Arg, galen men mest upprörd!
Det här hade jag INTE förväntat mig. Jag skrev på praktikpapprena där det klart och tydligt stod att jag kommer få 223 kronor om dagen från nått skitställe, fine jag får iaf ett jobb tänkte jag. Och det skulle bara innebära 3 månaders "underbetalt" arbete, men vad händer?
Jo när jag får alla papper står det lite fint att jag bara är berättigad till 135 kronor PER DAG!

Jag vet inte riktigt hur jag ska tacklas med detta med ett samtal till Fredrik (som Dara så snällt rekommenderade är inte helt fel) ett annat samtal till syster och sen ännu ett till arbetsförmedlingen. För jag tänker INTE ge mig!!Framtiden

Jag gillar verkligen att ha saker att se fram emot, och just nu ler lyckan åt just mitt håll.

9 oktober: Blue man group med min älskade
22 oktober: Överraskning
25 oktober: Bygget börjar
12 november: kryssning med Magalufgänget, wonderful!
Runt 30 november: INFLYTT !


Det hela kanske inte verkar så mycket, men för mig kommer det betyda en hel del för min framtid


Helgen som komma skall

Klockan närmare sig 17, eller ja det är iaf närmare än det var för 1 minut sedan. :) Kändes otroligt skönt när jag klev upp imorrse att veta att det är fredag hela långa dagen. Helgen är ganska så öppen, söndag eftermiddag är det dop och sen ska jag äntligen få nycklarna till lägenheten, SOM jag längtat. Min känsla är dock att det kommer att bli ännu jobbigare när jag fått nycklarna och ändå behöva räkna ner nästan 3 månader...

Det är ju inte riktigt dags att gå hem ännu, men jag undrar om jag inte ska berätta för de att jag är klar och försöka smita snart, det är ju ändå fredag? Det får bil en tur till centrum, för lite skohandling och ett besök på Hemtex då jag hittade mitt presentkort, kanske jag hittar något jag verkligen behöver, som om det i dags läge skulle finnas i en butik?

Och till middagen ikväll tror jag minsann att det får bli ett glas vin och njuta av en skön fredagkväll. :)

Studiebesök !

Dags för studiebesök :)


REUNION !

Yeeeeah ! Reunion kryssningen är bokad och betald. Fredag den 12 november åker vi, mot Riga.
Hytten kommer delas med Sandra, Magnus och Oscar. PANG, we all going to be on fire ! :)

Väldigt proud ! :)

Eftersom jag inte fick någon respond på min efterlysning (dock tröttnade jag efter bara 2 min) så tog jag tag i saken i egna händer och resultatet är alldeles strax klart. Ny höst outfit för bloggen, nååå vad tycks?

BLOGGHJÄLP?!

Jag erkänner, jag behöver hjälp. Nu har jag försökt i flera månader att få bort den där radio spelaren som sitter till höger, någon som kan? Sen skulle det vara spännande med en ny header eller en helt ny outfit för min blogg, kanske något höstligt, snälla kan någon stackars sate hjälpa mig där ute?


Tack ! :)

Fram och tillbaka med allt tackande, men återigen Tack Madelene. Och jag lovar att fortsätta att skriva små fräcka inlägg då och då, så du får ett leende på läpparna. :)

Igår var det informationsmöte för Herrgårdsvägen, mycket intressant, men egentligen inget jag inte redan visste. Jag var över min förväntningar när jag trodde att jag skulle få komma in i lägenheten, men icke då han låst överlåset... Men skam den som ger sig, mamma försöker få tag i honom då vi verkligen behöver komma in och mäta inför stambytet. Dessutom ska tvättmaskinen upp så de kan installera den. Jag kommer nog ha hunnit trötta ut er rejält med lägenhetsprat innan jag ens hunnit flytta in, mohaha.
Men mardrömmarna blir bara värre...

Idag blev det cykeln till jobbet, vilket jag just nu ångrar då det ser bäcksvart ut på himmlen. Vi får se om jag tigger till mig skjuts efter lunch.


Gnäll, gnäll, gnäll

Jag känner för att skriva om allt, helt osammanhängande och jobbigt, mest för att jag har så otroligt tråkigt

Åter igen sitter jag här på jobbet, som just nu inte bjuder på något roande alls.
Bakom står en låda med en massa klockor i som ringer lite då och då.
På skrivbordet står min te kopp kvar sen i imorrse, och bredvid den min godispåse jag inte åt upp i helgen.
Utanför fönstret lyser solen samtidigt som det regnar lite.
Nere i hallen står min cykel som jag känner för att dumpa någonstans då den åter IGEN är trasig.
I högtalarna spelas just nu Lady Gaga för femtioelfte tusende gången idag.
Jag glömde såklart att ta med ipren hemifrån så just nu knackar mensvärken på.

Jag kände helt enkelt bara för att gnälla lite. :)

Överraskningar när de är som bäst!

Härmed förbjuder jag er att bjuda in Andreas till någonting den 22 Oktober, jag ber om ursäkt om jag tar honom för kvällen, men jag lovar att ge tillbaka honom i gott skick. Så alla där ute se till att inte boka in honom, snälla?

Andreas, du får såklart inte heller boka upp någonting, och har du nu redan gjort det? Se till att avboka allt på en gång. För att jag kommer att behöva dig från ca 17.30 fredagen den 22 oktober. :)

Fröken upptagen anmäler sig

Oj så fort denna helgn flög förbi. Känns som att jag inte gjorde någonting men samtidigt hann med så mycket !

