten är såld och jag vet redan nu att vi får toppengrannar; Emelie och Andreas !
Åh vad underbart, tack ni gulliga människor som så länge letat efter "rätt" lägenhet ;)


YES !

Jag har gjort mig en riktigt bra deal för denna helg ! :)
Lördagen kommer gå åt till lussekattsbakning, det är trots allt första advent på söndag och dessutom älskar jag lussekatter. Till min hjälp har jag Andreas och eventuellt bakdrottningen Sanna, med andra ord blir det nog resultatet jättebra.


Vad är det för dag..?!

är det en vanlig dag? Absolut inte !

Min redan älskade soffa kommer dyka upp från IKEA, pappa ska iväg och köpa golv till sovrummen, men framförallt; jag har fått lägenheten såld ! :) Det känns jätteskönt, och nu ska vi boka in bankmöte och skriva på lite papper, så allt blir rätt.


Dålig koll

Människor där ute har för dålig koll på namnsdagar ! Igår var det faktiskt en av mina två dagar, se till att INTE missa den andra som kommer dyka upp (som vanligt) den 10 December, Nobeldagen!
Sandra skrev till mig på FB, efter att jag grattat henne, mamma sa ingenting även fast att jag sa till, pappa hade också glömt, familjen Sjöman glömde helt... Andreas sa grattis när jag påminde honom.

Dumma elaka människor, namnsdagar är faktiskt också viktigt i mitt liv !

GRATTIS !



Grattis till oss Världens bästa Cecilior! ♥


Helgen knackar på..

och jag känner att jag mer än gärna öppnar :)

Ikväll blir det tacomys och IDOL hos Robelito himself, låter som en riktig hit i mina öron, så länge Uuuulle inte åker ut !
Tills dess ska jag nog sitta här på mitt kontor, frysa lite, lyssna på musik, räkna bilar på motorvägen och bara allmänt njuta av livet :)



Planer

Ikväll blir det träning, passet blir perfekt ! Sen ska jag försöka ta mig bort till Patricia för lite "måndagskrök på en torsdag" det är visst nya grejen. För mig blir det ingen alkohol iaf, haha. Well planer för kvällen är gjorda :)

Mycket kvar

Det är mycket kvar att göra och fixa med innan det är dags att flytta in. Men vi närmar oss med stormsteg, och jag skulle tippa på att om en 5-6 veckor flyttar vi in i en 3:a istället för 2:an jag köpte för två år sedan. Förhoppningsvis gillar Andreas och Emelies mamma lägenheten och de slår till, då vet vi att vi får trevliga grannar ! :)

Nu är det dammsugar, tvättmaskin, inredningen till garderoberna, målarfärg. Det är som sagt mycket, men det är så kul att fixa och dona! Andreas gillar inte grått (?) men tyvärr hjärtat. Köket blir grått, hihi.

Blogg

Dags att pilla lite och göra om på bloggen :)


Sista vilan

Begravningen för Farmor ägde rum igår, det var väldigt fint och rörande. Nu får hon också vara med i himlen tillsammans med Farfar. :) Prästen var superbra, men vi fick oss en rejäl tankeställare;

Prästen säger ju "av jord är du kommen, och jord ska du åter bli"
Frågan är; är vi verkligen gjorda av jord?


Vi kommer för alltid komma ihåg alla de bra minnena. :)

16 november 2009

Det slog mig nyss; För precis ett år sedan satt jag på ett flygplan, påväg till en flygplats, där jag fick sitta själv någon timme innan jag tog ombord på plan nr 2. Destination; Arlanda.
Klockan 14.20 för precis ett år sedan landade jag på svensk mark efter 1 år. Jag har aldrig varit så nervös över att träffa min familj och mina vänner som jag var. Och saknade efter mitt rum och min extra familj i usa blev definitiv.
Nu har det gått ett år, snabbt som tusan gick det och jag saknar barnen något så enormt. Fick meddelande av Gunilla som skrev att de pratat om mig och Thomasplutten saknade mig. Åååh jag vill bara tillbaka och ge de alla en stor kram och berätta hur otroligt mycket de betyder för mig ♥
Jag känner att inlägget kan bli långt, men kärleken är oändlig!



Omorganisation

Nu kommer det gå undan känns det som, dagarna kommer bara försvinna och vi kommer tillsammans bygga oss ett eget hem. Hur underbart och fint det kommer bli kommer ni få se på inflyttningsfesten, hihi.
Ikväll ska jag försöka få Emelie och Andreas att "gilla" min lägenhet, då vet jag att vi får trevliga grannar. ♥


Helgen behövs inte kommenteras, alla som var där vet hur bra det var :)



TYPISKT !

