Tjenar ni !

Jag tror inte Magaluf är riktigt redo för mig !

Skolan är apskön, kvällarna är ännu mera underbara.
Drinkar blandas, flaskor kastas och trott eller ej men vi lär oss faktiskt saker också.
Igår firades födelsedagen med pampa och stå.
Herre gud, nu är så trött så jag orkar fan inte med detta.

Grattis mig :)


Redo för Magaluf?

Fredagsmys ! :)

Idag är det mycket på schemat, och fastän klockan bara är 11 tycker jag mig redan hunnit med en hel del faktiskt.

Dammsugit, tvättat badrummet, fixat min älskade stereo (och Patricia, jag fixade spotify det du),
Nu ska vi iväg för att handla lite, hämta smörgåstårta som vi i familjen + Erica ! Ska smaska på innan mina kära vänner dyker upp för att förgylla ännu en kväll tillsammans med mig. :)
Jag ska försöka mig på att uppdatera lite senare, kanske lite för sent då det kan bli riktigt roliga inlägg eller hur? ;)


Smartass

Det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen. En människas hårstrå kan hålla för 3 kg. Längden av penis är tummens längd gånger tre. Lårbenet är hårt som betong. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens. Kvinnor blinkar två gånger mer än män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi ...står....... Kvinnan har läst hela den här texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme...!!

Mitt i veckan bekymmer

Onsdag, mitt i veckan. Bästa dagen enligt mig att titta på tv4fakta, vilket nu var helt onödig information...

Vi går mot helgen med stormsteg, good säger jag bara. Jag vill ha fredag så Erica kommer, så jag får äta smörgåstårta, dricka onyttig alkohol och bara umgås med mina vänner.
Lördagen får gärna också komma då jag ska ligga bakis och tycka att livet är underbart, och sen får gärna söndagen komma då jag verkligen hoppas på att jag får ge mig ut till Arlanda och FLYGA härifrån.

Mycket negativa tankar, vet inte hur jag annars ska beskriva mina dagar. Jag gör inte så mycket, mest i strejk för att jag just nu inte vill åka. För att allt bara är kaos. Men fan, skam den som ger sig, jag ska dit och göra succe!

Jag saknar mitt hjärta, och jag inser hur bra vi har de som litar på varandra, som finns där för varandra, stöttar och tror. Det här är en underbar känsla <3

Har vi vädret på våran sida?

Allt detta tjaffs om denna förbannade vulkan, jag håller med Erica; "Vet ni om att jag HATAR vulkaner just nu?"

Avresan sker på Söndag, om de nu blir buss eller flyg. På fredag kommer Erica hit och stöttar mig, och kvällen skall tillbringas med vänner som även de kommer få stötta mig. Jag är ett nervvrak ! Vart är mitt hjärta när jag behöver honom som mest? :/ (Bali såklart!!!, för den som inte vet...)

Väskan är halv packad, rummet är halv städat, ALLT är halvklart, och jag orkar inte. Erica påminde mig om att plugga, just de fan. Kollat igenom papprena ikväll och känner att jag bara vill ge upp. :/

HEMAN GE MIG STYRKA !

Buss till Magaluf?

Som det ser ut just nu flyger planen och vi kommer iväg som vanligt på Söndag. Men lyssnar man på vädret ser det ut att ställa till det igen och de kan vända och komma tillbaka, vilket innebär att de har en buss som tar oss ner till Magaluf istället för flyget... Men vadå, det är ju egentligen ingen fara om de nu blir buss. Vi alla komma lära känna varandra toppenbra, och förmodligen ha sjukt kul ! :)


Rädda en tv med sitt knä?

Fredagen var riktigt mysig, kräftor och räkor med tillhörande champagne. :)
Madde kom förbi och livade upp stämningen ytterligare med tequila och drinkar. Baren bjöd på musik och vi hade supertrevligt. Taxi ner till Ullis med mor och far. En roande taxiresa som slutade på runt 100, right? Dans, drinkar, och många glada miner fick mig och Madde att vandra ner till Magget. Vi valsade in och träffade på en hel del kändisar?! Otroligt kul. När klockan närmade sig 3 var det dags att ge upp och vi fångade en taxi.
Väl hemma somnade jag riktigt gott, med värkande fötter, kall som bara den, men alldeles lycklig över att jag har så bra vänner som ställer upp när jag behöver. <3

Tack !


