Date :)

Igår fick jag bara veta att jag skulle vara klar vid 18, inget mer. Min älskade Andreas plockade upp mig och bjöd på middag och sen en tur till Täby, där ringde telefonen och avslöjade hela hans plan, haha stackarn. Inception stod på bioschemat och Andreas hade köpt biljetter. :) Hela kvällen kändes som en riktig date, fast att vi nu varit tillsammans i 8 månader pirrade det minst lika mycket i magen, fjärilarna fanns där, och jag hoppas han vet hur mycket jag tycker om honom ♥ Tack mitt hjärta

Packning står på schemat :)

Pubrunda med mamma och Karin igår, då jag agerade chaufför. :) Det kommer bli mycket mycket trevligt nästa vecka känner jag. Stackars pappa som inte kommer kunna skratta ordentligt. :/

Idag är det packning för hela slanten, då turkiet lurar runt hörnet. Imorgon tar jag mig ut till bror den store på landet för att sedan ta båten till Grönan och lyssna på ljuv musik i underbart sällskap. Regnar det = REGNPONCHO :) Ingenting ska få stoppa min utflykt imorgon. Och på lördag är det som sagt dags att ta resväskan ännu gång och ge sig ut till Arlanda (som för övrigt börjar kännas som ett andra hem) och träffa upp hela gänget för en vecka nere i Alanaya, wonderful life. :)

Älskar mina egna planer ! :)

Tack mig själv för att jag kommer med så bra idéer, att jag löser problemen så enkelt, att jag ler åt något istället för att bli sur, men mest tack mig själv för att jag idag är awesome ! :)


Går det att ha för många?!

Igår ville jag läsa andras tanker idag vill jag kunna styra över de ! För mycket tänkande kan få dig knäpp och jag önskar vi lyssnat mer på våran mattelärare på gymnasiet när han valde några väl sagda ord: "Patricia tänk inte bara gör" Att man nu skulle veta vad han menar förstod vi såklart inte.


Idag har jag även en sån lägenhetsmani så det finns inte. Jag vill flytta, fixa dona, pilla med alla småsaker så att lägenheten blir precis som jag vill ha den, minst sagt underbar. Men jag tror mamma skulle bli galen om jag smet upp på vinden för att åter igen titta igenom alla mina flyttkartonger som bara väntar på att packas upp


Läsa andras tankar?!

Idag önskar jag verkligen att jag kunde läsa dina tankar så jag vet vad du vill?


Fylleblogga?!

Fredags kvällen bjöd på allt och inget enligt mig. :)
Att jag satte mig och fyllebloggade är jag väl medveten om, ta det lugnt mina vänner.
Väl hemma i fredags bjöd det på en del disskusioner som slutade och aldrig blev uppklarade, dags att ta itu med det senare idag, jag behöver svar.
Kent vaknade till liv under lördagen och cyklade ner till bolaget för att börja om på lördagen, jag hade en spyfluga i sängen hela dagen och jag själv hade andningssvårigheter från de lurviga gästerna på festen. Så min lördagkväll spenderas med film (helt värdelös för den delen...)
Dagen idag har bestått av mestadels ingenting, herre gud så slö jag känner mig när jag läser igenom allt, men det är så det ligger till. :)

Pappa mår bättre, Tommy har det bra i Turkland och om 2 veckor väntas jobbet dra igång !

Party :)

Klockan närmar sig 3 på morgonen och partyt är helt okej :)
Vinglaset är bredvid mig och värden ligger och sover, typiskt.


Kvällen är på väg att ta slut, och vem vet vart det slutar...

DiscoDoris?! HAHA

När jag skrev föregående inlägg tänkte jag lägga upp en bild på min kära DiscoDoris, men hittade inget och tänkte mig inte för när jag googlade "DiscoDoris". 


