V 31

Bebis

Bebisen är ca 40 cm lång och väger ungefär 1600 g. Den kan fortfarande ligga med huvudet uppåt, men i nästa vecka vänder sig de flesta bebisar sig och ligger med huvudet neråt tills födseln.

Du

Livmoderns mått är ungefär 29 till 32 cm. Bebisen fyller nu nästan upp hela din mage. Många samlar på sig mycket vatten i kroppen, särskilt fötter och vader kan vara svullna. Du bör ha ökat kring 9 till 12 kg. Både du och din familj kan ha glädje av att ni redan nu talar om hur ni tror att det kommer att bli när bebisen är född.



Just nu går det så himla fort och det känns inte alls som en hel vecka sedan det var v 30 och vi räknade att nu är det bara 10 veckor kvar, nu sitter vi här och det är drygt 2 månader kvar till bebis är här hos oss.
8 veckor, 63 dagar (+- några), det är magiskt !

Bebis buffrar och har sig för fullt och att bebisen fyller upp nästan hela magen känns verkligen, att sova på mage börjar ta emot även med alla kuddar vi har i sängen, att bebis väger ungefär 1600 g tror jag inte då den gjorde det för 10 dagar sedan och växer som bara den där inne.
Nästa vecka är det besök hos barnmorskan och det ska bli spännande att se vad hon har att säga om mig och bebis. :)


Kommentarer
Postat av: Elin

<3

2012-06-21 @ 21:31:34
URL: http://elinmagnusson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0