Thailand 2015 november

Detta inlägget skulle kunna bli hur långt som helst egentligen då vi nyss kommit hem från Thailand där vi spenderat nästan 3 veckor.
Men jag väljer att skriva kort och istället fokusera på det viktiga.

Sebastian var grym i vattnet denna gången och simmade superbra med sina armpuffar, tur mamma fyndade dessa för hela 2 kronor på coop. Haha.

Isabella trivdes, dock drog hon på sig sjukdom så vi spendera 2 nätter på sjukhus med lunginflammation och luftrörskatarr. Så nu hoppas vi att detta försäkringsbolag är lika snälla och duktiga med pengar tillbaka som de var med Sebastian. Dock var det viktigast med bra läkarvård och det får de ju verkligen där nere.

Shopping och middag i Patong är ju givet, men de räcker med 1 kväll. Haha. Vi tog istället in på Kata Beach 2 nätter men det kändes ganska överflödigt då stranden inte var bra, poolen låg i skuggan och det blev dyrt.

Vädret var sådär, inte riktigt på våran sida men det dög åt barnen som njöt. Lite bad i regnet, Andreas och Sebastian sprang även ut och in i regnet när det öste ner som mest.

Nu är vardagen tillbaka och Sebastian har verkligen saknat sitt dagis och sina kompisar. Idag var det 2 glada barn som gick till dagis, Andreas är tillbaka på jobbet efter både sjukskrivning och semester. Jag själv börjar nu vid 12 och kör till 21 ikväll. Långt pass, men lika bra att köra på på en gång. Skolan går bra, det är ca 3 veckor kvar på denna termin innan det är dags för jullov, får väl se vad det blir efter jul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0