i want to be your future


Let go of your past (or I leave)
So that we can make a future


Kvittoproblemet

Dagens diss:
Äntligen fick jag svar från kameraverkstaden, inte riktigt vad jag ville höra men det är ändå liiite positivt.
De lagar min kamera, mot garantin, OM jag kan visa upp ett kvitto. Inte det lättaste då skiten är inköpt i Thailand och där får man inga kvitton... hur detta slutar blir intressant.

Dagens hiss:
Går till den otroligt modiga Andreas, som mot alla odds vågade sig till att köpa ett bord på blocket. Mycket bra gjort. :)


What goes around comes around

Jag skrev ett superlångt inlägg nyss, ett jätte negativt, sådär fjortisaktigt det bara kan bli.
Sen mitt i tog jag upp mobilen och läste mina senaste sms, och det hela fick mig på MYCKET bättre humör.

Madelene: Det är hög tid för grillning ! Från och med nu tänker jag inte ge mig, det får gå som det går men jag tänker sluta vara negativ

Malin
Bring me back some good memories, please :)


Läppcerumsfrågan?

Mannen: "Hej Malin! Vart har du köpt det där läppcerumet du bjöd på i helgen? :-D"
Jag: "vem är det?"
Mannen: "Robban"
Jag: "hahahah, Victoria Secret, USA
Mannen: "Amen... har du mer? Haha"
Jag: "Ett antal, nu är jag nyfiken varför?"
Mannen: "Åh jag ger dig vad du vill ha för en :-D Förebyggande syfte ;-)"
Jag: "Haha, ska se vad jag kan hitta ;)"
Mannen: "Grymt! I Dagens läge är det viktigt med ett par kyssvänliga läppar som smakar mumma :-D"
Jag: "Mycket bra inställning, mint goes kyss!"
Mannen: "Precis ;-)"



Konversationen höll på ett tag via sms, mycket roande ska jag säga. Så ni kvinnor där ute som vill ha en riktigt smaskig kyss borde höra av er till mannen :)

Kludd


Än vet jag inte vad jag ska skriva, men ploppar det upp något ska jag försöka kludda ner det


Tomt


Just nu vet jag inte vad jag ska skriva, det är bara tomt


Tjuvkikat på Greys Anatomy säsong 7

Ååååh som jag har längtat; Greys Anatomy säsong 7 har äntligen (igår) börjat sändas i USA, och jag har hittat den perfekt hemsidan som sänder hela avsnitten direkt efter. Men eftersom vi ligger 6 timmar före kommer det att bli mitt fredagsnöje att titta på Greys ! ♥

Mästare på stankörning :)

Till min stora lycka hittade jag till den första anhalten, insåg dock att jag var på fel och åkte vidare, hittade till den andra nästan lika bra, därifrån var det Globen, kanske en baggis för många, men inte för mig. ! Så idag är jag riktigt stolt över det hela :)

Cina: Well, jag skulle kanske säga till om det. :) Får se när chefen är tillbaka
Mia: Då jag inte ville ha nötter men vet att Andreas tycker om den bakade jag två, hihi. Recepten ligger här hemma, så kom ihåg att ta de när du kommer hit nästa gång.

Ikväll är det middagsbjudning och som sagt efterrätt !

Morgongåva fram och tillbaka

Dagen, eller rättare sagt förmiddagen spenderades i Morgongåva (gillar det namnet, mysigt) med lite jobb.
Sen Cina blev det faktiskt lite shopping också, hihi.

Väl hemma igen, passade jag på att panta alla burkar från helgen, plockade undan och åkte till fam Sjöman för att passa lillSanna, otroligt vad bruden är smart. Man slutar aldrig förvånas...
Sen fick jag mig ett ryck och bakade efterrätt tills imorgon, men med min beslutsångest blev det två. Uppdatering om det kommer imorgon. :)

Nu ska jag ta en dusch, vänta på Andreas och gå lägga mig och sova !! Sjukt att man blir tröttare av att sova länge på morgonen och sen inte göra något speciellt. Jobbigt imorgon då jag har sovmorgon igen, funderar på att gå upp vanlig tid bara för att bli lite "pigg"

Jag kan som vanligt inte lägga upp bilder när jag sitter på mammas dator, men imorgon åker kameran med ut till Bro där jag ska försöka få lite fina höstbilder.

