Sömn

Det här med sömn, återkommade men ack så jobbigt.
Jag skulle vilja lägga mig i ett rum, har lugn och ro och sen sova 1 vecka just nu känns det som !

Trotsålder

Idag har vi haft en redig kamp med Sebastian.
Han valde att vakna runt 3.30 inatt och sedan somna om runt 9, då sov han väl i en sisådär 2-2.30 timme för att sedan hålla låda hela eftermiddagen. Vi har haft fullt upp med att fixa på hans rum för att få in en riktig säng, men det har varit svårt då han varit på sådant trotshumör så det bara skriker om det... herre min !
 
Nu gav vi upp, snabb städade hans rum, slängde ut madrassen och la honom så slocknade han på 2 röda efter lite välling, gav Isabella lite mat också som somnade. Så nuu tar jag mig i kragen och tar en dusch innan jag också kryper ner i sängen för att försöka få några fler timmars sömn inatt. Imorgon är trots allt en ny vecka med nya utmaningar.

Studerandet

Jag måste säga att änsålänge så känns det otroligt bra med att plugga, jag läser på distans så jag känner att jag hinner med både det ena och det andra.
Man får passa på när det sovs eller leks, nu sen alla blivit sjuka och andreas varit hemma så har det flytit på enkelt.
Nästa vecka kör vi dock all in och Sebastian går på dagis så jag får fortsätta kämpa på med uppgifterna. :)
 
Det är bara lite smånervöst att nu sitta med 2 uppgifter som någon annan ska betygsätta och man egentligen inte har någon som helst aning om hur denne personen tänker eller tycker.

Sjukstuga

Här hemma råder det sjukstuga, börjar med Isabella, för att fortsätta på mig och Andreas och nu även Sebastian.

Att ha en febrig yrande Bassebus är sängen är inget att leka med ska jag säga till er, och att han i sin tur väcker Bellabus gör att jag imorrse satt och tittade på film vid 4, haha.
Bara en vanliga dag som mamma med andra ord ;)

RSS 2.0