Isproblem

Jag känner att det är dags att lägga bloggen lite på is, det är så mycket jag måste reda ut.


Om det..

passerat er att min älskade Andreas fyller år idag gör jag här med påminda !
All planering som pågått de närmaste 2 månaderna är just nu i full gång skulle jag vilja säga, och jag hoppas/tror/vill att kvällen blir helt underbar för det är det minsta han förtjänar :) ♥


20 oktober

Jag har haft fullt upp med att flänga runt på olika Karlsson företag och glömde helt bort min alldeles egna dag. 20 oktober 2008 satte vi oss ett gäng på flyget till usa, oförglömligt! Well thats all ! :) ♥


To Robie !

Well, Robban jag är inte här för att konkurera ut dig. Det du och Adde har tillsammans är mycket fint. :)
Mina krav på mig själv har alltid vara höga varför ändra de nu? Kvällen kommer bli mer än magisk, den kommer att bli underbar, så det så, men åter igen jag är inte här för att förstöra någonting.



Första halkan = första bilkrocken

Fredagsmyset var toppen, lite segt då mannen i huset bestämde sig för att sätta på hockey och musiken tystnade dock... meen det var ganska skönt att ta en promenad hem i mörket och kylan för att sen komma hem och krypa ner i sängen bredvid Mr. underbar. Lördagen gick i seghetens tecken och det gjordes inte många knop den dagen. Plockade lite på rummet, åkte till Andreas, lagade mat och åkte sen tillbaka hem till mig för att titta på film då det inte blev någon bio. :/ Söndagen bjöd inte heller på speciellt mycket för min del.
Andreas var ute och körde i första halkan och vips så stod det en betonggris i vägen, typiskt! Andreas och mister Camp mår bra, bilen mår lite sämre och behöver en hel renovering. Men tacka gud (om de nu finns någon) för att det gick så bra för killarna ! ♥

Måndag den 18 oktober står det i kalendern idag, lite små kallt, många turer med ambulanser har åkt förbi mitt fönster så jag antar att den här morgonen också var hal ute på vägarna.
Imorgon åker Kenneth till Kina och jag blir själv på mitt egna lilla kontor, tyvärr har radion slutat funka så någon som vill vara så vänlig och låna ut sin spotify?
Dessutom är det elbyte i lägenheten imorgon, vilket innebär att efter morgondagen kan man plocka in ännu mer grejer i lägenheten, wihoo :)




                                                                          Typiskt;


Lycka!

Jag är så otroligt lycklig, just nu, precis som jag är just nu, med allt !
När folk gifter sig säger de alltid; "jag har inte förlorat en son/dotter jag har fått en familjemedlem till"
Jag ska ärligt säga att jag inte riktigt förstått, det är ju incest då?! MEN om det nu skulle vara så att man kan "känna" att man har en familj till, så vill jag tillhöra familjen Ylén/Pettersson, mi får all min kärlek idag ♥
Den ena ringer bara för att säga att h♦n är kissnödig
Den andra säger sig se ut som Anneli Rydén
Den sistnämnda frågar konstiga frågor på facebook som jag ej kan svaret på

Hihi, ni är bara för underbara!

En vecka fram

Fastän att tiden går så otroligt fort så vill jag att det blir den 22 oktober NU!
Det är inte min födelsedag, även om man skulle kunna tro det men icke.
I vilket fall som helst så kommer dagen, kvällen, natten bli helt magisk :)


Maten smakade inte alls

Köp inte Findus Tacogratäng, vi gjorde iordning den till middag igår. Smaken är som baken men detta var verkligen inget som föll varken mig eller Andreas i smaken:



Potatis och taco hör inte ihop, även om vi blandade i egen ost, nachochips och extra tacosås


Fredagsmys alá oss

Denna vecka har försvunnit väldigt fort, några dagar i Motala, mycket extra kärlek och idag är det redan fredag.
Veckan ser lugn och harmonisk ut. Ikväll blir det Idol mys med en blandad kompott av människor, imorgon och på söndag har jag inga som helst planer vilket också är väldigt skönt, men man vet aldrig. En tur till IKEA skulle inte sitta helt fel då de börjar närma sig. Adressändringen är gjord för oss båda, fönstrena är bytta, elen är på g så nu är det badrummet som är i fokus, vi får se hur badrummet blir än har vi inte fått någon offert?


Vad jag vet är att badrummet kommer att gå i vitt och svart, så man kan blanda handdukar och extra tillbehör i alla möjliga fäger :)


Typiskt !

Jag glömde att skriva i förra inlägget att Madde bjöd på middag hemma hos sig i söndags, eller ja hon stod för köket och Andreas för maten, hihi. :) Tack för maten båda två <3

Helginlägg !

Oj vad det var segt att uppdatera.