Yes !

Idag är det sådär bara bra igen. Jag har handlat mat, tvättat sängkläder, bytt sängkläder (nja inte ännu, men snart), men framförallt; JAG FIXADE TV:N ! Efter i lördags var det strul, och trodde genast att det var någon som krånglat med den (framförallt för att en av tjejerna kom och frågade mig hur man sätter på tv:n) men alltså, det var bara en uppdatering som behövdes och nu funkar den som den ska igen :)



Rättelse

Cina: Jag ska förståss inte till Karlsson för att handla, jag ska dit för att vi är huvudleverantör till Karlsson, så allt "skit" som finns där kommer från oss ;) Så jag ska faktiskt dit och jobba, hihi.

Igår blev det som sagt spontanträning, underbart skönt och jag blev på mycket bättre humör.
Jag har inte känt någonting av träningen förens nu, ryggen fick sig en härlig träning igår känner jag, men jag är fortfarande på bra humör, så kanske blir det en promenad ikväll, eller så sparar vi energin tills imorgon och kör hårt !


Märks rätt tydligt att jag inte har massor att göra, eller hur ?

JAA !

Tack blogg.se (och även Gunilla)
Jag fick just en perfekt idé till hur lägenheten ska bli ännu mera personlig, jag ska göra som min kära värdmamma borta i USA, göra hela hallen till en fotosession, där det hänger bilder på allt och inget, JAA !
Dags att börja planera det också!

Undra vad Andreas ska säga om allt?

SUCK !

Jag har alltid mest problem med att hitta på den där f*rbannade rubriken, suck !

För övrigt bjöd Andreas på middag igår, eller ja han lagade den iaf, för jag var på ett himmelskt dåligt humör. Vad han bjöd på? Fiskpinnar, pulvermos, och gurka såklart! Han är för go den killen, och visst smakade det supergott :)
Han drog iväg och spelade lite innebandy och jag tog mig till Friskis där jag mötte Linnea och vi slet som aldrig förr, mycket bra gjort av oss. Tände massa ljus och tittade på Idol tills hjärtat kom tillbaka.

Imorrse fick jag mig en lite utskällning då jag ställt upp fönstret vilket resulterade i riktig kyla i mitt rum, jag stormtrivdes (eftersom jag har det tjocka täcket) Andreas frös, och jag kan inte klandra honom det andra täcket är superkallt, hihi. Nu är iaf fönstret stängt och jag tror eventuellt värmen åker på ikväll.

Imorgon tar jag mig till Morgongåva, och fredag blir det stan för att uträtta några ärenden, som Lena sa; Jag kommer att bli en hejjare på att hitta i stan ! + poäng till mig :)

För tjejer som vill stå upp och kissa!

Sitter här på jobbet och surfar runt på lite olika sidor och vips så hittar jag en hemsida med massor av sportartiklar, skor, jackor, allt möjligt och vad mer? Jo en tratt som vi tjejer ska ha så att vi kan stå och kissa.
Min fråga är egentligen rätt eller fel?
Väldigt praktiskt, men jag kan faktiskt sätta mig på huk i skogen hellre än att sätta en tratt och kissa, så det ska skvätta och vara äckligt, men ni människor i min omgivning som snart fyller år; akta er, hahahha !


Mycket bra dag

Oj så jag känner mig duktig än så länge på denna dag !

