Ursakta

Min daliga uppdatering beror pa lite allt mojligt faktiskt. Jobbat nu fredag och lordag 9-7 sa det ar fullt upp nu nar AC akt.
Hon akte till Las Vegas igar och jag blev lamnad sjalv, eller jag kusinen ar kvar. : )
Thanks giving hos Bruce slaktingar var trevligt, med en besvikelse... borjade med att vi klev in i fel hus, ursakta Bruce men otroligt kul. Kom in huset fullt med mat och gaster. : ) Hade fullt upp med allt och alla, alla var sa nyfikna pa Sverige och hit och dit. Lamnade inte huset forens vid 4, alla var supertrotta och sommade typ i bilen pa vagen hem.
Fredagen borjade jag som sagt 9, trott och sjuk gick jag upp. Morgonen flot pa bra, vi bakade bade hallongrotton (pa Bruce begaran) och kladdkaka ala Sweden. Och sen vid 1 dok gasterna upp och fyllde huset. Lite jobbigt och inte mina jobbplaner att sitta nere i en basement med 7 ungar att halla koll pa, trott och sjuk blev jag nog grinig... Men de alla akte till slut hem, utom mina tva rodhariga underbara vardbarn. : ) Jag jobbade vidare, fortfarande trott och sjuk.... vid 5.30 kom kusin Marie och raddade mig med lite shopping pa Tysons 1, forsta gangen dar och jag hittade en morgonrock och en planbok. Kom hem och somnade pa en gang...
Idag var det jobbigt att ga upp, sjukare an nagonsin och det verkar inte ge sig. Vi har iaf varit ute hela dagen, varmt och skont narmare 20 grader i solen. : ) Darav kandes det konstigt att satta upp julpyntet pa framsidan... haha. Jag och Jocke tog tag i det, medans Bruce tittade pa och holl ett oga pa barnen, hann aven tvatta bilen och fixa lite mat till barnen innan Marie och Gunilla kom hem fran shoppingen. Sen ivag pa mexicans restaurang och at, mysigt som bara den och supergott! Tack Marie for maten! : )

Saknar er dar hemma massor nu nar det borjar narma sig jul, gar knappt en dag utan att jag nagonstans hittar en jul klapp till en eller tva dar hemma, men tyvarr jag kan inte kopa julklappar till alla er dar hemma...

Imorgon jobbar jag aven da 9-7 och pa mandag ska jag forsoka komma ivag till Tysons for att htita lite julklappar : )
Imorgon ar det iof lucia traning sa jag maste ga tidigare, far se om jag tar bilen eller metron lutar nog at bilen da jag ar forbannat trott pa att det tar sadan tid med metron... slohet kallas det.
Nu ska jag ga gora mig i ordning och sen far jag se om jag orkar titta pa film med de andra eller om jag bara lagger mig i sangen for att vila, vilket kommer resultera i att jag somnar och det ar inte helt fel efter dessa timmar....

White house :)

Jag vid vita huset :) Jag var dar. :) Kyrkogarden...  Allt man ser ar gravarJ.F Kennedys gravSnubbarna (?)
Malcom Lincoln KrigsveteranerEkorren som tog min snickersJag vid ett monument :)

Underbar dag igar. : )
Borjade med att ta bilen till Rosslyn och sen borjade vi vandra, jag Maria och Jocke.
Forst kom vi fram till forsta monumentet, vet inte vad det heter ar iaf veteran krigarna som reser den amerikanska flaggan, vet att den ar med i filmen "Flags of our father" och eventuellt "The letter from Iwo Jima". Iaf haftigt att ha sett.
Gick vidare till kyrkogarden dar J.F Kennedy ligger begravd, lite kusligt att ga dar och se alla tusen och ater tusen gravstenar. Fran Kennedys grav sag man Pentagon och hela DC stad, maktigt. : )
Gick vidare ner mot staden och vi sag allt mojligt haftigt, tills vi kom till Malcom Lincoln memorial. Och nar man stod dar uppe sag man vattnet och "stickan" som Maria kallade den. Pa vagen fanns det monument all over! Allt fran krigen som varit, och krigskampar. Vi kopte lite godis, och Jocke matade en squirrel, men jag hann inte med kameran sa jag tankte att han skulle fa smaka pa min snickers, och visst smakade han, den j"veln tog hela och satt dar och smaskade, men visst fick jag bra bilder. ; ) Gick vidare bort mot Vita huset, och kom forst till baksidan, coolt. Dock mindre an man forvantat sig. Nar vi kom till framsidan var det verkligen dar; The White House. Dar Obama ska flytta in i Januari, och visst syntes det, de byggde och holl pa tills han ska halla sitt tal, en dag da jag inte ska vara inne i DC! Haha.
Och det var verkligen mindre an man forvantat sig. Haha. Sen gick vi vidare nu i kylan. Till svenska ambassaden, och sedan till Mister Smith dar vi at en valfortjanad lunch, och sedan annu en rask promenad tillbaka till bilen.