 Helt plötsligt fick jag en annan bild av DiscoDoris, hmm

 


Mindre ok...

att min eftermiddag skulle vara såhär seg, ont i huvudet, kramp i magen, seg, tråkigt och allmänt nere.
Nu blev problemet ännu större och jag känner att jag egentligen bara vill lägga mig ner för att sova men vad händer då med DiscoDoris?!Blåljus

Dålig uppdatering av många anledningar. Mestadels för att jag faktiskt har haft något att göra, trott eller ej.
I onsdags jobbade jag med pappa och mamma och olyckan var framme, typiskt! Byggställningen dök upp runt hörnet och att pappa hade ramlat var ett faktum, ambulans med blåljus var snabbt på plats och kunde konstatera att det var hög tid att åka in till sjukan. Mamma följde efter med bilen medans jag fick ta itu med vad jag kunde här hemma. Efter många röntgenplåtar och en hel hög med läkare konstaterades att 5 revben var av, AJ! Både läkare och sjuksköterskor sa att det var högst ovanligt med så många. Han ligger kvar på sjukhuset för att kontrollera smärtan och mamma och pappas turkiet resa imorgon blev istället Tommy och Adams resa, vi hoppas såklart att han mår mycket bättre nästa lördag då vi åker ner tillsammans allihopa.
GAAAH!

Jag vill och kan inte sova själv ! :(Varmt


Svettig och äcklig? OH JA ! Anledning? Jag har flyttat och staplat en hel hög med vedträn bakom huset


Anledningen till det:
Familjemys!


Sommaren när den är som bäst :)

Fredag bestod av fredagsmys ! :)
Efter en rejäl sovmorgon på lördagen fick Andreas ta itu med sin dator medans jag gick lös på barnkorsord, som jag för övrigt inte klarade. :/ Kvällen spenderades hos Dennis med grillning, lekar och trevligt sällskap. Dagen slutade dock inte som jag ville och jag ber verkligen om ursäkt för mitt dåliga uppförande, förlåt
Söndagen var ännu en slappdag, trötta som få gjorde vi egentligen ingenting, lagade lite mat, tittade på film och somnade ganska gott, trots värmen. :) Prispengar till den som fångar min mystiste kommentator !  

Kommentatorn efterlyses

Qwerty?!

Jag har mina aningar, men ändå blev jag lite fundersam vem du är som vill ta itu med mina problem?

Stranden

Vi tog en dag på stranden, jag Patricia och Klasson. Världen (läs LapplandsVäsby) är bara för liten och jag vill inget hellre än att bara rymma härifrån något år eller två till. Bara få lite husefrid och slippa alla bekymmer, är det inte mina bekymmer så är det andras och jag blir minst lika involverad. Egentligen skulle jag behöva sluta bry mig så mycket om andra för att istället ta itu med mitt eget, men varför? Jag skjuter ju bara upp mina egna problem, perfekt lösning än så länge.

Sandra älskade vän, klart jag inte glömmer dig. Som nämnt är det bara gammalt skit som ska glömmas. :)
När är du ledig så vi kan ses?!

Dags att släppa och gå vidare

På något sätt har jag kommit in i en mindre svacka, inte riktigt så bra. Skriver inte för att jag vill att någon tycker synd om mig, mer för att ni ska förstå. Jag ber om ursäkt för att jag varit jättetråkig och inte alls som jag brukar. Men jag tror jag kommit på ett sätt att lösa det här ! :) Släpp och gå vidare, strunt i allt som varit, alla gamla minnen och se till att skapa nya roliga, minnesvärda minnen med människor jag verkligen tycker om! ♥ Jag ska göra mitt bästa, och tills dess ska jag radera ut en massa gammalt och bara glömma :) Tomt

Jag har säkert börjat detta inlägg 27 gånger, skrivit, läst igenom och sen suddat ut allt för att börja om på samma sätt igen. Det känns bara så tomt... Så egentligen borde väl inlägget bara vara just tomtKärlek till min karl :)

Idag har jag inte gjort mycket alls, lite som vanligt men ändå inte. Jag har fått förbjudet att använda min vänsterarm då jag opererat bort ett födelsemärke. Just för stunden börjar bedövningen släppa och de sticker lite, annars var jag precis lika hardcore som vanlig och tittade på när både bedövningsspruta och kniv attackerade min stackars arm som inte hade mycket annat att göra.
Fast detta inlägg skulle inte handla om mig utan min underbara Andreas ♥:

Älskade älskade Andreas, han förstår nog inte hur mycket jag tycker om honom. Allt vi hunnit med tillsammans på knappt 7 månader, att jag kan prata med honom om precis allting, skratta, gråta, vara arg,  bara vara.
Jag vill vakna vid din sida och känna den här känslan, sitta och skratta tills jag gråter till galna youtub-klipp även om du inte tycker det är lika kul, laga mat tillsammans, mysa, spela tv-spel även om jag alltid förlorar, allt.! 
Tack för att du är duKärleksparets framgångar

