Uppdatering. : )

Forlat for att jag inte uppdaterade igar, fullt upp att hitta en halloween kostym. : )
Idag hittade vi en, eller ja jag hittade en till slut. Jag ska vara en 50-tals donna! : ) skitcooolt! Har aven kopt lite armband och sa, sa nu hoppas jag pa det basta... Imorgon ar det trick or threat och pa lordag ar det middag. 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, huvudet ar fullt med saker men ingenting att skriva. Var ute och korde sjalv igar for forsta gangen och hitta alldeles sjalv! Sa mamma nu ar kameran skickad och borde vara framme nasta vecka nagon gang... : )

Skriver kanske mer imorgon, vet inte hur mycket tid det blir over da vi ska ut med barnen. : )
Nu ska jag ga och forsoka fa i mig lite vafflor.


Over and out

Andra jobbdagen.

Borjade jobba 9 imorrse, men familjen hade valt att forsova sig sa de kom inte upp forens vid 10. Haha.
Sen halv 11 kom Rhonda forbi for att ga igenom alla regler och sa. : )
Jag gick och lamnade av Linnea  hos sin kompis for att de sen skulle aka till skolan tillsammans.
Jag och Thomas at sedan lunch, sen gick jag  Thomas och AC ut pa en promenad har i omradet for att titta lite pa allas halloween dekorationer. : ) Awesome! Ska lagga upp bilder sen.

Sen var det dags att hamta Linnea och Mia fran skolan, och sedan har vi bakat chokladbollar och lekt lite. : )

Snart dags for att ata, idag blir det hasselbackspotatis! : )
Skriver kanske mera sen. : )

Over and out

KAMERA! :)

Har nu hittat en kamera, sa idag ska det fotas... : )
Ska forsoka lagga upp bilder senare, nu ska jag jobba. : )

Puss

Over and out

KAMERA! :)

Har nu hittat en kamera, sa idag ska det fotas... : )
Ska forsoka lagga upp bilder senare, nu ska jag jobba. : )

Puss

Over and out

Uppdatering

Fick en massa roliga mail alldeles nyss, det forsta handlade om en halloween middag nu pa lordag. En tjej vars mamma ar vaninna till Gunilla ska visst ha det, och det ar ju lika bra att hanga pa. maste dock inforskaffa mig en halloween drakt, lyckliga jag att vi ska till tysons senare da. ; ) haha.
Sedan fick jag aven mail om att vi ska ha ett svenskt lucia tag som ska bland annat sjunga pa den svenska ambassaden har i Washington, USA
Valdigt trevligt. : ) Sa jag ska tacka ja till bada och hoppas pa det basta. : )

Nu sitter jag har och vantar pa att AC ska sluta sa vi kan fara till Tysons. : )

Pusselipuss

Over and out

Mandag

Idag borjade arbetet "pa riktigt"
9 imorrse borjade jag, barnen lag i sangen och slappade, Thomas sov.
Vi at frukost, ritade lite och fixade, lekte lite, sen skulle Linnea ga till skolan, sa vi skjutsade henne dit.
Jag fick kora hem, det gick riktigt bra och behovde inte fraga om vagen en enda gang, lite stolt over mig sjalv.
Sen lekte jag, AC och Thomas sen akte vi for att hamta hem Linnea.
Avery
grannen kom over idag, och nu sitter de och leker utanfor. Jag har slutat och AC tagit over. Hon jobbar till 8, sen ar planen att vi ska aka ner till Tysons och kolla runt lite, hoppas jag hittar nagot roligt. Har hitills bara inhandlat mat och ett vykort har i USA... sjukt men sant.

Ska inte saga att jag dor av saknad av Sverige, men jag borjar sakna vissa saker. Dock har jag ju fatt veta att jag kommer hem till Sverige 6 veckor i sommar for att halsa pa, da aker de till Eskilstuna, inte langt hem sa jag kommer hem for att halsa pa lite! : ) Den som inte har tid for mig da, stackars er.... ; ) Haha.

For er som vill skypa med mig, kommer vara inne runt 21-22 svensk tid hela denna vecka nu. : )
Skulle ju vara trevligt, for just nu ar ingen inne eller ens hemma.... suck.

