Herre gud fredag igen

Torsdagen bara forsvann som vanligt.
Fredagen liksasa. Gunilla och Bruce tog Thomas till lakaren imorrse, jag tog Linnea till tysons och build a bear store sa hon fick sin fodelsedagspresent. :) Sen akte vi och at lunch och hem for att mysa i solen hela dagen. Thomas kom hem vid 3 och var lite halvmojsig, men han hade varit jatteduktig. :) Tyvarr verkade det inte funka sa kanske en till operation om 2 veckor, stackarn.
Ikvall blir det babysitting, och forhoppningsvis hittar Erica bort till mig i skogen hos norrmannen, haha. Sen vet jag inte riktigt hur planerna for resten av helgen ser ut, de verkar bli andrade planer hela tiden. Det ar iaf konsert pa sondag for nagon memorial day, alltid kul med gratiskonserter ! :)

Nu ska jag fixa det sista innan jag beger mig.

Svar

Oj sa glomde jag svara pa alla dessa underbara kommenterar jag fatt.

Cattis; Ojoj, han har redan blivit stor ju. :( Jag som inte kommer hem forens i november...

Erica; Otroligt bra later det ! :) Ja jag far val lugnt sta dar en 45 minuter och vanta, haha. ;)

Systeryster; Ombyggnaden blir nog bra, om inte sa tar jag platsen mellan er !

Christin; Rond tva ja... hmm. Vi ska nog se till att komma pa nagot till helgen.

20 maj

Idag ar det 7 manader sen jag satte mig pa planet, och det gar fortfarande lika fort.
En manad kvar tills jag satter mig pa planet som ska ta mig till California och 3 veckors semester i paradiset.
Komiskt nog ar det forsta gangen inatt som jag dromde om att komma hem, konstig drom...

"Jag hade visst tagit bilen fran Arlanda, ner till Coop for att soka jobb, hem till huset dar det var kolsvart och alla sov. Sa jag gar och knackar pa mamma och pappas dorr och vacker de for att saga att jag ar hemma, gar ner och lagger mig i badkaret och sover. Nar morgonen kommer tanker jag shit, jag har helt glomt bort allas presenter, hur ska detta ga? "

Vet inte riktigt hur jag ska tyda denna drom? Men jag trivs fortfarande med mitt aupair liv, och det ar ju faktiskt bara 6 manader kvar tills jag kommer hem igen.

Idag blir det till att baka lite chokladbollar till avslutningen pa Linneas skola, och sen ska vi pa field trip med grannarna :)


Ska bara beratta en sak...

Ja jag ska bara beratta att jag forlat ett av det fanigaste, tontigaste, mest konstiga vadet, ett vad som fick mig att skratta tills jag grat, som fick mig att fa sa ont i magen att jag nastan spydde, men det anda sa otroligt braiga vadet med Christin Borjesson, allt jag har att saga att helt enkelt grattis och vi ses i nasta rond. ;)

Ny vecka

Oj sa fort allting gar, pa onsdag ar det 7 manader sen jag satte mig pa planet. Shit, det gar fort...

Helgens bravader far det bloggas om nar jag kommer hem, da jag satt och skrev ner allt men denna dumma sida gav upp sa det far tas vid ett annat tillfalle... :)

just nu sitter jag hos norrmannen och jobbar lite igen, skont att fa extrapengar, och aven att vara till nytta. :)

Pa onsdag ar det som sagt 7 manader, otroligt att se hur man forandras och beter sig. Vilka man saknar, och vilka man faktiskt skiter i totalt, (eller var det sa att de skiter i mig?), min alskade syster, vet att du laser bloggen om inte bara en gang om dagen, det ar sa otroligt mycket kanslor som finns inom mig nar jag tanker pa dig. Inte trodde jag detta om mig sjalv, inte for att vara taskig sa, men jag trodde inte jag skulle sakna dig sa specifikt mycket ! Vi har otroligt mycket att ta igen nar jag kommer hem !! De blir inge lagenhetsflytt istallet flyttar jag till er !
Patricia, ater igen, dig saknar jag sa jag inte klarar det mycket langre... tur for dig att du kommer i sommar alltsa. Att vi skulle ha sa mycket att prata om, och sa mycket att se fram emot nu precis nar jag aker, typiskt. Vi har ocksa en del att ta igen nar jag kommer hem kanner jag. Varje gang jag oppnar mappen med bilder fran sista veckan hemma dyker varan sista magget kvall upp. Nar vi borjade kvallen med ost och kex, vitt vin och dunderbra musik, hur vi hittade en sparkcykel vi tog oss ner pa och sen bara rojde och hade hur kul som helst. Min sista maggetkvall pa over ett ar ! Otrolig, men sant.
Sen alla bilder fran avskedsfesten, haha. De behover inte riktigt disskuteras, vet att ni dar hemma fortfarande inte fatt bilderna, eller knappt sett de. Men de finns en anledning till de ;) haha.
Nej usch, Patricia jag saknar dig !