Till att börja med hittade jag i stan, utan karta, eller någon som säger åt mig. Mycket bra för att vara jag.
Sen har jag förberett middagen för ikväll, kycklingpaj, hoppas det smakar för jag hade inte riktigt allt jag behövde.
Även dammsugit och torkat golv efter helgens bravader, förstår inte varför jag fick ta den smällen?
Men det är ju alltid spännande att se dagen efter när man haft fyllekalas, hur mycket de stackars människorna glömt eller slängt, jag tänker minsann inte lämna tillbaka det är som är lämnat ! Mohahha, dessutom blir det en hel del pant, och eftersom de nu höjt panten med 50öre burken kommer jag nog bli riiiik!


Varför tusan kan jag inte ladda upp bilder nu för då?

Val, svampplockning, tacomiddag

Oj vilken händelserik helg, me like !
Fredagen var myspys dag med älsklingen, underbart att känna en sån behörighet efter 9 månader.
Lördagen gick åt till att fixa och så inför kommande middag under kvällen, tjejerna dök upp och även Jocke. Middag och mycket prat, mer vin för vissa av oss än vi nog hade räknat med, hihi. Men supertrevligt verkligen.
Söndagen vaknade jag sådär härligt bra, mensvärk, bakis, och mådde allmänt dåligt. Men skam den som ger sig, jag tog mig ut till Bro för att möta upp Lena och plocka svamp, mysigt att gå runt där i skogen, perfekt väder och vi hittade faktistk några kantisar. :) Jag taggade för mig och tog mig in till stan för att hämta killarna som varit på kryssning. Hem, laga lite mat och bara mysa, bastubad och valvaka, haha.

Jag förstår inte varför jag tvekar, jag har ju den bästa ! :)

Idag är det måndag och jobb, tror jag ska ta en tur in till Kina ambassaden för att hämta Jonas pass.
Lunchen får idag bestå av lite rester, och till kvällen ska jag försöka mig på att göra en kycklingpaj.

Ingen bild ännu

Inte fått någon bra bild på håret ännu, och idag ser det inte lika bra ut. Man får det aldrig lika bra som hos frisören. :/ Men men, jag ska inte ge upp ! Hihi.
Idag har vi skjutsat iväg mamma och pappa till Arlanda, ny resa för de, Andreas och killarna är på kryssning och det är just nu väldigt lugnt i huset. Tjejerna kommer förbi och vi ska mys äta lite taco, dricka vin och bara mysa. :) Imorgon ska vi ge oss ut i skogen, nu ska jag bara hitta gummistövlar och eventuellt regnjacka, för vem vill bli våt som lilltån?


Vilket tryck !

Oj, jag hade inte förväntat mig så många gensvar på håret. Jag ska lägga upp en bild så fort jag kan, men att sitta och fota sig själv när chefen sitter mitt emot kanske inte är någon höjdare. Men det är snart lunch och jag ska försöka fixa en bild, so guys; hold on ! :)

Fin till helgen

Jag måste erkänna att jag just nu är riktigt nöjd över hur jag ser ut i håret, precis som mamma sa är det nog länge sen jag såg så "fräsch" ut. WOHO ! Nu är det bara försöka hålla det fint och rätta mig efter vad frissan sa. :)


Like a lot ! :) LYSSNA !

Dags att göra reklam för detta underbara band, jag hade helt fått för mig att de spelade annan typ av musik men när vi igår slog på det på spotify var det mer än underbart och låtarna har helt fastnat i mitt huvud!