Ska ga hjalpa AC nu, middag sen Tysons! : )
 
Over and out

Dagen idag

Som sagt, familjen har varit och inhandlat en ny madrass at lillkillen, han har vuxit ur den gamla.

Jag och AC har suttit och mest pratat om allt och inget.  Linnea fick antligen ga pa sitt prinsess party, och vi tog Thomas till en park for att leka lite. Dock var bada barnen trotta idag, da de inte somnade forens vid 11pm igar kvall, de sov till 10am imorrse, otroligt. Sa jag var uppe forst imorrse ocksa, haha.
Har varit en underbar dag har idag, varmt och soligt. Horde att Sverige hade det hostligt, haha. Jag ar inte avundsjuk.. ; )

Nu ikvall har vi "buat" folk, nagot man gor har i amerika innan halloween. Det ar lite som ett kedjebrev som man staller pa folks trappa med en lapp och lite godis och sedan ringer man pa och springer och gommer sig, valdigt kul. Haha.

Imorgon borjar arbetet pa riktigt, men verkligen lyxigt att ha kvar AC hon har hjalpt till med mycket.

Har inte inhandlat nagon dum kamera annu... far val se nar det blir helt enkelt for jag vill verkligen ha en "so badly" haha.

Over and out

Sondag

Sitter har nu, familjen har akt for att handla en ny madrass till lillkillen. Han har vaxt ifran den forra.
Sjalv sitter jag har, vid Gunillas dator, vet inte vad jag ska gora idag riktigt. Vill kopa en kamera sa jag kan ta en massa kort och visa er. Ska forsoka lagga upp lite bilder fran NY som ar bra.

Uppdaterar nar jag vet mer.

Gardagen

Vaknade första gången vid 6.25 då alarm klockan som står på rummet började att ringa, kunde inte stänga av den så jag stängde bara av volymen. Somnade om, och vaknade igen vid 8, lyssnade efter ljud i resterande del av huset, men hörde ingenting, satte på tv;n lite och slö tittade, plockade upp lite mer saker från väskorna, men eftersom jag ännu bara bor i gästrummet vill jag inte packa upp allt för mycket. Borstade tänderna och gjorde mig i ordning, tittade ut genom fönstret för att se vad det är för väder, regn, valde ändå leggings. : )


Gick upp till övervåningen, mötte en halvtrött amerikanare i hallen (Bruce).

Försökte låna Ac´s dator för att passa på att ringa hem via skype, men det var lösenord och jag kunde inte, får försöka imorgon kanske. : ) Nu hör jag liv på övervåningen och tror att Gunillas kusin skulle komma över för frukost. Sen är planen att åka med de till något centrum här i närheten, så jag bekantar mig lite med området, då det som sagt regnar här idag känner jag inte för en promenad... en annan dag. Önskar dock att jag hade kameran så jag kunde fota allt fint jag ser här! Men det kommer. : )


Ja just det, mamma jag glömde visst min mobil laddare iaf... den tycks ha smitit, så nu har jag ingen mobil, ska köpa ett telefonkort idag, om jag hittar så kan jag ringa hem, ska även försöka få iväg kameran hem till Sverige och så får ni se om det går att göra något åt den...

Nu ska jag sitta här och skriva ihop lite mail till folk i omgivningen, och försöka få folk att läsa min blogg istället, så jag slipper sitta och skicka samma sak till alla, haha. Ska som sagt försöka lägga upp lite bilder från NY på bilddagboken senare, får se hur det går... : )


Uppdaterar senare igen. ! Puss !Nyss hemkommen från mitt första lcc möte, var inte mycket att hurra för allt som allt 10 dollar fattigare. Lät trevligt med karaoke och träffa lite folk, hamnade vid ett bord med en massa tyskar som vägrade prata engelska, suck.


Linnea och Thomas har i vilket fall varit som änglar idag, eller ja Linnea är prinsessa... hon ska på prinsess kalas imorgon och förbereder för fullt. Vi ska buga och tilltala henne som en prinsessa.

Har även åkt runt med familjen idag på äventyr, till costco bla där allt finns!

monsun regnet kom även idag, usch kändes som vi alla stått i duschen i en timme....