Helt underbar dag, Tack Maria och Jocke! : )
 
Val hemma var det mesta som vanligt, haha liv och rorelse. Verkligen trivs med de. : )

Ny lat! :)

Laten som framfors av Yellowcard heter Only you och ar en av mina favoritlatar sedan jag var pa Malta 2005 da en tjej spelade den over and over again! : )
Personen som jag nu "ger" den till var gullig nog att saga att det var en musiksmak som nog skulle gillas av mig, och ja visst vannen, du ar bara lite sent ute ; ) men tack!
Och som tack far du den nu har pa min blogg dedikerat till dig, och enbart dig!

Helgen :)

I lordags hamtade jag upp Tessan vid 12 och sedan akte vi hem hit, tittade lite pa film med barnen. Jobbade som sagt kvall. Gunilla och Marie lamnade huset, jag tog barnen till badkaret, laste lite och sedan fick Bruce natta de. : )
Sen satt jag och Tessan med Bruce och Jocke och lyssnade pa deras daliga skamt : P Haha.
Nar AC kom hem vid 10, drog jag och Tessan till Tysons for att ga pa bio. Slutade med Role Model och den var grymt kul! Tessan sager bara; "Say whispering eye" ; ) haha, doog verkligen av skratt.
Ner till CVS dar jag lovat Tessan att visa medlet som tog bort harfarg i haret, hem och prova. Tessan vill som sagt bli blond igen... sa vi provade. vid 3 la vi oss och somnade bada tva pa en gang.
9 vaknade vi bada tva och bara; oj vad tyst det ar. Upp iaf och borja med hennes har igen. Sen ivag till Tysons dar vi motte upp Erica med vanner, shopping och starbucks.... hem igen for att farga haret annu en gang, denna gangen blont, funkade inte som vi tankt oss... Bilen till metron, metron till Greenbelt och luciatraning. Hemskt kul. : )

Somnade som nar pa en gang igar nar jag la mig. : ) Och vaknade vid 9.15 imorrse. Ledig tills pa onsdag.


Idag har jag varit nere pa banken iaf och fixat mitt bank statement sa de kommer i december nagon gang. : )
Sa da kan jag ta korkort, antligen!

Ska forsoka stalla mig pa traning ikvall. For imorgon har jag inte tid da det ar sightseeing runt DC med Gunillas kusin och hennes man, helt underbart att jag har san "tur" och far folja med lite overallt kunde nog inte fatt en mycket battre familj : )

Och for mammas skull:
Helgens middagar bestod av:
Lordag; pommes med quesadillas och b-sas (for Tessans skull, sa hon fick b-sas) 
Sondag; mcdonalds da det var stressigt att hinna efter shoppingen och innan vi skulle till lucia

Playground :)

Sa idag var huset fullt igen, haha alltid lika kul med ett fullt hus tycker jag. : )
Gick upp pratade lite med Gunillas kusin och hennes man, at lite frukost och fixade.
Borjade ju inte forens 2 idag heller, skont. Skjutsade Marie och Jocke till en biluthyrningsfira. Skulle sedan till banken men det var fooor mycket folk sa jag tar det en annan dag. Hem igen, jag och AC bestammde oss for att ta barnen till Tysons playground for att mota upp Charlotte (Linneas kompis) och hennes mor for att barnen ska fa leka av sig lite. : )
Sa dar var vi till 4, kom hem lagade lite mat och fixade och donade.
AC slangde i sig maten, da hon aven denna dag skulle ivag och jobba for de andra familjerna. : )
Vi at, Bruce var sen idag ocksa. Sen tittade vi pa Aladdin och bara mos framfor tv:n.
Nu sitter jag har och skriver, imorgon borjar jag inte jobba forens 4 egentligen men far se om jag gar med de andra till tysons imorgon. Dock borjar det 9 pa morgonen och jag far se om jag ar vaken eller om jag sover, dock ar det svart att sova i detta hus da det ar sa hemskt mycket ljud... Pappa har de ingen ljudisolering i USA?
Men som sagt det far vi se imorgon, nu ska jag satta pa mig mysisarna och lagga mig i soffan och titta pa film! : )
Och tack varldens basta mamma som fixade och donade med min kamera som nu antligen ar tillbaka i usa, och ar fit for fight again! Nu ska har fotas om annu mer! : D