Kräftor i April?

Idag står regnat som spön i backen, och jag vill inget hellre än att vara någon annanstans, i ett varmt land med sol. Spanien? Bali? Eftersom jag nu längtar så mycket tillbaka till värmen ska jag idag börja packa min resväska.
En vecka innan det är dags är bra för att vara mig, som annars brukar börja alldeles för tidigt, haha.

Följer också denna förbannade aska som drar in över Sverige, men inte fan tror jag den ligger kvar så länge så vi blir berörda som ska till Spain lixom. Men, vem vet?! De kanske blir en jätte intressant resa, haha.

Nu ska jag gå upp på vinden och hämta min väska ! :)


Åh för den delen, ikväll ska vi i våran knäppa familj äta kräftor ! Haha, vi missade det förra året, men vem säger att man inte kan äta kräftor i April?

11 dagar kvar !

Så nu är det bara 11 dagar kvar till avresa. :) Och dagens läge kan sammanfattas med:
Målning, penicillin, nervositet och längtan.

Jag har planer på att imorgon börja gå igenom vad som behövs och hämta min väska från vinden så man så smått kan börja plocka ner i den.
Idag har stått i garaget hela dagen med rix fm som har strålat ur högtalarna och en hel knippe med plank som jag har grundmålat. Otroligt rogivande faktiskt, skönt väder, alldeles själv och dessutom tjänade jag pengar. :D
För att jag ska råd med soffan jag vill ha blir det en hel del jobb framöver, haha. Men fan skam den som ger sig, nu har jag hittat en fin soffa, något dyr, fast jag brukar få som jag vill (hatar att säga de, men det är sant...)

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40155518

Man kan inget annat än älska den ! <3

13 !

För den som undrar är det nu bara 13 dagar kvar tills vi åker ! WONDERFUL, punkt.

Inge mer om det där nu, istället en massa skit.
Igår somnade jag som ett litet barn i sängen, vaknade av mardrömmar och hade svårt att somna om. När ska detta sluta? Vaknade iaf till vid 6.15 och gick upp och gjorde mig iordning. Jobb, jobb, jobb. Kramp i handen skulle kunna sumera min morgon. Vi har spikat panel och fixat och donat. Vid lunch åkte vi hem och jag bytte plats med lillebror som tog över. Istället åkte jag med mamma för att byta hennes kaffemaskin, och åka till HSB och kolla kakel. Riktigt positiv överraskade blev vi då vi såg att deras tillval var riktigt snygga, så nu är det bara mönsterpassning som gäller. :)

Resten av dagen har jag riktigt degat, städade undan lite på mitt rum men inte mer än att jag nu kan röra mig fritt. Haha, kaos ju.

2½ timmes prat med min älskling har förgyllt min kväll,  men nu är det dags att stänga ner och gå göra sig iordning för ännu mera arbete imorgon. Då är det dags att gjuta en betong platta, det ni  !

Tack för igår

Födelsedags fest igår var riktigt lyckad. Förutom att födelsedagsbarnet somnade gott lite för tidigt.
Men vi andra höll ställningarna. ;)
Grillning stod på schemat, det bjöds på twister och buckets, dans på bordet och en del kort togs av proffsfotografen Jens. :) När det var dags att röra sig hem, var klockan närmare halv 6 och vi alla var nöjda med kvällen. Tack så mycket! Nästa gång ses vi hemma hos mig istället ;)

Idag har det hänt speciellt mycket, utan en riktig slapparsöndag. Synd att vädret utanför fönstret skulle vara så himla bra just idag. Meen vad gör det, jag ska ju ändå till solen och värmen snart.
Nu är det bara 2 veckor kvar innan vi sitter där nere Erica. :)

