Tack !




Tack ni alla underbara, vackra otroliga manniskor dar hemma och har, som grattat mig pa min stora dag !
Ni dar hemma fick mig att inte kanna mig sa langt hemifran. Tack ! <3

Fodelsedag :)

Dagen har varit lang idag, haha.

Efter en kvall ute pa stan igar...efter sang pa Third vid tolvslaget somnade jag ganska kvickt

Vaknade till imorrse och kunde inte somna om, gick upp och satte mig vid datorn. Lite dryg 37 popups pa facebook och 15 mail... herre gud. Pratade med mamma pa skype, underbart ! :)
Borjade jobba, barnen sjong for mig och dagen fortlopte ganska fort. Vi gjorde oss iordning for att aka till Cheesecake factory for middag. Mysigt, aven Christin kom forbi. :)
Vi sparade efterratten tills vi kom hem, gott. ;) haha. Sen satt jag och Christin och snackade en massa skit... som vanligt.

En helt underbar dag faktiskt ! Aven om jag inte var hemma och knackade pa systemets dorrar och firade min 20ars dag ute eftersom det ar lilllordag. Men jag ar otroligt nojd med min dag. :)

Nu sitter jag pa begaran av mamma och laddar upp lite bilder pa datorn, far se om de kommer upp pa bilddagboken imorgon eller senare. Imorgon blir det jobb och sen lite extra jobb.

Sen tjejer ar det FREDAG !

30 minuter kvar !

Tankte bara saga att om 30 minuter ar det min fodelsedag !

iaf i Sverige... ;)

Hockey & collegenight ! :)

Tisdagen ligger laddat med jobb, stadning, hockey och collegenight. Tank sa mycket vi gor hela tiden, haha.

Jobb, blir en lugn dag kanns det som. Bada barnen i skolan, inte jattevarmt ute sa man kan nog leka ute idag.
Stadning ar ett maste idag, det maste nog dammsugas lite pa rummet och aven plockas bort lite klader som lag i tvattmaskinen igar.
Hockey ikvall ar det avgorandet ! Matchen mellan NY Rangers och Washington Capitals. UNDERBART ! :) Moter upp Julia i Georgetown for att senare aven mota upp Christin for att dra till Old Glory for en collegenight ! :)

De blir nog en bra sista dag pa tonaren ! ;) Haha.

Glomde bort

Jag bara maste lagga in en helt sjukt bra video. !

http://www.youtube.com/watch?v=VJMbk9dtpdY

Dar ar en riktig hjalte i mina ogon. :)

Mandagens schema avklarat

Jobbat 9-5 - klar
Handlat - klar
Bakat - klar

Otroligt stolt over mig sjalv en san har dag. Egentligen skulle jag vilja ga stalla mig pa traningsmaskinen ocksa, men det blir nog imorgon. :)

Fick tva kort pa posten idag, och nyfiken som jag blev oppnade jag. Aven om jag visste att det var fodelsedagskort fran Fam Sjoman, usch nar oppnade korten rann tararna nerfor kinderna som aldrig forr, och mamma och pappa, jag fuskade och oppnade erat kort ocksa. Aah, jag saknar er till tusen ! Jag alskar er alla sa otroligt mycket, tack for de perfekta presenterna ! :) En kokstol kommer de garanterat att behovas, och pengarna kommer nog ga till en limo tur i Las Vegas och en helikopter flygning over Gran Canyon, minnen for livet ! Och jag delar de med er. <3

Mandag igen, men en otroligt laddad vecka

Helgen ar over igen, men denna vecka ar fullproppad...

Mandag - baka cheesecake
Tisdag - utgang i g-town
Onsdag - fodelsedagsfirande med vardfamilj
Torsdag - jobba extra
Fredag - utgang

Men tillbaka till helgen, otroligt rolig, och VARM ! Vi har legat pa narmare 35 grader, jag Julia och Christin har legat ute pa min baksida och battrar pa brannan. Skont.
Paket fran familjen dar hemma har aven kommit fram, tack Emil och Sanna for breven. :)
Perfekt passform pa byxorna, sa en kanske jag inte ar sa tjock? ;)

Nu ar det dags att kora igen, idag har Linnea skola, Thomas och jag far hitta pa nagot annat under tiden.