Hostfamily!

Dagen vi alla vantat pa! men aven dagen vi svensor inte ville skulle komma. Dagen da vi skulle vara tvungna att saga hejda till varat nya alsklings-gang skulle splittras, inge kul och tararna rann (iaf pa mig...)
Jag och Erica hade varan busssex iaf och vi var nojda, dock inte pa den 7 timmars langa bussresan som vantade... men vi hade kul och overlevde, vi at och vi sov, vi pratade skit, sex, killar, och allt och ingenting. Haha Erica och jag kommer aga Washington DC!
Val framme, kom min hostmam forst, och Linnea kom springandes emot mig med oppna armar och gav mig en stor kram! Och Gunilla var precis lika go som jag forutspatt om inte annu gulligare. : )
Middag fran  AC deras nuvarande aupair och Thomas satt och at gurka. Barnen blev otroligt glada over presenterna och borjade leka direkt, efter middagen da kom hela slakten och vips blev man en i familjen.

AC tog mig till affaren for att visa mig omradet ytterligare lite till, och erbjod sig att hjalpa till med terori lasningen till korkortet. Tackar. : )
Imorgon ar det frukost tillsammans, och sedan ut pa nya aventyr. Jag ska forsoka be om hjalp att hitta en kamera imorgon, och dessutom forsoka skicka hem min och se om den gar att laga.

Sa bilder blir svart att lagga upp annu... Mamma jag ska forsoka maila lite bilder imorgon, nu ska jag ga sova sa jag orkar med allt imorgon.


Puss Sverige!


NY day!

Dagarna är långa här, nätterna korta. Frukost vid 7.20 am imorrse, och sen var det fart igen.
Lektioner i matsalen från 8.15 till 10.15, rast, lektioner och diplom utdelning, plocka upp en  lunchbox och bege sig till NY.
Bussresan dit var låång, var så sjukt trött. Men när man såg  NY dyka upp långsamt kände man att man verkligen var här. Det var en otrolig känsla att se Manhattan. Vi åkte runt och såg allt möjligt, allt från Frihetsgudinnan till Ground Zero, Empire State Building, vi åkte även upp i Rockfeller  Center och fick en sjuukt  fin solnedgång över Centralpark och Empire, har som sagt ingen kamera... som tur är har jag Erica så det ska laddas bilder för fulla muggar nu! Ska köpa en ny, systemdigital kamera, kikade runt idag i city och såg att de inte alls är dyra. : )
Jag, Erica, Linda & Emma gick runt och bara tog det lugnt i city, medans alla andra sprang runt och shoppade. Jag och E bestämmde att vi ska åka till NY en annan gång lite senare och åka skridskor vid Rockefeller Center och shoppa då. : )

Frihetsgudinnan blev jag lite besviken på, bruttan stod så långt bort, och det var helt enkelt svårt att se... : / Men jag har iaf sett henne på riktigt.
Ground zero var egentligen inte heller mycket att se, eller jo kanske men våran guide hade så bråttom. Men det var inte mycket att se, en massa stängsel och en byggarbetsplats.
Empire var underbart, helt sjukt häftigt att se, speciellt i solnedgången.
I och med att vi är i NY tänkte vi att vi tog tillfälle att smaka på deras dounats, och visst det var gott men det kommer inte bli något för mig inte. Det var alldeles för mycket socker...

Imorgon är det avskeds möte vid 8 am så ingen sovmorgon då heller, bussen åker vid 9.15 am och vi anländer vid 4.40 pm, så det kommer bli en lååång resa då också. Har dock min underbara lilla Virgina kompis. : )

Nu är det dags att fixa lite innan läggdags, bilder kommer kanske upp imorgon eller på lördag. Har som sagt ingen kamera, men jag kan lägga upp de hitills tagna bilderna av andra. : ) Ska köpa en ny så fort jag kan...

