Oj

En vecka har redan gått sen senaste uppdateringen, fortsatt mycket jobb. Det var planerat att jag skulle köra 4 nätter, men för min del blev det bara 2 ½ då feber ställde sig i vägen :/ men det gick annars jättebra :)

På lördag tar vi flyget ner till Göteborg och sen tar vi våran nya bil hem, hihi.

Mitt schema kommer upp så fort jag orkar, känner mig inte jättepigg. Men jobbschemat kommer.

Jobb, jobb, jobb

Så står man där igen, med jobb över huvudet och pengarna rullar in.
Otroligt skönt att (äntligen?) ha ett jobb där jag trivs och framförallt får betalt !

Tvätten ligger i tvättmaskinen, disken är urplockad och Andreas lagar middag ikväll, livet är bra härligt, hihi

Under construction

Det byggs på en ny design. :)


Torsdagsnöje

Efter att ha försökt ställa om mitt dygn lite såhär innan jobbnätterna tyckte jag att jag idag lyckades bra. Vid 10.45 kände jag att det räckte och tack vare mitt hjärta så var det mörkt och svalt i rummet :)
För ikväll är det första jobbnatten som gäller, börjar klockan 20 ikväll och slutar imorgon bitti vid 7.30 så mobilen kommer vara på ljudlös och jag är förmodligen inte kontaktbar, hihi.


Önskelista ! :)

Förfrågningar på önskelista kom från lilla mamma, så lika bra att visa kvinnan. :)

- En ny eltandborste skulle sitta fint då den gamla är inne på de sista varven 
- En klocka står högt på önskelistan, något liknande som på bilden
- En ny fin ring, jobbigt då jag inte får ha de på på jobbet, men vad gör det !? :)

 

Tjejvecka !

Tjejveckan är bokad och klar så den 16 maj drar vi tjejer, mamma, jag, Mia och Sanna till Turkiet, Side en vecka :)


Kasslergratäng

Något som får mig på bra humör är god mat :) hihi. Och kasslergratäng är en favorit, dagen till ära äts det här hemma.

En bit kassler
Potatis
Gul paprika
Purjolök

Blanda ihop allt i en ugnsfast form, lagom mycket av det goda. Krydda med lite svarpeppar och häll på lite matlagningsgrädde. In i ugnen på 200-225 grader, och klart är det när potatisen är mjuk. Strö gärna lite ost över för att få en fylligare smak :)Tänk då att jag gjort iordning allt detta och ber mannen i huset slänga in den medans jag jobbar. Men vad händer?! När jag nu kommer hem är potatisen hård och torr. :/ Disken står överallt, kläder ligger slängda lite här och där, chokladen som skulle gå till chokladmousse är slut. Måste erkänna att jag blev lite besviken på allt.
Så nu står min mat i ugnen och är förhoppningsvis klar snart, för jag är verkligen hungrig. Efter maten blir det en dusch och sen ska jag lägga mig i sängen o titta på "en unge i minuten"

Middag och jobb

Klockan är 10.22, middagen för ikväll är redan klar då dagen schema ser lite annorlunda ut.
Jag jobbar 14-20 och Andreas tränar 19.30-21.30 så vi lär ses runt 22 tiden ikväll. Middag får vi äta isär idag, men jag är så snäll och rar (eller hur var det?) som gjort iordning middag. :)

Eftersom det blir jobb ikväll blir det ingen zumba för min del. Kompensation, det får bli två eller tre pass imorgon.

Madelene, jag ska försöka skriva ner lite recept här i bloggen, så kan vi dela med oss? :)
Foto och recept, så har vi snart våran egen recept bok!

Finväder

Fredagskvällen bjöd på mycket skratt och härliga imitationer då vi spelade Cranium familjeutgåvan med kusiner och ingifta i familjen, hihi.

Idag har jag varit så duktig att jag tagit itu med fönstrena (läs några) och putsat och fixat de, så nu får solen gärna lysa in. :) Snart är det dags att klä på sig och gå möta mamma i centrum, sen ska jag nog möta Martina medans killarna spelar fotboll. Hur eller var jag spenderar kvällen är ännu oklart?! Vi får se lite vad som bjuds på !  :)

Hyllningar !

Igår bjöd den underbara Jens Hillgren på middag och tillhörande snack. Efter 2 timmar insåg vi att vi är "gamla", att vi genomgått mycket tillsammans och borde hinna med mycket mycket mer ! Mer spontant gillas.

Idag fick jag samtal av den så genom charmiga Joakim Cederqvist, jag fick minsann stå på referens till polishögskolan, ja man tackar ! Att jag är din "bästa" tjejkompis står högt på listan ska du veta. 


Vad jag och Jens kom fram till igår; är att vi är ett hel underbart gäng som umgåts fram och tillbaka sedan årskull 6, då vi alla började klass 6F på Grimsta. Så underbart att vi fortfarande håller ihop och har kul, thank you guys. ♥


För att ni andra ska förstå hur länge vi faktiskt känt varandra slänger jag in lite bilder:

2006;2007;2008;2009;2010;
2011;

Vi ska nog setill att detta året också blir fullt av bilder och minnen :)

Förbjudet

Det borde vara förbjudet att skriva av sig på offentlig plats när man är irriterad, men what to do?

Det är otroligt skönt att ha ett jobb där jag vet att jag har garanterad lön för nästa månad, nu blir iof marslönen fånigt liten då jag enbart jobbade en dag i februari. Däremot blir april lönen underbar redan nu som det ser ut som. :) Lagom till min alldeles egen födelsedag. Men min hitills ända present som dykt upp på önskelistan kom Andreas hem med idag, så nu får jag klura på något nytt. (Tavlor!)

Ikväll ska jag äntligen bort till herr Hillgren för att se hur han bor, fråga lite om vasaloppet och "slippa" träningen, för idag är det hemskt vilken träningsverk jag har, hihi. Tidig kväll då jag imorgon börjar redan vid 6, börjar tidigt för att få sluta tidigt passar mig perfekt.


Madelene; Det tror jag säkert, men jag hade fullt upp med träning och svettande, så en semla gick inte att klämma in ;)


Semlans och kvinnans dag

Inga semlor för min del, istället spenderades det nyss en timme på gymmet med systeryster och en rejäl grupp med boxare, härligt bra pass :)

Middag har det inte heller bjudits på i detta hus idag då jag och Andreas inte riktigt haft tid att sitta ner tillsammans och äta. Jag tränade, vi möttes på parkeringen och nu är han iväg för att spela bandy med jobbet.

Vasaloppet !

Idag ger sig runt 15000 åkare ut i skidspåren och jag vet iaf vem jag hejjar på; Jens Hillgren

Hitills har jag kommit 8.0 km, bra jobbat !

Jens Hillgren

Arlanda-Märsta SK

Lopp: Vasaloppet 2011
Startnummer: 16389
Status: Ute i spåret
Åktid: 01:19:18
Beräknad målgång: 16:13:56

Fredagsmys o lördagschill

Denna helg blev det varken festfredag eller partylördag, istället begav vi oss till Gävle i fredags efter jag slutat. Födelsedagsbarnet firades med taco och övernattning, lördagen tog vi den brummande bilen och åkte tillbaka hem till Väsby. En riktig chill dag som spenderades hemma i soffan med en bra film och underbart sällskap :)
Idag söndag lyser solen lika härligt, till frukost bakas det bröd och till eftermiddagen ska vi "skånela fruar" heja fram våra pojkar till vinst :)


RSS 2.0