Dagens middag bestod av;
Panerad (?) kotlett med hemmagjorda klyftpotatisar och b-sas

Sisadarja :)

Nu sitter jag har... igen... Haha. Borjar verkligen trottna pa datorn som kompis just nu. Men vad gor man inte nar alla ens underbara vanner finns pa andra sidan, da maste man halla kontakten via mail och skype. : )
Idag jobbade jag som sagt heldag, skont det ocksa. Har lixom nagot att gora hela dagen da. Och torsdag som det ar sa skjutsas Linnea over till Aisa vid 10 for playdate och jag och Thomas hem for att leka lite sjalva. : ) Han var minsann inte trott idag heller, sa vi hann leka en massa, mysigt att bara spendera tid med ett barn i taget, ska forsoka fa lite tid med Linnea ocksa. Nar vi akte for att hamta de, hamtade vi saklart med Aisa ocksa, hem igen for att leka. : )
Slutade egentligen 4, men de andra hade sa mycket att gora sa jag lekte med barnen till 5, da Aisas pappa kom.
Hann prata med min underbara Patricia i telefonen, underbart att hinna prata av sig lite! : )
Och sen tror jag att jag ringde och vackte Denise (?) Haha, forlat vannen, ville ju bara informera er om att jag saknar er dar hemma!
Fick mail av min lcc idag, Rhonda, hon har kommit hem fran sin semester och har godkant skolan jag ska plugga i, nu ska jag bara hitta lite kurser da det var en "billigare" skola kan jag lasa fler kurser. : ) Fick aven info om tva nya i omradet, far se vad det blir av. : )
Ikvall dyker Gunillas kusiner upp och ska bo har, och jag ska forsoka rora mig bort till traningsmaskinerna... skulle bara behova lagga in lite ny musik sa det ska jag forsoka med och sen ska jag trana! : )

Dagens middag bestod av;
Spenatfyllda nuggets och kycklingtortellini med en massa sallad

I have a wish, make it come true please?

Nar ni laser detta har jag varit hemifran en hel manad helt sjalv!
Visst ar jag lite duktig anda, har fatt lite positiva kommentarer fran folket dar hemma som absolut inte trodde jag skulle klara forsta manaden, men visst! : )

Jag har an sa lange bara onsdag den 19 har. Har precis slutat min arbetsdag for idag. Borjade 2 som vanligt och slutade nu vid 8. Dagen har varit bra, kall dock, suck. Men det blir nog battre, fick dock hora av Gunilla att det formodligen ska bli den kallaste vintern pa typ 50 ar! Kul att man ar har? Haha.

Rummet borjar kannas som mitt, dock vill jag onska mig en sak i julkapp av er alla dar hemma och det fotografier! : )
Jag har en massa vaggar och ramar och fullt med tomrum, sa nu vill jag att ni skickar over lite fotografier pa er, sa fram med kameran och fota! : ) Snalla!  Annars vet ni att bilderna fran avskedsfesten ar de enda jag har med mig, och lite familjebilder och om ni inte skickar nagra far jag helt enkelt printa ut de och de bilderna ar lite mer avslappnade... om vi sager sa. ; ) Haha.

Imorgon jobbar jag 9-4 gott folk. : ) Sa om ni inte hor nagot fran mig pa eftermiddagen/kvallen forstar ni nog genast varfor. Men efter 22 nagon gang dyker jag nog upp pa msn for lite uppdateringar. Tills dess take care : )


Hoppsan, glomde beratta vad dagens middag bestod av;
Idag at vi potatissoppa och brod med skinkrora :)
Och dagens kommentar som idag kom fran Thomas och AC
AC fragar Thomas i bilen:
AC; "Thomas were have you patient gone away?"
Thomas: "Oh AC its right here."