Ibland blir det sana har inlagg, for man inser hur mycket man saknar folk, och man inser hur langt bort man ar.
Egentligen skulle jag nog borjat blivit nervos vid detta laget, for min semesterresa till Sverige. Jag angrar inte att jag inte aker hem i sommar, de finns sa lite tid har och sa mycket att se. Istallet blir det CA 3 veckor, forhoppningsvis Niagarafallen en vecka, och sen den underbara tiden med Patricia, efter det vet jag inte riktigt hur det ser ut... men det aterstar att se. De blir nog sa att jag och Brucan ligger i poolen med varsin luftmadrass och en corona ;)

For att sedan aterga till detta kanslofyllda, vill jag tacka den underbara personen Christin Borjesson Tysnes. Du gor min USA vistelse helt messed up, och jag gor sa otroligt mycket galet, saker jag aldrig skulle tanka pa, men vad gor man inte for en kompis med 1,87 i IQ? Jag menar alla ideer ar ju faktiskt inte dina, och utan mig skulle det aldrig ga att genomfora. Att man blir hamtat mellan 35 och O en sondagmorgon klockan 5, DET ar det minsann inte alla som skulle gora, men inte heller sitta pa en toalett hela kvallen och sjunga svenska sanger om hur man oppnar en dorr, sa jag tror faktiskt vi kompletterar varandra ganska sa bra.
Julia, Erica och Mathilda, ni ar faktiskt ocksa guld varda. ;) Bara for att jag inte kommer med karleksforklaring till er betyder nog bara att ni helt enkelt inte hamtat upp mig mellan just 35 och O en sondagsmorgon. ;) Haha.

McLean day

Jobbat idag, varit pa McLean dag pamorgonen med barnen och Bruce. Bruce med en harlig hangover och jag pigg som aldrig forr ! :) Skont, det var riktigt trevligt, som en jattestor knallemarknad fast anda sa mycket battre... ;) Haha. Jag och Bruce hade otroligt kul iaf. haha.

Kom hem, lekte och fixade till Linneas fodelsedags kalas. Vid 2 kom barnen och vi lekte for fullt i vattenrutcshbanan, aven jag till slut ;) Otroligt kul. Nu pa eftermiddagen har det mest gatt till sa att det har plockats undan och fixat och donats lite. :) Nu sitter jag har, kvallen framfor mig. Date? Hmm, vi far se. Annars star det ett sex pack smirfnoff och Georgetown ligger framfor mina fotter ! :) Erica tar sig ner (igen) otroligt kul bruden !

Men... oj dar togen nutiden vandning genom att Christin ringde... planen var att lagga mig pa sangen ett tag... 3 timmars somn och 8 timmars jobb gar inte ihop. Men snart kommer det 3 finkladda tjejer och da kan jag ju inte ligga och sova, eller?

Wishes...

Wish i hade time for a nap...

Im back !

Nu ar jag pa topp igen, ingen sjukdom som spokar och det ar helg ! :)

Ikvall har lillebror fekke hemma i brage, attans att jag inte kan vara med. :( Men ha det sa javla trevligt utan mig da. ;)

Min dag ser nog helt okej ut anda, vi ska ivag for att klippa Thomas, Linnea ska till doktorn for sina 5 ars sprutor, och sen ska vi leka, till middag blir det nog potatisgratang, bea och kott! :) mums.
Kvallen blir lugn, har lovat att halla koll pa Mathilda och Christin istallet, ;) Haha. Ni kommer angra er brudar, filmkameran ska med... haha. !

Nu ska jag upp och ata lite frukost och borja min dag

Hockey + sjukhus

Onsdag, utomhuslek pa formiddagen, lunch och sen drog vi till parken i skolan :)
Hem, lagade mat, fixade och donade uppe i koket, slangde in tvatten och fixade lite till.

Ikvall ar de hockey, jag ska halla alla tummar jag kan for CAPS ! Men for mig blir de nog ingen hockey, istallet ska jag ta mig till sjukhuset och be de ta lite nya tester sa jag kan fa ett svar. Ovisshet ar nog det varsta...

Mer an sa har blir de inte just nu, far nog bli en uppdatering ikvall !

Wish me luck

Bastaste lillebror och storasyster ! <3

Igar var den stora dagen for lillebror, Tommy Niklas Bengtsson, han tog steget in i vuxen livet och fyllde 18 ! :) Grattis bror. Vi far ta igen en utgang sa fort jag kommer hem ! och aven lite uppdateringar bland tjejer...