Så alla ni där ute; Sök på Qloud Nine på www.youtube.com , spotify, gå på deras spelningar, allt !
Ni kommer inte ångra er :)


iPod problem del 2

Som tidigare sagt är det bara strul med ipodarna i detta hus !
Till min lycka (och Andreas) så hittade vi den blåa som fungerar alldeles utmärkt nu när jag laddat batterierna.
Jag gav mig även den på att hitta kvittot till den rosa så den kan lämnas in, sagt och gjort jag hittade det. Stötte dock på nya problem då jag insåg att jag köpt den på Siba och inte Elgiganten, nu får jag se hur snälla de är på Siba om de vill ta emot min 2 år gamla iPod i hopp om att laga den :)

En kort Kinatur

En morgontur till Kina, ett land jag alltid velat besöka. Tyvärr fick jag nöja mig med att besöka ambassaden åt en annan person, men vem vet kanske jag kommer till Kina nästa gång? :)


Monsterinlägg ala allt :)

Nu är det sådär länge sen jag uppdaterade igen, eller egentligen inte jättelänge, men jag har känslan av att jag måste skriva av mig. Så jag varnar er innan att detta blir ett lååångt inlägg

Vi kan börja med fredagen som blev en riktig kalaskväll med allt jag kunde önska mig. :)
Lillebror skjutsade mig och Patricia in till stan, dock fick vi avbryta resan lite tidigare då jag var tvungen att kissa men det gick också bra, en promenad in till grönan där vi mötte upp Dara för lite käk, dricka på hyllan för att sen avnjuta en underbar föreställning av Hoffmaestro och Chraa ! Regnet gjorde att det plaskade härligt mellan låtarna, men ack så underbart. Inte trodde jag att det skulle vara så bra. Efter det blev det ett mindre kaos men tack vare Jocke the man så kom jag till rätta. Våran kära Madelene Ylén skulle sen guida oss till "wok house" gick väl sådär, hihi. Men vi kom iaf fram men inte in så vi tog med oss fylletratten till tåget och åkte hem. Mycket mysig dag, tack.
Helgen flöt på sådär ruskigt fort, och mestadels kände jag mig hängig och allmänt sjuk, men jag fick iallafall rummet städa och kunde inhandla en lampa till vardagsrummet och även två tuber till sovrummet, lägenheten kommer bli jättebra J

Igår måndag tog jag en tur till läkaren då jag haft ont i örat en längre tid och tänkte att de kunde vara en öronflammation, men icke, jag har bara genomskinlig trumhinna, mycket konstigt.

 

Vad jag egentligen kände att skriva om är min USA tid, jag har på senare tid insett att jag saknar familjen, barnen, huset, bilen, grannarna, de tidiga lördagsmorgnar, tysons, jag saknar allt med usa! Ta mig tillbaka till min säkerhet. Läste igenom bloggen och jag vill bara åka dit och krama om barnen och ställa mig i köket och laga mat som så många gånger förr.
Jag skulle inte tveka en sekund på att göra om mitt år, och inte skulle jag ändra någonting heller, hihi.

Men nu när jag sitter här, snart två år sedan jag åkte, snart ett år sedan jag kom hem känns allt ändå ganska bra. Det är höstligt väder, dags att tända lite värmeljus, dags att börja räkna ner till lägenhetsflytt, jag har min underbara Andreas sen 9 månader tillbaka, jag har ett heltidsjobb (även om det än bara är praktik...)
Det slog mig häromdagen att jag inte ska sitta och vänta på att nästa äventyr ska börja, eller att jag måste ha något att längta till, jag är ju faktiskt mitt uppe i allt, jag lever mitt liv för fullt. :) ♥

 

 


Fredagsmys !

Igår blev det nyköping, idag blev det morgongåva. Skriver inte mer än så...

Just nu sitter jag hos Patricia med ett glas vin i handen och det är dags att göra sig iordning för stan. Kvällen bjuder på Grönan och Hoffmaestro, vi får se vad de har att leverera, sen vet man aldrig vad som händer

Nu är det hög tid att välja kläder, ojoj


Nyköping, morgongåva - torsdag fredag?

Oj så snurrigt allt blev, nu vet jag inte vilken dag jag ska till vilket ställe. För idag blev det inget alls...
Jag tror jag tar morgongåva imorgon och nyköping på fredag.

För övrigt har jag hittat tillbaka till mitt otroligt roliga tidsfördrivar spel; monopol !
Jag tycker inte om att spela det i vanliga fall, men på datorn funkar det alldeles utmärkt. : )


iPod problem!