Vad hande???

Fredag. Jag jobbar bara till 6 iaf, familjen valjer att stanna hemma, efter att ha suttit ute i solen fran 9-6. Otroligt skont. ! :)
Dagen gick bra, barnen hade lite playdate och vi lekte for fullt. Hunden som vi ska passa kom forbi vid halv 6.
Jag akte med Christin och hamtade hennes vardbarn som inte madde bra. Hem till mig sen igen, efter att ha hamtat upp Julia. Christin ar lite bitterfitta for att hon har ingen aning om vad hon ska ha pa sig... haha !
Vi far iaf skjuss in till Georgetown av Vilde, gar till Third dar vi moter upp Julias kompisar. Drar en shot och en rosa pantern, planen ar aven denna kvall att dra till Roumers. Men aven som vanligt kommer vi inte dit... haha. Julia kommer inte in dar sa vi stannade pa Third. Kvallen ar otroligt rolig och mycket folk man kanner igen och bara har kul med.
Nu till nagot otroligt ovanligt ! Lyssna, jag och Julia stod ute och prata med en dansk kille, han gar bara ivag och vi bara jahapp, sen kommer han tillbaka med tva ol. En till honom och en till mig... haha tankte jag ! Kul, forklarade for honom att jag inte dricker ol. Han bara tittade pa mig och fortsatte prata som om jag inte sa nagonting.
Helt plotsligt dricker jag olen, OJ sager jag bara... 19 ar och 360 dagar ! Haha. Christin bara kom och tittade pa mig ! :P
Jag var inte speciellt full, det var inget vad eller nagonting. Det bara blev sa helt enkelt, haha.

Sen var det dags att ta sig hem, Christin fixar skjuss hem till mig. De andra aker hem till henne. Najs ! :)
Val hemma skypas det lite med mamma och pappa, haha, forlat for det! Det var inte det mest nyktra samtalet. Men ni hade nog kul? Haha. Jag undrar hur manga ganger jag sa att jag drack ol? Haha, nej men usch. :P

Sen blev det att borsta tander och lagga sig i sangen. Och vid kvar i 9 vaknade jag till. Skont att vakna upp och bara gripas av panik da jag trodde jag skulle jobba. Lag kvar en stund, men sen gick jag upp. :)

Hoppas pa att tjejerna kommer forbi lite senare, har inte raknat med att de kommer fore lunch, men till slut kanske de tittar fram ! :)

Torsdagsuppdatering

Linnea akte pa playdate, och jag och Thomas likasa. Efter mycket om och men hamnade vi i Vienna hos Sara, Sandra, Kajsa och Noah. :) barnen lekte och hade kul (?) tills det var dags for mig och Thomas att ta oss till skolan.
Skjussade dit honom, akte hem hamtade upp handlar listan och tog mig ner till Giant. Shopping, shopping, shopping. Kom hem plockade in allting, och fixade med gronsakerna. Hamtade upp barnen och vi var ute hela eftermiddagen.
At middag, passade pa att trana lite faktiskt. Sen akte jag ivag pa lite arrenden, akte bla till bibblan for att lamna min bok, och lanade en ny. Denna gang blev det en barn bok, som jag av nagon underlig anledning alltid velat lasa, jag vet inte om jag last boken tidigare eller sett filmen. Men nu ska jag ge mig an att lasa den iaf. :)
The Witches av Roald Dahl.

Nu har jag bara suttit vid datorn, pratat lite med Christin pa skype och tontat mig pa youtube.

Det ar jobbigt med youtube for borjar man kolla sa ar man fast, for sa fort en lat eller ett klipp ar slut sa visar de alltid upp nya man ska titta pa. Jag har just gatt fran Sean Banan  - Snabba fragor (som bara ar otroligt rolig) till Braveheart - For the love of a princess. Och jag maste saga att det gor fortfarande riktigt ont inom mig nar jag lyssnar pa den, och tararna ar nara. Du som vet varfor, ta at dig, jag ville aldrig att det skulle bli sa har...

