Bebistankar

Det är många som säger sitt om när och vem det är som kommer flytta in hos oss i Augusti, några har ju utlöst en tävling och jag tänkte följa upp den här så vi får se om någon får rätt eller vem som kommer närmast :)


17/8, pojke, Mia
20/8, pojke, Madelene Å
20/8, pojke, jag, hihi


Några som ännu inte sagt något datum men väldigt noga berättat vad de tror det blir

Flicka, Andreas
Flicka, Thomas (Robins far)
Flicka, Elin
Flicka, Tommy (Elins far)
Pojke, Lina


Nu återser att se när listan växer och till slut se vem som har rätt. :)9 Juni

Nu räknar jag ner till 9 Juni, då vi får se våran skatt igen ! ♥
Jag har bokat in oss på ett 4d ultraljud, spännande. :)


Torsdagsjobb

Idag vankas jobb mellan 14-20,30 på Statoil. Hoppas på att jobba med vettiga människor då det inte riktigt är min dag idag, ryggen gör ont och magen är inte som den ska.
Imorgon är det mysdag med mamma och syster och i helgen blir det mer jobb.


Kvällen spenderas själv då Andreas är i Gävle under kvällen för att titta på fotboll med sin far, vem vet om han rullar in senare ikväll eller om jag måste vänta ända tills imorgon för att få en glimt av honom?

Suget

Just nu blev bebis sådär sugen på allting, bullar, glass, kakor och allt möjlig gott !
Till helgen ska jag verkligen lyxa till det och ge bebis precis vad den önskar, hihi ♥


hur blev det såhär


Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
men du om nån borde förstå
att man inte gör såhär mot mig
Bebisprat

Eftersom bebis hör vad som sägs så har jag idag förklarat för bebis att man ibland har mindre bra dagar då man är lite ledsen, jag älskar att prata med bebis och att känna alla sparkar som kommer till svar.


Mamma älskar dig redan bebis ♥

Den här helgen har satt sina spår

Fredagen började med jobb 6-15,30 ett riktigt långt pass och ryggen var inte riktigt med i slutet av dagen. Så väl hemma blev det en lång dusch och sedan en välbehövlig vila. :)
Lite mat och sen en promenad bort till Joakim med besök, herregud så jag saknar de där människorna när jag inte får träffa de. Ni får mig på riktigt bra humör ♥
Väl hemma igen blev det himla konstigt och natten blev lång, tidig lördagmorgon gjorde inte saken bättre. Som tur va skulle killarna iväg och jag fick frukostbesök och Elin-mys hela dagen. Kvällen spenderades hos Fenton-Magnusson med riktigt bra mat och trevligt sällskap, tack så mycket.

Idag har vi bara legat i soffan och tittat på film, en tur till Kista för att inhandla ett par byxoro och lite kläder till Andreas och nu väntar middag som vi idag lyxat till det; grillad oxfilé, potatisgratäng och sallad, mums."I wish I could hate you, it would hurt less"


Musik

Att bebis redan valt musiksmak är helt uppenbart,
här får det enbart spelas Linkin Park och helst låten "In the end"

Sådan far, sådan son (för visst är det en kille som gömmer sig där inne)Sool :)

Tänk att humöret kan bli så mycket bättre av lite sol och vetskapen att våran verkligen är på väg,
frågan är dock hur pollen kommer påverka mig detta år?