Kärleksparet var självklart med på Gröna lund i fredags ! Mycket mysigt tycker jag.
Fast jag ska uppriktigt säga att jag inte vet vad jag ska skriva då jag egentligen inte fick fram något i fredags. Iof de var hur gulliga som helst där de satt och höll handen, pussades och bara njöt av varandras sällskap.
Lördagen var det bad och deras handdukar fick absolut inte ligga mer än någon centimeter ifrån varandra,
mycket sött. Frågan är om jag nu får lägga upp bilder? :)

Jag måste bara passa på att skriva att jag inte alls är avundsjuk på er;
för jag har den bästaste bästa Andreas vid min sida ♥ mohahha ;)


Helgen som gick i snabbrevy

Fredagen bjöd på allt vad jag önskade och lite till.
Skjutsade mamma och pappa till stationen vid 12, och passade på att hämta upp Patricia och vi tog en tur till donken. Sanna blev upphämtad av syster och jag och Patricia dunkade musik och drack drinkar. Tåget in, plankning och massa skratt. Bussturen ut till djurgården bjöd på en del också, bland annat krockade bussen och människor flög åt alla håll, medan jag och Patricia skrattade , taskigt.
Väl framme mötte vi upp Dara, bjöd på öl och gick till kryddhyllan, slippernipple och lite cider, mötte upp mamma och pappa och bara njöt av solen som sällskap. En tur i lustiga huset och mer alkohol. Mia, Peter Karin och Dacke mötte upp medan vi åkte Insane, mindre ok att jag verkligen höll på att kissa på mig. :/ Men den var verkligen INSANE ! :)

Vi mötte upp Ante och förslöt oss till musiken och mer alkohol, meen att stå i kö 40 minuter för att handla en öl = INTE OK, vi hann fan nyktra till och vi dog lite. Men taggade snabbt till och mötte upp de andra på kryddhyllan. Då Grönan stängde redan vid 23 blev det inge bra, Patricia och de andra drog vidare men jag var dödstrött och ville bara hem (dödsångest från insane?), vi vandrade mot en taxi och åkte hem.
Nattnachos och trevlig nattsällskap ♥

Lördagen var mycket givande och skulle nog kunna gå ännu mer crazy än den gjorde. Vi badade i Rössjön, bestämde oss för att grilla lite, leka lite på gräsmattan och sen bara mysa med sällskapsspel. :) En mycket mysig dag skulle jag vilja säga, dock saknade jag vattenkriget? Det får vi ta igen tycker jag.

Söndagen var mer än slappt. Jag njöt av värmen med en bok i handen, punkt ! :)

Idag är det annat, mamma och de packar för fullt för en tur till Åland, medan jag väntar på mitt läkarbesök. Förhoppningsvis det tredje och sista angående detta j*vla födelsemärke. Nu ska det bort !

Människor; TAGGA ! :)

Idag blir det inge uppdatering angående kärleksparet, dagen idag ska spenderas med goda vänner, familj, extra familj ute på Djurgården och Gröna Lund ! Jag tror på en toppenbra dag och en kväll som förhoppningsvis bjuder på lite allt möjligt.

Ska även snoka lite så det imorgon kan dyka upp lite nytt skvaller !


Kärleken fortsätter, eller?

Nu har jag inte hört något från vårat kära kärlekspar, en utflykt dock, triangeldrama skulle väl kunna beskriva den kvällen ganska bra? Som sagt jag var inte där, varken hörde eller såg någonting, men mina funderar är vad hände egentligen?! Senare under dagen idag ska jag försöka få tag i parterna och ha en lite utfrågning, mohahha.

Eftersom jag inte kan lägga ut bilder på paret då de gärna håller sitt förhållande "öppet och hemligt" så respekterar jag detta och lägger istället in en bild på Rufus our man !


                             

Party now, apologize later

Många påtryckningar på foton från midsommar, med respekt till alla parter väljer jag att bara ta med bilderna från lunchen med mina lovely grabs! :) 
Så jag passar på att genom detta inlägg önska alla i efterskott (typiskt mig) ; GLAD MIDSOMMAR ! Grabsen

  Glad midsommmar !

RSS 2.0