Onsdagshockey & torsdagsplaydate

Igar var det hockey dags igen, motte upp Christin hemma hos henne, nar hon slutade drog vi direkt in till Georgetown. Kommer ar forsta perioden nastan ar slut och det star 1-0 till Rangers... Suck.
Matchen ar bra, Caps har lite segt tempo. Men nar de till slut trycker in 2-1 emot Rangers hojs tempot rejalt och de har hur manga chanser som helst, dock har Rangers Kung Henke som har bommat igen malet.
Sa nu star det 3-1 i matchen till Rangers och det kanns lite som om det ar kort for Caps, men skam den som ger sig. Pa fredag ar det match igen, dock jobbar bade jag och Christin sa vi far sitta framfor varsin tv och smygtitta. ;)

Idag ar det torsdag, solen lyser och jag hoppas pa att det blir ordentligt varmt sa hela dagen spenderas ute. Linnea har ju sin playdate med Aisa och jag tar nog Thomas bort till parken. :)

Spanning

Ikvall stiger spanningen igen da Capitals moter Rangers for 4 gangen. Hitills star det 2-1 i matcher till Rangers, och aftonbladet blossar upp for att Kung Henke ska avgora matchen ikvall, dock star Caps som favoriter.
Det skulle vara grymt kul om Caps vann, da det formodligen skulle bli ett himla drag pa gatorna har i DC, men samtidigt sa kanns de inge bra att lata KungHenke forlora med sitt lag... Hm, ja vi far se hur de gar ikvall helt enkelt.

For ovrigt ar det idag helt svart pa himlen, och jag kanner inte alls for att kliva upp ur sangen.


Tjejer; Det kommer bli helvilt, promise ! :)

Playdate dagen nr 1 :)

Playdate for bada barnen mellan 10 och 12, vi at dar, akte till skolan, kom hem gjorde en smorgastarta som Gunilla varit sugen pa jattelange nu, dammsog och sen pratade jag med mor lite. :) Hon blir alltid lika glad nar jag skriver om henne i bloggen. <3

Sen hamtade jag upp barnen fran skolan, och hem dar Sara + barn och den nya aupairen Sandra kom forbi. Tyvarr stannade de inte sa lange, men vi bokade en ny dag pa torsdag. :)

Regnet hanger i luften och det bryter nog ut nar som helst. Ska forsoka ta mig bort till Christin innan dess hade jag tankt.
Ikvall ska det bli lite shopping ar det tankt. Hoppas pa att hitta nagot fint att ha pa mig pa fodelsedagen, oj sa kul det ska bli. Fick precis sms av Erica som sag till att hon kunde komma hit pa fredagen och parta med oss ! :) Sager bara NAJS !
T lovade att om vi tar med en svensk skiva spelar han den, och aven att det skulle bjudas pa Champagne... ;) Haha.

Helgen, halva tiden, Isac 1...

Sa helgen gick smidigt, eller vad sager du Christin? Haha. Konstigaste helgen pa lange...
Vi satte oss pa bussen, efter att ha letat efter den... tog oss 2 timmar langre pga trafik i NY city.
Hoppade pa fel subway, kom till stationen varan men subwayen stannade inte... Istallet hamnade vi ute i ingenstans, de vi ringde fran skolan visste inte ens vart vi var... efter lite flirtningar med brandmannen tog vi en taxi till skolan, tva timmar for sent trampar vi in i fel klass. Bytte och kom till varan, en timme senare satt vi pa hotellet igen.
Lordagen gick bra, lite drygt men det gick bra. Vi spenderade dagen i skolbanken och kvallen pa hotellet sallskap av tuuuusen skratt ! <3
Sondagen fick vi sluta redan klockan 2, sa som vanligt var jag och Christin forst pa bussen pa vag tillbaka till City, kom dit. Irrade bort oss pa Macys, gick till Times square och sen till donken. vi var ratt trotta sa vi tog oss tillbaka till bussen redan vid 5 i hopp om att komma pa, men icke... vi kom pa bussen vid 6.30, da tillsammans med en dansk kille, och jag maste bara beratta vad min otroligt smarta kompis Christin gjorde:
Hon hamnade i stolen bredvid honom och borjade prata, han fragade vart vi var ifran och hon sa Sverige Goteborg/Stockholm, och hon fragade varifran i Norge han var, da han svarar Kopenhamn, och stackars Christin sitter verkligen och funderar pa vart i Norge de ligger ! Sen far mannen bredvid mig nog och byter plats sa Christin smiter smidigt undan den pinsamma situationen och vi har dunderkul hela resan hem ! :)

