Thailand, blogguppdatering och ambassadbesök

För de som fortfarande läser bloggen kommer här en kort uppdatering. :)

Jag försöker knåpa på en ny bloggdesign men mitt huvud är helt på andra sidan jorden. Men här är ett litet smakprov.

Min älskade Andreas och hans vänner begav sig igår till Thailand (även kallat "landet-kopia") och tårar föll.
Vet inte om det anses desperat men i det ögonblicket insåg jag att 3 månader utan varandra skulle bli för långt och eftersom jag hade möjligheten bokade jag själv en resa ner till Bangkok. Såå tisdag den 2 februari åker jag dit för att möta upp Kent och backpacka oss runt i Thailand någon månad, full moon party, möta Andreas, se alla vackra stränder och bara njuuuuta av värmen ! ME LIKE ! Haha, sen åker mamma och pappa ner och sen även Mia, Peter, barnen och Tommy. Jag tror det blir toppen, right?! :)

Så imorgon blir det en tidig morgon då det är ambassad besök för att ansöka om visum. Hoppas de nu ger mig ett, vad gör jag annars ?

Well, när jag är i Thailand ska jag försöka uppdatera bloggen så gott det går, Erica vem vet jag kanske tom hinner med TVÅ inlägg! Haha.


Smart eller bara otroligt trött?

Jag jobbar på den nya bloggdesignen, går sådär. Någon ringde och störde Presidenten i arbete och jag tappade allt vad lust och ork hette och gav upp för dagen. Men tackar Cina för all hjälp. :)

Måste bara klämma in den otroligt roliga historian mitt kära hjärta klämde ur sig igår natt;

- Vad kallar man en man utan arm?
- Hm, vet inte
- Armlös

Ja jag vet inte om han själv tyckte det var kul eller om han bara var otroligt trött efter sängaktiviteterna, haha ;)


Problemet med att prata i sömnen har tydligen återkommit, synd bara att man inte kan höra sig själv snacka, jag undrar ju om jag har något vettigt att säga?! :)

Längtan

Mamma ringde igår, underbart att höra av de. De har det bra, varmt och skönt. Tiden räcker inte till så de åker nog ner igen i Februari, då jag är taggad till tusen att följa med. :) Får se vad planerna säger.

Här hemma är det lite som vanligt, tråkigt, kallt och delvis ensamt. Tur att jag har den underbara vid min sida, då han inte jobbar vill säga, haha.

Idag blev det ett step pass med syster på friskis och ska jag vara ärlig var det inget alls för mig, jag var fan rädd för att kliva upp på den där plattan, haha. Såå jag höll båda fötterna på marken ;) Nästa vecka är det gratis vecka och jag tänkte passa på att prova lite nya pass, yoga och dans?! :) För övrigt går träningen framåt på mitt älskade Wii spel, där det spenderas en hel del tid.
Och imorgon är det redan festfredag och planera är inte riktigt klara ännu, och likaså inför lördagen. Jag är så kluven av mig, men det blir bra hur det än blir. För nästa vecka komma mamma och pappa hem !


Time to gå ner till mitt rum, släcka lampan, titta på tv och invänta hjärtat. <3

Mysdagar :)

De senaste dagarna har varit toppen och botten ! :)

Tisdagen bestod av skridskoåkning nere i ishallen, jag spontan följde med Mia och Sanna ner och efter ett tag dök även Andreas upp. Haha, de var så söta de där två "isvärmarna" ;) Efter det lite middag och sen underbar film med tillhörande mys. Nattliga samtal och lite sömn.
Igår var det röd dag och ledigt, så sovmorgon stod på schemat, ja jag vet jag har sovmorgon varje morgon, haha. Efter mycket om och men vad vi skulle göra blev det lite wii tävlande och allmänt mycket skratt, sen tog vi oss bort till Andreas syster där även hans mor var för lite buzz tävlande och middag. Första gången jag spelade och två vinster i rad, vet inte om de var nybörjartur eller skicklighet? Jag var iallafall nöjd. :)
Väl hemma igen kändes de inget bra och jag bytte istort sett om lite och åkte över till Andreas och sov där, tryggt. :) Stackarn försökte få mig intresserad av "The O.C" Haha, men njaa. Behövs nog mer än två avsnitt när jag inte sover, haha.
Imorrse när klockan ringde vid 6 var jag inte jättepigg men Andreas skulle till jobbet och jag pallrade mig hem, och slocknade 3 timmar till. Sen var det bara att ta itu med huset... SUCK
Diskmaskinen, tvätten, dammsuga, städa bort julen, och nu snart måste jag iväg och handla.

Såå, inge mer tid ska slösas bort här inte. En ny bloggdesign får jag ta itu med någon annan gång...

Avslutningen

Så nu kan jag skriva om avslutet på år 2009, året som aldrig kommer åter igen.

Nyårsaftonen var minst sagt rörig, haha.
Jag började min nyårsafton med att städa och duscha och klä på mig ordentligt med kläder. *not* ;)
Sen blev en middag på tumanhand med mig själv medans grabbarna tittade på och skrattade åt mig.
Min vän under middagen var min älskade tetro. Vid 20 blev jag upp plockad av brudarna och vi styrde bort mot Joel där vi spendera en hel del av kvällen, och även 12-slaget (saknade min älskling som mest då... :/ ) Ingen höjdar fest men det tog sig an när flera gamla ansikten dök upp. :) Någon gång runt halv 3 bestämde jag mig för att gå och kolla upp mitt eget hus, fick sällskap av några killar som sedan gav upp och gick hem. Men inte långt efter dök alla (?) upp från Joels fest och bestämde sig för att parta vidare med mig. Haha. Galet, efterfest som hette duga, där det hände allt möjligt... Runt 8 var vi bara 4 kvar (och Jens som däckat, haha) så det blev nattinatti, och redan vid 11 väckte Jens upp oss för att då steka på lite köttbullar.


Ja detta nyåret var galet, men underbart i sig. Fortfarande lite ouppklarat med en del, och jag hoppas att det löser sig på ett eller annat sätt. :)RSS 2.0