USA

Resan gick bra. Jag höll mig vaken hela resan och det var skönt för då kunde jag somna gott på hotellet igår. Sov drygt 7 timmar inatt innan jag vakna och kontakta omvärlden. 

Idag har vi varit i full fart hela dagen. Från 8.30 imorrse när vi lämna Starbucks för turistande. Vi har hunnit passera frihetsgudinnan, ground zero, Manhattan,  Victoria secret, tiffany & co, och massor av annat på vägen ! 

Tiffany var dock en utmärkande del, vi kom fram efter en del letande och klev in och blev direkt hänförda av vilken stor butik de hade men vad fel vi hade då de hänvisa oss till våning 6 (!!!!) för service. När vi väl kom upp dit servera de vatten i kristall glass i en sjukt stor lounge där det fanns ca 10 bås där det överallt fanns människor som jobbade där. Tyvärr kunde de inte hjälpa mig med mitt armband då de slutat med just dessa strechband. Synd för mig 😕

Nu är vi duschade och klara för middag och sen någon drink på stan innan vi ska lägga oss. Imorgon är det mer sightseeing, och sen konsert 😀 ska bli kul att se Håkan live och jag tror absolut det kommer bli en mäktig show. 

Bassebus

Att få hem en skrutt som ser ut såhär är mindre kul när personalen sen inte ens vet vad som hänt känns det ännu jobbigare. :/  
Jag vet att han är överallt och ingenstans men det är ändå jobbigt att ingen sett honom. 
Såret ser dock bättre ut och han krigar på. Vi fick skjuta lite på klippningen men sen så ryker även lite av hans hår. 

Fredag

Så inatt var en jobbig natt, strul med sömmen vilket resulterade i att vi sov till ca 7.30 och se satte fart.  Lämna av barnen och åkte hem för att plugga, sen ringer Andreas o säger att dagis ringt. Bara hämta hem Isabella som hade ont i örat. Läkaren kunde dock inte se någon inflammation så alvedon o vila. 

Bra dag o kväll var mysigt men inte så mycket plugg som skulle behövts. 

Nu sussar de gott, Sebastian fick ett anfall där han skrek och var stel o ögonen rulla. La han i min säng o då vaknar bella till= alvedon. Så ska jag stänga ner så vaknar bella till igen o blöder ur munnen... Nu ska jag försöka sova gott ♡

Allergi

Usch stackars Sebastian, han har det jobbigt och svårt att andas och får mer och mer eksem.
Han reagerar på allt just nu, katter, hundar, pollen, och även frukt. Jobbigt då han älskar frukt och själv väljer det framför annat. Fått remiss skickad till Sollentuna men fick brev idag som sa att det inte kan hålla vårdgarantin utan kanske kan erbjuda oss en tid om 2 månader, detta känns inte aktuellt i dagsläget då det är nu medicinen behövs... imorgon blir det till att ringa några samtal.


Tenta klar

Första tentan är som redan nämnd skriven och klar, resultatet kom i fredags = VG ! Känns otroligt skönt, även om man fick 10 extra poäng så var det skönt med en bra start. Nu sitter jag med en vecka kvar innan nästa tenta och jag börjar känna att det närmar sig.
Anatomi tentan kommer inte riktigt bli lika enkel men tror heller inte att den kommer vara så "svår" som jag inbillar mig. Haha

Tenta

Första tentan är skriven i fredags, det kändes bra. Finns nog ett och annat fel men jag tror absolut att jag blir godkänd. :)
Jobbigt annars då vi redan imorgon börjar på anatomin och man får annars en resttenta släpandes.

RSS 2.0