Åhh vad jag känner att det är just typiskt, samtidigt som jag känner mig så otroligt lycklig lottad !
Jag har en lägenhet, en 2:a toppen fin, 55 kvadrat, 2 våningen, ny renoverad och verligen toppenfin.
Pappa har en lägenhet, en 3:a, ska bli nyrenoverad, 60 kvadrat någonting, bottenplan, och om jag väljer att köpa den istället får jag vara med och bestämma lite hur det ska bli.
Det är just typiskt, jag känner att jag egentligen hellre tar 3:an, det är såpass låg hyra, inte mycket skillnad på lån än vad jag har nu + att jag då får det lite mer som jag vill ha det. Åhh jag blir tokig på alla dessa val hit och dit.. Andreas what to do? :)

Tävling

Inte mycket att göra på jobbet, så jag snokar runt på olika bloggar och hittar massa roliga tävlingar !
Har man inte mycket annat för sig kan man lika gärna länka och vara med och tävla (a) Hihi.

Den här gången är det ljus, underbara doftande ljus, självklart passar det hösten till. :)

http://foreverybody.se/organicliving.html


Busvädret

har hunnit ikapp oss här i "norr", snön yr ordentligt utanför fönstret, bilar ligger i dikena här och där, och blåste yr snön om än lite mera. Ser riktigt mysigt ut, när jag sitter inne i min mysiga isbjörnströja.
Vad som inte är lika mysigt är att jag inte får dela säng med någon ikväll, varför? Jo för att Andreas ska spela dataspel, hihi. Men what to do? Jag har ändå annat för mig, träna, och fundera ut ordentligt på hur jag vill ha det.





Tävling !

Nu när det närmar sig flytt letar jag för fullt efter fina väggtexter och liknande, och vips så hittar jag denna otroligt fina dekoration, och visst stämmer det att man ska följa sitt hjärta, precis som min Andreas följer sitt hjärta och flyttar in med mig på Herrgårdsvägen ;)



Om du känner att du vill vara med och tävla, så gör det här
Lycka till ! :)


Klass 2-varning

Ingen snö har dykt upp ännu, det blåser en hel del men än så länge ingen snö. För alla er som åker buss/tåg hoppas jag det går bra att ta sig hem i eftermiddag, för det vore ju så synd med förseningar, haha.

Mitt huvud känns som om det ska explodera och öronen gör fortfarande grymt ont, dags att ta en tur till farbror Dr för att kolla upp det, igen! :/ Jag hoppas innerligt att det släpper innan ikväll då tanken är att jag ska köra ett riktigt skönt gympass och avsluta med yoga :)

Bildbomb!




Jag gillar att ha människor jag tycker om i min omgivning ♥

Bio med underbara människor
Jocke

Snygging



Blue man group




Fyller man år så gör man :)




Kanske världens bästa syskonpar?  




Halloween

Varför alla dessa svåra beslut..

det är snart dags att flytta hemifrån "på riktigt", ett eget hem, bosätta sig med min älskade. ♥
Dock blev allt lite krångligare nu, eller egentligen är beslutet lätt.
Jag har min tvåa på andra våningen, helt perfekt enligt mig, och speciellt med nya badrummet, lite ny fräsch väggfärg, fixa till dörrar och så plock. Det är som att flytta rakt in i en dröm! :)
Så kom det oundvikliga, farmor gick bort och vi står nu med en extra lägenhet. Jag fick frågan om jag vill ta över den istället, men jag älskar ju redan min egen lägenhet? What to do? Som sagt valet är enkelt, jag behåller min lägenhet, men önskar nu att någon själ där ute vill hyra en trea i lapplands Väsby för cirkus 2-3 år? Hyran är inte riktigt klar då vi själva inte riktigt vet vart den hamnar efter renoveringen.


Well only time can tell... 



                                                                                                                                             



                                                                                                                                          500 inlägg

Love is hard...

kärleken är inte det lättaste, det känns lite svårt att sitta och glädjas åt att det är så bra mellan mig och Andreas och att vi idag "firar" 11 månader tillsammans ♥ när det hos andra inte är lika bra.
Du människa borde skärpa dig, hur kan du kasta bort denna chans?! Det känns som sagt inte rätt att ni båda ska må så dåligt, prata ut och red ut det, PRONTO!


Turn everything into something beautiful

I mitt huvud är det helt tomt, resultatet efter en härligt lagom lång promenad.
Jag ska försöka ta mig upp till kyrkogården senare i eftermiddag när mörkret har lagt sig för att tända ljus.


