Hockey helg och magsjuka

Igår var avslutningen på hockeyskolan för Sebastian och oj vad stolt han var när han fick sin medalj !


Vi åkte hem o åt middag för att sen åka ner och titta på väsby matchen. Sebastian hade massor av frågor och tittade med beundran. 

Hemma igen var de snabb dusch o sen la sig barnen. Jag kollade mellon och la mig sen i sängen. Precis innan jag skulle släcka satte sig Sebastian upp o la sig åt helt håll så jag vände tillbaka honom på kudden och tur var det. För några minuter senare när jag släckt lampan och nästan precis somnat satte Bellis sig upp och Kräktes ner hela sängen 😨 
Så upp och byta sängkläder och tvätta av henne. Tänkte att det var en engångs grej men imorrse sprang hon på toa 2 gånger och tömde magen bakvägen. 
Blir intressant och se vem som ska vara hemma imorgon. Jag som har VFU eller Andreas som just haft semester. Sebastian har även sin operation på tisdag för polyperna så han får absolut inte bli sjuk! 


Karma

Det börjar tryta lite nu... 


Inget går min väg dessa veckor. 
Feber balanit skadad hand och ikväll en allergi chock för Sebastian. Vi åt pizza och mös innan ansiktet helt plötsligt svullna upp och paniken var nära. 1177 tryck bort mina samtal och 112 kändes plötsligt rätt att ringa.  Istället åkte jag o lämna isabella hos moster och vi åkte till löwet akuten där vi fick gå före alla. 12 betapred tabletter och sen fick vi gå hem. Nu är klockan snart 21 och det har lagt sig... men fy för att han ska behöva utsättas för det här om Och om igen. Imorgon ringer jag läkaren och ber om en bättre utredning på allergier. 


RSS 2.0