Mandag idag, den 20 April, exakt ett halvar sedan jag satte mig pa planet med mina jamnlika...
Da vi fastnade i Frankfurt och kom till Aupair skolan alldeles for sent.
Sen dess har det hant mycket;
Jag har varit i NY 3 ganger (dock bara mastenresor men anda)
Jag har traffat otroligt manga manniskor
Jag har sett Vita huset sa manga ganger att det knappt berors langre
Stickan ar och forblir varat riktmarke och inget monument
Tysons Corner vill jag inte ens tanka pa hur manga ganger jag besokt
Fler biobesok an jag haft under hela min livstid
Kort cabpremiar
Skaffat mig falskt id kort
Tagit amerikanskt korkort
Listan skulle kunna bli huuuur lang som helst, men de gar inte att beratta allt genom att blogga.
Ni dar hemma forstar inte alls hur det ar att lamna sitt pick och pack och dra ett ar, utan familj, vanner eller nagot som ar som hemma. Men jag har klarat det an sa lange, och det ar som sagt halv tid nu, sa snart ar jag hemma igen. :)

Idag ar det aven Isacs ettarsdag, grattis lillplutten ! :)
Imorgon ar det Jerrys 25 arsdag och det skulle aven varit farfars fodelsedag.
Och om 9 dagar ar det MIN 20 arsdag ! <3

Tack mamma och pappa (och resterande familj) for att jag fick mojligheten att aka
Tack Christin (och alla andra for den delen ocksa) for allt stod jag har fatt hitills
Och aven ett stort tack till min vardfamilj som tar otroligt bra hand om mig. :) <3

Lite uppdatering innan NY

Så hockeymatch mellan NY Rangers och Washington Capitals. HELT underbar match, och även om Caps förlorade så vann både jag och Christin på det hela. Hon fick se sin man spela som en kung, jag fick en superduperbra födelsedagspresent, och tillsammans hade vi superkul när vi stod där på läktarna och skrek oss hesa ! :) Tack min underbara vän !

Torsdagen blev annorlunda då Linnea var sjuk, så Thomas fick åka till skolan själv och Linnea till doktorn... Christin kom även förbi denna dag under jobbtid och gjorde min eftermiddag kortare, vi åkte hem till henne, fixade iordning lite, och åkte för att handla mat till hennes familj som varit utan vissa saker i två veckor nu, pga pass over (judisk högtid typ), kom hem och svidade om och drog ner till Hard Rock, kön där var inte jätterolig så vi vände om då de sa att det var lönlöst...
Istället drog vi till donken, köpte en glass och sen till Third för att säga hej, men där var det bara konstigt så istället åkte vi hem och sov.

Idag fredag är det dags att åka till NY igen, Christin jobbar just nu och jag ska även hjälpa till lite senare. Till att börja med ska jag packa ihop alla min grejer och fixa och dona lite med biljetterna, sen är vi på g igen.
Så det är väl bäst att sätta lite fart, snart kommer nog Christin ner och ska väcka mig ! ;) Hörs till helgen när vi får tillgång till datorn. :)

For jag ar bast i varlden ! :D

Hahaha, Christin jag ar inte sa dum jag inte... !
Jag klurade till slut ut att det ar en valdigt stor hockeymatch vi ska ga pa imorgon, jag och Miss Underbar.
Playoff mellan Washington Capitals och New York Rangers, det betyder ett hett mote mellan Niklas Backstrom (Caps) och favoriten Henrik Lundqvist (Rangers) ojoj, nastan sa de blir svart att veta vilket lag man ska halla pa? Christin vi haller pa bada va? :)
Oh, den kvinnan ar underbar, nu langtar jag ANNU mera tills imorgon ! <3