Saja

Nu ar aven min dag slut. : )
Som sagt, har varit pa field trip idag med Linneas skola, lite for kallt for att vara skont...
Vi akte ca 20 minuter bort och tittade pa lite djur och typ ett naturreservat, finns overallt har.
Kom hem, lekte lite i kallaren, gick upp och lagade mat. Thomas som hade atit daligt till lunch fortsatte med sitt daliga matsinne idag. For att sedan efter maten leka lite i vardagsrummet, och sen gick vi upp och badade och lekte polis. : )

Haha, barnen ar bara for roliga nar de kommer och sager: "Malin would you please give me some salva." : ) Blir lite culturkrockar har med sprak.

Fick aven mina skor idag, och mamma jag skulle verkligen behova dig! Skorna ar for stora och nu funderar jag pa att bestalla de mindre och skicka tillbaka. For jag gillar de verkligen, vad sager du??

Och syster; Nu nar du laser detta ar det den 19 november och vem har namnsdag da om inte min alskade underbara bastaste storasysteryster Elisabeth! : ) Gratulerar.

Tisdag

Saklart att syster var forst. : )

Nu sitter jag har igen, har plockat upp det mesta pa rummet och ska fota lite ikvall sa ni far se. Anledningen till att jag sager ikvall ar for att vi ska ivag pa utflykt med Linneas klass idag. : )
Tur som vi har tittar solen fram idag, dock ar det kallt. Men det kanns superskont anda, bara man klar pa sig.

Idag ar det som sagt tisdag, och jag hoppas hoppas att mina skor dyker upp idag. Formodligen kommer jag bli for snal for att anvanda de... haha. Men jag vill att de star har hemma i mitt rum. : )

Sa, inge mer att uppdatera er med just nu. Skriver mer ikvall nar det ar min kvall. For min dag har ju precis borjat har.


Förändring... ;)

Oj ursäktar för dålig uppdatering. : )

Lördags åkte jag till Tessan i DC, kom in till en helmysig familj. vi åt kalkon och bara pratade, bestämde oss sedan för att bege oss till tysons för att gå på bio. Vi valde Max Payton, usch vad dålig den var, en riktigt dålig kopia av Bourn-triologin... så om den inte kommit ut i Sverige så gå inte på den! Och ni stackare som sett den, feel for you. : /
Men hela konceptet var trevligt. Åkte hem, möttes av fest, Bruce AC och Sandra var på väg ut, alltid kul att träffa på folk som är lagom förfriskade ; ) Gick och la mig.

Jobbade 9-4 på söndagen, sen begav jag mig till Tessan igen för att gemensamt åka metro till luciaträningen.
Jag, Tessan och Zandra satte oss längst bak, big mistake! När vi satt oss ser vi en man med extremt stora fötter.. och då pratar vi inte stora som i typ 46:or utan svullna som att han har "elefantsjukan" usch, som tur är har han en filt så vi ser bara fötterna, men när han sedan börjar plocka av sig filten blev det för mycket! USCH!
Väl där, 20 minuter försenade var det jättmysigt. Det kommer bli jättebra : )
Sen tog jag och Tessan metron hem, sjukt kul. Vi trodde vi åkt för långt men icke då var det fortfarande 7 stationer kvar... haha. Sen tog jag min lilla bil hem från Tessan till mig.
Väl hemma igen var jag trött, och ville bara lägga mig och titta på tv, men icke nu har jag bytt rum och ingen tv... : /

Idag har jag jobbat 2-8 igen. Gick bra, och sen kände jag att jag skulle göra något åt håret och AC har ju gett mig ett kit med slingor. : ) Så jag provade, och visst blev det blont. ; P
Ni som tyckte jag var blond förut, haha ni kommer dö av garv. ;P Och ja mamma jag gjorde det själv...
Ska blåsa håret nu så jag ser hur det ser ut. : )

Imorgon ska vi på fieldtrip med Linneas skola, så jag börjar vid 1.
Ska försöka ta en bild på mig så ni får se. ; ) Men kanske lika bra att låta bli.
Och nej Emil (aupair) jag blev inte orange...