Sveriges vanligaste födelsedag

Vanligaste födelsedagen, och vi räknade snabbt ut varför. För precis 9 månader sen var det mitten av semestertider. Så alla ni 24 000 svenska som fyller år idag, är semesterbarn. Mohaha.
Kent, grattis på födelsedagen ;)


Så var det bara 16

En kort dag på jobbet, och en halv slapp dag hemma. :)

Mötte upp Denise och Melina för en liten snabbpromenad. Det känns så dumt att bara komma och gå, eller snarare flyga runt som jag gör. Men efter spanien ska jag stanna hemma.

Helgen knackar på och det är födelsedags firande imorgon. Resten av familjen ska ut till landet och tömma det, då familjen Sjöman bestämt sig för att sälja.

Andreas och herrskapet har idag skrytit om sin middag i Kuala Lumpur i en av alla skyskrapor. Närmare 400 meter upp och med rotation. Wonderful. :) Men hjärtat är det inte dags att komma hem snart? Jag saknar dig.

17 dagar sa vi va?!

Erica håller nedräkningen åt mig, så jag har tid för annat. ;)

Det har blivit jobb hela veckan, och inte hela dagar så iallafall halva. Känns skönt att komma upp på morgonen och få något gjort. Och även en extra inkomst.

Dagen idag bestod av jobb och sen en tur till k-rauta med mamma för att kolla in vad de hade att erbjuda till mitt nya badrum. Åh de är så kul att titta runt och leta efter vad man ska ha. :)

Men innan de blir inflytt ska de bli en resa till Magaluf som infaller om exakt 17 dagar.
Det kommer att bli toppen, jag längtar egentligen inte sådär jättemycket, fast jag tror nog bara det är för att jag inte riktigt fattat det den här gången heller. Inte förens jag står där på Arlanda förstår jag. Men nu kör vi, full fart !

Idag fick jag även en om allt för kort pratstund med mitt hjärta. Det kändes otroligt skönt att höra och se honom. 4 månader tillsammans, fast de känns mer som en livstid <3

Jobb,jobb,jobb

Imorrse ringde klockan halv 8 för frukost. Och allt sen dess har jag arbetat mig framåt igenom dagen, allt från att plocka taktegel, skruva gips, och sen total demolering av carporten. Vi fick riktigt gå lös på det, och flera roliga bilder och videos finns på mobilen men detta är bara en snabb uppdatering och jag får lägga upp det senare. :)

Uppdatering. :)

Här har det inte uppdaterats på länge, inte heller har jag hört några klagomål?! ;) Haha.

Thailands resan är slut för denna gång, och mina 2 månader där nere har kantrats av alla möjliga påhitt.
Bangkok, PhiPhi island (Koh PhiPhi), Koh Samui, Koh Tao, Koh Phangan, Phuket, Khao Lak.
Det har hunnits med så mycket, och jag tackar de 4 killarna som stod ut med mitt sällskap. ;)

Nu har jag som sagt hunnit vara hemma en vecka, firat påsk och haft det riktigt skönt med vårväder... men
när jag vaknade imorrse visste jag inte riktigt hur länge jag hade sovit då det var vitt på marken och snön har fortsatt att falla ner hela förmiddagen. Det känns ju faktikst lite bittert.
Fast jag är nog inte så bitter ändå, för om 3 veckor sitter jag nere på Magaluf och har precis börjat ett nytt äventyr där nere.
3 veckors utbildning i Spanien för att sedan kanske, kanske hitta mig ett säsongsjobb där nere över sommaren.
Till hösten blir det inflytt i nya lägenheten, eller den är ju inte ny, jag har ju snart ägt den i två år !
Men för min del blir de nog inflytt i slutet av oktober då den är färdigrenoverad; LYX.

Dagen känns väldigt meningslös och inte blir det bättre med snö utanför fönstret och när jag vet att mitt rum ser ut som ett bombnedslag, frågan är om jag orkar ta itu med det just idag?! Kanske en annan dag. :)

RSS 2.0