Pa begaran

Cina har kommer en uppdatering. :)

Vi har lamnat o efter o bakom oss och vi har alla 4 lyckats ta dykarcet pa Koh Tao, anda nere pa 18 meter var vi, bor tillaggas att det var runt 28 grader varmt. :) I vattnet alltsa, haha.

Vi ar nu pa Koh Phangan och forbereder oss for full moon party som heter duga. :) Stranden ar underbar och varmen likasa ! Wohooo ! Jag njuter i fulla drag.

Mer orkar jag faktiskt inte skriva just nu, jag ska forsoka ta mig i kragen och skriva sa fort jag kommit bort till mamma och pappa i Phuket. Sa tills dess far ni halla ut. Och Cina lycka till med allt vad bebisen haller pa med, de borde vara dags snart? ;)

Njutning på högsta nivå !

Nu sitter vi vid poolen, klockan är runt 17 och vi slappar lite innan vi ska duscha och gå för att käka lite. :)

Idag har jag och Andreas tagit moppen och åkt på utflykt igen, mot Big buddah och en massa andra statyer, en stund på stranden och nu som sagt poolen. Dagarna är helt okej faktiskt. :) Jag hörde att ni där hemma ska få ännu mera snö, huvva ! Imorgon drar vi vidare till Koh Tao, där killarna ska ta dykarcet, Kent ska nog dyka och jag får nöja mig med att snorkla och ligga på stranden, men vad gör väl det? sen blir det Koh Pangnang och full moon party.

Idag vill jag passa på att gratta min älskade mamma på födelsedagen! Vi får fira när jag kommer till Phuket ;)

Nu ska jag ta mig ifrån datorn och duscha. Take care

Moppar, sjukhus och flygplan

vi har hyrt moppar och tagit oss runt  ön och kollat lite, väldigt fin ö, inte så mycket dykning eller snorkling då det är alldeles för höga vågor ihavet. Men hotellet vi bor på nu har pool, så det är lite lyx. :)

Andreas blev inte bättre och vi gick till doktorn igår och han blev inlagd två dagar pga en dum jävla mygga. !
men idag mår han mycket bättre och jag tror det har rätt ut sig. stackars mitt lilla hjärta.

Ja, vad finns det att skriva. det är varmt, killarna har bränt sig och de flyger flygplan precis ovanför våra huvud men inte klagar jag för det inte ! :)

Phiphi och Koh Samui

Hm, daliga uppdateringa, jag har helt enkelt inte tid eller ork att sitta vid datorn punkt slut !

Meeen, vi har det bra och det ar varmt och skont och jag trivs som fisken i vattnet, lite daliga stranmanniskor jag umgas med men jag har iaf hunnit fa lite farg pa benen. Imorrse blev det faktiskt en 40 minuter lang promenad pa stranden innan jag drog upp de andra, eller jaa efter ett tag.

Dagarna rinner forbi och vi ar nu pa koh Samui och har idag akt runt on pa moppar och killarna spelade lite ftobollsgolf innan de blev middag och sen blev det massage for mig och Andreas, underbart skont. De andra sitter och planerar sin utekvall som jag inte riktigt vet hur det kommer att sluta, allt jag vet ar att imorgon ska vi checka ut vid 11... haha.

Nej inga mer blir det idag, hoppas ni har det lika bra som jag, knappast. Mohahhaah !
So long suckers ! :) love

PhiPhi island :)

Vi har landat på en fantastisk ö, vad mer behöver jag säga?

Efter en lång bussresa med fler byten än väntat kom vi fram och det blev lite nap, strandhäng och sen partyparty hela natten lång. Fy fan, ni behöver verkligen inte vara oroliga över att jag har tråkigt, eller vara sådär jätteavundsjuka för det är PRECIS så bra ;) Bara EN sak som saknas egentligen, min alldeles egna Miss Brownie. Menar, det här skulle vara våran resa, right? men du ska veta att du finns med i mina tankar.

båtutflykt igår när vi alla var trötta och sega, men jag hade en underbar tid med riktigt härliga människor. Vi alla brände sönder oss så idag blir det inte mycket solande inte. Istället sov vi (alldeles för) länge och laddar upp för en ny partykväll ikväll. :)

Mer än så blir det inte denna gång. Jag ska försöka uppdatera så gott det går, men jag vill inte att ni ska bli alldeles för avundsjuka. ;) take care friends.

Bangkok during nighttime :)

Gardagen som skulle bli lugn slutade i en hel del ol, eller egentligen inte sa manga men vi var trotta och alldeles for latt pavarkade, haha. En tur ner pa Khao San Road dar vi traffade en hel del roliga manniskor faktiskt. Mycket underligt folk. Kvallen slutade anda relativt tidigt da vi vid 12 slog igen ogonen for natten.

Imorrse var det varmt och klibbigt, men efter mycket om och men klev vi upp, vi kakade lite "frukost" och bokade oss en resa harifran till Phi Phi island ! De ska bli toppen med sol och bad ! Antligen sager jag bara. Bangkok ar en haftig stad men det racker faktiskt med 2-3 dagar. Sa imorgon beger vi oss med buss och bat, da vi fick det till ett riktigt bra pris. Vi far se vad nattbussen har att erbjuda, sakert inte mycket men som sagt for det priset ar det okej. 

Vi har aven forsokt boka ett hostel till Full moon party till den 1 mars, men de verkar svart. Typiskt. Men nu har vi hittat ett och invantar svar, vi ska halla alla tummar vi kan! :) Annars blir de nog som Kent sa: grav ner vaskan och sov pa stranden, right?! Haha. 

Jag funderar faktiskt pa att forsoka "hinna" med en thaimassage lite senare, innan middag och dusch. De skulle vara ruskigt skont faktiskt. 
Just de, fick tag i Andreas och de, stackarn ligger i magsjuka. :( Sa jag far nog ge lite av min medicin.  

Ett langt dygn

Borjade min resa vid 13.40 igar tisdag och sitter nu har klockan 17.55 i Thailand och har knappt sovit en blund, haha. De borjar bli flummigt och jag kanner mig seg. Men vad gor det? Jag ar ju Thailand ! WOHO.

Motte upp Kent pa flygplatsen, hittade en buss, och hittade hostlet. Blev lite nap och koll pa vad vi skulle gora, men jag tror inte vi kom nagonstans sa vi far kolla mera ikvall. :)
En promenad och sen nap igen, haha. En busstur till MBK ett jattestort kopcentrum dar det kanns som om vi spenderat hela dagen, utan shopping. Nar vi kom tillbaka till varan gata insag vi att all shopping fanns har, saa de blir nog kanske en dusch och sen lite strosa pa stan innan de for min del iaf blir en tidig kvall? Eller vem vet?

Nej nu far ce racka for idag, som sagt alldeles for trott och seg. Far se nar nasta uppdatering blir, men ni ska veta att jag har det bra ! :)

RSS 2.0