Föresten, är lite nyfiken bara; vem läser min blogg först?
Jag gissar på att systeryster min sätter på datorn på jobbet och kollar bloggen det första, men vad vet jag? ; )

Ledig

Min lediga lördag, sov morgon tänkte jag men icke;
Vaknade 8, låg kvar i sängen och tvingade mig själv att inte gå upp förens halv 10.
Pratade lite med mammsi, älskar dig : ) sen åt jag fruskot, men med mig magkatarr blir det inge roligt att äta...
gick ner på mitt rum igen, och började plocka ihop imorgon ska jag flytta in på det "riktiga" rummet. : )
Skrev ut en map direction till ikväll, och ska komma ihåg att skriva ut en så jag kommer hem också!
Ikväll är det middag hos Tessan, hoppas på trevligt sällskap och att vi under kommande år kan umgås : )

Ska ut en sväng med bilen sen, fixa lite ärenden och bara köra runt lite. Jag börjar lära mig gator och hur de hänger ihop och så här i McLean nu,  så nu tror jag iof att jag skulle hitta även om jag åkte fel. : ) Svårare när man ska ut på gator man inte vet vart de leder.. Haha.

Mimmi, nu tycker jag att du pallrar dig hem från LA... så du kan umgås med mig i regniga DC istället... ; )

Robin, hoppas din födelsedagsfest blir lyckad och "lagom" runt under fötterna...; )

Emil, hoppas (?) ni vann över AIK, usch tog emot att skriva... haha. Men klart jag hejar på min hockeyspelare!

Nu ska det laddas upp lite nya bilder på www.missmalinb.bilddagboken.se


Fredag igen :)

Ja så måste jag börjar med att tacka alla lyckönskningar till körkortet, men det sket sig. Jag misslyckades inte utan detta dumma land har misslyckats.

Skulle som sagt skrivit teori igår, men vaknade med huvudvärk. Gick istället upp 7.15 imorrse, åkte iväg, åkte lite fel men efter lite om och men hittade jag dit. Den första kvinnan tittade på alla papper, sen bad hon mig sitta ner, inte hann jag sitta länge innan hon kallade mig åter och bad att få se på mitt bank statement  (?) papper, ja visst tänkte jag och visa glatt fram mitt bank papper; FEL! Så jag fick leta mig hem igen, trodde jag skulle bryta ihop i bilen. Väl hemma igen möts jag av familjen som fortfarande ligger i sängen, Thomas är sjuk idag och har spytt..
Frågar min underbara värdmamma och hjälp och hon säger åt mig att åka ner till banken och be om ett statement, ja visst hämtar det, äter en banan och åker till "vägverket" igen, kommer dit möts av en mörkhyad man som säger att de inte godtar ett utskrivet utan jag måste beställa ett och få det hemskickat... suck!
Så hem igen, äta lite lunch och nu sitter jag här. Familjen är ute på något, vet inte vad. Börjar inte förens om 2½ timme...
Ledig imorgon, hoppas på att Sofäj kommer förbi på dagen på kvällen är planen att åka till Tessan, jobbar söndag och sen lucia :)

Stackars Bruce

Torsdag betyder playdate med Aisa, så vid 10 skjutsade AC över Linnea dit.
Thomas fotfarande hänging, vi åt lunch, han sov. Sen åkte vi och hämtade Linnea och Aisa från skolan.
Vi lekte nere i basement och vi klädde ut oss och hade kul, dansade och lekte. stackars Bruce går väl i bitar om han får höra att Thomas gick runt i rosa balettkjol. Haha.

Sen åt vi våfflor och sen var det dags för Aisa att åka hem, vi andra hade disco på Linneas rum, badade och sjöng i duschen! : )
Nu sitter jag här och pluggar till teori provet jag ska ha imorgon istället, för idag blev det inte av pga huvudvärk. : (
Så nu hoppas jag på imorgon! : D

Regn :(

Vaknade imorrse och hoppades på att klara körkortet idag, men visst vaknade med en hemsk huvudvärk... :/
Så jag tog en tablett och gick och la mig igen, suck. Ska försöka imorgon, och hoppas på mindre regn...

Nu ska jag plocka ihop alla papper och fixa iordning rummet, ska byta rum på lördag eller söndag :)

SKOR!

Har varit nere på banken idag och fixat allt som skulle fixas.: ) Så nu är det bara sitta ner och vänta och hoppas på att skorna dyker upp och att storlek och allt blir bra : )
Målat med barnen idag, och visst har jag lite talang och visst förtjänade jag mitt mvg i bild, iaf tyckte Linnea och Thomas det.

