Valpar

I söndags var som sagt en dag i trötthetens tecken, och på eftermiddagen satt jag i soffan och matade Sebastian då det ringer och Sandra behöver min hjälp då det är dags för valpar.
Så fort som tusan bytte jag om och gjorde oss redo för en tur bort dit.
Jag fick hålla koll på killarna som var otroligt söta tillsammans, och riktigt roligt att se när de nu börjar ta tag i saker och ting runt omkring. :)
Inte länge efter att jag kom dit kom första valpen, och efter en stund även andra och tredje.
Killarna somnade och vi förberedde oss på att åka hem, men som tur va dröjde det lite och vips så kom valp nr 4. Strul med navelsträngen fick oss att ingripa lite, och jag blev genast kär i den lilla valpen. Kanske kanske får den flytta hem till mig? :)
Tack så jättemycket Sandra för att jag fick vara med och se något så häftigt ! ♥

40-årsfest

I lördags bjöd storebror in till 40 årsfest, middag, trevligt sällskap, gott att dricka och dans fick det hela att vara värt att vara lite trött i söndags.
Men egentligen var det lite i förtid då han egentligen fyller på torsdag. ♥

Life

Dagarna verkligen försvinner, just nu i snöns tecken.
Lilleman har passerat 7 kilos gränsen och är nu 64cm lång, det är alltså hög tid att plocka bort 62 kläderna.
Han skrattar och trivs med livet, och framförallt får han mitt liv att skina :)

Det känns så tomt att skriva på bloggen, jag har fullt upp med annat, hela tiden.

HJÄLP!

Nu tar jag hjälp av alla sociala medier, vänner, bekanta, familj, ALLA får hjälpa till.

Som så många vet skulle jag och Andreas åkt till Göteborg i somras för att äntligen få se Bruce Springsteen live på Ullevi, men vips så valde våran lilla skrutt att göra entre lite för tidigt, planen blev ändrad och jag kan lova att jag satt på sjukhuset och grät. Lycklig över att ha blivit mamma, men ordentligt olycklig över att veta att jag missar den kvällen.
Såå tills idag har jag gått och gruvat mig och insett att det nog var sista chansen att se honom på ett bra tag här i Sverige.
MEN, Aftonbladet gjorde mig idag riktigt lycklig (och Bruce också) då de meddelar att Bruce kommer till Friends Arena redan nästa år.

Så till er alla där ute som känner att ni kan hjälpa mig med detta, önskar jag nu att ni drar i alla trådar ni kan, ringer, sitter på hemsidan och försöker hjälpa mig att fixa biljetter.
De släpps på fredag kl 9! Snälla

RSS 2.0