Midsommar

Så härligt att solen skiner en dag som denna ! :)

Vi tar oss ut till Bro för lite lunch och mys i solen, till kvällen nalkas jobb och jag är inte bitter alls. Denna dagen kommer bli toppen. Skillnad från förra året, men eftersom det inte blir något får jag bjuda på en bild från förra året.                    Glad midsommmar !Grabsen


Löningsdags

Såklart infaller även denna gång löningsdagen på en helgdag och vi får vänta tills på måndag, typiskt.
Dock blev det ett glatt besked då lönen denna månad inte blev såå farligt liten som jag först trott. :) Me like.Grönan

Igår blev det en stontan dag på grönan med åkband och gröna kort som gäller resten av säsongen, underbart var ordet ! Regnet som stod i backen gjorde oss inte så mycket då vi lyckades pricka in de två värsta tillfällena med åkattraktioner och öltält.

Thank u guys :)

Du underbara lediga dag

Det känns otroligt skönt att ha en ledig dag mitt i veckan som denna. Runt omkring mig är det bara jobb jobb jobb och jag stormtrivs verkligen ! Midsommar veckan är inledd och så även löneveckan, månadens lön är inte den bästa men jag har ju desto mindre att betala, hihi. :)


Det är så mycket upp och ner och hit och dit just nu, men det kommer bli så mycket bättre det är jag övertygad om.Snabba ryck, bloggen får vänta, nu blir det grönan med boysen ! :)

Promenaddags

Igår snörade vi åt skorna, jag och min syster, och gjorde oss redo för en promenad som hette duga.
Start 17.30 hemifrån, mål Rosersberg 19.00

Visst klarade vi det, 12000 steg senare och med 20 minuters margnial minsann! Synd bara att matchen slutade 6-0 åt fel lag. Men vi förtjänade iaf en guldmedalj :)

Christin du underbara

Efter mycket om och men är nu resor och dagar bokade; Miss Christin Börjesson landar på bromma flygplats torsdag den 30 juni och ska spendera heeela långa helgen här hos mig, det kan inte bli bättre än underbart!

Jag och Christin! :)


Helt fel dag

De senaste kvällarna har jag somnat med tvn på och dosan i handen, imorrse när jag vaknade var jag helt säkert på att det var måndag och karln min hade försovit sig, men ack så skönt att det bara var söndag.
Småkyligt ute bidrog att jag inte var allt för snabb iväg, men efter lite frukost tog vi en promenad ner till centrum, Andreas blev klippt och jag fick inhandlat lite nya böcker för sommaren :)

Med luften rensad sitter nu Andreas vid datorn och jag i vardagsrummet och tittar på film. Denna vecka är det bara 3 dagars jobb, hitills, mer kan man hoppas på då pengarna mer än gärna får rulla in i sommar !Så mycket bättre

Dagen blev inte alls som jag tänkt mig, allra minst imorrse då det blev 3 timmars jobb.
Planerna mina har kommit och försvunitt lika fort, stan, landet, inget blev av. Istället sitter jag och avnjuter en alldeles perfekt Rosa Pantern, tänker tillbaka till Magaluf :)

Dagens bästa är att min älskade Christin ska göra allt för att ta sig upp i juli, YEAH !

Nu ska jag ut på balkongen och dricka min drink, smell you later :)

Fri lördag

Min sovmorgon försvann ganska fort imorrse, varmt och svettigt och när klockan slog 7.45 ringde jobbet och jag fick fort ta mig bort dit. Skönt enligt mig, då jag fick 4 timmars betalt för att slänga hela arla beställningen som kom igår. Kylarna var återigen trasiga.

Men lycklig är jag för de, det gav mig extra pengar och en anledning att gå upp imorrse. Dessutom fick jag användning av matlådan mamma o pappa så snällt gav mig :)

Klockan närmar sig 13 och det är hög tid att ta vara på denna dag, tänk bara om min kära sambo tänkte likadant och inte spenderade varje vaken (läs ledig) tid vid datorn... SUCK !

It all comes to en end

Jobb veckan är slut och det är dags att varva ner och bara mysa och njuuta av livet, och detta ska jag göra.
Jag ska ta min loka och gå lägga mig i den nya alldeles för sköna fåtöljen som står i vardagsrummet, slå på tvn och låtsas vara intresserad av vad som visas, woho !


Fått några pikar denna vecka då jag somnat med tvn på och tvdosan i handen, är man trött så är man, right? :)

Världen bästa

Grattis du underbara söta gulliga och världens bästa Sanna på din 7 års dag, moster älskar dig ♥Ny möbel i familjen!

Jag trivs ordentligt med lägenheten, och idag fick sig familjen möbel en ny medlem.
Nämligen min efterlängtade fåtölj, gung och vridbar, svart lika som soffan, ååh den passar perfekt ! Välkommen hem hit för en provsittning.Mys

Igår firade vi 1½ år tillsammans, att vi stått ut och dessutom bott tillsammans de senaste 6 månaderna är helt fantastiskt. :)

Sagt så många gånger förr men jag tröttnar aldrig; Jag älskar dig, Andreas Ylén ♥


Snygg som 17

Läkaren berömde mig för att jag var en otrolig snygg 19 åring, "nej men jag är 22", hoppsan, ja du är iaf snygg som 17. Haha, väldigt charmerande man som skar mig i ryggen idag. :)

Well here we go again

Imorgon blir jag gräsänka (läs IGEN! suck...) och skulle verkligen se fram emot trevligt sällskap både till middag o kvällskvisten, någon? Call me :)


Tomt

Denna månad har jag runt 500-hundringen kvar att leva för, lycka till; till mig själv


Student

Idag sjunger de om studentens lyckliga dagar, för mig var det 3 år sedan.
Men vi ska ta oss ner och hurra för Nathalie. Grattis vännen. :) 

Studenten :)


RSS 2.0