Hinner inte skriva mer, måste läsa lite teori och fixa alla papper för imorgon gäller det; teoriprov och uppkörning om jag klarar det, wish me luck! : )

2pm-8pm

Vaknade vid 9, gick upp och åt frukost. Töntade mig vid datorn och fixade lite på rummet.
Gick upp igen vid 11.30 för att äta lunch, sen åkte vi med Linnea till skolan och jag och AC skulle till banken, men på grund av denna dumma veteranernas dag var den stängd... Hoppas verkligen inte jag får betala 35 dollar extra bara för att det saknades 2 eller 3 dollar på kortet, så imorgon måste jag ner till banken så fort jag vaknar och flirta till mig lite tur. : )

När vi sedan hämtade Linnea stannade vi kvar lite i parken, sen åkte vi till vårat Starbucks där det var sång och lek för barn mellan 4 och 5 pm. : ) Det var mysigt, så det ska jag försöka fortsätta med.
Kom hem, då stod middagen på bordet. Idag var det fisk, med ris och en salsaröra, yummie! : )
Jag lekte sedan lite med barnen innan det var dags att bada, idag gick det riktigt bra och jag klarade allt själv, tränade 45 minuter, och nu sitter jag och slöar framför tv:n. Pratade med Tessan nyss, hon befinner sig i NY nu, och snart kommer hon hit! : )

Dagens låt går till min underbara vän Madelene som alltid skickar små fina sms, kommenterar bilder och blogg och alltid finns där! : ) Tack vännen, jag lovar dig här och nu att när jag komme hem blir det förfest i jacuzzin... ; )
För att lyssna på din låt, tryck på play på en blåa ipoden här bredvid. : )

American fotball

Kom hem hel igår, efter ytterligare en färd på rout 66. : )

Började jobba 2, väckte Thomas åkte och hämta Linnea från skolan, vi stannade även kvar idag och lekte lite i lekparken innan vi åkte hem för att leka ytterligare lite innan maten. : )
Sen tittade vi på youtube på en massa roliga klipp! Haha barnen dansade och hade jättekul och minst lika kul hade vi som tittade på... ; )
Sen hoppade barnen ner i badet, det hela gick bra tills Thomas fick en leksak i huvudet och ville till mamma, vi borstade tänderna och dansade lite till på Thomas rum. Sen passade jag på att bada och göra mig fräsch igen, läste lite i Magdalenas bok den är bra, men jag vet inte om jag orkar läsa mer. Allt är så hemskt och jag orkar inte tänka på sånt nu.

Jag skrev ner alla tider och platser för lucia till Gunilla, och fick även en lektion i hur man spelar americans fotboll av Bruce, han verkade hel nöjd att någon för en gångs skull tittade med honom, haha.

Börjar inte förens om 4 timmar... vet inte riktigt vad jag ska hitta på? Läsa lite teori, och försöka hitta några bra klasser att läsa mina 6 credts värkar ligga närmast. : )

Fick mitt paket igår av mamma, åh vad ni alla är gulliga där hemma : )

Shopping från VSEn av helgens bästa bilder! :) Eller bilar...Inte fanns det kepsar till mig inte...bara sponge bobPaket från Sverige

Erica! :)

Igår begav  mig till Erica, South Riding. Bondvischan, ja visst. ;P
Följde roud 66 för att sedan svänga av, kom inte fel en enda gång, dock trodde jag verkligen att jag kört fel när husen började ta slut. Men till slut hittade jag Ericas hus. Vi satt och snackade, åkte en runda här i South Riding men åkte snabbt hem igen och la oss och titade på tv. Jag somnade ganska fort efter en lååång arbetsdag, suck.
Vaknade dock tidigt imorrse, Erica sov. Till slut hörde vi alla på övervåningen och även Erica vaknade, frukost och sedan kom Ida, och vi begav oss till shoppingcentrumet. Efter en hel dags shopping sitter vi nu här och töntar oss lite vid datorn, och fotar allt vi shoppat.
Imorgon beger jag mig hemmåt igen, för att sedan jobba 2-8.

Får bli en bättre uppdatering imorgon. :)


Taskig uppdatering?

Haha, fått skäll för att jag inte uppdaterade igår, förlåt så hemskt mycket ;)
Jobbade till 3, men vi var i parken hela eftermiddagen kom inte hem förens vid 5pm och då gjorde vi middag. Sen middag vid åt inte förens vid 6.30 pm, stackars barn... När AC slutade, ilade vi fort till Tysons och shoppade! : ) hittade ett par jeans för 13 dollar. : ) hittade även ett par underbara skor, bots. Dock hittade jag en 38 och en 39, båda hade funkat om jag nu bara hade hittat kompisen till en av de... men det gick inte så jag fick vara utan, Gunilla berättade dock att man kan beställa på internet så skeppar de hit skorna gratis, så jag funderar på det.