Jag blir galen

jobbade igar som vanligt, dagen gick fort och det var middags dags.
Christin kom forbi pa kvallskvisten, vi tittade igenom lite Greys och pratade ur oss, det behovdes !
Det  varsta var att hon sa nagot om imorgon onsdag som gjorde min galen, hon har bokat nagonting som vi ska gora imorgon (en fodelsedagspresent) det anda jag vet ar att jag ska ha pa mig jeans, en snygg top (?), utslappt har, att jag antingen kan ha mina tygskor eller boots... och det hela gor mig galen !

men men, den som vantar pa nagot gott antar jag helt enkelt far bli galen... Det ar Christin som ska tvingas umgas med mig... hahah ! Skyll dig sjalv. ;)

...




For just nu ar inte allt lika kul langre, Christin kom ihag att vi "stick together"?

Otroligt kul helg. :)

Fredag, playdate, varme, sol, pask ! :) Underbart
Fredagkvall, utgang med Christin och Julia, haha underbart kul, vem var det nu egentligen som hade bortamatch? Ni ar bara for bra tjejer, inget mer om det ! Haha.
Lordag, inte lika kul, regn, rusk, trotta, sega, men upp igen, fixa till oss, och ivag till IKEA och lite shopping. Jag som har en formaga att inte bli bakis, laddar till for fullt for kvallen igen, vi koper outfit for kvallen och kor igen, denna kvall aven Louisa ! :) Superkul kvall, med lite udda manniskor och ett underbart slut med norrman och limosiner, hahah ! Vem hade borta match denna kvall? ;)
Sondag, vaknar, far underbara nyheter av familjen som kopt hus i Thailand, var lugna jag och Christin har redan bokat in allting !  :) hamtar upp fran en bortamatch (namner inga namn), tysons, allt stangt, drar en Fridays och sen en bio i Georgetown, val hemma, traning, dusch, musik, :)

Helt klart underbar helg. Nasta helg blir lugn da vi drar till NY igen. :)

Bilder ska jag forsoka fa upp under kvallen.


Paskmys

Vi har faktiskt redan fuskat lite med paskpysslet, vi har malat agg och halsat pa paskharen idag.

Linnea kom ner redan vid 7.30 och vackte mig... men solen lyste utanfor fonstret sa det var lugnt.
Vi lag kvar i sangen och gick inte upp forens vid 8.30. Da at vi frukost och borjade leka. Vi malade och holl pa, och vid 10 begav vi oss till Tysons for att leka i parken som finns dar. :) Vi at lunch och lekte, sen gick vi for att halsa pa paskharen.
Overskattat, saklart det ar ju USA !

Vi akte iaf hem, och eftermiddagen gick bra. Vi var ute men det var lite for kallt sa vi gick in igen. Till middag blev det kokt korv med brod. :)

Nu sitter jag har, vet inte om de blir lite traning senare. Far se som sagt, vill garna titta lite pa Greys. Haha, sen maste jag iof stada lite pa rummet.

Ny vecka, nya mojligheter

Ja Christin du har sa ratt sa som sager sa, ibland ar du faktiskt riktigt smart. Haha. ! Ta at dig, for de ar inte ofta jag sager det... ;)

Mandagen har gatt helt sjuuukt fort, och jag forstar inte att det redan ar April manad. Jag vet att ni maste vara trotta pa att jag hela tiden sager att tiden gar fort, men vissa dagar ar helt sjuka. Nar jag stod och lagade middag idag var jag BOMBsaker pa att det var lunch... :S
(lika saker som jag igar var att det var en annan bio film jag vandrade in pa...)

Jag slutade, gick ner till datorn och pratade med min underbaraste bastaste Patricia. Hon ar bara for underbar, och du ska veta vannen att jag satt med tarar i ogonen och jag saknar dig massor. ! Tanker pa allt vi gjort, och ska jag vara arlig ska jag nog beratta att sen vi satt bredvid varandra pa Tyskan i tvaan (trean for dig) ville jag bli din kompis. :)
Att du kommer anda hela langa vagen till USA och Washington DC for att halsa pa mig trodde jag helt arligt aldrig, det betyder sa sjukt mycket. ! <3 Vi har sa mycket att ta igen och prata om. Jag kanner mig som en liten bubbla som bara behover spricka, haha.

