Back home.

Dålig uppdatering, sorry. Har inte haft tillgång till en fungerande dator, eller jo, men jag har inte orkat sätta mig ner och skriva om allting. Mycket som har hänt sen en vecka sen då jag gav upp mig USA liv för att åter igen bege mig hem till Sverige.

En vecka har gått och jag har inte riktigt känt efter, det känns på ett sätt som om jag aldrig åkt och på ett sätt som jag varit borta i en evighet, haha.

Men nu är jag på hemmaplan, ska försöka ta itu med min dator när jag orkar så det blir några uppdateringar här. :)

My last Saturday and Sunday in the states

Oj, som vanligt passerade helgen sa fort sa fort, och nu ar det sondagkvall och jag tror faktiskt att jag ar fardigpackad. vaskorna vager 51.5 pounds (23 kilo pa pricken?) Tror det kan vara 1 pound for mycket men om de sager nagot blir jag riktigt arg. Jag har nog gett bort 40% av alla tshirtar och linnen, allt gammalt och gratt rok. Ut med det gamla och in med det nya. Helgen har varit toppen och jag kunde inte avslutat mitt ar mycket battre.

Fredagen var det forfest och sa en bilresa in till Third dar vi sprang in i sjalvaste Mikael Nylander (washington capitals hockeyspelare for er som inte vet... haha) otroligt lang natt blev det, och den avslutades efter att ha blivit hemkord av Mikael och efter annu en taxi anda ute vid Fort Mayer, men vafan jag klagade inte. ;P

Lordagen ar det liiite smasegt att komma upp, men jag hade en superskon dag med armykillarna. Alltid lika kul att snacka om Irak och kriget med de, vissa ar sa forbannat dumma. Kom hem, bytte om, nappade lite, och sa kom Klara forbi och det hela borjade om igen... Forfest och sa taxi in till Third dar vi rockade precis hela natten, vakterna slangde ut oss vid kvart over 3 och jag tackade ordenligt for ett toppenar. :)
Killar overallt; SVIN ! Som tur va kom min raddning korandes i en svart bil langre upp pa gatan, sa jag tar Klaras hand och hoppar in i bilen, men ensamma blev vi inte... haha. Annu en toppendag/kvall. Men Catrine, vart tog du egentligen vagen? ;)

Sondagen vaknar jag faktiskt riktigt pigg redan vid halv 9, klockan var narmare halv 7 nar vi kom i sang...
Satte mig framfor datorn och kollade laget innan jag vackte sallskapet och vi begav oss hemmat igen, val hemma tog jag itu med min packning och gav bort en hel saker till Klara. :) Skont att kanna att allt inte bara kastas...
Catrine kom forbi och tittade igenom lite bilder och hamtade sin plattang, och sen akte jag med familjen till en mexicansk resturang for en sista middag. :) Jattemysigt. Val hemma igen slangde jag fort fram mjukisarna och packade faktiskt klart bada vaskorna, sa nu borde de vara helt klara for imorgon. Nu ar det bara handbagaget jag ska ta itu med, och saklart forsoka checka in online vid halv 9. Skulle vara otroligt skont att ha det gjort sa det imorgon bara ar att slappa vaskorna och ga igenom sakerhetskontrollen. :)

Jag har fortfarande inte insett att det ar min tur att aka hem, att detta ar sista natten i mitt amerikanska rum och att nar jag nasta gang sover i en sang ar det min alldeles egna hemma i Sverige. :)
Nu ska jag fixa klart lite avskedspresenter och kolla igenom overallt sa jag inte glomt nagot, jag har dromt om det saaa manga ganger, haha.

My last Friday in the states

Min sista fredag ar LANGT ifran slut ! haha, det kanns inte som om den har borjat ! Underbart, en kvall pa stan med brudarna. :)

Far se hur de blir med uppdateringar, jag ska njuta av dessa sista dagar, for snart, snart ar jag hemma !

Nu kor vi; FULL FART ! Kanonkul. <3

My last Thursday in the states

Aah jag blir galen pa detta liv. Jag lever som i en bubbla kanns de som, som om jag inte tillhor nagonstans just nu, fastan jag har tva hem "at the moment". Inte mellan tva jobb, utan mellan tva liv.

Mitt liv har ar sa oerhort annorlunda jamfort med mitt liv hemma i Sverige, pa ALLA nivaer, haha.

Men dagen idag ar slut, och jag ar nojd. Det har regnat sa det har varit inomhus lek hela dagen, och imorrse gjorde jag och Linnea jattefina armband tillsammans och sen pa eftermiddagen lekte jag och Thomas med lego. Huset har blivit stadat och ar i toppskick, vi hamtade upp "mormor" pa flygplatsen och barnen var sa lyckliga !
Jag sa till Gunilla att jag alskar flygplatser och kanslan av att bli valkomnad hem, jag stod dar och tittade pa alla som kom hem och nara och kara som stod med blommor och ballonger, och det fick mig tarogd. Vetskapen att det ar jag som kliver igenom de dar dorrarna pa tisdag kanns overklig. Men jag vet att min basta familj kommer sta dar och ta emot mig med oppna armar. <3 Tararna kommer spruta och de kommer vara gladjetarar, right mamma?

Just de, fick en underbart fin avskedspresent av familjen idag. Ett armband fran Tiffany & C.o
Jattefint med ett litet hjarta, jag kommer verkligen sakna det har livet. =)

My last Wednesday in the states

sa ar aven denna dag snart over

Jag vet faktiskt vad jag ska ta mig till att skriva, det kanns mestadels tomt, och tankar i hela huvudet. Allt ar upp och ner och hit och dit. Och jag ska inte vara negativ, jag vet bara inte hur ska forbereda allt.

