Bröllop

Så i helgen stundades det bröllop på Gotland så fredag packa vi bilen och åkte, en småjobbig resa med 2 barn på båten, haha. Men det gick. Väl framme bjöds det på grillat och lite promenad ner till vattnet. 
Lördagen flöt på och vi lämnade barnen med farmor och sällskap så de åkte till Kneippbyn, jag o Andreas åkte till hotellet o gjorde oss iordning, hämtade upp David och åkte till Ihre Kvarn. Superfint och mysigt ställe och bröllopet var magiskt, såklart. 
Lite små segt att sitta nykter o det drog ut på tiden, men till slut var det middag och fest. Många roliga tal och lite spex bjöds det på innan  vi åkte hem igen. Skönt att komma tillbaka till hotellet i vettig tid för att kunna sova ut lite :)

På söndagen gjorde vi visby och lekte av oss innan det var dags att åka tillbaka hem, denna gång mycket behändigare med egen hytt ! 😀

Jobbdagar

Idag är det dags för jobb, mellan 15-21 i Vallentuna.
Skönt att komma iväg och jobba lite och tjäna lite egna pengar känns det som. :)
Imorgon är det dags för avfärd mot Gotland och bröllop, spännande då jag inte ens provat klänningen jag tänkte ha, och skor har jag absolut inga alls. Haha !

1 år

För ett år sedan höll jag, mamma och pappa på att bygga på friggeboden utanför, Andreas jobbade och Sebastian var hos farmor/faster. 
 
Om drygt 1 timme går vattnet och jag förstår att jag redan idag ska få träffa min lilla bebis. 
Vi åker in, de konstaterar att det är vattnet som gått men inga värkar så vi får åka hem igen. 
Dock beger vi oss till Andreas jobb där jag vandrar i trappor, äter lunch och allmänt bara är, vatten och slempropp fortsätter att lossna. 
 
Vid 15 börjar det ta i med värkar och vi åker in, kommer in ca 15.20 och jag smsar med Mia som skulle vara med. :) 
Mycket mer än såhär hinner vi inte med för värkarna tilltar och vid 15.40 är det rejäla värkar, krystvärkarna börjar strax efter och vips så är vi lilla flicka ute. Vilken känsla att få ringa till familj och vänner en gång till och säga att vi fått ett litet undervärk. 
Vi fick komma upp till rummet ganska fort då det var fler som skulle in på förlossningen, så Andreas passar på att åka hem och byta om och så, under tiden kommer mamma, pappa och Mia förbi och hälsar på mig och lilltjejen. 
Lyckan är total, trots att det gick otroligt fort så var jag ändå förberedd då det gick fort redan med Sebastian. 
 
Att kunna sitta i sängen och amma en liten bebis till Idol kl 20.00 när man kommit in till förlossningen runt 15.20 är för mig en otroligt skön känsla. 
 
Grattis mitt älskade barn, Isabella Cecilia Ylen ♥

RSS 2.0