Fredagen firades i sensommar solen i smedby och sen även en tur till Oldan, mycket mysigt och jag tror bruden var nöjd med sin födelsedag? :)
Älskade Andreas plockade upp mig och jag somnade som ett litet barn i hans säng, lördagsmorgon kom och jag gjorde mig iordning (efter att ha insett jag glömt min bh hemma...)
Mia plockade upp mig och vi åkte för att duka och ställa iordning till Annas bröllop, donken lunch, dusch och sminkning innan jag drog med mig Madelene till slottet där vi hade en låååång kväll framför oss. Servering och baren var vårat ansvar, vilket vi klarade galant! Så runt 2 på natten hade vi packat bilen full med mat och tårtor (som blev över) och åkte vidare hem. Fötter värkte, huvudet var inte med, men pengarna hade vi iaf och många roliga minnen från kvällen, haha.
Söndagen flög likaså förbi, jag tog min välförtjänta pengar och åkte direkt iväg och spenderade de på ett nytt bord till lägenheten, mycket mycket fint. :)

Och nu är det redan måndag igen och jag tror denna vecka kommer gå minst lika fort, och vips så är det fredag igen.

(haha, usch vilket tråkigt inlägg, men jag orkar faktiskt inte bättre nu, jobbet kallar...)

Ensam på kontoret redan andra dagen

Att vara själv på kontoret redan andra dagen känns ju bra. :) De måste verkligen tycka om mig här !


Mycket att uppdatera er om!

GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN MADELENE ÅSENSJÖ! :) Sådär, nu har jag skickat sms, skrivit det på bloggen, facebook kommer så smångingom och framförallt ikväll då vi ska fira den underbara varelse. :)

För övrigt är jag just nu liiite avundsjuk, främst på Sandra Bladet som förgyller sina timmar nere på Maggan.
Och även Andreas som får ligga hemma och sova extra länge idag, men egentligen unnar jag de båda två detta. Och hoppas att ni verkligen njuuuter av tillfället, för snart är det måndag igen och då är det andra bullar (och nej Andreas inga kanelbullar...)

Ikväll blir det lite firande, men ska försöka få det till en tidig kväll för min del. Imorgon är det bröllop för hela slanten och det ska bli så spännande.
Och eftersom vi jobbar och står i imorgon får vi även betalt (inte bara i all mat vi ska frossa i oss, haha) och pengarna har jag redan spenderat. På ett bord, haha. Mycket underligt, och mer ska jag inte säga. För er som är nyfikna kommer det att finnas att se på Herrgårdsvägen 16 senare i höst.

Dags att ta itu med jobbet kanske?

Praktikdag 1

Idag börjar praktiken, och jag trivs redan som fisken i vattnet, usch vad det känns dumt att säga en sak till en människa och en annan till nästa.

Igår var vi på bröllopsmöte, det hela kommer att gå jättebra. Stressigt och säkert mycket att göra, men jag tror nog att vi ska klara av det, right Mad? Alla är så glada, och trevliga på bröllop, finklädda och bara där för att have a good time. Mycket mys ! Kameran åker med men vi får se hur mycket jag hinner fota... haha.

Imorgon fyller den andra Maddolene år! Smörgåstårta, bål och paket blir nog en bra kombo. Men som sagt lugnt då det är bröllop på lördag hela dagen. :)

Jag gillar mitt jobb

Jag gillar mitt jobb, för här börjar vi inte förens 8 på morgonen, men ingen är här innan tidigaste 20 över.
Jag gillar mitt jobb, för här har jag en egen dator som fungerar utmärkt.
Jag gillar mitt jobb, för här säger chefen åt mig att jag har fullt upp men egentligen inte mycket alls att göra.
Jag gillar mitt jobb, för det är så nära och jag behöver inte gå upp lika tidigt som Andreas.
Jag gillar mitt jobb, för klockan 9 serveras det fika.

Men mest gillar jag mitt jobb för att det är mitt jobb. :)

Kräftis

Igår blev det lite spontan kräftis för min del hos Tessi. :) Tur för mig att Ante inte äter stjärten, hahah.
Många skratt och trevliga minnen tar jag med mig från den kvällen, well vi ses på lördag igen ;)


Varför kan jag inte ladda upp bilder?


Tack mina vänner :)

Det är nog mina vänner som får mig att inse hur lycklig jag ska vara, inte för att jag otacksam på livet eller inte inser själv hur lycklig jag är, men när jag hör och ser mitt liv igenom mina vänner kan jag inte annat än le. :)

Veckorna är redan fullbokade känns det som, men jag klagar inte då pengarna rullar in, och jag äntligen får känna mig behövd igen. :)


Sur eller bitter?!Vet att man inte ska vara sur och grinig över något så litet och töntigt,
men är det okej att vara lite bitter, eller mest besviken? :/


Jobbdag numero uno

Första dagen på nya jobbet gick toppen. Jag trivs redan som fisken i vattnet och känner mig mycket välkommen hos personalen. Så nu är det minsann jobb mellan 8-17 som gäller för mig framöver, perfekt då jag behöver pengar och få tiden att gå liiite fortare så jag får tillbaka min älskade lägis. :)

Turkilandet

Efter en vecka i Turkiet har jag nu åter igen hamnat på hemmaplan, alltid lika skönt. Men jag känner att mina resor blir kortare och kortare, vad hände där?!
Veckan var iaf toppen, resan har enbart handlat om skratt, bajs och alkohol, mycket bra kombo.
Dock var det liiite för varmt då man inte kunde vara utomhus mer än 3 minuter innan det bokstavligen rann svett från precis varenda lite del av kroppen (=MYCKET äckligt!)
Och jag kan tyvärr inte bjuda på några smarriga bilder då min stackars badkamera dog där nere... mycket ledsamt. :/

Men jag vet ju att google finns, bara googla lite häftiga bilder och låtsas att det är mina :)

RSS 2.0