Jag har aldrig litat på Apple, och förstår inte varför jag enas med att ha en iPod, för de lyckas alltid gå sönder, och är de inte trasiga blir de snodda eller så tappar man mystiskt bort de.

Min rosa iPod är trasig, ljudet låter som om det är hundra mil ifrån en
Addes blåa iPod är borta, väldigt konstigt då han knappt använt den
Maddes blåa är också trasig, och vägrar att starta

Frågan är nu varför alla bestämde sig för att strejka samtidigt? Nu har ju ingen av oss musik, och att jag ska gå runt på Karlsson och sjunga tror jag bestämt ingen vill !

Upp och ner, hit och dit

Helgen har varit minst sagt upp och ner.

Fredagen bjöd på kräftmiddag hemma hos syster med lite mys. :)
Lördagen satte vi "Skånelafruar" ute i träsket och tittade på våra män som tog en 5-2 seger, bra gjort killar.
Lördagskvällen blev inte alls som jag tänkt mig, men ändå väldigt bra, lite spel och mys hemma hos svägerskan min, wonderful brud! Efter mycket om och men dök även mannen i huset upp, ord växlades och det hela blev inge bra.
Söndagen skulle det fixas och donas i lägenheten, tack Jocke för all hjälp. Verkligen underbart att ha schyssta "grannar" hihi. Lunch, pappning och toabus bjöds det på.
Söndagskvällen blev både upp och ner, men som tur va slutade allt bra. Allt är utrett och jag är nöjd.

Lördagsmys, NOT

90 minutersfotbolls match (nej jag spelade såklart INTE!) frös och allmänt ont i huvudet, ätit en mest äckliga pasta någonsin, fortfarande minus 37 grader i kroppen, och självklart inge lördagsmys, kan dagen bli ännu mer underbar?

Idag är jag bland de bättre

Cina: Självklart kommer jag chansa, och jag vet att jag kommer att lyckas.  :) Men precis som du behöver jag skriva av mig lite och så blir allt bra igen.

Wohooo! Överraskningen är nu fullt klar, planerad inom minsta detalj och allt kommer bli PERFEKT ! ♥

Aktiva val

Precis som Madelene skrev så har vi många val här i livet, jag känner att jag just nu står inför ett av de största hitills.
-Usa valet var enkelt,
-Magaluf minst lika lätt,
-Thailand blev så impulsivt så det tänkte jag faktiskt inte efter före.

Men alla dessa är bara resor, en semester som jag visste att jag skulle komma hem ifrån. Den här gången är det just hemmet det handlar om, så nu gäller det, rätt val eller inte?

Typiskt

Idag var det inte speciellt svårt att komma upp ur sängen, paniken slår mig dock när Andreas väckarklocka inte ringer då jag tror att min inte ska ringa, så det var bara att gå upp. :)
Allt flöt på sådär perfekt och jag hoppade på cykeln och begav mig, otroligt nog kom det några vattendroppar men äsch tänkte jag och fortsatte glatt, jag ska säga att jag hann egentligen bara runt husknuten så kom regnet.
Ingen mening att vända så när jag väl kom fram till jobbet var jag dygnsur.



Ikeatur nummer 1

Problemet har fortfarande inte löst sig, och de verkar ta tid att få svar från arbetsförmedligen.
Bara för att jag blev så ledsen, eller nej inte riktigt mest för att klämma och känna lite, så åkte jag och mamma till älskade älskade ikea. :) Så nu har jag lite mer hum om hur jag vill ha det, stackars Andreas får minsann nöja sig med vad jag väljer, hihi.
En vardagsrumsmatta, och lite småplock till badrummet. Soffbordet var inte som jag tänkt mig och jag får leta vidare, tv-bänken blir perfekt och jag tror vi kommer trivas jättebra. :)

RSS 2.0