Uppdatering

Av 4 jobb sökta, så är det 4 jobbintervjuer bokade. Något ska det nog bli, det är nog dags att se till att detta boende får två heltidsinkomster, hihi.

Annars försöker jag spendera min tid på gymmet och nu framför bigbrother.

Idag var det dags att skriva klart kontraktet, och nu är lägenheten helt och hållet Emelie och Andreas. :) Otroligt skönt att det är klart och att alla nycklar är överlämnade och utredda. Lycka till med erat nya boende, hihi.

Mitt drömresemål

Har jag berättat att jag verkligen skulle vilja åka till Dubai?
Jag tror det skulle passa mig perfekt, storstad som New York, värme som Spanien, shopping som i Thailand, lyxigt som i Las Vegas. Jag tror som sagt att Dubai skulle passa mig perfekt?


Och tack vare Solresor kan detta bli möjligt ! :)
http://www.solresor.se/resa-till/tema/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/?intcid=25

Gårdagen i bilder, pizza !

Inte för att skryta eller så, men jag tror att vi lyckades laga den godaste pizzan jag någonsin ätit, hihi.


Krossade tomater, organo, champinjoner, lök, paprika, salami, bacon, lite chilipulver, ost
och såklart bea, hihi ! :)


Till det serverades ett vin som var noga utvalt till denna pizza, från Viking Line, dock undrar jag hur bra det egentligen passade?
Alla <3 dag

Well som så många andra är det här ingen som helst speciell dag för mig, jag tycker (precis som många andra åter igen) att man ska visa sin uppskattning till familj och käresta alla dagar och mest de dagarna vi behöver det mest ! :) Andreas är sjuk och ligger i soffan med en bra film på tvn, jag ska strax knata iväg till gymmet för lite zumba. Sen får jag minsann laga min egen middag för stackars Andreas är ju sååå sjuk, hihi.
Det blir nog ändå bäst om jag gör det själv :)Andreas Erik Ylén

Det är dig jag varje kväll sitter vid middagsbordet med och pratar igenom allt mellan himmel och jord, dig jag varje morgon får en puss i pannan av, du får mig att må bra, skratta & gråta, jag trivs i ditt sällskap. ♥ Du är inte bara min pojkvän och sambo, du är även min bästa kompis.Ovädret sätter stopp!

Jobbigt att folk blir så lamslagna när snön kommer.
I mitt fall gjorde det absolut ingenting, jag klädde på mig och vandrade ner till gymmet. Där vi var 4 stycken på passet som inte riktigt blev som det skulle då ledaren satt fast på pendeln. Så istället för bodybalance blev det zumba och afrodans. Imorgon kommer träningsvärken, och jag har redan bokat in fler pass. Det är dags att ta tillbaka min kropp :) Beach 2011? knappast, men jag tänker iaf inte skämmas.


Trots

Jag trotsar vädret och min förkylning och går ner och kör ett pass på medley,
har en känsla av att jag kommer vara ganska ensam? :)


Gladare

Nu känner jag mig på mycket bättre humör, och jag känner att jag just nu klarar av vad som helst
Anledningen? Jag har lyckats få tag i en dammsugar som gått varm, skurmoppen fick sig en tur genom våra 70 kvadrat och även dammhinken, så nu luktar det riktigt gott och jag är stolt över mitt resultat.RSS 2.0