Fullt upp med ingenting

Mina dagar är inte alls fyllda med någonting, mest ingenting faktiskt...
Mycket tråkigt att läsa, men ni som ändå ger er i kasst skyll er själva.

Att vakna upp och bara må så där himla dåligt är inte kul, och stackars mitt ♥ som fick ta smällen, en mycket varm natt resulterade i att jag inte alls sov något bra, många dåliga drömmar gjorde inte det hela bättre...
jag somnade om ganska så snabbt när jag väl kom hem och fick lägga mig i min egen säng (a)
klockan ringde och jag skulle iväg till läkaren för att kolla detta underliga födelsemärke jag har på armen, sagt och gjort, en timme senare hade de disskuterat klart och det ska bort ! Jag ska nog tillägga att 30 minuter av timmen tog de för den vilsna stackars själen att bara ta ett kort... systemkameror kan vara kluriga ibland !

här hemma har jag iof hunnit med en hel det också, städat på rummet, badrummet fick sig en omgång också, fyllt i ännu mera arbetspapper (tack Madelene), och på tal om henne, läs hennes blogg !
WONDERFUL: www.rullstensgrus.blogg.se, mohaha !

Nej jag ska nog ta itu med något viktigare, undrans bara vad det kan vara?! :)


Jobbiga dagar :/

Det känns jättejobbigt samtidigt som jag blir väldigt hedrad av att mina kära vänner som skickar så gulliga sms och säger att de saknar mitt galna jag. :)
USA året var magiskt, allt tokigt, roligt, elakt, tråkigt, meningslöst, ALLT vi gjorde blev bra. <3
Mina två månader i Thailand med killarna var mer än underbart. Allt vi hann med, moppeutflykter, dykarcet, full moon party, allt och inget hände under de månaderna
och senast tre veckor nere i Magaluf, barskolan grupp 2, wow säger jag bara, jag trodde inte att det skulle bli så kul, och att vi skulle komma varandra så nära, lära oss så mycket, blodd svett och tårar; det sumerar nog det mesta som hände där nere.

Så hamnade jag återigen i Sverige, landat där allt har stått stilla... och jag känner mig mer meningslös än någonsin. :/


Måndagsbio ! :)

Igår var det måndagsbio med min underbara vän Madelene. Filmen var "Prince of Persia", inte mycket förväntningar utan jag ville mest se en action film. Sagt och gjort. Runt 12 stycken andra bjöd jag in på våran myskväll med popcorn och läsk (INTE bra för min diet...)
Filmen var iaf helt underbar, lagom action, kärlek (fast inte förens efter nästan 2 timmar.. SUCK) och väldigt informationsfull film. Vi fick bla veta att strutsar är självmordsbenägna, så mitt uppdrag idag har varit att kolla upp om de är det, jag har faktiskt inte fått något riktigt svar på den frågan, ännu...
Väl hemma igen, var det kisspaus innan jag tog bilen och åkte till min Andreasskrutt. :) Där det blev mer måndagsbio, "Sommaren med Göran", även den väldigt roande. Tack hjärtat <3

Med detta inlägg vill jag säga att gårdagen var toppen !

En vecka har gått...

Helv*te så fort denna veckan gick, vart tar all min tid vägen?

Så vi har redan varit hemma en vecka från Magaluf, jag vill inget hellre än att åka tillbaka och bara hitta ett jobb och spendera lediga dagar på stranden och beachklubben!
Men det ser mörkt ut för mig och mina planer... :(
Här hemma försöker jag för fullt att leta ett jobb, men blir mer tokig än klok. Denna förbannade arbetsförmedling!
Ingen ersättning har jag rätt till, och de jobb jag måste söka kommer vara runt om i hela Sverige, vilket innebär att om jag godkänner att vara med så kan det bli tal om flytt?! MEN NEJ TACK !
Imorgon är det basmöte och jag funderar skarp på att helt enkelt skita i det och söka jobb på egen hand, det verkar gå så mycket bättre själv. Ingen bra dag alls för mig.

För att övergå från det tråkiga till väldigt mycket trevliga saker ! :)
Min älskade Andreas gör livet mycket bättre, igår var en supermysig söndag med allt från äggfrukost, bubbelbad och (Sandra läs noga nu.!) taco dipp med grönsaker. MYS på högsta nivå.

Solen lyser, inte lika varmt men det är behagligt ändå. Ska försöka mig ut på en promenad lite senare. Nu blir det en sväng med mamma, alltid något som händer iaf.

Slutet på resan

Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska skriva...
Igår var det slutprov i allt. Har nog aldrig varit så nervös, fy satan.

Men det gick bra, riktigt bra faktiskt. :)
2 mvg och 1 vg i slutbetyg är inte fyskam inte.
Det firades igår med dunderpartaj. Jag söp bort ännu ett par skor och la mig vid 1.

Ikväll är det drinktävling och slutmiddag. Tårar kommer att sprut och alkoholen flöda.
Imorgon är det bakis och packningsdag för på söndag blir vi hämtade vid 11.30 och det är dags för hemfärd...

Tack för mig för denna gång ! :)


Examensdag

Imorgon är det examens dag vilket innebär 3 prov, praktiskt teoretiskt och speeding.

Säger bara, får jag inte MVG går jag hem ! Så det så. Så dyker jag inte upp på söndag har jag nog gått från Magaluf och kommer hem om någon vecka eller två....

Partyparty

Herre gud, jag vet inte vad jag ska skriva. Det känns lite så att vi bara pluggar och super.
Läxförhör igår som gick bra, däremot gick inte riktigt speedtesting så himla bra.


NU blir det gästbloggning från Mattias:
Först vill jag börja med att be om ursäkt för allt ont jag orsakar männskligheten

Ungefär så mycket bjuder vi på idag.

Ses på Arlanda nästa söndag guys !

Fullt upp

Well, jag ska försöka mig på ett riktigt blogginlägg denna gång.

Vi har fullt upp, det tror jag ni vet vid detta nu...
Skola, pluggning, och supning står på schemat nästan varje dag. Det är MYCKET vi ska hinna lära oss och det är lite panik faktiskt, meen jag tror på oss. Och klara kursen ska jag iaf göra. :)
Ikväll är det eventuellt lite tacobuffe på balkongen (om inte regnet kommer tillbaka) och sen blir det nog några 2 euros drinkar på grabbarna grus. :)
Men fan, jag kommer inte på mer än så... Ni får helt enkelt nöja er med detta så länge. Jag kommer hem den 16 maj så fixa er själva en date så ses vi :)

2 hour open bar...

Gårkvällen var precis lika vild som alla andra kvällar, och efter att jag och Sandra suttit och räknat lite kom vi fram till att köpa ett band som gav oss öppen bar i 2 timmar. Och OM vi utnyttjade den, herre gud.
Nästan alla i vår grupp körde, och det var skitkul att prova alla möjliga drinkar. :) Vi hade en egen liten barrunda och kollade in de andra svenska barerna, riktigt trevligt. :)
Men efter nästan 15 timmars partande så gick vi faktiskt och la oss, trötta vaknade vi iaf till liv imorrse och tog oss ner till stranden där alla möttes upp till slut. Jag och Sandra gav upp för lite mat, så E4 har precis serverat en riktigt god pannbiff med potatisklyftor, mumma.

Ikväll blir de lugnt och vi ska plugga och lärarna ställer upp och hjälper oss. Så det blir nog bra. För imorgon är det en ny vecka och vi kör bah !

Grattis Marie till det nya lilla underverket. 29 april helt rätt dag att föda barn på ;)

RSS 2.0