Long Island och NY

Mia, se till att Emil INTE far reda pa vad som star i detta inlagg.... (snalla)

Fredagen borjade vid 9 for mig, vaknade av att Christin vackte mig och vi borjade varan resa.
11 gick bussen, halv 11 skulle man vara dar, kvart i 11 hittade vi till slut ratt address! :) Sa vi kom med bussen, och 4 timmar senare kliver vi av vid Madison Square Garden i NY, helt otroligt !
Lite smasvettig over hur vi ska hitta i subwayen, men Christin far for sig att vi ska folja solen och vips sa hittar vi ratt. :)
Vi kakade, och sen tog i Long Island "taget" ut, dar motte vi nagra andra aupairen, bussen hamtade oss och vi skjussades till skolan. Genomgang och sen till hotellet dar vi gick och la oss nastan direkt. Lang dag och lordagen erbjod 10 timmar i klassrum...

Sa vid 9 borjade vi pa lordagen, lektioner hela dagen, men det var bara disskusioner och allt och inget, filmvisning och gruppindelning (inget vart att skriva om...) haha. Sondag slutade vi vid 2, jag och Christin bokstavligt talar rusar ut till vanen som tar oss till tagstationen. Hoppas pa subwayen och hamnar ater igen pa Pennsylvania Station, under Madison Square Garden. Vi tar vagen forbi en butik, gar lite fel, hittar nagra New Rangers fan som star dar, jag gar fram och fragar vad som ar pa gang. En kille kommer fram och sager att spelarna alltid gar via den gangen innan de spelar match, sa de kommer om ca 20 minuter. Jag springer glatt over gatan till Christin och berattar den goda nyheten, sa vi staller oss och vantar och vantar. Vips sa ploppar det upp spelar hit och dit, men ingen Henke... till slut kanner jag att stackars Christin ger upp. Da kommer han, fran en gul taxi (saklart) dyker han upp. Vi star lite langre bort i folkmassan, marks tydligt att han ar en av de storre... han signerar lite till folk, helt i sin egna varld. Men nar han kommer fram till oss sager vi hej pa svenska och borjar prata svenska med honom, han tittar upp och blir jatteglad. Bilder och autografer tas. :)
Helt klart ett minne for livet ! ;) Sen blev det saklart Time Square Garden, och middag innan vi satte oss pa bussen ner till Washington DC, och "hem" igen :)
Helgen var helt klart UNDERBAR, och far 10 av 5 toasters. !

Och vi har en till att se fram emot i April... och aven en forbannat bra 22 (20) ars fest att se fram emot. ;)

Kommentarer
Postat av: christin

Detta året blir bara bättre och bättre för varje dag :D

2009-03-24 @ 01:27:12
URL: http://kickmick.blogg.se/
Postat av: Mia

härligt tjejer!

Emil kommer aldrig att tro sina ögon

2009-03-24 @ 07:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0