När jag kom hem tittade jag på Grey's anatomy, ååh har saknat det massor. Blev dock inge bra då de ligger lååångt före här.
Började 8 imorrse också, till en fin och solig dag! : )
Vi började med att leka lite i vardagsrummet, sen frukost och sedan bakade vi faktiskt hallongrottor.
För att sedan gå ut i värmen (?) haha, sjukt 7 november och det är drygt 24 grader varmt ute! så vi solade och krattade löv.
Lunchdags och sen bar det iväg till AC's radio station för att hämta priset, haha vi gjorde värsta grejjen av det, barnen fattade ingenting... och  tur var väl det. AC fick skriva på lite papper, fick en gosenallen och ett papper hon skulle skicka in och därefter få sitt spel, suck. Men men vi hade iaf kul.
Nu sitter de och leker i basement och jag sitter här och töntar mig, gick över till Laura men hon var inte hemma. Men egentligen kan jag ta en lugn kväll ikväll, som alla andra... haha.
Nej men imorrn ska jag ut på äventyr med min DC brud ju!  ; )

Typisk dag

7.15am klockan ringer, fan vaken sen 1.02 kunde inte sova, saknade och längtade efter alla hemma
7.42am gick upp och plockade ur diskmaskinen
7.52am gick upp till barnen, tittade lite på Pippi Långstrump
8.38am frukost, yoghurt, två små våfflor + ett glas vatten
9.01am fylla tvättmaskinen medan Linnea slår sig på tån och "måste" gå till mamma
9.15am nedervåningen för att leka med tågen, slås av tystnade och slår på lite musik
9.50am tåget byts ut mot playdoh
10.30am snacktime barnen fick varsin ostrulle typ, AC tränar, jag väntar på lunch får bli en omelett idag
10.45am ute och krattar lite löv som barnen ändå hoppade ut igen...
11.30am lunch dags, barnen åt hotdog som vanligt jag gjorde mig en omelett
12.15am på väg till skolan, Thomas vill också gå...
12.20am lämnat av Linnea, vi passar på att handlar mat
1.45pm  hemma, packar in all mat, Thomas sover
2pm Thomas sover, Linnea i skolan passar på att maila
2.45pm AC visar vägen till bank of america innan hon hämtar Linnea, jag fixar bankkort
3.30pm hemkommen, jag börjar med middagen och skypar lite
5pm middag, taco idag
6pm träning
6.45pm nöjd efter 45 minuters träning
6.45pm umgås lite med familjen
7pm bad! : )
8pm  just nu, sitter här och skriver och tittar lite på tv, inte mycket annat att göra...


Slutjobbat för idag.

Jobbade 12-6 så nu har jag slutat, ingen toppendag, har längtat efter allt och alla hemma idag. Men barnen var iaf snälla vet inte om det var jag eller för att deras mamma kom hem från sjukhuset idag.

Dagen flöt iof på bra, farrmor kom förbi med lasagna då det var Bruce dag att fixa mat, hon hade även med sallad så det räcker i veckor i det här huset!

Valet blir förmodligen inte klart inatt, eller det offentliggörs inte förens imorrgon så jag får väl vänta tills dess, tror dock att Obama vinner, men vad vet jag.

Election day

Nu är det kaos på både tv och i luften! Går inte att slå på en kanal utan att det handlar om Obama eller Mccain, och i luften har det cirkulerat helikoptrar hela veckan känns det som. Har lite på känn att Obama vinner, men vi får se. : )

Huset är tyst, Gunilla är förmodligen kvar på sjukhuset, och förmodligen är Bruce där med henne. AC har tagit bilen och åkt iväg med barnen så jag sitter här själv igen... börjar tröttnat på att vara själv.

Nu du syrran!

Nu får du minsann konkurens (?), 45 minuter på träningsmaskinen och där började träningen. Har lagt upp schema för träningen denna vecka, och ska verkligen fullfölja det!
Efter det tyckte jag att jag förtjänade ett varmt långt bad, så jag lånade AC's bok och la mig en timme! : )

Nu har jag passat på att svara på mail och fixat på rummet. : )
Imorgon börjar jag sent, så jag ska försöka zappa in en film och bara mysa här i US and A och lyssna på alla helikoptrar som invaderar oss här i Washington, undrar verkligen vad de gör här..?!