Vila i fred, farmor ♥

Till slut fick jag upp min älskling, efter att jag själv jobbat, skjutsat chefen till bromma och varit en sväng till Bro. Efter lite lunch släpade jag ut mannen på en promenad, riktigt skönt väder för en prommis. :)
Mitt under ett av våra många meningslösa kommer telefonsamtalet jag väntat mig, men hoppas att det skulle dröja... Mamma har ringt Mia, som ringde mig, som fick ringa Jonny och Tommy. Nu hade farmor somnat en gång för alla, nu slipper hon plågorna hon haft de senaste veckorna. ♥
Nu får hon bli änglafarmor, tillsammans med farfar, mormor och morfar.


Mina teorier stämmer...

.. att herr Ylén är glömsk. Det rullade in en halvbakis/fortfarande full Ylén hos mig imorrse. Fnittrade som en liten tjej och berättade om alla äventyr han varit med om. Och visst är han glömsk; diplomet ligger kvar på hotellet, men de kom iaf iväg med planet som beräknat. Nu ligger han nog där hemma och snarkar som mest?! Dags att väcka honom, då det är halvdag på jobbet och snart lunchdags. 
Men han är ju som sötast när han sover? :)


Glömsk?

Det är nog det minsta man kan säga om mr Ylén. Igår blev det en sväng till Täby, hem för att titta på Greys och vad kommer han på ? Jo att han glömt flygbiljetten hemma hos Madelene, som tur är har han så underbar syster.
Imorrse har jag ingen aning om när han gick, men jag vet att han plocka ihop alla sina saker, pussade mig i pannan och gick, men inom några minuter var han tillbaka; glömt flygbiljetten IGEN! Typiskt.
Men det var nog som han sa; "att han bara ville ha en extra puss!" :) Nu är han iaf på "utbildning" hela dagen, och kommer inte hem förens imorgon bitti.

Memories

Jag har suttit och läst igenom gamla blogginlägg, och fastnade för detta. Det är lustig hur vi människor fungerar. Just denna dag hade jag har en dålig dag och denna person fick mig att må mycket bättre, fast han satt på andra sidan jorden. Ganska lustigt att detta var ganska precis ett år sedan, och se vart vi har varandra idag? ;)


Jag och Mr X (kallar vi personen, som finns i Sverige) satt och pratade pa msn och vi borjade prata om barn och hur de tillverkas, vi kom fram till att vi inte riktigt ska skaffa barn annu, men ungefar sahar sak disskusionen ut:

Malin; Jag har inga storre planer pa att skaffa barn, jag tycker bara om att trana pa att gora barn
Mr x; Haha, den var bra. Ja de som gar runt med tjocka magar har "knullat pa riktigt"
Malin; Haha, joo det kan man saga...

Och ungefar sa laga var skamten, tills jag smarta lilla jag vraker ur mig;

Malin; Nej men du, jag ska ga trana
Malin; och jag antar att du ska sova, sa god natt och sov sa gott. :)
Malin; ...
Malin; Nej fan, jag menar inte trana sa, utan trana, gymma. HAHA.
Mr x; Forsta att jag dor av skratt har... !


Jaa, vad ska jag saga, svart for er andra att forsta, men det var bland det roligaste jag varit med om pa msn... tank sa fel allting kan bli, men anda sa ratt. ;) HAHA.
Jag tackar verkligen for den pratstunden. <3

STORM!

Utanför mitt fönster är det storm, regn blåst och allmänt kaos på motorvägen !
Jag vill bara hem och lägga mig i soffan (som inte kommer förens den 25) i min lägenheten (som inte är färdig renoverad) med min älskade mest underbara Andreas ♥

                    Tänker på dig farmor ♥


Sovproblem

Jag förstår inte varför jag känner mig så trött?
Kan det vara så att jag sover för mycket?


1 vecka utan...

inlägg var allt jag klarade av. Om det var bloggtorka, eller helt om jag helt enkelt var uttråkad av mina egna inlägg så är det nu slut. Jag behöver skriva av mig ! :)

Igår blev det spontan kvällsbastubad med Andreas, Madelene och Fredrik. Mycket mysigt, känner mig som en ny människa idag; ren och fräsch
Det är redan onsdag igen, imorgon överger Andreas mig för 24 timmar för en konferens. Helgen är inte alls uppbokad och det känns riktigt skönt. Jag vill ha en helg full av mys, kärlek och sömn! Det känns som om min kropp tappat flera dygn av sömn. :/
Lägenhetens renoveringen går i rätt riktning, elen och fönstrena är utbytta, och badrummet är nerbilat.



Usch nu blev det ännu ett sånt tråkigt inlägg :/

RSS 2.0