Mamma o pappa, vart tog ni vagen? Nu blir jag lite orolig...

Var pa en egen shopping tur idag, jag tycker om att shoppa sjalv. Da kan jag ga in i de butiker jag vill, prova vad jag vill, (och aven grata for mig sjalv, da jag verkligen inser att kladerna har annorlunda storlekar har...)
Sa jag akte hem, shoppade iof lite pa H&M trakigt, fast det ar sa skont med lite basklader som man vet har lite kvalite iaf.
Hoppade pa min traningsmaskin och forhoppningsvis ska det ge resultat... jag menar, usch. Jag ater inte sadar sjukt onyttigt, eller? Tranar som aldrig forr. Men jag och T har iaf ett vad, och jag SKA vinna denna gang ! :)


Ska forsoka lagga upp lite bilder ocksa, sa smaningom. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag titta igenom lite Greys. Tjingeling !

söndagsmys

Så var helgen inne på sista dagen igen. Otroligt bra helg, softarhelg helt enkelt. :)

Kvällen igår var lugn, vi gick till Third. Dansade lite, mötte upp några andra på Mr Smith, trevligt folk.
men jag och Christin hade ju ändå hållt i gång ganska så länge, så en taxi till henne och sova lockade. :)


Idag lyser solen och jag ska jobba lite extra hos familjen Miller (Christins familj), blir nog en tur till parken med barnen då vädret tillåter. Skönt med riktig vårvärme. ;)

Ska även klarlägga för alla att jag absolut inte vill att ni skickar något till mig när jag fyller år, det är inte nödvändigt.
För det första så kostar det en massa pengar för er, för det andra kommer jag inte ha någon som helst möjlighet att få hem allting. Så om ni bara måste köpa något kan vi väl slå in det lite fint och lägga det på Brage tills jag kommer hem. :)
Och till mor och far, önskelistan består bara av saker som kan vara bra att ha i lägenheten, handdukar, köksredskap, mattor, IKEA presentkort. Men som sagt, inget jag behöver här. :)

Kockong Christin! :)

Gårkvällen spenderades såklart på Third... haha. Jag och Christin har verkligen kommit fram till att vi inte vill ändra vårat vinnande koncept. :) Julia och Louisa joinade också. Vi hade superkul, vandrade hem genom blåsten och sov tre timmar, då vaknade jag till, jag och Christin hade aupair möte. Vi skulle ner och titta på Cherry Blossom paraden, vi åkte och åkte, pratade om kvällen, ringde Julia. Till slut gav vi upp, vi hittade inte dit, istället blev det en lunch på Montgomery Mall. :) Vidare hem till Christin, plocka ihop en massa saker och sen hem till mig, båda la sig i sängen och vi låg och tittade på Greys, mys ! :) Nu ligger Christin i sin blåa kockong och sover lite, stackarn.

Kvällen återstår att se hur de blir av, lite segt är det just nu, men vi är nog snart på g igen ! :)

Satt inne på facebook, otroligt kul att se att allas studentskivor är i full gång. Synd att jag missar de, men vi ska verkligen försöka fixa en egen student här, med allt och alla tillbehör! Vi har alltid något att fira här, varje fredag är det lön, varje vecka är en vecka mer man varit, varje vecka är man en vecka närmare hem, man träffar nya människor varje dag, det är så otroligt mycket att ta in, och man är med om så mycket som man förmodligen inte inser förens man kommer hem.!


Mamma och Pappa; Nu tycker jag ni får höra av er, jag vet inte hur det går? blir det hus, vart, när?
Madde; Jag är här, vet att jag är dålig på att sitta vid datorn nu, min dator är trasig, och jag vill egentligen inte slösa bort min tid på att sitta vid datorn... leggingsen fanns inte NY, och inte heller här... tyvärr. Men jag får leta vidare, helt klart.
Mia; Haha, du är med mig varje dag i mina tankar! saknar dig superduper mycket, och du kan väl ta ett glas, höj det mot himmelen och skåla med mig onsdag den 29. :)
Erica; SJÄLVKLART ! kom hit och festa sönder ! ;) Haha.

RSS 2.0