 


Fotbollsmatch

Efter allt gnäll jag haft om att inte känna mig det minsta gravid slog den lilla till med storm, sparkar som aldrig förr och idag har jag en hel fotbolls match där inne :) Det är så otroligt mysigt att ligga med handen på magen och känna den lilla människan som växer sig större där inne, om 4 månader är du välkommen ut till oss ♥


Typiskt

Jag som har varit sugen på ugnspankaka så länge fick mig äntligen tid och ork att slänga ihop en idag, och magen kurrar som aldrig förr men vad händer?! Den blir såklart stenhård och äcklig och fick åka rakt ner i soporna så där försvann den middagen :/


Älskade lillnagel

Jag var nog lite snabb när jag skrev att Andreas får nöja sig med att höra hjärtljuden för igår när jag låg i sängen både såg och kände vi (läs jag) tydliga sparkar och människan i min mage gjorde mig så glad att tårarna inte låg långt borta, hur man kan älska någon som ännu inte är här hos oss ♥


Gravidhjärnan möter klanten

Jag har aldrig förstått uttrycket "gravidhjärna" och det har ingen annan heller som inte upplevt den själv, känslan är helt otrolig, samtidigt som den är mycket jobbig att handskas med daligen...Sparkar

Jag älskar att ligga i soffan och känna den lill* sparka och leva rövare där inne :)
Längtar så tills Andreas får känna, men än så länge får han nöja sig med hjärthjud ♥"Dagens i-lands problem"

Jag vet inte om det är sen jag blev gravid jag har börjat störa mig på folk, eller om det bara är i allmänhet jag nu börjat tänka på vilka människor som faktiskt finns i min omgivning som också mitt barn kommer att få träffa.

Hur man kan prioritera och välja bort, eller tänka så egoistiskt och inte bry sig om andra, hur man helt enkelt skiter i det och kör sitt eget race.


Allmänt less på det i vilket fall som helst, förmodligen en kombination av hormoner och dåligt humör !

Påskafton

En supermysig påskafton med massor av god mat, pakettävling, hockey, bad, och fest.

Efter en lång eftermiddag/kväll åkte vi bort till Jesper där det bjöds på fest, dock kände jag att tröttheten kröp på och vi blev inte allt för sena. I vilket fall som helst tackar jag alla som gjorde dagen underbar :)
Min familj är verkligen inte alls som alla andra och jag älskar de allihopa för det ♥

MyspyskvällIgår körde killarna en spelkväll och jag passade på att låna över Elin för lite mat och soffhäng,
kvällen får 5 av 5 soffor :)
Tack

En helt perfekt kryssning med alla tillbehör. :)

Vi mötte Markoolio i taxfreen och fick oss en pratstund, Sanna fick sjunga en trudelutt under kvällens uppträdande medans vi andra satt i baren med en drink och "peoplespotting", lite spelande på rouletten som resulterade i lite vinstpengar. :) Tyvärr var maten inte alls lika uppskattad och inget mysigt ställe där man kunde sitta och ta det lugnt, nästa gång får vi nog ta en annan båt.

Långfredagen kommer kännas väldigt lång och det är väl dags att börja planera kvällen, imorgon väntar mer påskfirande och god mat hos familjen Sjöman. ♥

Kryssning


Idag fick jag mitt pass bytt med den underbara Therese, vilket betyder att vi kan åka på kryssning. :)

Jag, mamma, pappa, Andreas, Mia, Peter, Emil & Sanna. Det här kan inte bli annat än riktigt bra. ♥


Mys

Känslan av att få små buffar från magen, och sen lägga angelsounden på magen och höra hjärtljuden från våran älskade skatt ♥

Jag är verkligen ledsen över att alla killar, män, pojkar aldrig någonsin får känna denna känsla, det är helt underbart.
Myspys bebis, jag älskar dig redan såå mycket.

999

Imorgon är det ett besök hos barnmorskan Britt som väntar, lite vägning och mätning och andra tester för att se att lillskatten där inne mår bra :)
Magen växer lite med betoning på lite, och jag har riktigt svårt att förstå att det ligger en människa inuti mig som i sommar kommer förändra livet helt och hållet.


Min stora svaghet just nu är humöret, så jag ber om ursäkt, mest till Andreas som får ta allt. ♥
999 saker jag aldrig skulle göra, de vägs upp av de 999 värre saker jag redan gjort


RSS 2.0