Puss&Kram Sverige!
I miss you : )

Second day

Tidig imorgon idag också, frukost helt sjukt kul som vanligt. Emil säger att det måste vara något fel på våran matsal, jag vet inte om det är matsalen eller oss det är fel på? Men kul har vi verkligen.
Lektioner hela dagen, jag Erica och Elin har haft underbart kul lektions dag, med redovisningar hit och dit.
Vi insåg tyvärr att Sofies pojkvän var otrogen, och hela kärleksaffären var slut. Lunch, friterad kyckling, och lika kul som vanligt. Middag, hamburgare pommes, och precis lika kul nu också! Mitt under middagen vräker Camilla ur sig att hon hamstrar mat i kinderna, haha. Så hon kallas nu hamster. ; )
Kvällen spenderades i aulan med en polisofficer, guud så kul. Sofie blev uppbjuden, och sen tog det aldrig slut, hon fick vara med om mycket under den timmen, allt från att bli arresterad till att ringa 911 och förklara att det var inbrott i hennes hus, otroligt kul bruden. : )

Nu sitter vi alla här igen och nördar oss, imorgon lockar NY city, jag ska försöka inhandla en ny kamera då min valt att lägga av helt nu. : / Perfekt då man är i USA, som tur är finns här massor av folk som tar kort åt mig, tack alla : )


USA NEW YORK

Äntligen framme!
 
Efter mycket om och men är vi framme på skolan och nöjda hitills. Haha.
Förseningar i Stockholm resulterade i att vi missade planet i Frankfurt... men kul hade vi ändå, alla 11 tjejer och Emil, haha.
Idag har vi haft lektioner hela dagen, och nu sitter vi alla lyckliga att vi har dator och internet. :)
Imorgon fortsätter vi med lektioner och på torsdag ska vi på rundtur i NY.

Stället kryllar av tyskar, och en massa folk från världen över. Vi har även dansat till smågrodorna idag på stora scenen, och grymt kul var det såklart! :)
Bilder blir svårt att lägga upp på denna dåliga uppkoppling, och dessutom tycks min kamera ha valt att gå sönder... typiskt.

Ska försöka skriva lite mer imorgon. Nu är det dags att vara lite social iaf.

Saknar er massor! :/
Puss&Kram


3 days to go

Fredag, äntligen?! Vet inte hur det känns just nu.
Det är bara helgen kvar, och det börjar verkligen kännas att jag åker. Alla är så snälla och gulliga mot mig.
Imorgon är det middag med HELA familjen, och då är det på allvar, på söndag dyker J upp vid kvällstid. Blir mys.

Vet inte hur det blir ang avskedsfest idag, men något blir det väl. : )


Jag längtar verkligen tills måndag nu! : )

Torsdag

Det börjar verkligen närma sig, känns som om det är ett återkommande ämne?
Insåg att jag inte har så många dagar på mig längre, att göra allt jag vill göra.
Imorgon är det lixom hejdå fest, på lördag är det familjemiddag + match, och på söndag kommer J  : )

Mitt internationella körkort valde att dyka ner i bredlådan idag, skönt. Så nu borde det vara klart med allt pappersarbete, ja förutom den där boken som vi skulle fylla i? Hm, den ligger nog någonstans. 
Rummet börjar se sådär ut, just nu ligger allt på golvet, typ.

Väskorna står där, och jag ska i storst sett bara packa tandborste, och flytta över det jag ska ha i NY första dagarna. 
Fick mail från min kära värdmamma idag, hon skickar så gulliga mail. : ) idag handlade mailet om tips inför vistelsen i USA, allt från filmer som inte går att titta på till att godiset smakar skit i USA. 

Killarna bestämde sig föresten att hyra min lägenhet! Yes!


Biforgar bilder på väskan, så E  kan se hur jag har packat. ; )


6 dagar och pirr i magen

Nu börjar det verkligen kännas att det är dags.
Alla sitter på msn och bara snackar skit, packning, hejdå, killar, barn, område just nu pratas det om allt!
Har redan våran självutnämnda reseledare E som fixat så vi alla som ska åka från Arlanda ses där vid havl nio på måndag morgon. Underbart bruden!
J kommer hit söndag kväll för att spendera sista kvällen/natten här i Stockholm, då stackarn bor så långt borta erbjöd jag mig husrum. :) Så dagens goda gärning går till mig själv, eller som S säger jag är veckans kompis.