Fredagen gick åt till att mysa framför tvn med idol tittande och familjemys, föräldrarna tog sig en tur ner på byn medans vi unga människor gick och la oss, haha. Skönt som tusan !
Lördagen blev en skön sovmorgon, mycket mys innan vi begav oss in till stan för en skön promenad, lite middag och sen det vi väntat på så länge; BLUE MAN GROUP ! Fy så kul det var, vi skrattade så vi kiknade. Det var helt otroligt jag rekomenderar er alla att gå och se det.
Söndagen blev en stor flyttdag för Andreas, vi packade, städade, kastade så det blev väldigt tomt.
Måndag morgon begav jag mig till Motala med jobbet, vi byggde en ny butik och hade lite konferens, kom hem igår så nu är jag på banan igen

Usch vilket tråkigt inlägg, men jag orkar egentligen inte skriva dessa fakta inlägg, nu vet ni iaf vad jag gjort. :)

Firandes dag

När jag skrev förra inlägget slog det mig inte alls, vet inte vad jag tänkte på.
Idag är ingen dålig dag, det är fredag och det är 10 månaders sedan jag fick kalla mig flickvän för första gången till Andreas Ylén! Tänk att jag kunde glömma något sådant, hihi.

Ikväll firar vi med oxfilé; helt rätt !


Fredagsmysipys

Veckan har passerat obemärkt, ganska skönt. Fredag idag, lugn helg står på schemat. Ikväll är det familjemiddag, eller ja Jonny + hans minsting kommer. :) Eftersom jag inte träffar de så jätteofta ska jag ta tillfället i akt och ha lite kvalitetstid! Middag, IDOL, kanske basta och bada lite för att möra upp kroppen, och sen ska jag sova gott i mitt förhoppningsvis nystädade rum ikväll.

Jag skulle verkligen kunna skriva ett lååångt inlägg om ingenting, för jag har verkligen inget att göra och vill bara hem och sova. Blir säkert fler tråkiga inlägg...


Födelsedagsfirande ! :)

Idag är det pappas dag, hans alldeles egna dag. GRATTIS !
Så ikväll bjuds det på fika (Jocke det här är INTE en inbjudan) och familjemys, imorgon är det redan fredag och det är dags för första fredagsfinalen att dra igång! Vi får se om jag tar mig bort till Madelene eller om de blir en kväll hemma i soffan med syskon, föräldrar och pojkvän. ♥

Pojkvän låter föresten lite barnsligt; ska det inte vara mansvän? eller varför inte sambo? ;)

Självklart har jag inte glömt din födelsedag Madelene, det står så fint i min almenacka, men hur jag ska överträffa mig själv med present denna gång vet jag faktiskt inte... men än har jag tid på mig !

Tiden går så fort. :)

Jag som alltid tyckt att tiden går så otroligt långsamt när man har något att se fram emot.
Antingen ser jag inte fram emot det (LÖGN) eller så har jag inte insett det ännu.

Mycket som lurar bakom alla dess hörn som kallas dagar;

Imorgon 7/10; Pappas födelsedag :)
Fredag 8/10; Idol mys hemma hos Madelene, toasting av människor och massa skitsnack, hihi
Lördag 9/10; Blue man group med Andreas, ska bli riktigt mysigt
Fredag 16/10; jag ska få träffa min älskade miss Brownie !
Fredag 22/10; Andreas födelsedag, förhoppningsvis blir det precis som jag tänkt mig, om inte bättre ♥
Oktober över lag; renoveringen börjar, och även en del flyttlass har redan gått till nya boendet

November; fortsätter renoveringen, elen och fönstrena är förhoppningsvis klart och vi kan flytta in mer saker
12 november; Magaluf Reunion kryssning, det kommer bli riktigt bra :)
16 november; min praktik löper vidare i en provanställning



Well well well, listan kan göras lång, och hela tiden byggs den på !


Äntligen premiär !

Ännu mera tv, det märks att hösten är här med alla premiärer.
Ikväll börjar äntligen Greys Anatomy ! Säsong 7 och det är dags att få reda på vad som hände med de människorna som i säsong 6 blev skjutna och skadade, nu vet jag iof precis vad som händer i detta avsnitt då jag redan sett det, men jag kan titta och njuta och från och med nu börjar följa det slaviskt varje onsdag :)

Bartenderskolan

Igår slog jag på tv och såg till min förvåning att ännu ett nytt drama program skulle börja; Bartenderskolan.
Spetsade öronen och gnuggade bort John Blund, här ska tittas !

Programet utspelar sig på Kos, och är en snarlik utbildning likt den jag gjorde i April. Så nu ska vi alltså få följa dessa svenska och norska människor genom deras utbildning, haha. Jag kan inte annat än bänka mig framför tvn varje tisdag klockan 22.00 framöver.


Vilken tur att de inte valde att spela in från Magaluf grupp 2, hihi. Men vi betedde väl oss inte sådär sunkigt, eller?



Jag kan inte låta bli att le inombords

Haha, när jag får en sån otroligt trevlig kommentar, kan jag inte låta bli att le.  



"en som vet att du snodde kameran ;)

haha du snodde ju kameran på fullmoonparty av nån stackare, försök inte lura oss som var där! ;)

muhaha! =D"

om Kvittoproblemet:
 

Du kära människa, uppenbarligen en av 5, eller snarare 1 av 4 då vi var totalt 5 stycken där och jag var en av de, haha. Jag snodde absolut inte någons kamera, väldigt oskyldigt. Och dessutom är det inte den kameran det gäller utan den rosa som jag faktiskt inhandlade i Thailand EFTER att ni åkt till Laos, hihi.

RSS 2.0