Ensam med barnen

Från klockan 8 imorrse var jag ensam med barnen för Gunilla skulle iväg och operera sig och Bruce skulle till jobbet.
Linnea sa inte så mycket, medan Thomas grät tills han spydde... Annorlunda.
Till slut kom han över det, och vi åt frukost för att sedan gå över til Mia som skulle ta Linnea till pre-school.
Jag och Thomas stannade ute och sedan gick vi till parken. När vi sedan kom in var det lunchdags, och sedan somnade han faktiskt.
När han vaknade lekte vi lite sen var det dags att åka och hämta Linnea och Mia i pre-school igen. : )
Så nu har jag slutat, och sitter och töntar mig framför datorn.

Ska göra lite mat idag, blir nog lite quesadillas. : )

2/11

Banan till frukost, Gunilla på kontoret, Bruce i soffan han ligger kvar där de närmaste två timmarna medan jag och barnen leker med trolldegen. Lunchdags, Bruce hittar soffan och Thomas hittar Bruce, jag Linnea och Gunilla tar övervåningen för ett bad för Linnea innan kalaset.
Linnea och Gunilla åker på kalas, jag Bruce och Thomas går på promenad och sedan är vi ute. : )  Skönt väder ute idag.

Passade även på att skicka lite mail, fortsätt skicka om så bara skriv hej! Det är superkul att få mail, kan dock ta lite tid att svara men jag svarar på allt som kommer in! : )
Dagen har flytit på lite som vanligt,och jag känner mig väldigt "hemma" här redan. Imorgon blir jag ensam med barnen, från 8 men det går nog bra! : )

Halloween middag i DC

Fick igång internet på min dator nu så jag passar på att skriva. : )

Halloween middag och dayoff. skönt att vara ledig, inte gjorde jag någonting, tog ett bad, tränade lite och gjorde mig i ordning. AC sa åt mig att ta metron medans Gunilla sa att jag skulle köra! Så visst med en karta i handen satte jag mig i miatan...
Körde egentligen bara fel en gång och å pga att skylte med gatunamnet ramlat ner och låg på marken...Dock gjorde jag bort mig genom att parkera och inte  ut nyckeln, hade helt enkelt glömt att lägga i parkeringen (p) på bilen. Men det löste sig det också till slut. Mimmi och familjen was awesome! Jättegod mat och supertrevligt sällskap, tyvärr ingen dricka då jag körde och skulle upp och jobba. vägen hem var desto mer svårare, då jag var tvungen att vända på alla riktningar, ville bara stanna ringa mamma och be henne hämta mig,men insåg att det aldrig skulle gå om jag ska klara av det här i ett helt år. Så jag läste om kartan och kom till slut hem till två vilsna själar... AC och Bruce tycktes ha blivit utelåsta och hade väl druckit en och annan corona för mycket och helt enkelt glömt hur man slog in koden för garaget. Kom in, hoppade i säng men gick upp för att vrida tillbaka klockan en timme.

Underbar kväll helt enkelt! Tack Mimmi + familj!

Halloween!

Igar var de da antligen halloween, som alla barn langtat...Haha jag ocksa faktiskt.
Jag och AC valde att ta barnen till Tysons pa eftermiddagen for lite jippon, inge roligt sa vi gick och at istallet och sedan akte vi hem for att kla pa oss och forbereda oss for trick or threat. : )
Hur mycket barn som helst och hur manga hus som helst.. haha awesome!
Traffade en annan aupair, tysk saklart som faktiskt bor pa min gata. Hon har varit har i tva manader och bjod med mig ut med sina kompisar till Georgtown under kvallen, sa jag akte med dit for att titta pa alla manniskor och deras drakter.
Haha det var saa coolt! Folk gick verkligen utkladda som vad som helst, allt fran duschar till bananer, pirater, bebisar, toaletter, knarklangare? haha ja verkligen allt. Sa vart att aka med och titta!

Vi lekte aven med trolldeg som vi bakade, barnen tycktes gilla det till slut sa det far bli flera ganger.

Idag ska jag pa halloween middag och hoppas pa att fa en trevlig kvall. : )

Lagger upp lite bilder fran igar. : )

HusetVi traffade Wall-e och Eve!!! :DJa han var ocksa med. :)

Glomde jag saga att vi gick ute i t-shirt och solade igar? ; )

RSS 2.0