Dagarna rinner ivag

Kanske inte bokstavligt da vi faktiskt har lite finvader ocksa. ;) Men igar regnade det lite sa jag och Patricia bestamde oss for att dra pa museum, det blev naturhistoriska riksmuseumet har i DC, grymt ! Sen blev det ett besok pa Hard Rock for att sedan aka hem och gora lite paj och kaka. Kvallen spenderades med gamla youtube klipp och lite vin. :)

Idag skiner solen igen, och idag ar an inga planer gjorda !

Antligen fick jag tag i allt med flyget hem och jag har nu skickat ivag 3 datum till Cultural Care, sa nu ar det upp till de att hitta ett flyg till mig i mitten av november. :) Konstig kansla att fa sitt flyg bokat sa har langt innan, men nu ar de pa g gott folk.

Semestertider

De blir daligt med uppdateringar pa semestern for min del, jag ber om ursakt.

Jag hamtade iaf upp en trott och sliten Patricia i fredags, partade i lordags, och slappade i sondags. :)
Mandagen gick at till shopping och bad i poolen, mestadels kvalitetstid med Patricia.. !

Idag ar det tisdag och vi har legat och slappat vid poolen hela formiddagen, atit lunch och nu ska vi ivag till leesburg oulet for att kolla om vi hittar nagra roliga klader. Imorgon blir det eventuellt en tripp till six flags. Vadret ar pa topp och jag jobbar for fullt pa min branna, nagot annat det jobbas for fullt pa ar planering...

Kommer hem harifran i november, vill aka till thailand i januari och komma hem i april, och sen vill jag forgylla annu en drom och aka till medelhavet och bli bartender, sa da ar planen att aka ner i april och dra en 3 veckors kurs, och sen hoppas pa jobb... jag skyller pa att jag skjuter upp mitt liv, men ar det inte livet jag lever?
Problemet ar bara att jag maste bestamma mig snarast sa mor min kan hyra ut min lagenhet dar hemma, dumma mig att kopa en lagenhet som jag inte bor i, haha. Men men sa kan det ga ibland, och jag far val helt enkelt vanta med att flytta in lite till.

Nu ar det dags att packa planboken och aka. ;)

Vantan...

Nu sitter jag har sjalv i soffan och bara vantar. Tittar pa cops och tanker pa min mor, klockan ar 7 och om det inte hade blivit nagon forsening sa hade Patricia landat i DC nu, men istallet landar hon nu i Philadelphia om 30 minuter och landar inte har forens vid 10.30 ikvall. :( Men men, hon kommer iaf ! :) Jag kan knappt barga mig for att aka ut till flygplatsen redan nu for att fa tiden att ga fortare, men jag kanner att sitta har hemma i soffan och vanta kanns nog battre.

Back on track :)

Jag har haft en jatteblogg torka, och inte bara for att jag varit pa resande fot.
Jag tror jag struntade i att skriva ner allt jag gjorde och upplevde for att jag skulle ha tid att verkligen uppleva allt ! :)
Det var helt otroligt, alla mina resor fran west till east, allt var sa otroligt olika och jag kan inte valja vilket resmal som var min favorit. Men det basta med dessa fyra veckor var att se minen pa Christin nar hon klev ur taxin och fick syn pa mig, DET var en kansla som ger mig rysningar an idag ! :) Tack vannen <3

Idag ar det fredag igen och det ar dags att tacka av familjen Borjesson-Tysnes och verkligen tacka for allt, ni har varit otroliga, och stallt upp jattemycket ! :)
Sen blir det att hamta upp Patricia, stackarn skulle ha lyft klockan 13 lokal tid i Sverige, men planet var forsenat sa hon loft inte forens vid 17.10. Som tur var sa fixade flygbolaget sa hon fick ett nytt flyg fran Philly till DC, sa hon landar har i DC runt 11 ikvall. Da blir det hem och nanna kudden for henne tror jag, hennes jetlag kommer inte vara rolig ;) Haha.

Imorgon hoppas jag pa finvader sa vi kan glida lite i cabben, och sen dra pa lite bbq for att sedan chilla och bara umgas och ha kvalitetstid eftersom det var 9 manader sen sist. :)

Uppdateringsdax

Sa var det dags att uppdatera bloggen, antligen, jag sa namligen att jag inte ska uppdatera forens jag fatt en kommentar och vips sa dok det upp en. :)

Jag har nu sett Niagarafallen och NY, helt underbart som sagt. Tillbaka i Virginia ar jag, och jag kanner mig hemma. :)
Taco middag, och sen blev det sangen, det var vad som stod pa schemat igar.
Idag blev det lite tysons och sedan en tur till Potomac for att visa upp de stora husen! :) startade igang den lilla bilen sa den inte behovde sta dod sa lange...
Till kvallen blev det potatisgratang, kott och, bea sas, underbart ! :) Jag blev lite upprord sa de fick bli ett glas vin till middagen, kanske blir fler, vem vet... ;)

Saknar min alskade Christin nu nar jag sitter har, inte alls okej att vara sa langt ifran henne. Men jag har lovat att sta ut och klara detta tills november, sa vi kan ses i Sverige, och sedan dra till Thailand tillsammans.

