knasig helg

Att en helg kan bli så knasigt upp och ner.

En lugn fredag, och en lördag som bjöd på blåsigt väder och lite hemmaarbete.
Nina och killarna kom förbi och firade barnen som fyllt år. Andreas och pappa jobbar på taket och fixar med allt möjligt.
Helt plötsligt hör jag hur Andreas skriker på hjälp men jag kan inte hitta karln... efter vad som känns som 100 varv runt huset öppnar jag till vinden och ser att han ligger i källaren !
han har då ramlat ner och slagit sig. Ringer 112 och de kommer för att stabilisera nacke och rygg. En tur till KS för att röntga och göra ultraljud. Allt ser bra ut men de vill ha kvar Andreas.
Mamma får sova här hemma hos oss då jag har satt upp mig på att jobba natt. Så vi åker till Mia och grillar och sen åker jag till jobbet runt 21. Tänkte att jag skulle lägga mig tidigt på jobbet men icke, Linas buss gick inte så jag fick skjutsa hem henne till Väsby igen. Väl tillbaka var klockan närmare 23.30
Min klocka stod på 03.00 så jag somnade för några timmar. Upp för att åka med en boende till Arlanda och lämna av henne,incheckade och klara vid 4 och ledsagare skulle komma 5.40 lite stressigt men iväg kom hon, jag leta mig hem till barnen och mamma och somnade ca 3 timmar till. Andreas kom hem blåslagen men vid liv.

Att allt kan vända så snabbt är otroligt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0