Ett delat land

Det som hände Norge har inte undgått någon, och inte heller har vi blivit så rörda av en enda persons agerande.

En tyst minut hölls, även hos oss på Statoil, men det känns så fel. Vi står tysta en minut och sen fortsätter våra liv precis som förut medan deras liv aldrig mer blir detsamma. Det är så hemskt när unga personer dras ifrån denna värld utan anledning.


Jag tände ljus för NorgeEnsam hemma

Det är överdrift att säga att jag är ensam hemma hela helgen, då jag faktiskt var på middag och mamma o pappa igår, fick med mig Emil hem som stannade över natten, idag har jag varit i centrum med familjen Sjöman, och senare ikväll blir det middag där, imorgon väntas jobb mellan 8-14 och sen är ju min prins hemma igen :)

Men det är med delad glädje det är tomt i lägenheten, att jag får göra hemmagjord pizza och lyssna på Kent gör att det inte gör så jättemycket att sambon är på annan ort. Att jag får sova ensam och nöja mig med kryptiska sms gör det värre :/Har jag sagt att jag för mitt eget bästa har en underbar sambo? :)


Balkongmys

Nu äntligen börjar det ta fart här hemma, nya rullgardinen är här och uppsatt. :)
Även balkongen har fått sitt idag, nytt golv och rosenbuskarna har fått sig en haricut, balkongen känns genast mycket större och mer ombonad. Middag med mamma och pappa resulterade i tre matlådor och en härlig middag tillsammansFem kamp

Frukost på Statoil och spontanmöte med mamma o pappa resulterade i en femkamp på grönan.
Jag mamma pappa och Andreas tog oss en tur in, lite småkyligt men tävlingen fortsatte sent in på kvällen.
Pappa stod som vinnare, och jag som förlorare. Men vi hade en otroligt trevlig dag och kväll.

Två spel på godishjulen resulterade i 2 kilo dumle och 4 kilo winergummi (stavning)Mer än massor

Det är så mycket jag vill skriva av mig, få ur kroppen, släppa ut och aldrig mer tänka på.
Men efter denna händelserika vecka har jag mer än väl insett att internet är helt fel plats att släppa lös dessa känslor. Så istället lämnar jag nog bloggen vilandes ett tag och skriver av mig på bättre ställen :)

Thank u and goodbye


Min mun har en smak av salt

Jag har skrivit, gråtit en skvätt, suddat och börjat om igen, ungefär 4 gånger nu.
Detta inlägget förstör min dator med tårar !
Statoil

Mestadels av min vakna tid spenderas just nu på jobbet, och jag stormtrivs med det. Hade man inte fått så förbannat ont i rygg o ben hade jag jobbat mycket mer !
Vad mer kan jag säga? jag trivs verkligen och känner mig uppskattad. Frågan är om man ska känna sig så lycklig över att gå till jobbet och få en klump i magen när man närmar sig ytterdörren...?! :/

Finbesök

Vi börjar med att berätta för er som missat att min älskade Göteborgsvän Christin flyttade hit över en helg, och alla de underbara minnen och skratt bara föll på plats precis som förr :)
En första kväll med bilder vin och mys, förgyllde fredagen med en tur till Eskilstuna för att hälsa på familjen Abt för att sedan äta middag hos mina föräldrar och fortsätta ner på magget där vi inte kom hem förens sen natt eller tidig morgon. Bakislördag, men vad gör det vi är ju erfarna. :) Grönan stod på schemat trots att det var segt, hihi.
Tyvärr blev lördagskvällen inte som vi tänkt oss och den spenderades mest i soffan, och söndagen slappades det framför lite prison break och mera prat om de gamla goda tiderna. ;) Men vad gör det? Vi fick iaf träffas och det var heelt underbart.


Nu ska jag hitta en helg då jag tar mig ner till Göteborg, för det är dags för mig att se Sveriges finsida (enligt Christin) på riktigt. Jag känner mig välkommen ! ♥

RSS 2.0