Saknar aven min familj dar hemma, underbart att fa prata med mamma idag ! Och lillebror och pappa ! Saknar er massor.

Patricia flyger in pa fredag och da blir mitt liv lite lattare ! :)
Tack gumman for att du kommer, det betyder sa jattemycket ! <3

Nu ska jag kolla till poolen igen och sedan ska jag halla koll pa huset, take care.

Torsdagsinlagg

Vi har varit och halsat pa Amishmanniskor, vunnit en gratis middag, badat massor, och hunnit vara pa Herheys park. Dar det for ovrigt var helt grymt, dar vi akte rollercoasters som hade 97 graders lutning, rollercoasters med looper och hur manga snurrar som helst, och dar fanns aven ett vattenland som agde ! :) Tack familjen Christin for en underbar dag.

Idag hoppade vi in i bilen och korde uppat 3 timmar for att narma oss Niagarafallet. :) Vet inte om vi tar oss dit idag eller imorgon. Stackars Christin fick nyheter om att hon ska jobba pa lordag sa vi far andra planerna lite. Och imorgon ar det bara en vecka kvar tills Patricia dyker upp, och om du laser detta innan jag prata med dig sa ska jag skriva ner en liten checklista at dig, sa du vet vad som ar nodvandigt att packa och inte. :)
Min familj har nagra dagar kvar att njuta i Thailand innan de ska tillbaka hem till Sverige, och min vardfamilj har nagra veckor kvar innan de ska tillbaka till varmen och paradiset i DC. ;) Haha. Pa mandag har jag varit hemifran 9 manader och det borjar kannas nu, och jag forbereder mig for en hemkomst till Arlanda nagon gang i November, tills dess ska jag passa pa att njuta och ta vara pa all tid jag kan.


Rapport fran mig !

Hej alla ! :)

Jag har varit borta i 3 veckor och haft en underbar resa, runt i Californinen, Utah, Arizona och Nevada. Som mamma skrivit har jag sett och upptackt massor !! Jag har varit i LA, Hollywood, Malibu, San Diego, San Fransisco, Santa Cruz, Grand Canyon, och da har jag bara listat de stora staderna... svart att beskriva allt jag gjort. Men iaf jag tog ett tidigare flyg hem i lordags kvall for att anlanda i DC tidigt sondag morgon dar jag motte upp tjejerna hemma i  mitt hus. :) Christin firade sin 20ars dag... vi hade supertrevligt, och igar gav vi oss ivag med Christins familj pa roadtrip fran DC upp till Niagarfallen, annu en drom som ska uppfyllas ! Helt otroligt. Vi har akt in i Pennsylvania och idag har vi strosat runt hos Amishfolket och spelat lite minigolf, trott eller ej men jag delade forsta platsen med bror Fredrik.

Nu har vi checkat in pa ett nytt holiday inn och sitter och vantar pa familjen Borjesson-Tysnes.

Min familj ar i Thailand och vardfamiljen ar i Sverige, och det ar endast 10 dagar kvar till underbara Patricia landar i DC !


nu ska vi rora pa oss, tack for mig, och tack till Christin med familj ! <3

En liten uppdatering på Malins semester.

Hej igen alla Malins vänner!
Här kommer en liten rapport om hur Malin har det.
Hon har paserat Arizona, Utah och Grand Canyon. Hon flög med helikopter över Grand Canyon och det gick inte att beskriva i ord hur häftigt det var. Filmat och säkert tagit över 2000 bilder hittills. Har förflyttat sig och åkt genom öknen
och även hunnit med att festa lite där någonstans. Besökt och levt med indianer under ett dygn. Middag med de och
sovit över. Blev väckt 05.00 för att uppleva deras soluppgång. Malin vekligen njuter och undrar hur det kommer att
bli när hon kommer hem och det inte händer så mycket. Vi får väl ställa upp och roa henne.
Det kommer säkert någon rapport till innan jag (Malins mor) själv åker på mina upplevelser.

RSS 2.0