Måste verkligen ta itu med packningen på allvar snart, känner att det bara är kaos just nu. Men det löser sig. :)

One week to go! :)

Så var det bara en vecka kvar till avgång, och början på ett nytt liv.
Hum, himla konstigt allt känns helt plötsligt.

Jag har iallafall fått klart allt vad som borde göras, antar jag?
Nu väntar jag bara på mitt internationella körkort, och sen ska jag packa och säga hejdå.

Herregud, jag har inte tid att sitta här ju och drömma mig bort!
Tyvärr, jag måste avsluta. :)

Lycka.:)

Åh det pirrar så härligt i magen just nu, allt känns toppen! :)
Varför kan inte alla dagar var som denna?

Jag ska;
få åka och uppleva världen
få lära känna en ny religion
ta hand om två (underbara?) små barn och umgås med deras föräldrar
få visa upp allt för mina egna föräldrar när de kommer och hälsar på
känner riktig saknad, så jag vet att jag verkligen älskar er. :)
jag vet att jag har folk här hemma som saknar och älskar mig, det kommer märkas ännu tydligare vilka ni är.. ;)

Åhh! Jag vill åka nu! :)

Som färgen som saknas i min regnbåge. :)

Allt känns bra just nu, det börjar närma sig ordentligt. Jag känner att jag är på väg att starta mitt liv på något sätt. :)

Känns lite dumt kanske att göra det på andra sidan Atlanten ett år, men jag tror på mig själv. Dessutom kommer jag inte direkt vara ensam; jag kommer ha mina underbara värdbarn, mina extra föräldrar, och dessutom ett helt nytt land att upptäcka! Listan på saker att hinna med börjar redan bli lång, men jag har som sagt ett år på mig.

Washington, soon i be there. :)

Visum! :)

Tänk så fort allting går just nu, igår satt jag på Ambassaden, och idag sitter jag med ett jobb visum för USA för ett år framöver. :)
Det är sjukt så fort, mindre än två veckor kvar.

Började snoka igenom garderoben igår, kommer inte bli roligt att packa inte. Är dock inte orolig att få övervikt i den svarta väskan, då T's present tog upp halva väskan. Haha.
Idag ska jag nog försöka fortsätta min påbörjade packning, så man absolut inte missar något! :)

Grattis pappa på din födelsedag också. :)


Embassy of the U.S

Tidig morgon, besök hos ambassaden.

Missade första bussen från stationen, suck. Väntade nervöst på nästa, klev på och fick nästa hjärtattack när busstoppet "Ambassaderna" aldrig tycktes dyka upp. Men visst det kom så småningom. :)
Väl framme ser jag en lång kö som ringlar sig fram denna tidiga morgon, så det vara bara att ställa sig och se lycklig ut, insåg ganska fort att 80% av kön vad blivande aupairer, fast de flesta såg så trötta ut så det var ingen mening att inleda en konversation. Strul på deras system gjorde att de drog ut ännu mer på tiden, så vi fick minsann stå där ute och frysa. Glad att jag inte ska åka i Januari eller liknande. :)
Väl inne satt jag en stund och lyssnade på de andra tjejerna som skulle åka, och till slut satt vi där allihopa och berättade om våra familjer och vart vi skulle. Vi skulle alla åka den 20 oktober, och en av tjejerna skulle till Washington DC, vi försökte fixa ihop så vi skulle ses på Arlanda innan så vi checkade in samtidigt så vi kanske kanske får sitta bredvid varandra. :)

Nu folk är det bara två veckor kvar, och jag kommer älska och saknar er massor! 

Love Malin


Presenter. :)

Nu har jag hittat en hel massa presenter till barnen, känns jättebra. Vad det är vågar jag inte skriva då det finns risk att G hittar hit och snokar. ;) haha.
Problem 2; vad ska jag hitta på till mina kära värdföräldrar? ojoj, tiden börjar rinna ut...

Visum betalt, ska på intervju på måndag. Har inte riktigt fyllt i alla papper ännu, orkar helt enkelt inte.

imorgon ska jag ta itu med mitt rum, och verkligen få det tömt! Det är dags nu.

RSS 2.0