Vaskorna star har och jag har idag packat om lite for att forsoka fa plats med sa mycket som mojligt. En tredje vaska ar inte langre nagot alternativ, jag packar det jag far med mig och far helt enkelt kasta eller ge bort resten.
Jag som hade tankt ta itu och stada mitt rum idag, fick iaf en glad nyhet och det ar att staderskorna kommer hit imorgon och stadar huset uppifran och ner, sa sa lange jag rensar upp fran golvet tar de hand om resten ! :)
SKONT ! Haha, badrummet har jag dock redan hunnit stada, men de far sa garna ta itu med det en extra gang, da det sakert har mycket battre verktyg...

5 more days to go

My last tuesday in the states

Sa ar min sista tisdag avklarad har i staterna, det kanns otroligt konstigt allting, och jag forsoker verkligen att inte prata om de. Men pa bloggen blir det tjatigt, haha.

det har varit en riktig mysdag, med sanger, lek och filmmys. :) Fick aven ett kort fran Thailand, usch sa langtar !
Den stranden skulle jag INTE tacka nej till; ge mig ! Haha.

Inlaggen blir inte speciellt fyllda just nu, men ett om dagen blir lagom, kanske kanske dyker det upp nagot extra langt nagon dag.Nu ska jag klura ut vad jag kan packa ner i vaskan, det ar sa spannande att se om de far plats, haha.  


One week to go

Om en vecka sitter jag dar pa flygplatsen och invantar min 12 timmars langa resa innan jag landar i mitt underbara Stockholm igen !

Dagarna ar jattejobbiga, och jag tacka alla manniskor som stottar mig igenom detta. :) Och aven Erica som sitter och sager alla for och nackdelar med Sverige - USA, haha.

Men dagar som denna kan man inte klaga, och jag har inte langtat hem en sekund. Anledningen?
24 graders stralande sol och jag har fixat en branna, haha AGDA ! Jag njuuuter.


Nu ska jag njuta annu mera genom att tvatta mina klader och sen packa ner annu lite mera i min vaska.
Det borjar kanns bra.



"take a chance"

Dans,dans,dans :)

Jag lever, men jag orkar inte uppdatera, egentligen.

Helgen har varit toppenbra, om an lite konstig och lite jobbig. Nu har alla hejda borjat pa allvar och det kanns. :/
Men en trevlig utgang igar som resulterade i lite beerpong, utbytta nummer, tarar och dans som heter duga !

Om en vecka har jag for checkat in online till min flight, kanns otroligt skont !


Tarar...

Jag mar bra, jag gor det. Eller sa intalar jag mig sjalv det bara, for just nu kanner jag mig ensam, trott, och med varldens magkattar, och undrar hur detta ska sluta? Jag vet att jag bara tycker synd om mig sjalv, men jag har inte sa manga andra har... Och nar man har magkattarr ska det val for fan inte gora ont i hjartat?

3 sma ord fick mig igar att brista ut i grat, vet inte varfor det ska vara sahar, men jag antar att detta aret har berort mig mer an jag nagonsin trodde det skulle gora.


"Take a chance"

Svensk reklam i USA?!

Har ligger jag i sangen och tittar pa Greys Anatomy, och under en reklmapaus sanker jag automatiskt volymen, men hor och hapna nar jag var tvungen att dra upp volymen da det helt plotsligt dyker upp en svensk reklam?
Hur kommer det sig, USA som inte ser skillnad pa Sverige och Schweiz?

Aja, det gjorde iaf min kvall genast lite battre. Alla dessa smasaker far mig att tro annu mera pa odet och att jag snart ar hemma igen ! <3

11 days to go :)

Mia; klart jag ska forsoka halla uppdateringen pa bloggen, dock kommer det inte bli frukostlasning for dig da vi kommer ligga pa samma tid, (vet inte hur du tankte...)

Cina; jag kan halla dig sallskap nagra natter till nar jag kommer  hem da jag har en 6 timmars tidsskillnad att stalla om mig fran... haha.


For ovrigt ar det bara 11 dagar kvar tills jag flyger och det kanns som om det ar fullt upp nu framover. :)
Erica drar hem imorgon, sista svenska skolan pa lordag, sen blir det sista jobbveckan, och mormor som kommer hit nasta fredag, jaa det ar fullt upp. Men ack sa skont det kanns. :)

Inte som vanligt

Jag som brukar alska att packa min resvaska, har nu varldens panik over att det inte kommer fa plats.


This is it, this is life. <3

Wow, this weekend was fucking awesome. :)
I am NOT going to tell you all about what happened, buuut.

We had some "avsked", I went to a NEW bar belive it or not, haha.
I meet up with some old friends and woke up in an apartment in Alexandria.
Well that is all about it. ;)


Something that i realized is that i meet soo many peolpe over here, so many people that made me change my view of life. Wow. I meet aupairs, familys, a LOT of military guys, bartenders, travellers, wow there is so many.
Some have been real pain in the ass, and some i will never forget ! <3 All you guys have made me open my eyes and see, how much fun life has to offer. :) Cant belive im going home in 2 weeks, but this is it, this is life.

And i fucking love my life, so this goes to you all that i had a chance to get to know; THANK YOU



Mamma, ja du kommer fraga varfor det ar i engleska, och det ar for att alla ska forsta. :)

2 weeks to go

2 veckors nedrakningen ar har. :) Jag har haft en toppen halloween helg, och uppdaterar lite senare. For jag och min mage ar inte overrens, och jag hoppas med mitt hjarta i handen att det inte ar svinsjukan...

RSS 2.0