Idag ar det den underbara Maria Elisabeth Sjomans fodelsedag ! Och jag har forsokt fa kontakt med omvarlden dar hemma lange nu, men inget svar. Sa jag tog min svenska lilla mobil med teliabling och slog en pling !
Efter nagra signlar svarar min alskade syster, precis som om hon bara var pa andra sidan gatan. Tararna kom, absolut. Usch, jag saknar dig massor ! <3 Grattis pa fodelsedagen !


Jag alskar er otroligt mycket !


Fodelsedagsyskonen ! <3

Puss sjukan

Sa otroligt typiskt att jag ska fa den? Ett skamt? jaa ma sa vara... men jag har iaf dragit pa mig puss sjukan (kortelfeber, mono, kalla den vad du vill) inte okej. Feber och konstant trotthet... dessutom svullna mandlar sa det star harliga till !
Men jag klarar mig antar jag. :) Da det ar ett virus finns de ingen medicin heller. Sa dricka mycket (doktorn sa inte vilken alkoholhalt sa jag antar att vin funkar?), vila mycket (ja tack, jag tar sa mycket jag kan !) och motrin (nej tack, jag har halstabletter). Fick ju ett par tabletter av lakaren jag var hos sist, men de var narkotikaklassat sa de vagar jag inte ens hamta ut...

Igar var det hockey, CAPS vann pa overtid ! Sa nu jalvar ! Helt otroligt, annu en match 7 vantar och jag ska gora allt jag kan for att fa ga med Bruce och hans arbetskamrater. ;) haha.
Idag ar de jobb som vanligt mellan 9 och 5, sen ska jag forsoka ta mig bort till tysons med Christin som ar pa field trip. Kul ! ;) haha.

Nu ska jag fortsatta med mina sysslor. :)

Helgens bravader

Fredagen var lugn, Christin, jag och Erica satt hemma hos mig och tittade på film.
Lördagen vaknar jag upp med en tennisboll på halsen och mår åt helvete, men det hindrar mig inte att dra med Erica på en hockeyträning och titta på de otroligt snygga Caps spelarna. ;) haha. Sen drog vi till Sverigehuset för att titta på en liten utställning, sen tog jag mig faktiskt i skinnet och tog mig till en doktor, eller rättare sagt till sjukhuset emergency. :) Där jag fick sätta på mig en otrolig snygg mask, sen fick jag sitta där och göra lite tester hit och dit. Efter 4 timmar fick jag åka hem med ett recept på stereoider (?) dock var det bara ett virus... herre gud. Jag trodde jag skulle skjuta någon ! Men men, istället drog vi för att köpa lite smirnoff till kvällen. Hem till mig göra oss iordning, hem till Christin titta på match och göra oss iordning. Sen drog vi en förfest i dungen och taxi till Third. Kvällen var najs ! :)

Uppdatering

Jag har haft nagra riktigt slappardagar har i veckan, da bada barnen varit sjuka... fast egentligen kan jag inte kalla det slappardagar da jag sjalv ocksa haft feber och uppsvullen hals.
Men men, dagarna har nere rinner forbi, och de senaste dagarna verkligen forsar, sa som regnet ost ner.

Imorgon ar det redan fredag igen, och mina aningar ar att Erica tar sig ner till paradiset igen, for annu en helg med DC-brudarna. Dock blir de lugnt imorgon, lite chill och flumkvall helt enkelt. Lordag blir det nog svenska ambassaden en svang och sen utgang, (och forhoppningsvis en efterfest?). Sondag, hoppas jag stenhart pa att CAPS har traning sa man kan aka dit och titta och fa sig lite ogongodis... ;) Haha, och da menar jag fan inte Ovechkin ! Euuw !

Just nu sitter jag hos norrmannen, barnen sover och de vuxna borde vara hemma vilken sekund som helst, skont for jag vill hem och sova, dock ar det sa hemska mardrommar som tar sig in i mitt rum, fasten jag last dorren... kanske febern som gor det? Och inte ens en liten nalle har jag att krama pa, suck.

Nej imorgon ar det fredag igen som sagt, snart ar det 20 juni och jag satter mig pa ett plan till Sanfransisco ! for att borja en 3 veckors lang resa i Californien, najs. :) sen kommer jag tillbaka till DC, hemma en dag och sen aker jag forhoppningsvis med familjen Borjesson-Tysnes till Niagarafallen ! Sen ar jag hemma nagon dag igen, sen kommer min underbaraste bastaste Patricia, och DA blire vilt ska jag lova dig ! ;)

Adde

Vet inte om du laser, men nu har jag lankat din blogg vilket betyder att nagon till lar lasa din blogg, och det hela leder till att du MASTE skriva ! :) Hahahah. Och desstom invantas annu en vinst av Caps ikvall. ;)


http://scuzo.blogg.se/


Forst...

Visst mamma, jag har for javla kul och nasta mote star nog Obama for ! :)

Fatt lite klagomal att de inte finns info om fredagen... haha. Det finns en del anledningar till att vi inte tar upp den, eller hur tjejer? ;) Haha, nej da. Underbar kvall, med bira och bars, sjongsang och dans, hyllningar i massor, och bride 2 be...
Nagra bilder ligger visst redan uppe pa fejjan, och om jag inte misstar mig sa kommer snart Christin att lagga upp nagra...
Lordagen var en bra dag, donken till frukost,lunch, och sen slappar dag,  kvallen spenderades i en skog dar varan forfest holls. Sen en taxi till third igen, dar vi partade pa igen, haha. Nej da, de var lugnt. Christin var trott sa jag och Julia holl stallningarna och hade otroligt kul vid 3 nar alla fyllon skulle hem, danskar, svenskar, amerikanare och gud vet vad. Otroligt kul.

Sondagen blev en otrolig segdag, i stortsett bara bion som var nagon som hande... :)

Sa nu har ni uppdatering over helgen. Och igar vann CAPS ! :) Otroligt skont att Ovechkin finns ibland, aven om han inte ar min favorit. 3 av 4 mal satte han i kassen! :) Imorgon ar det match igen, dock jobbar jag sa livetv far nog sta pa.

jobbigt att vara aupair...

... nar bada barnen sover, modern i huset kanner sig lite hangig och la sig ocksa, middagen bestar av 4 konservburkar, och jag har fatt traffat Green ! ;) Ibland ar jobbet har borta bara FOR jobbigt... haha.

Ikvall ar det CAPS som galler !

CAPS ! :)

Slanger in en bild sa ni far se vem jag sprang pa imorrse... haha.





FREDAG !

Dagen vi alla (?) langtat efter sa lange... haha.

Blir jobb, 9-5. Erica dyker upp nagon gang under dagen, passar pa att onska kvinnan lycka till med korkortet! :)
Maten inhandlades igar, sa det ska aven lagas lite mat tills ikvall, och eventuellt nagon mer dessert.
Vi ska hamta upp Christin och Julia vid 7, da de slutat jobba, hem hit for att ata middag och gora oss iordning, taxi till georgetown och sen bara parta sa det star harliga till ! :)

Horde att mor, far och storebror gick att hitta pa Magget igar, usch vad jag onskar jag var med er ! <3
Ni far fan inte fa for er att sluta ga dit nar jag kommer hem, iofs kan jag inte saga att jag traffade er SA ofta nar jag var hemma, men vem vet ni kanske gar dit for att ni saknar mig sa mycket? ;) Love you guys !

Den norska familjen ar sa snall, igar kom hom med en biljett sa jag kan trana lite gratis pa aett gym har i McLean, hon ar diplomat sa hon far ta med sig kompisar. Ska verkligen se till att utnyttja detta ! :) De horde aven att jag skulle till CA, och erbjod lite mer arbetstider, och det tackar man inte nej till ! :)

Nej nu kallar frukosten, ha en bra dag.

Valborg

Torsdag, playdate, grinig Thomas, inte jættekul.
Men det gick bra till slut, vi lekte och fixade chokladbollar tills imorgon.
Medan de var i skolan torkade jag golv, vek tvætten och lagade mat. Mamma ær du inte stolt øver mig?

Sen hæmtade jag upp de och fick helt pløtsligt 4 barn, men de gjorde inte så mycket. Jag fick mycket gjort, och då menar jag træning ! :) Passade på nær jag ændå satt dær på golvet. Sen åt vi middag och jag satt vi datorn lite.
Sen begav jag mig till den norska familjen dær jag nu sitter. Kom hit vid typ halv 7, de åkte vid 7. Barnen la sig vid 8 halv 9. Sen blev det datorn... hm lite segt nu nær klockan bara ær halv 10 och de inte kommer førens vid 11. Men men, man får tænka att det ær pengar som jag annars inte skulle få ! :) Och pengar behøvs alltid.

Imorgon ær det fredag, får se vad jag hittar på med barnen. På eftermiddagen har jag lovat Linnea att fixa lite i huset så vi kan ha ett fødelsedagskalas. Så jag får væl blåsa upp lite ballonger och fixa. Sen blir det middag, Erica kommer någon gång under dagen. Och Julia och Christin dyker upp senare på kvællen. Vi ska æta och gøra oss iordning och sen taxi till Third. Førvæntningarna ær stora, och jag hoppas innerligt att de inte blir en flopp, men vi har alltid kul på Third så de blir vad vi gør de till. Usch pirrar i magen bara att skriva om de, herre gud så nervøs jag kommer vara imorgon. Haha. Sen får jag inte glømma bort att om någon frågar så fyllde jag 22....

Nej nu ska jag førsøka hitta någott kul på internet att læsa om sa jag inte somnar. Christin jag tror de måste bli en nap imorgon. ;) haha.

RSS 2.0